Шефът на СДВР: Димитър Стоянов е забавил с часове освидетелстването си в "Пирогов"

Истинските журналисти не се разхождат с пистолети в джоба и не нападат хора, заяви пък директорът на НАП Румен Спецов

Обратно в новината

Коментари - Шефът на СДВР: Димитър Стоянов е забавил с часове освидетелстването си в "Пирогов" | Днес.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Кога ще отидеш да се освидетелстваш не го решава милицията, а лицето което иска освидетестване. А който е ходил до съдебна медицина знае ,че се чака часове. И се плаща. Та като някой бъде набит на улицата не е казано,че веднага тича в съдебна медицина.

позната история

ми този от снимката си го знаем. До кръста гази в лайна, та дори от време на време се гмурка в тях.

в коя кофа за смет съм го виждал? Ако иска и с дни може да забави медицинското, ясно ли ти е, тъпо ченге!

ей кретен нападжийски - всички сте като служителят ви - пияни смешници. едно журналистче на косъм да го пречука тъпия тюфлек нападжийски. МРЕТЕ МЪРШИ!!!

Още един корумпиран до ушите и ненаял се с далавери милиционер взе, че че изсра неподготвен в медийте

А истинските полицаи не се крият като мишки....ама на не случихме на полицаи

Типично некомпетентен и нагъл.

Ей Стоянчо аз тебе що те направих шеф на СДВР бре цървул. Я стига се занимава с журнала. Отивай на Калотина да видиш какво става , че колата пак закъснява. Айде цървул взимай Калин и отивайте да ми донесете коката

Никой не използва толкова често и безцелно думата "лице" както лицето с най-богат речник в МВР, а именно лицето Любомир Николов!!!

Дали има връзка с разследването на Бърд, че бившият зет на недоразумението калинчо е рекетьор с потулено от прокуратурата дело?

Забавил се е с надеждата да изветрее от алкохола! Изобщо не е имал намерение да ходи в Пирогов, а се е укрил, след като е избягал от местопроизшествието!

За това и е карала жена му!

Абе Калинката атоянов някой най-накрая трябва да го застреля в тъмното и със случая да се приключи веднъж завинаги.

Стояновата калинка имам в предвид, но от тези "служби" който и да застреляш няма да сбъркаш :)

Заради ”работата” на полицията хората се разхождат с пистолети в джоба. Престъпниците имат и автоматично оръжие, и гранати, че и гранатомети.

Единственото, което може да спре лошите хора с оръжие, са добри хора с по-големи оръжия.

Револверът премахва разликата между малкия и големия човек!

Не мога да разбера. Защо наричат "лицето." Тоя задник.

Много ми е интересно, защо този Любомир Николов е още шеф на СДВР след нелепите си обяснения за близките си контакти със арестувания Стефан Димитров!?!?! Били се чували и виждали ама Николов не знае защо са се виждали!!! Обидно е към всички граждани такова ЛИЦЕ да е шеф на СДВР!!!

Калинке, отлитай ...

Този НАП-аджия си остана анонимен. Иначе милиционерите са много обстоятелствени за Стоянов.

Не съм му фен на Димитър Стоянов, но прави впечатление как срещу него се сипят глупости от главното секретарче, от шефа на СДВР и от любовника на Кокорчо.

Значи на повикването не отиват Но отиват да гозадържат в пирогов

Шилo

Този уникално прозД милиционер много обича думата "евентуално", но си няма грам идея какъв смисъл има тази дума. Милиционер!

Какъв журналист е тоя, бе?! Отрепка на повикване!

Само да попитан СДВР, НАП и Спецов: Как така уж се почувствал заплашен, пък Мутро-НАП-аджията гони тръгващия автомобил и уфря по стъклото... Не ми изглежда да се страхува за живота си гонейки автомобила... Нек'ви тъпи милиционерски приоми, ама добре че има запис.

Защото, съгласно правилата за безопасност от наредбата за курсовете за обучение за огнестрелно, стрелбата от движещ се автомобил в градски условия е забранена.

са на хранилката на мутри и мафиоти

........К0Р за всички ТЪПИ ШАПКАРИ !!!!!!!!!!!

Който желае може да потърси статията от 22.02.2022 г. на вестник Труд - Чобанов и Стоянов от „Бърд.бг“ и „Биволъ“ - „бръснати глави“ за „специални поръчки“ Там черно на бяло е написано какви са, с какво се занимават, откъде им идва силата и така. А защитниците им един ден като им извадят оръжие, да се оплачат на арменския поп.

Ха! Ти пък намери "достоверен" източник на информация да ни предлагаш! 24/Труд са на хранилка от 15 години... А се осъзнай малко!

борко хранилката е пръв за арменския поп ;)))

Хахаха, отрано си се напоркал. Нищо смислено не си и-з-акал от устата си..

Той Слави Ангелов не носеше :)))))

Изобщо не изглежда "честно и почтенно" облечен служителят от НАП... В онзи момент на работа ли е бил или не? Ако в момента не е изпълнявал служебни задължения (облечен като мутра на Черноморието), то тогава Спецов като какъв се изказва и защо? А вече не виждам защо пък не журналист, още повече разследващ, да има оръжие... То всички Нотариуси, Пепи Евра и прочее отпадък се оказаха сътрудници на МВР с пропуски за паркинга на НС и МС и разрешение за оръжие... 'Що пък разследващ журналист да няма право при това положение!?

