Сексуалните преживявания безспорно са важна част от изграждането и поддържането на хармония в двойката. Затова и нерядко влошените сексуални възможности на мъжа поставят в риск взаимоотношенията между партньорите. Днес сексуалната медицина има високотехнологично решение - АПАРАТНА ИМПУЛСНА ТЕРАПИЯ, с която реално и трайно се подобрява мъжката потентност при еректилна дисфункция, болест на Пейрони и простатит. Вече и в България - в ЛЕЙЗЪР МЕД.

Защо точно апаратна импулсна терапиия? Еректилната функция отразява състоянието на съдовата мрежа в половия член. Доброто кръвоснабдяване осигурява силен кръвоток, който е в основата на стабилната ерекция. При възникнал проблем с потентността импулсите въздействат директно върху механизма на ерекцията чрез образуване на нови кръвоносни съдове и подсилване на кръвотока. Според причината за сексуалните нарушения се третират различни зони на таза и половия член с различен интензитет и честота на импулсите. Това се определя според резултата, който е необходимо да бъде постигнат. При болестта на Пейрони (изкривяване на половия член) импулсите разбиват образувалите се фиброзни плаки, които затрудняват, а в тежките случаи възпрепятстват напълно, сексуалния контакт. При простатит се премахва възпалението и съответно чувството за парене и болка.

Безопасно и без странични ефекти. Апаратната импулсна терапия се провежда със специален накрайник, подаващ интелигентно фокусирана енергия. Процедурите са бързи, безболезнени и не са свързани с промяна в ежедневието. А резултатът е значимо подобряване на сексуалните възможности на мъжа с градиращ ефект.

ЛЕЙЗЪР МЕД - иновация и компетентност в сексуалната медицина, всички линии на терапия. При тежки състояния на ЕД медицината разчита на имплантивна хирургия за възвръщане на потентността на мъжа.

Прегледът в ЛЕЙЗЪР МЕД включва: консултация с уролог, индекс на ЕД, доплерово изследване, активиращ тест.

тел. 02 4 760 760

моб. 089 952 11 01

www.lazermed.bg

 

* съдържание на Лейзър Мед