Коментари - 2 месеца арест за заместника на Шойгу. Какво стои зад неочакваното задържане на Тимур Иванов? | Днес.dir.bg

Коментари - 2 месеца арест за заместника на Шойгу. Какво стои зад неочакваното задържане на Тимур Иванов? | Днес.dir.bg

Коментари

Разграбената руска армия - кой е виновен Разследване на ФБК: луксозни къщи и яхти на депутата Шойгу youtube.com/shorts/8oamc-SR4-I?feature=share

щом доче зеле го казва начи така ше да е..... пък ние сме тревопасни....

Некаква счетводна грешка е станала - човекът си е честен и почтен. Само го маскарят милия - парвенюшките изцепки - огромна къща (колкото 2 ватни недоучилища), Ролс-Роиси, скъпи ваканции - Куршавели, СенТропета. модни парцали за кифлата му- ЕйАй ги е съчинявал :)

Тагарев - кога ?

Сега следва ли Байдан,заради далаверите на сина му в Украйна?

Вече доказаха че свидителят е подкупен от Путин. Половината лепубликанци са били на руска хранилка, само по физиономиите ще ги познаете какви неудачници са. Начело с Тръм, полезният идиот. Американците схванаха че са цили обект на СВО, отмъщението ще е страшно бляди

Арестите трябва да почнат от Путин, Медведев, Лавров и т.н. Тогава руската кочина ако заприлича на цивилизована държава с богати руснаци

Ела да се гушкаме !

пак си забравил хапчетата

да разговаря с кирчо и кокорчо, заради което са се усъмини сериозно в интелектуалния му капацитет...

западни надежди говежди от западната кочина.Не им остана нищо на либерал -клетниците.

Статията е от Дойче Зеле. А в нея пише "в навечерието на очакваното голямо настъпление в Украйна към началото на лятото". Пак не съм единодушен! Щото нали Зеленски казА, че щело да има грандиозен контранаступ? Нали целукупните западни медии барабар с Дойче Зеле и политиците ни казват, че Рашата била слаба, че нЕмала оружие, че войската на фронта нече да се бие и други теквиа? Ся кво шъ праиме - контранаступ или контраотступ? Питам, оти опорките ми зеа да не си пасват. Не съм единодушен, кво точно да пиша. А тоя арестувания - ми убаво. Завиждам им на рушняците. Поне некой от връовете шъ иди у панделата. А у нас тия с корупцията си делкат властта. Това ПП-та, ДБ-та, ГЕРБ-ерета, ДПС-та и други теквие ТКЗС-та на крадльовци знаят, че за теквиа като тех нема закон, нем управия.

Само чакат доставките на боб от хамерско, за да се наручат до козирката и да задушат руснаците със здрава, топовна бобена пръ@ня!

Това са БАНДИТСКИ РАЗБОРКИ. Вариант на българските мутри, когато се биха пред младежки дом "Лиляна Димитрова" или когато се стреляха пред кино "Севастопол". Днес в Русия тече ПРЕРАЗПРЕДЕЛЯНЕ на богатствата - буквално крадене от крадците. Путин раздава тлъсти бандитски сфери за крадене на верни му други бандити.

Прав си! На джуджака са му верни само бандити - и в Раша и в България!

Ти откъде знаеш? Оооооооооо, Да не си един от тях?

Как големите руски класици характеризират своя народ Михаил Салтиков-Шчедрин: „Ако заспя и се събудя след сто години и ме попитат, какво днес се случва в Русия, аз ще отговоря: пият и крадат...” Алексей Толстой: „Московията –руска тайга, монголска, дива, хищническа” „Не е мила, не е уютна руската земя – по–зле е от горчиво робство – хиляди години избродена с лапти, с досада разоравана с плуг, покрита с пепелта на разорени села и необозначени гробове. Пустота и дивост.” Ф.М.Достоевски: "Народ, който блуждае по Европа и търси какво още може да разруши и унищожи само заради развлечението” Михаил Булгаков: „Не сме народ, а скотове, наглеци, дива орда от душегубци и злодеи” Максим Горки: „Най-важният знак за успеха на руския народ е неговата садистична жестокост. " Иван С.Тургенев: „Руснакът е най-големият и най-наглият лъжец в целия свят” Иван С. Шмельов: „Народ, който ненавижда свободата, обожава робството, обича веригите на своите ръце и нозе, мръсен физически и морално...е готов във всеки момент да гнети всичко и навсякъде”. Александър Сергеевич Пушкин: "Народ безразличен към най-малкия дълг, към най-малката справедливост, към най-малката истина, народ, който не признава човешкото достойнство, не признава като цяло нито свободния човек, нито свободната мисъл” Василий Розанов: „Не народ, а адски урод” Зинаида Гипиус: „Русия – това е една огромна психиатрия” А ето и какво мислят за нас - българите приятелите на родните русофили. Сергей Аксаков: „Всяко тържество на българите е смърт за Русия. Балканските държави не трябва да имат нищо свое. Те трябва да бъдат притежание на русите или, по-ясно казано, те трябва да бъдат погълнати от русите!”

