Готови са PCR-тестовете, които звездното семейство Дони и Нети си направи след гостуването им при заразения с COVID Георги Любенов.

Онзи ден водещият на "Денят започва..." по БНТ съобщи публично, че е с установен при рутинно изследване коронавирус и препоръча на всички, контактували с него, да се тестват превантивно.

Първи това направиха едни от последните гости в предаването му - Дони и Нети. За късмет, резултатите и на двамата са негативни, съобщи актрисата и певица в социалните мрежи.

"Здравейте! По повод положителния тест за коронавирус на Жоро Любенов ние, като неделни гости в предаването му, бяхме длъжни да си направим тестове и за щастие те са отрицателни. От сърце желаем безпроблемна карантина на Жоро и дано останалите гости да нямат проблеми! Поздрави!" Дони и Нети", написа тя.

Междувременно част от другите гости от предаването на Любенов се самокарантинираха. Това направиха тв водещата Наталия Симеонова и шефката на СЕМ Бетина Жотева.

Резултати от тестовете си очакват и евродепутатат Ангел Джамбазки и екипът му.

Само един гост на "Денят започва с Георги Любенов" засега категорично отказва да се изследва - инфекционистът доц. Атанас Мангъров. По думите му, той няма никакви симптоми, а и е твърде рано за тест, който би дал коректен резултат.