Какво се случи до този час?

"Бюджет с различна философия от това, което сме виждали до момента" - така Асен Василев представи проекта на финансовата рамка за 2022 г. Той постави три основни акцента - нарастване на капиталовите инвестиции, нарастване на инвестициите в хора и социална справедливост и подсигуряване на адекватен стандарт на живот за всички български граждани.

"Богатите винаги са плащали по-високи данъци от бедните. А дали трябва да е така? Вероятно, щом се е наложило" - това е само един от знаковите коментари по днешния ни въпрос "Трябва ли по-богатите да плащат по-високи данъци?". Кои други ваши коментари ни впечатлиха чуйте в Podcast новините. 

Популярен телевизионен водещ отправи куп обиди към световния №2 в тениса Даниил Медведев заради думи на руснака по повод публиката на Australian Open, предаде "Корнер". "Даниил Mедведев, моят счетоводител е по-оформена личност от теб. Даниил Медведев прави Иван Лендъл да изглежда като Бийонсе. Даниил Медведев, Терминатор 4 има повече изражения на лицето от теб. Да обижда феновете така... след като те изобщо не са го освирквали", казва Стефанович.

Какви са настроенията на украинци по отношение на нарастващата опасност от конфликт? Страхуват ли се и какво бъдеще виждат за страната си? На тези въпроси търсим отговори с журналиста Юлия Владимирова, която предаде за Podcast новините от Киев.

Последвайте ни в: Spotify - Google Podcasts - Anchor - Breaker - Pocket Casts - RadioPublic 

А какво ще кажете за това?

"Трябва ли по-богатите да плащат по-високи данъци?" ви питаме днес. До този момент превес имат отговорите "Да".

Анкетата продължава. Гласувайте и коментирайте в страницата на подкаста. Експертен коментар по темата очаквайте във вечерния новинарски Podcast точно в 18 часа.

Искате ли да се чуе вашият глас в Podcast новините? 

Ако желаете лично да споделите мнение по темата, да изпратите новина или да предложите идея, пишете ни на e-mail PodcastNews@dir.bg, като оставите име и телефон за обратна връзка. Ние четем всички отзиви.