в бг НЯМА разследващи журналисти бе подлого !!

За кучета и котки може, а за прасета не може, а?

Защо никой от полиция и прокуратура, НАП и тн не коментират причината за цялата ситуация. Не може само да казват, че данъчният бил заплашен с пистолет и има основателна причина да се страхува за живота си. Хубаво е да покажат и камерите, ама сега ще ги покрият... Поредната държавна про сто тия на самозабравили се държавни па ра зи ти.

Боравене с оръжие ,на оживена улица ,а бе ченгета как им ги раздавате тези разрешителни. Явно и този е с фамилия половината от която е работила в ДС тоест с дебели връзки.

Абе, тоя служител на НАП е с голям шкембак! А и 'униформата' му е като на типичен бакшиш. Защо не кажете каква му е длъжността в приходната агенция? Вместо това Спецов на свой ред и той криви ситуацията като ни го представя като честен, упорит и достоен служител, който въпреки достойнствата си бута с тумбак.

От видеото става ясно, че не е паркомясто, ми запушва изход някакъв на паркинг, защото влизат и излизат коли оттам! После дебелака журналист с патлак в джоба се разхожда из София все едно, че се изживява на някакъв гангстер :))) Жената-шофьор трябва също да я прилекът към хулиганска проява и неспазване на закона за движение по пътищата! Откъде на къде ще го удря гражданина? Ако е ставало дума за магазин сигурно са се опитали да се паркират на входа и изхода на подземния паркинг ли? Според мен този "журналист" следва сега да го уволнят!

За журналистическо перо, но с журналистически патлак не. Раздайте им направо калашници .

е толкова "журналист" колкото аз съм балерина. Хулиган, повярвал си, че е много велик. А, и КГБ-ейско "пиленце".

първо да изгледаш цялото видео и тогава да коментираш... Изобщо не го знам тоя Стоянов и не ме интересува кой и какъв е, но е факт, че НЕ той всъщност е агресорът, който започва свадата.

Румен Спецов като шеф на НАП е изпаднал в съмнително лирично отклонение, както чета в края на статията. Такова вдъхновение по идеята за честно осигуряване на държавата с насъщните приходи не е адекватен аргумент за ситуация на конфликт между двама мъже с лабилни нерви. Но такова смущаващо поведение не е изключение. Държавата ни се тресе от простаци на важни за обществото ни позиции. Отвсякъде лъха на псростотия. Това, което се случва, се нарича негативен подбор. И се случва от най-горе до съвсем долу. За ЕС е от Урсула до последния шеф на нещо и до заместника му в коя да е държава от ЕС. Свястно не може да оцелле, само сакато в ума може. За съжаление това е истината. Това е регерес в биологичния вид, какво да говорим за морал и духовност!? Неофашистки времена. Всеки се тресе и се изпъва в гротескни стойки да изглежда верен на фюрера. И с простотията се лее мръсотия, понеже такива друго не могат.

Журналист се разхожда с пистолет в джоба и го насочва срещу невъоражен човек. Журналист с пистолет много странно защо го има,нима пише репортажи от Киев. От видеото се налага извода че е за освиделстване на психичното здраве, въобще защо са му издали разрешително. Заплахата с оръжие на улицата е очевидна агресиа за , избухлив и нападателен стил характерен за неуравновесен човек.

Ами, човекът си има законен пистолет - ползва си го... Иначе, за к'во му е? А явно го има, точно заради такива непредвидени ситуации, които вече доста зачестиха! Добре, че само го е размахал... ;-)

Има логика във всичко изречено, освен "В Агенцията работят честни и достойни хора, които заслужават уважение за работата и усилията, които полагат ежедневно в интерес на обществото". Стига бе! Верно ли?

Изгледах внимателно цялото видео... Въпросният Димитър Стоянов ми е напълно неизвестен и го чувам за пръв път, така че нямам никакви предубеждения, но от видеото ясно се виждат няколко неща, а именно: 1/ Служителят на НАП е този, който се засилва към Стоянов и буквално се блъска фронтално в него, докато Стоянов върви бавно, при това, с ръце в джобовете (в статията е посочено точно обратното) ; 2/ Автомобилът не е "паркиран", а е спрял, поради простата причина, че в него има шофьор (въпросната жена), която няма и минута по-късно го премества и вече го паркира на отсрещния тротоар, преди самата тя да се включи в екшъна. 3/ След последвалия комичен ръкопашен бой и женската подкрепа, упоритият служител на НАП, явно няма намерение да се отказва от махленската свада, защото тръгва след вече обръщащите се „побойници“, при което чак тогава Стоянов му изважда пистолет. Всъщност ясно се вижда, че заплашения с оръжие служител на НАП, в крайна сметка се явява изначалния инициатор на свадата и де факто "агресор", който при това упорства в преследването на Стоянов и придружителката му, до самия край, когато автомобилът им вече потегля и напуска „местопрестъплението“… Изобщо, един обичаен бългериън кънтри мурафет, завършил, слава богу без никакви сериозни последствия, освен наранена гордост и който се раздува в медиите, като някакво жизненоважно световно събитие. А точно това е и най-голямото престъпление на журналята срещу и без това стресирания и изтерзан плебс!

