17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Трябва да се защитаваме, особено на пътя. Лошото е че не може да разчитаме на законни огнестрелни оръжия, както е в САЩ. Затова трябва да тренираме бой с ножове. Задължително два ножа в двата джоба. Един на врата и един на крака. Това ти дава накакъв шанс за да оцелееш.

Младежи на по 20 с мерцедеси с класа на 15 год в 23,30 се бият и стрелят пред дюнерджийница в София .какво да коментираш?Хората които ходят на работа и в момента не работят са уморени и са легнали да спят.Некви балкански изцепки.За притежание на незаконно оръжие дават 7 години затвор в САЩ.Кога това ще се случи в България?

Младеж с S-класа. Старичка, но е около 13-15 хилки. Нещо на дилърче ми намирисва. За боя, със сигурност си го заслужава. За прострелването, твърде грубо. По-скоро трошене на крайници е удачно.

20 годишни в 15 годишна с-класа се правят на бандити с пистолети. добро начало на една бандитска кариера в най-корумпираната и деградирала европейска държава. сигурно са прескочили и през студентски град да освободят напрежението в нечия дъщеря която си пада по такива мъжкари.

Тъй като зоопаркът със слончетата с навирени...хоботчета не работи по нощята, а тези джендърчета ги е сърбяло тук и там, се е стигнало до баталии........

Върнете задължителната казарма и трудовите ученически и студентски бригади.

Прост народ, бедна държава.

не могат да настъпят с такъв лумпенизиран и опростачен от чалги народ.

Аааайде по полека! Такива простотии се случват по целия шибан скапан свят! Вбесявам се, че заради някакви подобни тъпотии някои хора ни изкарват, че сме едва ли не най-големите отпадъци на планетата.

БAPATOЧKA

Да ама Там ще им наложат аткива наказания, дето да ги помнят цял живот и да не помислят за такива невинни действия опять. А у нас подобни неща се случват ежедневно - т.е. наказания - йок.

лесно се лъже

от ;бързите закуски; ще да е , неправилно хранене ,агресия , лудост и най вече живот в българия

На времето Буци пукаше с гранатомет! Пада нивото...

Не съм фен на бибитко, но когато стреляш срещу полицията и се барикадираш, в някои бели държави и разпространители на демокрация, даже танкове докарват! Та гранатометът за онзи беше повече от заслужен!

Кога ще ги стигнем американците? Скоро! А сега, кой не скача е червен!

Само американците ли са виновни? Световното положение не е ли виновно? ;)

за нищо не стават

А казармените чалгаджии по готини ли са?

умните се стреляли с красивите

Когато възникне спор м/у двама , то винаги единият, по-умният трябва да отстъпи, защото не се знае как, ще ескалират нещата.Животът е тежък, хората изнервени и един безобиден спор, може да се превърне в трагедия. Не съвсем по темата, но ще ви разкажа един случай: Късно вечерта един доктор се прибирал у дома след 3 часова операция, изведнъж от храстите излиза мъж и опира твърд предмет в гърба на доктора.Той запазил самообладание, леко се извърнал и видял лицето, и очите на мъжа в които се четяли страх и нерешителност. Доктора му казал:Чакай бе човек, пари ли ти трябват, в момента нямам в мен, но ела у дома, ще ти дам, виждам, че инак си интелигентен човек?!....... Човека се разревал и казал, че е бил учител с малка пенсия, жена му на легло и парите на стигат за лекарства............Отишли у доктора, той му дал пари и с негово съдействие жената е постъпила на лечение , на разноските, на доктора...................Та такива ти му работи!

каква красива история. Ама тя за мутри не важи, те са безчувствени. Да си жив и здрав, човек!

Голяма тъпотия сте написал, ама... здраве да е :)

Е, то може ли да мине ден без да се случи някоя простотия в България.. Уж се кланяме на Евроатлантическите ценности, а се устройват престрелки заради глупости.. Очевидно сме на водеща позиция и в областта на простотията.. Но сме по напред от Холандците. Те се стрелят с Арбалети, а ние с огнестрелно оръжие

Скарали се шанаджийчетата. Ама...

