Дъщерята на Дамянови към убиеца: Дано не остарееш

Дъщерята на разстреляните снощи съпрузи Митко и Наталия Дамянови - Симона, отправи послание към убиеца им в личната си страница във Фейсбук.

Обратно в новината

Коментари - Дъщерята на Дамянови към убиеца: Дано не остарееш | Днес.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

е дано и ти не харчиш нашите пари :))))))

И тая говори с Господ на къси вълни.

Ако си наистина Фройд -- ПЪРВО Е ПРИЧИНАТА, А ПОСЛЕ СЛЕДСТВИЕТО! разбра, нали , кое в случая е причината и какво е следствието?

АКО ЧОВЕК ЖИВЕЕ БЛАГОЧЕСТИВО Е ТВЪРДЕ ВЕРОЯТНО ДА ЖИВЕЕ ДЪЛГО И ЩАСТЛИВО............А ДРУГИТЕ СА ОБРЕЧЕНИ. ......

Ако работеше БГ правосъдието бащата щеше да е жив в затвора, а майката сигурно нямаше да пострада. Така, че възмездие май пак има не го пожелавам на никой, но каквато държавата такова и правосъдието.

ПОРЪЧКОВО УБИЙСТВО НЕ СЕ ИЗВЪРШВА ТОКУ-ТАКА. ЯВНО Е НАВЛЯЗЪЛ В НЕРАЗРЕШЕН СЕКТОР ЗА НАРКОТИЦИ.

а защо не каже нещо за парите, които баща и е откраднал, а??????

Ей измет, не ми говори за злоба! Всичките боклуци дето крадете и мамите като ви стане тясно около врата много бързо сменяте плочата на "ау каква злоба"! Що не говори за "злоба" като ЧСИ изкарваше хората по пижами от апартаментите им посред зима точно заради тоя боклук и дружката му дето мина само с кирки във ферарито?

Тук не разрешават линкове, но напишете в гугъл: "Двойният разстрел в София заради 5 млн. лева "на зелено" Фирми около убитото семейство завлекли купувачи с три недостроени кооперации" Статията ще излезе. Та да ти кажа да дъщерята, че за такива пари, можеше да даде фира и тя. Така, че е по добре да си трае.

"Га яде кИфтетата нИ рИва, а сега рИвеш"!!! Отгледали са те и са те възпитали със кървави пари, които са крадени от хора работили и и плащали (някои сигурно още плащат) безумни кредити. Баща ти и майка ти са взимали пари от хора, чиито надежди за собствен дом са били унищожени. Аре тихичко, че точно такива разглезени ко...нца на псевдо "бизнесмените" дразните много. И преди да кълнеш помисли по въпроса, че доста често греховете на родителите се плащат от деца и внуци. Вместо клетви приеми, че родителите си са платили по този начин част от дълговете си за десетки разсипани човешки животи!!!

Извършител на това убийство е българската прокуратура. С малко усилия в интернет може и конкретно име да се намери. Така че съм съгласен с "пожеланията" на дъщерята.

младото момиче скърби за родителите си, които навярно добре се грижели за нея с парички придобити чрез измама.но подобно припечелени пари не водят до добър край.

Ако действително е завлякъл доста хора с пари, и им е причинил страдания, сега си плаща за гяволъка. И с чужда пита, помен ще прави.

Пикло, съболезнования за загубата ти, ама ти нямаш ли си кого да жалееш, че си тръгнала да кълнеш?!

Какъв бизнесмен е тоя? Ако е вземал пари за да построи жилища на тези хора и не го е правил, това е измама! Този човек е бил чист измамник!

ВИНАГИ ИМА ПРИЧИНА ,ВИНАГИ ИМА "ЗАЩОТО"-ВЪПРОСЪТ Е ,СТРУВА ЛИ СИ ?

Глупачка! Радвай се ,че не са гръмнали и теб ! Господ си знае работата ! Децата плащат за греховете на родителите си!ЖЕСТОКО,НО ИСТИНА

Жорж Сименон казва: "Никой не убива бедняци". Човек може да е богат с пари, информация, грехове.....

Може би ако имаше държава и съд. система тези хора щяха да са живи. Сетете се какво имам предвид.

