Всеки, който възнамерява да се подложи на операция по отстраняване на хемороиди е длъжен да знае следното: става дума за една от най-болезнените операции измежду всички съществуващи. Така твърдят лекарите. Освен това, болният трябва да има предвид, че в периода на продължителния следоперативен период, ще му се наложи две седмици да лежи в леглото си, да се мъчи от болка, а за това, да ходи на работа и дума не може да става. Не си ли заслужава да се помисли за друг метод на лечение, който няма общо с болезнената операция?

Лечението в ОН КЛИНИК – само предимства. Международната медицинска верига ОН КЛИНИК е разработила метод за амбулаторно премахване на хемороиди, който не е свързан с хоспитализация и оперативна намеса. Екипът от опитни проктолози успешно решава проблемите на пациентите, страдащи от хемороиди и анални фисури, с помощта на процедури, несравнимо по-приятни от операцията. Можем с увереност да кажем, че тайната за успеха се състои в натрупания уникален опит, с който не може да се похвали никой друг. Няма друга медицинска верига, клиника или болница в света, която да притежава по-голям опит в неоперативното лечение на хемороиди и фисури, от ОН КЛИНИК.

Дори не е необходима специална подготовка преди процедурите. Ако сте си мислели, че преди процедурите не трябва нищо да хапвате или че преди самото им начало на пациентите се прави клизма, искаме да Ви зарадваме: ОН КЛИНИК разполага с начин да мине без това. В приемната на ОН КЛИНИК ще срещнете пациенти, дошли за манипулация направо от работа – а след самата процедура, която трае броени минути, те се качват в колите си и се прибират вкъщи без каквито и да било проблеми. След 1-2 посещения с проблема е приключено и няма никаква необходимост да се подлагате на болезнената и опасна операция.

Ако знаех за това по-рано... Известно е, че заради страха от операция и опасенията, че лечението само по себе си ще се окаже болезнено, много хора отлагат лечението за по-късен период. В ОН КЛИНИК идват хора, страдащи от хемороиди и фисури от години - 5,10, че дори и повече. Сега те с право се питат, струвало ли си е...

Не отлагайте за после – може да се подложите на лечение веднага!
Позвънете в ОН КЛИНИК, запишете час за прием и ще се убедите, че проблемът, който ви измъчва толкова дълго, може да бъде решен изключително бързо.

Само през ЮНИ стартирайте лечение в ОН Клиник и ще получите БЕЗПЛАТЕН ПРЕГЛЕД!

Запис на час на:

    0700 1 19 19
    0885 488 088

http://onclinic-bg.com/