Защо толкова много млади хора са аполитични?

Това е новият епизод от поредицата на Euranet Plus - "Generation Z / Поколение Z"

Обратно в новината

Коментари - Защо толкова много млади хора са аполитични? | Днес.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Буржоазията използува само голата дума демокрация, за да лъже народите. Демокрацията е винаги класово понятие. Робовладелската демокрация защитава интереса на робовладелците, но не и на робите. Капиталистическата демокрация защитава интереса на едрия капитал. Нито една буржоазна партия не защитава интересите на служители,работници,селяни,пролетариат и голтаците. За това ТЕ НЕ ГЛАСУВАТ

Защото за когото и да гласуваш - накрая получаваш бонус: Бойко и Пеевски

Като си помисля за Пожарникарят и Гонзо и направо се сещам какво им е на Хората

Това аполитично някаква нова думичка ли е, че ние в наше село не я употребяваме?

Идети думатити с кольцити, ама ние - не.

Защото са умни децата.

Защото не им се занимава с олигофрени.

А кой ги направи такива? - глобалното затопляне ли? Това бе планирано, то е вградено в това общество. Това не касае са младите. Всички са аполитични и това си личи по време на избори. Предишното общество бе създадено хората да живеят така че да споделят. Да имат общи проблеми, ако щете да четат подобни книги и да гледат една телевизия. На работа всеки знаеше другият какво работи и колко получава. Сега е тотално разединение, никой не трябва да има битие като другият. Всичко трябва да е скрито и разделено. Така лесно се управлява. Това е основополагащо за сегашният свят. Всеки разделен и скрит от другите. Никакво групиране, никъде, за нищо. Нито по професионален признак, нито по социален. Политическото групиране трябва да е управлявано. Това се вписва в поведението на сегашните млади хора, те са израснали с това. Докато при възрастните, които постепенно новото общество отхвърля, този спомен го има, дори подсъзнателно.

То дори сексуално всичко се раздели на 1000 пола, и по тази логика и тук има "аполитичност".

Защото това беше планирано с опростачващото образование десетки години, което зомбира младите. В историята младите са основния движещ мотор на промените, което не се нравеше на управляващите. Затова обучиха младежта, че нищо не зависи от тях, докато в същото време изпращаха собствените си деца в най-престижите университети. И накрая масояите младежи не се интересуват от политика, а "нашите" деца се оказаха с добро образование, които се интересуват от политика и заслужено получават ключови управленски места. Примери, много, дори и в изостанала България.

Интересуват се как да ограбят народа си, децата на номенклатурите. Добре че понякога са толкова тъпи, че и затова не стават.

Вашият ИП адрес е блокиран и не можете да пишете коментари. ВЕЧЕ ПОВЕЧЕ ОТ 100 ДНИ ТОЗИ ГНУСЕН НДПИС ИЗЛИЗА ПРЕД ОЧИТЕ НА СПАС И ДЕСЕТКИ ДРУГИ ЧЕСТНИ ХОРА ЖЕЛАЕЩИ ДА СИ ИЗКАЖАТ МНЕНИЕТО!!!! НО ,НЕ!!!! ЗА ГЪ З О ЛИ З ЦИ ТЕ НА ПОСОЛСТВОТО Е ДОПУСТИМО ДА ИМА ЛАТИНСКИ БУКВИ, А ЗА НОРМАЛНИТЕ ХОРА..........НЕ!!!!!! ТЕ МОГАТ ДА ИЗПОЛЗВАТ ЛАТИНСКИ БУКВИ, НО НИЕ НЕ!!! НЕ, ЧЕ МИ Е НУЖНО, НО НЕ МОГА ТОЧНО ДА ГИ ЦИТИРАМ!!! ВЕДНАГА МЕ ИГНОРИРА ОТ ДРУГИТЕ, ДОРИ ЗА 2 ЛАТИНСКИ БУКВИ!!!! ПОЗОР!!!! НЕКА ДЪРНИТЕ МОДЕРАТОРИ И АДМИНИСТРАТОР СА ОСЪДИЛИ СПАС И ДРУГИ ЧЕСТНИ ХОРА КОМЕНТИРАЩИ ТУК НА ДОЖИВОТНА ЗАБРАНА НА ГРАЖДАНСКА ПОЗИЦИЯ!!!! ДОКАТО Е ЖИВ, НЯМА ПРАВО ДА ГОВОРИ И ПИШЕ ТУК!!!! НЯМАТ ПРАВО ДЕСЕТКИ!!!! ФА ШИ З МЪТ ЗАПОЧВА ТАКА, С ГОРЕНЕ НА КНИГИ, ЗАБРАНИ И ЛАГЕРИ!!!!

Дира, има за почистване!