Може би са крали, а може би не. Пишат се догадки и нищо конкретно. Ако са крали добре отмъстено е, а ако не са крали. И ако са крали какво е виновна дъщеря им.През 2006 тя е била на 10. И в същност само те ли евентуално са крали. Крали са много други и в много по-големи размери и не са убити. Сигурен съм ,че и много от тук пишещите също са мамили и крали. Често се случва крадеца да вика дръжте крадеца. Така че изчакайте малко за информация и тогава решете дали да плюете.

Ако са честни хора, кой би ги закачал още по-вече - би стрелял срещу тях? Помисли преди да пишеш някоя глупост!

Само напиши имената в Гугъл,чети форумите от 2005г. и ще се хванеш за главата.

Май твърде много са потенциалните убийци, тъй, че следствието едва ли ще открие истинските... Едно е само почти сигурно, че убийците са бивши или настоящи ченгили, които не са си получили годишната такса за покровителството...

Когато в обществото всички са крадливи ченгиломафиоти, нещата се решават само чрез самоуправство: омерта и вендета!

Да пометне тоя боклук крадлив! И двете на улицата и цялото и имущество да бъде ликвидирано и да се изплатят парите на ограбените хора.

Хей байно, не повтаряй простотийте на пожарникаря, щото "матрияла", който Той имаше предвид е Най-Достойната и заслужила част от целия "Матриял", създал с труда си толкова, че още има какво да се граби-нали виждаш колко се натискат за кокала още!? А калпавич материал е онзи, който разграби, разпродаде , корумпира и унищожи тази страна-градина ! Ако по заповед на задморските гарвани не бяха тръгнали по тоя път, а достойно, родолюбиво и държавнически бяха управлявали страната с нормална полиция, прокуратура и съдебна система - нали се сещаш колко млади и стари живота щяха да бъдат спасени , които си отидоха ей така - именно заради тази несправедливост и насърчаване на разбойничеството , кражбите , корупцията и лъжата през тези 25 години. Сещаш ли се още колко бивши и настоящи фирмаджии - строителни и не само, треперят кога ще им дойде и на тях реда от стотиците баламурници, които са измамили и обрали , за да си живеят охолен живот, да си карат джиповете , да си чукат манекенките, да си изпращат децата да учат в англия, да си стоят къщи-палати, мезонети и вили и т.н. Ако съдът ги хващаше за гушата още при първия сигнал за измама , кражба, неплащане на заем, ипотека или заплати на работниците - и тези двамата щяха да са живи, и много други , които отдавна не са, а и още доста, които дължат стотици хиляди левове на сумати народ и се крият зад дебели стени, или зад закончета и параграфи докато им писне на хората и вземат инициативата в свои ръце. Ами да помислим заедно : къде стават най-много убийства с цел отмъщение , къде стават революции? Ами там, където няма справедливост - закони, спазване на тези закони от всички, справедлив и навременен съдебен процес. Това е. И както го е казал Народът : Да треперят и да нямат спокоен сън всички, които са крали, лъгали, унижавали и обиждали сбеподобните си защото ВСИЧКО СЕ ВРЪЩА ЕДИН ДЕН - НА ТЕБ И НА ДЕЦАТАТ ТИ !!!

Много точно казано! Жалко, че са малко хората, които разсъждават така! Моралът и човеколюбието изгубихме и сега си плащаме! Жалко.

Това семейство вчера го убиха, и днес с изненада научавам че всички пишещи във форума ги познават лично, в качеството им на крадци и мошеници. Аз лично не ги познавам и затова не искам да бъда техен съдник.Бог да ги прости.

ауу ние и М Илиева не познаваме лично и Демби и Мемби..аман от лицемери 60 дела за измама

Абе, Петров, ти толкова ли си наивен ? Ще ти задам един малко кофти, ама верен въпрос : ако се запиташ защо никой не те "поръча" теб и не плати няколко десетки бона за да те ликвидират - дали ще мовеш да си отговориш правилно и без да познаваш когото и да било ?? За убиването на невинни хора НИКОЙ не плаща и не поръчва! Невинните обикновенно ги обират, крадат, насилват, а загиват случайно и то винаги заради някой мръсник ! Поръчват и плащат само за "заслужили" деятели ! Нали ?

На тебе кой ти каза че са поръчани. Всъщност в България има случаи на убийства за два лева,за телефон, за пари,за бижута,за скандал,дори и за лоша дума. Така че причини много. Не си прав. Ама никак.

Къф и е профила на тая бе?

Пиши Съни Дамянова.

