Бъдещата булка е дългогодишната му приятелка и майка на сина му - Волен-младши, Деница Гаджева.

Поканата е изработена под формата и съдържанието на лимитирано издание на вестник. Той е отпечатан в 4 страници гланцирана хартия, съобщи Bg ON AIR.

Вижте вестника >>>

В уводната статия се споменава и вицепремиерът Валери Симеонов. От шеговития материал става ясно, че Симеонов, който стана известен със спирането на шумните купони по морето, ще направи изключение за музиката в деня на венчавката на коалиционния си партньор.

В поканата се поместват и материали за заместник-председателя на ГЕРБ Цветан Цветанов, който щял да подари на младоженците апартамент, както и премиерът Бойко Борисов, който щял да ги зарадва с каракачанска овчарка.

Волен Сидеров и Деница Гаджева ще сключат църковен брак, а след това ще почерпят гостите си в известен столичен ресторант.

Това ще бъде трети брак за Волен Сидеров. За първия му брак не се знае много, но в началото на 90-те той е бил женен за журналистка от женско списание.

След първия развод Сидеров дълги години живее на семейни начала с Капка Георгиева. Двамата узаконяват съжителството си през 2006 година в Кърджали, а кум бе Валери Симеонов. Раздялата на двамата дойде през 2011 година, когато се заговори и за връзката на Сидеров и Деница Гаджева.

Бившата депутатка от "Атака" го дари с първото му дете през 2015 година.