Според експертите два автомобила са преминали в посока към ресторант-градина "Славия" и обратно за минута и 22 секунди, съобщи БГНЕС.
Кървавата престрелка стана на 30 юли 2004 година. В ресторанта в едноименния спортен комплекс на ул. "Коломан 1 на място бе разстрелян Милчо Бонев, който бе сред водещите фигури на бившата групировка СИК. Убити на място бяха и четирима от бодигардовете му и друг негов близък.
Експертите са използвали три метода, за да обработят кадрите от охранителните камери и да ги съпоставят със статични изображения на автомобил "Нисан "Примера", за да установят съвпадение. Експериментално те доказали, че колата е возила трима души. Това станало след съпоставяне на снимките при различно натоварен автомобил.
На днешното заседание бяха приети и показанията на турските футболни мениджъри Ханди и Сафет Санджаклъ, заради които делото бе отлагано няколко пъти. Те са били разпитани пред следовател от Турция, а показанията им приложени към делото.
Подсъдими по делото са четирима души - Тихомир Дочев, Анатоли Мънков, Илиян Георгиев и Георги Стефанов. Следващата дата за разглеждане на процеса е 30 октомври.

Вижте снимки от атаката