Аз имам само един прост въпрос към дъщерята : След като намесваш Господ и се надяваш на неговото наказание и справедливост - Вярваш ли наистина , че майка ти и баща ти са при него в рая ?????!!!!! Имайки в предвид бизнеса с който са се занимавали - дали са били толкова честни и почтенни хора - на мен не ми се вярва !!! Едва ли някой прави поръчка за добри и почтенни хора ??!! Все пак жалко че си загубила родителите си , но си вземи поука - как ще живееш собственният си живот ! Може пък това да е именно знак за самата теб ?!

А какво ще стане със останалите от компанията.Казвате имал компаньони.Не бил сам.Така казвате.Тези дето знаете.А аз питам WHAT ABOUT OTHERS.

Май трябва да е WHAT ABOUT THE OTHERS

Освен това откъде сте сигурни че някой от компанията му Нали е имал компаньони.Всички тук сте сигурни че е ВЪЗСТАНОВЯВАНЕ НА СПРАВЕДЛИВОСТА.А ми ако е другото

Девойчето може да знае нещо и проклятието да е към някой компаньон.

отвраштава ме наглостта на много хора , които са ограбили мнозина в тази държава но имат наглостта и да се жалват.. Пикло, затвори си устата , родителиете ти са съсипали не един живот ..поне замъчи иси харчи парите

Много психически устойчива-кога рева,кога сълзи бърса,та пък чак и клетви писа!Нормалните хора изпадат в ШОК,блокират дори и при очаквана(от болест) смърт.Не намесвай името Господне,момиче.БОГ е милостив,но само той може да прощава-Ние не!За зло или дибро!

га си купуваше гащички с парите на хората които са ги събирали 2 поколения, как беше?

СИМОНА ИМА СТАРЧЕСКИ ДОМОВЕ , БЕЗДОМНИ ХОРА, СИРОПИТАЛИЩА ОТТЪРВИ СЕ ОТ КРАДЕНИТЕ ПАРИ ДАРИ ГИ И ЖИВЕЙ РАЗЛИЧНО ОТ СЕГА , ПОЧТЕНО И ДОСТОЙНО

Е, тя пак е на кирия. Ще наследи имоти, кеш. Пък и нея едва ли някой ще отиде да я убие.

Ти тази я сравни с Илиевица,Павловица,Кюлевица,Косьовица.

пожелаваме на двете лаина да свършат като родителите си ! Uсус е казал : "всеки прави онова,което е правил баща му""

Тази нагла рожба-проклетница е харчила спечелените по нечестен път пари на баща си!

А твоята дъщеря знае ли какви пари харчи.

А ще върне ли парите на хората които са останали без жилище след като мама и тати са подписали договор с тях а ?!

Тази малката я пратиха да учи в Англия. Там май не успя да завърши, но живяла като кралица... а там е скъпо... парите знаете от къде са

Г-ЦЕ СИМОНА, ТОЧНО НА ТВОИТЕ ГОДИНИ ЕДНИ КАТО ТВОЯТ ТАТКО И ТВОЯТА МАЙКА ВЗЕХА ЕДИНСТВЕНИТЕ НИ ПАРИ ОТ ПРОДАЖБА НА ДЯДОВИЯ АПАРТАМЕНТ 56КВ.М. И РЕШИХМЕ ДА СЕ РАЗШИРИМ ПОНЕ С ОЩЕ ЕДНА СТАЯ. ПО ТОВА ВРЕМЕ ДВЕТЕ МИ ДЪЩЕРИ БЯХА НА ТВОИТЕ ГОДИНИ. УЧЕХА В ДЪРЖАВНИ УЧИЛИЩА ,А НЕ В АНГЛИЯ И ПОСЛЕ СЛЕДВАХА В БЪЛГАРИЯ ЗАДОЧНО И РАБОТЕХА. ПАРИТЕ НИ ИЗГОРЯХА . Г.ЦЕ СИМОНА АКО КАТО ДРУГИ ХОРА ПЕСТИЛИ ОТ ЗАЛЪКА СИ ЦЯЛ ЖИВОТ ,ТАКИВА КАТО ТВОИТЕ РОДИТЕЛИ ГИ ОБЕРАТ , ЗА ДА ХОДЯТ ПО ЕКЗОТИЧНИ ОСТРОВИ И ТИ МАЛКАТА ДА ВИЛНЕЕШ ПО ЕВРОПА КАК МИСЛИШ, НА НЯКОЙ МУ Е ПРЕЛЯЛО И БУМ

Учеше в Англия, но не живееше като кралица! Далече беше от живеене като кралица... Не можете да съдите момичето, че е искало да се развива извън тази пълна със злобни хорица, като теб държава (ако може да се нарече така)...

