Какво се случи до този час?

За Лозан Панов държавният глава Румен Радев е "фалшив герой", а с кандидат като проф. Анастас Герджиков ГЕРБ "предава президентската институция на ДПС". Двамата претентенти отговориха на това. Какво му отвърнаха чуйте в подкаст новините. 

Моряците от "Вера Су" застават пред окръжния съд в Добрич след като преди ден бяха успешно евакуирани. Те бяха 17 дни в "капан", в който според Морската ни администрация са се вкарали сами заради "неадекватни действия". Екипажът ще бъде разпитан от разследващите в присъствието на съдия. 

"Домъкнах две печки на твърдо гориво. Гуми и други боклуци в столицата дал Бог. Имам и газени фенери за къмпинг. С това ще се топлим тази година" - това е само един от знаковите коментари по днешната ни анкета: "Очаквате ли помощ заради скъпия ток и за битовите потребители?" Повече по темата чуйте в подкаст новините.

Последвайте ни в: Spotify - Google Podcasts - Anchor - Breaker - Pocket Casts - RadioPublic 

А какво ще кажете за това?

"Очаквате ли помощ заради скъпия ток и за битовите потребители?"

До този момент превес имат отговорите "Не". Анкетата продължава. Гласувайте и коментирайте в страницата на подкаста. Експертен коментар по темата очаквайте във вечерния новинарски Podcast точно в 18 часа.

Искате ли да се чуе вашият глас в Podcast новините? 

Ако желаете лично да споделите мнение по темата, да изпратите новина или да предложите идея, пишете ни на e-mail PodcastNews@dir.bg, като оставите име и телефон за обратна връзка. Ние четем всички отзиви.