На народ без съзнание и самодисциплина му трябва диктатура. Инак това е резултата.

Ей така се оправдават всички диктатори. Разбира се, като тихичко подклаждат простотията.

Много добре казано!

уелкъм в ес!

за единя дюнер ще се избият

НЕКА ПАК ГЛАСУВАМЕ ЗА РАДЕВ И ТРИФОНОВ !!

Не, ще гласувсме за Вожда, за да се стрелят от джипове.

Напоследък зачестиха новините в стил "90те" - защо ли? Кой управлява от около 5 месеца и дали промените в МВР и други институции не разчистиха пътя за подобни изпълнения?

Просто водещите новини бяха репортажите на джипкаджията !

Зачестиха щот повечето от престъпниците са на пряко подчинение на "генерала", простия банкянски мишок. Та той може да им нарежда да праат кфото си поиска. Ето сега е момент, в който му се иска да има хаос. Затова час по скоро баце и цялата сволоч около него трябва да се изчисти от лицето на Земята. Сега стана ли ясно ?!

Това са само част от нещата, хората са готови да се изколят и заради едно паркомясто, мина доста време вече и е време МВР да действа по-твърдо и срещу дребните престъпници и хулигани, колкото и антипопулистко да е във връзка с предстоящите избори

Гледат от Вожда Слънце Методиев Борисов

Никак , ама никак тези енергични младежи никога не са вземали наркотици . Според тях тревата е само за кравите. Може би заради това и нито една партия не разглежда въпроса за психотропни те вещества и влиянието им върху психиката на хората и отраженията в поведението.

Ясно е, че живеем в дивия запад, ясно е, че на дебилите в Брюксел не им дреме за образованието и морала на младежите, ясно е че ще се бият, ама не им раздавайте оръжие поне бе кретени.

Едно газово зораки ти е около 60 лева. За съжаление все още има кретени, бивши работноци я в Казанлък я прости стругари, които срещу 300 лева ще ти направят подходящата цев. Малокалибрени патрони се намират сравнително лесно. Докато не стане така, че като хванат кретени с подобни ютии не ги вкарват за по две години на момента ефективно, без право на отпуск, така ще е! Всеки средностатистически наркопласьор или квартална батка ще се разхожда с такъв!

Затова се съобразявай с кой как разговаряш, шматко. Като не ти харесва кой какво добива- изкарай си разрешително и бъди алфа. Дотогава си разваляй тука маникюра от писане.

Винаги се съобразявам как говоря с хората. И винаги с уважение - било то с кварталния клошар или с кмета. Ако дойде някой агресивен да ме предизвиква, гледам да отстъпя и да се успокои малко. Защото, както казваш, не знаеш на какъв ще попаднеш - някой агресивен ще попадне на друг агресивен и става това. А това е лекия сценарий. При тежкия - житцето и среща на 40-то. Оръжие не съм пожелал, не съм си изкарал. Не ме влече лова и не съм на такава служба, че да ми трябва професионално. Само отвреме-навреме стрелям на някое стрелбище за спорта. Ако ми трябва, ще си изкарам. Апропо, имайки оръжие не ставаш алфа. То зе употребява и показва само в крайна необходимост. Иначе рискуваш да ти го ... така де!

Еми дебила по-горе така го разбира живота. Имаш оръжие - алфа си, нямаш - балък си. Странно но за мозък и акъл нищо не спомена ?! Случаеност ?! Не мисла !

Ти пък!? Мозък... медузите 60 милиона години живеят без мозък и кво им е? Искам да кажа - оцелели са. Колокото до горното безмозъчно говедо, уж дето имал пищов, аз такива им лекувам манията за величие с уринотерапия. Като го повалиш трайно на земята и накараш аверчето му да уринира върху него, щото нали пръстите и ушите са необходимост и всичко си идва на мястото. После престават да бъдат авери, но тази цена е поносима. Остават и двамата живи и стават по тихи от водата.

Колко е хубаво да не съм повече в България когато чета поредните прояви на боклуците, в които деградира бившият български народ. Никога повече в БГ.