ТЕ И ДРУГИ НЕ ИСКАТ ДА СЕ РАЗВИВАТ ТУК АМА КАТО НЯМАТ ПАРИ СИ СЕДАТ ТУК И РАБОТЯТ ДА ХРАНЯТ ДЕПУТАТИ, СЪДИИ, ПРОКУРОРИ, КМЕТОВЕ И ДРУГА КРАДЛИВА ПАПЛАЧ

ТИ ЩО ИЗОБЩО НЕ МЛЪКНЕШ А?

до дащерята на престапниците които бяха убити,гледаи ти да не станеш като тях. ти поне бади добро момиче,твоите родители излагаха много хора които са се трудели да изкарат пари за да си купят апартамент от маика ти и баща ти ,още си малка не ги разбираш някои работи

Боже, Боже ! На какво превърнаха тези 25 години "демокрация" нашата мила България и българския народ ?! Прости ни Господи и богохулствата, които се изричат тук и на много места. Мизерията, лакомията, консумативния начин на мислене заслепява със своята лъжовна бляскавост. Дори детската невинноост не е пожалена от поквара... Но като гледаме какво става в Европа ... Господарите на Света отвъд океана са решили да потопят всичко в поквара ....

Bell

Тъпанарка, чака на полиция и прокуратура да раздадат правосъдиие. Кифличке, точно заради тези институции, сега родителите ти са мъртви. Ако ги бяха вкарали в затвора, където им е мястото, сега нямаше да са мъртви. Както викаше Боко навремето - по-сигурно е за тях в килията, там няма как да ги застрелят.

Като чета коментариите се уверих в правотата на думите на Бойко Борисов ,че в България е много некачественият човешки материал изпълнен със злоба, цинизъм или просто човешки материал мърша.Не може да обвиняваш едната или другата страна участници в даден процес ,като фактитите и доказателствата са ти известни от журналистически публикации.

В тази корумпирана държава фактите и доказателствата са толкова парично изопачени, че въобще не може да им се вярва.

явно си фен на Бойко но изказването за "лошия" материал бе отправено към възрастните и пенсионерите тоя наглец обиди 1/3 от населението на държавата , хора които са живяли достойно и честно за разлика от днешните уж млади

И ти грешиш. Според мен е имал предвид турскоезичното и циганското население. Най-вече циганското.Турчеещите се може да са неграмотни хора, но поне са работливи. Циганите - е всички знаем какво са, няма смисъл да ги коментирам

радвам се че все пак има и хoра като вас , жалко за останалите изпълнени със злоба , които даже и не познават убитите а се доверяват на написаното... *Съобщението е транслитерирано от системата. Моля, пишете на кирилица.

Бих изпитал състрадание ако... Вместо да драска из фейсбука, да вземе да дари откраднатите пари на нуждаещи се!? Току виж спасила душите на родителите си. Но както знаем кръвта вода не става, така че най вероятно и тя като мама и тати ще предпочете живот в разкош.

Едно нещо ми се струва яко тъпо. Може ли преди няколко часа да са убили родителите ти, а ти да седнеш да си постваш във фейса.

ujabg

Миличка, сърди се на прокуратурата!

Това дете наследява ли и дълговете на родителите си?

Това не е дете, а бременна жена и би било добре да наследи дълговете на мама и тате. Тогава да види как се живее с дългове.

Бих помолила това момиче да направи обръщение и към измамените от родителите й хора.

а вие знаете ли че тоцно те да измамили хората??? изроди злобни несцдтни *Съобщението е транслитерирано от системата. Моля, пишете на кирилица.

Какво нещо е еволюцията, преди 15-20 години децата на мутрите не пишеха послания на убийците, но в днешни дни вече и това се случва. Еволюция!!!

Може да е грешно...но не мога да съжаля мошеници, хора , които са лъгали други хора зада се облагодетелстват или за да забогатаят незаконно....тежко е да останеш сирак на 18, но .... Ако се погледне към разрухата на тези 60 семейства , които са били излъгани... И те имат деца и те трябва да живеят някак си, след като изплащат кредит за несъществуващи жилища.....някой с нездрави нерви си е отмъстил ...доста жестоко...