На 07 октомври 2020 г. (сряда), във връзка с монтаж на спирателни кранове на ул. "Балкан" и ул. "Жеравна" кв. "Курило" гр. Нови Искър, се налага спиране на водоподаването от 09:00 до 15:00 часа на клиентите на "Софийска вода", живеещи в района на:

ул. "Жеравна", ул. "Балкан", ул. "Варна" и ул. "Бреза".

При продължителност на строително-ремонтните дейности над 12 часа "Софийска вода" ще осигури алтернативно водоснабдяване с водоноска на адрес: ул. "Балкан" ъгъла с ул. "Чавдар войвода".

На 07 октомври 2020 г. (сряда), във връзка с изместване на уличен водопровод на ул. "Момин проход" с. Бистрица, се налага спиране на водоподаването от 10:00 до 20:00 часа на клиентите на "Софийска вода", живеещи в района на:

ул. "Черни връх", ул. "Янчовска река", ул. "Бреза" и ул. "Ивайло".

При продължителност на строително-ремонтните дейности над 12 часа "Софийска вода" ще осигури алтернативно водоснабдяване с водоноска на адрес: на площада.

На 07 октомври 2020 г. (сряда), във връзка с изграждане на сградно водопроводно отклонение на ул. "Св. Осий Кордобски" Жилищна група "Южен парк", се налага спиране на водоподаването от 10:30 до 19:00 часа на клиентите на "Софийска вода", живеещи в района на:

ул. "Св. Осий Кордобски"

При продължителност на строително-ремонтните дейности над 12 часа "Софийска вода" ще осигури алтернативно водоснабдяване с водоноска на адрес: ул. "Св. Осий Кордобски" до бл. 121.

Ремонтните дейности ще осигурят по-добро управление на водопроводната мрежа като максимално се ограничат зоните на евентуални бъдещи нарушения на водоснабдяването.

Засегнатите от прекъсването на водата, могат да получат повече информация от Телефонния център на "Софийска вода" АД на телефон 0800 12121 или да следят за развитието на всички текущи теренни дейности в реално време чрез Виртуалния информационен център на дружеството - http://www.sofiyskavoda.bg/water_stops.aspx

"Софийска вода" АД предварително се извинява на своите клиенти за причинените временни неудобства!

Интернет сайтът на дружеството (www.sofiyskavoda.bg) дава възможност на клиентите да се абонират за съобщенията за прекъсване на водоподаването. На електронната си поща те могат лично да получават информация за планираните спирания. Друг начин е да се възползват от безплатната услуга за известяване чрез СМС.

* материалът е предоставен от отдел Комуникации на "Софийска вода"