заради твоето коментар и аз го изгледах и написаното от тебе е на места тенденциозно написано, на места невярно . съмнява ме че го чуваш за пръв път , най - вероятно го пишеш това с някаква цел

не знам какво си гледал , аз видях следното (аз НАИСТИНА за прър път го чувам тоя 'журналист') вижда се как и двамата се гледат и говорят,докато вървят един към друг още ПРЕДИ да се види тоя от НАП . камуфлажа НЕ се разхожда спокойно с ръце в джобовете а се е напърчил като конър макгрегър . и ДВАМАТА се блъскат един в друг (защото и двамате се канят да се блъснат от 10 метра ). тениската тръгва да си ходи докато камуфлажа го псува и му мята (май) дъвка . тениската тръгва да се РАЗПРАВЯ а не да се бие и камуфлажа се опитва да го ритне . от климатика не се вижда кой посяга (ритането не го броя !) пръв ОБАЧЕ човек който е тръгнал да удря НЕ ДЪРЖИ бутилка от минерална вода в ръка !!! за паркирането/спирането на колата си пиши каквито си искаш съчинения - не се разбира нищо . за дивата свиня с колана (имаше такива в играта Дабъл Драгън ) и ваденето на боен пищов за НИЩО даже и няма да коментирам ! в написаното от теб НЯМА НИТО ЕДНА правописна грешка , много добре е структурирано (и манипулирано). отделянето на точките със символ '/' не е изобщо характерно за 2024-та година и показва че МОЖЕШ ДА ПИШЕШ и явно с това се занимаваш ! в момента гледам и други твои колеги са се включили да защитават камуфлажа . личите си даже и онлайн М@РШИ !

ако и писанията на тоз джурналист са като лъжите му... пиши го умрел от глад

Закриване на всички държавни, общински и т.н. "институции" и каторга за служителите им - като малка компенсация за кражбите и нищонеправенето.

жената на този "журналист" Стоянов рускиня ли е????

трябва ли?... Баси боздугана нещастен си, честно!

Гледйте целото видео, за да видите истината! А това, къде го пише, до колко време трява да се освидетлестваш, което е по твоя инициатива.....абе страната на орките сме!

Цялата ситуация има ли нещо общо с НАП, освен че онзи и бил служител?

Слава богу, че полицията не решава нищо, а си има съд. Защото са отвратително некомпетентни.

"...арестът му е свързан с разследване, по което работи, свързано с Георги Шурелов /охранителят б.л./, задържан през 2021-а година в Бургас. Причината за ареста тогава е, че мъжът се е представял за данъчен и е рекетирал местен бизнесмен."

арестът му е свързан с вадене на пистолет на улицата.

това ясно и е ОК! но защо не пишат че този служител на НАП е арестуван за рекет съвсем наскоро? защо не пишат че се е представял за служител на НАП и ги върши криминални, после пък го наемат на работа там... Хайде изкарайте му мръсните ризи.

Адвокатът му трябва да го посъветва да каже НЕ СЕ РАЗПОЗНАВАМ НА ТОЗИ ЗАПИС НЯМАМ СПОМЕН ДА СЕ Е СЛУЧВАЛО и ще го пуснат.

Оръжието на журналстите трябвало да бъде истината. Ако ти излезе диво прасе, цапардосай го с една истина по главата.

Странна работа тия от МВР-то. Дават на човека патлак да се защитава ако от 112 не откликнат, той го вади за защита после му го вземат щото се защитавал с него.

Както са му дали, така ще му го вземат. Нали бил велик боец според неговите авери.

Да, ама сега МВР министърът води гражданско дело срещу Димитър Стоянов за сериозна сума пари... та всичко е напълно случайно

Егати държавата с такива олигарси като Прокопиев и неговите лични журналисти-мутри. За Боко тиквата да не говорим

След всичко от видеото,защо съда е освободил побойниците... ...мутрата с комуфлаж ритаща и насочваща боен пистолет срещу човека с бяла тениска и мутресата размахваща колан и блъскаща мъж в бяла тениска? Не разбирам защо са пуснали мутренската двойка от ареста,вероятно имат връзки в съда.

И какво, дебелият е невинен а проклетият журналист го е нападнал?! Това ли е което полицията интерпретира от видеото? Ами айде да се подгъваме пред всяка угоена мутра, която започне да ни заплашва и бута с корема си. Това ли е извода от случая? Ами ако журналиста каже, че онзи го е заплашвал с убийство и е извадил пистолет, защото се е страхувал за живота си, аз съм склонен да го повярвам. Тогава ваденето на оръжие се разглежда под друг ъгъл. Да не говорим, че видеото е без тон и репликите не са предадени.

Не Полицията, а Прокуратурата интерпретира. Ама нали ти е удобно, а и много искаш да запишеш коментар.