Жестоко убийство е извършено тази нощ в Русе. 36-годишен мъж е бил наръган с нож седем пъти смъртоносно на улицата пред дома си.

Убийството е извършено на ул."Света Петка" в крайдунавския град. Сигналът е подаден в 22.52 часа. Тялото на мъжа е открито на улицата. При първоначалния оглед по него са установени прободни рани. Според разказите на близките младият мъж е бил у дома си на ул."Света Петка" заедно със свой приятел. Двамата излезли навън, след което по неизвестни засега причини бил нападнат в гръб и намушкан с нож. Пострадалият се опитал да избяга по улицата, но бил прободен на 7 места и починал на десетина метра от дома си, съобщи "Русе медиа".  На много места по улицата има следи от кръв.

Снимка: Русе Медиа

Извиканият екип на "Спешна помощ" само е констатирал смъртта на 36-годишният мъж. Съседите са изненадани от случилото се, тъй като кварталът е спокоен. Убитият остава дете сираче.

По случая е задържан приятелят на убития с инициали В.Р.А., който е заподозрян за тежкото престъпление. Той е от Русе и е на 34 години.  Белезниците на ръцете му са щракнали в дома му. 

Снимка:bTV

По неофициална информация на bTV убитият е зет на небезизвестния в ромските среди Йоско.

Разследването продължава. Вероятно става дума за битов скандал.

Тази сутрин полицията продължава с огледите.

Снимка: Русе медиа

Очаквайте подробности.