Атаката срещу Бай Миле продължила под 2 минути

Убийството на Милчо Бонев-Бай Миле и петимата му приближени е продължило по-малко от минута и половина. Това стана ясно от съдебната експертиза, основана на видеозаписи от охранителни камери в района на убийството.

Обратно в новината

Коментари - Атаката срещу Бай Миле продължила под 2 минути | Днес.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

ДА ,НЕ БЕШЕ ПРЕМИЕР,НО БЕШЕ ГЛАВЕН СЕКРЕТАР НА МВР И ТО4НО В ТОЗИ ПЕРИОД СТАНАХА НАЙ МНОГО ПРОСТОТИИ

5 godini se vlachi edni delo. Bravo. Otlichno.

Та това е станало преди Бойко да стане премиер! Плюс това Бойко никога не би наредил да се отстрелят негови съдружници - може да е глуповат и примитивен, но все пак е доктор по пожарно дело! По-скоро би ги запалил, барабар с гадната столица - все пак наистина прилича не Нерон!

Бойко, ти ще отмъстиш за всички знайни и незнайни борци за демокрация, станали на тор за да цъфне ГЕРБерското цвете...

Намерете извършителите и им поръчайте СоПола!

За починалите или добро или нищо.

Пиел си е кафето с Бойко Борисов половин час преди да го убият.......сега ще осъдят набързо убийците.

Остани си в Лондон с този правопис. Изчакай нещата в държавата ти да се оправят и след това можеш да дойдеш да си завършиш основното образУвание!

2004-do 2009.samo 5 god./ne sa mnogo/zaplati,platen otpyski i t. n.ot garba na kogo...da ti sko4a na darjavata.sesham se za po-rano petiletki...pornogra

евалла,машалла,берек вер син,аферим,...и бравос на вас дано до пенсия да им намерите цаката на тезинеразкритите4е не са малко.вас чакатпомнете.и карайте по явашгьонлука върви.

KAK E ZAMIRISALO NA LAINA SLED KATO SA RAZPORILI TAIA SVINIA MILE

Станахме свидетели на някои брилянтни масови убийства на подземни босове от облечени в расо и полицейски униформи килъри. Сега вече истинските специални полицейски части не могат да разчитат на изненада и респект, а ще гинат като мухи в зрелищни престрелки. Най-добре ще е да не се намесват много, а да гледат отстрани как се взривяват асансьори и коли, как стрелят снайперисти, как се лее киселина, как горят влакове и т.н.

prestaneti da zanimavate narodasamo s boklyci ,niama golama zagoba

Само 5 години са им трябвали на разследващите за да установят, че в колата са били трима души....сега още 5 за номера на колата

Като чета форума, тези герои трябва да бъдат назначени за министри и най вече на МВР и правосъдието!

Какво ще кажете,а?Пълно единомислие на пишещите.Присъединяв се към мнението на всички,че този мазен,брутален и отвратителен боклук Бай Миле си е получил заслуженото,и че тези момчета,които са подсъдими трябва да се освободят от отговорност и наградени за добре свършена работа.

Жалко за бай Миле. Можеше да стане дясна ръка на ББ.

Ostavete mom4etata na mira.Otarvaha ni ot edin golem BOKLUK

Недей да вярваш в чистите им помисли. И едните и другите са за там.

Този,който го е убил,е освободил света от един боклук...

Оти държавата прави харч заради тези боклуци.Трябва да бъдат наградени тези дето са ги очистили,за да поизчистят още Авгиевите обори,защото много се навъдиха изродите.Евала на момчетата-за минута и половина-сигурно са били от Алфа 1.

Sega e 2009 ..........bravo

Pre4i6 li nqko mu umira6 a pre4i6 li mnogo na nqkoi umira6 burzo zatova Neka ne si pre4im a samo da si pomagame ... Sheriff

Журналистически глупости, поредните!А според вас колко време трае едно поръчково убийство - сигурно 15 минутна престрелка с междувременно окопаване и маскиране на окопите.Аман от глупости и глупави коментари на журналята.Като цяло нищо особенно не са направили след като сега стоят на подсъдимата скамейка, даже направо са се издънили.А бай Миле защо е водил със себе си охрана.Да им плаща сметките по кръчмите и да им дава заплата ?Куци килъри и дваж по-куца охрана, ама в куца държава какво да е нивото.Каквато държавата такива и бандитите и правоохранителните органи, че и политиците. По малко вярвайте на глупостите на журналята и не приписвайте митични качества на тия аматьори. Били като Алфа- дрън дрън.

Нека почистването на Р.Овч,Масларката,Пет Медко продължи 5 минути