48-годишният строителен предприемач Митко Дамянов и 42-годишната му съпруга Наталия бяха убити снощи около 20.30 ч. пред кооперация на ул. "Йордан Стубел" в столичния кв. "Витоша". Случаен минувач открил телата им, след което подал сигнал на тел. 112.

"Да отнемеш живот по този гнусен и грозен начин, значи че нямаш душа! Отнел си децата на четири човека, които скоро ще трябва да ги погребат.. Отнел си и двамата ми родители и не си им дал шанса да прегърнат първото си внуче! Не пожелавам това никому, дори и на теб - но се надявам, че полицията ще ти попречи да изживееш старините си свободен или господ няма да ти позволи да го направиш изобщо! Завинаги ще живеете вътре в нас! Почивайте в мир! Обичам ви безкрайно много!", написа тази сутрин Симона Дамянова в социалната мрежа.

Бременното момиче публикува и семейна снимка с родителите си, под която написа:

"Най-любящата майка и най-всеотдайният баща, за които някое дете би могло да мечтае! Благодаря на господ, че съм имала щастието вие да ме отгледате и възпитате! Обичам ви сега и завинаги!".

Столичната полиция работи по няколко версии за двойното убийство, като за момента по неофициални данни водещата е за поръчково убийство. Предстоят и множество разпити, тъй като преди няколко години десетки граждани са се оплакили в прокуратурата, че бизнесменът Митко Дамянов е вземал пари "на зелено" за строежи, а след това не е изпълнявал уговорките си.