Директорът на ОДМВР - Кърджали да излезе и каже с какво съм го заплашвала, в противен случай това е наказателна акция. Това каза във видеозапис бившият председател на Народното събрание и водач на ПП ГЕРБ в 9-МИР Кърджали Цвета Караянчева в отговор на твърденията на служебния вътрешен министър, че е заплашвала директорът на ОДМВР - Кърджали.

"Призовавам регионалния директор на ОДМВР - Кърджали да излезе и публично и да заяви дали, как и с какво съм го заплашвала. В противен случай ще приема казаното от вътрешния министър Бойко Рашков за показна наказателна акция срещу мен, която цели да ме дискредитира персонално в навечерието на изборите и да предизвика ескалация на напрежението в региона", коментира Караянчева.

"Свидетели сме на чудовищни манипулации от страна на служебното правителство на Румен Радев. На брутална гьобелсова пропаганда и внушаване на страх у хората в цялата страна, в частност в Кърджалийско, прикрити зад фасадата на купения вот", каза още тя.

"Подобна груба полицейщина, обиски, арести по донос, разчистване на сметки и подгряване на сценария гласове срещу дърва, България не помни от мракобесните тоталитарни времена. На всички, които репресивната машина на Рашков продължава да мачка и преследва, ще кажа - не се страхувайте, няма верига за истината, а истината е на наша страна", заяви Цвета Караянчева .