Село Бараково е под полицейска обсада, потвърдиха от МВР за Дир.бг. Полиция е обкръжила къща, след като е гонила предполагаемия убиец на 57-годишната Снежана. 

Главната улица към центъра на Бараково е напълно блокирана. Тя е затворена както за автомобили, така и за пешеходци.

Според местни жители в окупираната къща живеят две момчета заедно с майка си, съобщи infomreja.bg. Според "24 часа" къщата е необитаема и е на на легендарния вратар на "Пирин" Христо Христов - Бараката.

Една от версиите е, че заподозреният за убийството е бил засечен да се предвижда със свой познат с джип към селото. След което полицаите започнали да го преследват.

На място има и спецотряд с бронежилетки. Благоевград също остава със засилено полицейско присъствие след тежкото престъпление тази нощ. Завардени са всички изходи.

Основен заподозрян е криминално проявен благоевградчанин, известен с прозвището Соколето. Той е имал връзка с дъщерята на убитата.

58-годишната жена, която е собственичка на популярното заведение "Мръсното кебапче", бе намерена мъртва на площадката след входа на блока си на ул. "Струма" 17. Тя е простреляна от упор.

Извършителят все още не е открит. Рано тази сутрин за разпит са привикани майка му и брат му.

Полицейски екипи дежурят пред блока на убитата жена, както и пред заведението й.

Дио приключване на операцията от МВР заявиха, че няма да бъде подавана по-подробна информация.