стреляха в Раша ти там ли си?

Стреляха и в Германия вчера, а в Америка се стреля по улиците всеки ден и във всеки град.

Че ти да не си на луната бе, целия запад е прогнил, агресивен и въоръжен.

Ами стой си в чужбина. Там сте 90% процента подбрана общност от дебили

Вече и дебили не са, дебила има някаква съпротивителна сила, тези нямат грам, по-зле са и от овце.

куките пак са се опитали да прикрият някой "наш" човек

Новата ценностна система ! Това е близкото бъдеще ,дами и господа... свиквайте !!!

ПРОСТ НАРОД, МНОГО ПРОЗД!

И да паднем и да бием, пак ще се напием!

В Африка е така.

И в сащ.

в Россия вчера ... поне млъкнете

Тези са си за Авганистан. Нямат работа в цивилизацията....

Съгласен. Въпросът е откъде тръгва всичко... Възпитание, образование... Дори грамотност... Чудя се закъде са хора, които биха написали АВганистан...

Ами за повторно преминаване през образователната ни система... но май вече не съм сигурен, че ще помогне.

Селтаците обратно в студентски град или на село!

Благодаря на другаря Фърчилкоф , благодаря на другаря Бойкикев, благодаря на на другаря Трифонов , благодаря и на другарките Нинова, Манолова и Дончева , че ме върнаха в младежките години през 90-те! Мутри вън , някой си изкряска И стрелбите почнаха завчаска!

Горд ДЕБИЛ си ти и нищо друго!

Млади ганьвци…

Пред макса се събират тия комплексирани псевдо мутренца, явно са се изпокарали, жалко же не са прекратили мизерният си животец

За да нямате проблеми по улиците си купете и карайте някой прогнил УАЗ!

Точно така практикувам. Обаче нема-нема и ме нашие някое недоклатено баварче отзад, примерно веднъж на 2-3 месеца. С други коли не ми се случва, не знам защо.

Оружие Оружие ОруЖие Требва Да имат хората Да може се защитят

Да се изкаже оня с дамаджаните, защо цялата престъпност в държавата е оставена на спокойствие, докато оня рови някакви партенки от края на 90-те...

Това е беззакониетоткоето цари в държавата на шофьора на допотопни руски самолети миг-29, руски агент и национален предател. Избирате БКП кумуноида за резидент. Получавате престрелки и обърнвти коли по таван всеки ден

От едно котило са с бате ти боеко, комунистическо

Как всеки келеш в тази страна може да ходи с оръжие не знам

Там е тя че не може всеки. Ако можеше, тия дето носят щяха да мислят преди да го извадят.

стана в държавата, навсякъде и във всичко , такъв прост президент със самочувствие без покритие не сме имали !!!

Много деца израстват с разведени родители . Когато го няма бащата , синовете са с промит мозък от женски акъл ! Няма казарма , остава спорта но колко спортуват . Преди казваха - не ми давай акъл , дай ми пари . Да видите какво е кога няма акъл ! Шубешка му работа .

От електората на има такъв идиотин са .

Кой.рече "Мутри вън" и вдигна юмрук!? Рашков в коя тоалетна от 20-те спи с дамаджана в ръка!?

Освен мутри вън трябва и Тролове-вън, за такива като теб конкретно!

Докъде доведе жадуваната демокрация...

Боже, Боже. Едно време в полунощ(след ресторанта) бяхме по дискотеки или в нощни барове, а сега - в заведение за бързо хранене! Какъв... упадък... Трагедия.

София се напълни яко със селяндури, за които мак доналдс, кентъки, доминос и т.н. са си луксозни ресторанти.

Че то от средновековието насам софийско си е било селски район...

Идиотите се избиват.

Кой се бие и стреля по това време? Не сте ли на работааа

тия тъкмо са тръгвали за работа

Искаме записи от заведението за бързо хранене, записи от преследването им от полицията и записи от арестуването им. Щото нали все пак престрелка, полицията следва да е там до 1-2 минути...или не..