Както на всеки празник, повечето хора обикновено прекарват голяма част от времето на маса с обилно ядене и пиене. Всички знаем до какво води това. За да не развалите празничното си настроение с преяждане, подут корем, натравяния и подобни неприятности, трябва да сте много внимателни какво консумирате и в какви количества.

За да избегнете стомашните разстройства и преяждането, специалистите съветват бавно хранене и то само с проверени продукти. По този начин организмът по-лесно ще успее да преработи храната.

Освен опасност от преяждане, Великденските празници крият и друга такава, а именно-яйцата!

Заболяването салмонелоза е много сериозно и за съжаление широко разпространено по Великден предвид количествата консумирани яйца.

Причина за появата на тази болест е бактерията салмонела, която може да се крие освен в престояли на топло яйца или с изостанал срок на годност, то така и ако сте консумирали агнешко месо, което не е преминало качествена термична обработка.

Беленето на варени яйца с немити ръце също може да доведе до неприятните симптоми на заболяването, а именно- висока температура, дехидратация, диария и коремни болки. Винаги измивайте добре ръцете си преди да седнете на трапезата!

Приемът на пробиотик може да предпази Вас и цялото Ви семейство от коварните бактерии по празниците.

ProViotic е продукт съдържащ уникален щам на добрата бактерия Lactobacillus bulgaricus, GLB44. Мощта на тази добра бактерия е доказана и потвърдена от учени от университета Харвард.

GLB44 се извлича от българското старопланинско кокиче и се отглежда в екологично чист сок. Това прави ProViotic изцяло растителен и с това напълно безвреден. Не съдържа лактоза, глутен или следи от ядки.

ПроВиотик е единственият напълно растителен продукт на пазара. Подходящ за вегани и хора с всякакви алергии.

ProViotic постига впечатляващи резултати: една таблетка е в състояние да елиминира един милион бактерии салмонела. Освен това предпазва от подуване и нормализира чревната флора.

ProViotic Ви пожелава светли празници с пожелание за много здраве!

За повече информация посетете страницата www.pro-viotic.eu