Добре си ги наредил,глупако!Добре,но..всички тези "мъдри"мисли мисли са извадени от контекста,защото освен всичко друго,горепосочените автори не могат да бъдат обвинени в липса на патриотизъм,което доказват с живота,като цяло и творчеството си.Защото,писецо на мъдри извадки трябва да се чете и познава цялостното творчество,житейски път и убеждения, а не пьет изречения,неудачно подбрани,преобърнати и цитирани от Козяшки политкомисари. Защото впоследствие същият този "неук,необразован,и пасивен народ смачква гръбнака на любимата Ви еманация на "свободата и демокрацията"фашистка Германия,на която 6ито един от "съзнателните и свободолюбивии "европейски народи не Може да сё противопостави и,което е по-трагично,започва да подкрепя,а Сега да оправдава и възражда. Тъпа Козяшка главо-за задълбочени анализи се изисква ум,знания,много прочетени книги,а не няколко изречения-инструкции за няколко сребърника.

Толстой е АНАТЕМОСАН от любимата ти РПЦ. Опят и погребан е от АРМЕНСКАТА църква. Най-много последователи на Учението си за НЕНАСИЛИЕ, Толстой има в България. Цяло кело. Не в Русия. Чайковски е откровен гей. Тургенев у бисексуал. Гогол е заклет ръкоблудец. Да продълглжавам ли още с днешният ти "российский патриотизм"?

Толстой даже дълго време е търпян от църквата. Десетки години упорито и открито пише против нея, критикува, иронизира. На смъртното му легло му е изпратен свещеник, когото роднините не допускат до умиращия. Ако беше любимия ти ислям - на Толстой сто пъти да за му резнали зелката за такива думи !

Типичен изказ на славянин татар с комунистически паспорт връчен в от генерал Гундяев в някоя РПЦ. По омразата им, ще ги познаете! А Толстой наистина не е правоюдославяногръгославен! ТОЛСТОИЗМЪТ и цяло учение, за НЕНАСИЛИЕТО. В България е била най-голямата и единствена община цяло село на ТОЛСТОИСТИ. Защото е напълно хармонично с българското богомилство. Русия има не-само неРПЦ граф Толстой. Преди него е ВЕЛИКАТА БОЛЯРКА МОРОЗОВА. Картината с изгнанието и от Москва в Сибирска каторга за СТАРОВЕРСТВО е уникална и повече от актуална днес: болярката е вдигната пророчески ръка - Ще дойде ден! А около нея зяпат с неразбиращи и зли погледи тълпи от лумпени, точно както днешните ви возбужденчета. Вчера генерал Гундяев РАЗПОПИ попа, който извърши опелото на гроба на Навални.

То пък като че ли в щатите не се краде и пие. Даже това е на ниво държавна политика...

Трима поредни губернатори на щата Илинойс лежафа ефективно и дълго в затвора за корупция. Единия искаше да направи разширението на Чикагското летище на 150 мили в родният си град Пиория. А пътниците да пътуват с часове в дъжд, поледица или жега до и от Чикаго. А губернатора Благоевич пробва да продаде на черната общност овакантеното сенаторско място на вече президента Обама. Благоевич отиде сам, с лимузина, до затвора в Колорадо. Корупция и престъпления има откакто има човеци. С нея винаги трябва да се бори. Тя е неумъртвима. Но някъде има ЗАКОНИ, които не позволяват на корупцията да си надигане главата. В Япония и Ю. Корея вкарват затвора президенти и висши държавни чиновници само да изказвания, които обогатяват чрез последствията си определени финансови кръгове.

Всичко се развива по план! хахахахаххахахахахаха

Копейките ги няма. Г-жа Митрофанова се бави с указанията, а ситуацията не е проста. Хем "наш", хем "враг". А и богат. А и фуражка. Жалкарите са в ступор, разсмиват с отсъствието си :-) Да беше Байдън - до обяснят, с сега е сложно :-)

Разграбената руска армия - кой е виновен Разследване на ФБК: луксозни къщи и яхти на депутата Шойгу youtube.com/shorts/8oamc-SR4-I?feature=share

Как КОЙ? Дойче веле са виновни!

Нищо ново под слънцето. Путин смачка всяка опозиция. Сега е ред на "враговете с партиен билет". Точно както Желю Желев го е описал в книгата " Фашизмът".

А Часовниците в България и те ли са нацистки?

Нищо не знаеш за Желев. По добре си трай

Проверих…Шойгу и на руски е ШОйгу.С ,,О” не Шайгу с ,,А”.Всеки може да напише в Гооглето нещо от рода….как се пише Шойгу на руски и да види резултата.

С минуса провери ли какво казвам или просто не схваща?

А защо се занимаваш с тоя тъп трол? Аз не му отговарям защото е тъп трол и целта му е да се заяжда и да лъже. Троловете понеже не могат да се преборят с истината се хващат за някоя дреболия, като правописна грешка. Между другото като напиша Шайгу проверката на правописа ми го подчертава и ако исках щах да го оправя, обаче понеже аз не съм руснак мога да му викам както ми е кеф понеже го пиша в превод от руски на български. По логиката на тоя тъп трол то и Бил Гейтс не се пише така понеже оригиналното име е на латиница Записвайте се за канала ми в телеграм ППРАЗУМ с латински букви за да ми помогнете да направя България нормална просперираща и модерна държава която работи за народа и в която няма насилие, няма разделение и омраза и всички сме равни. Не хапе, не боли, нищо не ви струва. А ако спечеля аз печели цял народ, а ако загубя печелят само мутрите.

в кремълския серпентариум вече се ядат едно друго. Баницата намаля и съответно кръгът с достъп ще се свива все повече, до момента в който тези изхвърлени отвън не осъзнаят че са повече и по-силни. И тогава вече в Раша ще започне истинския купон и 'политическа борба'.. с противопехотни средства!

Когато умрял Ленин се оказало, че вторият човек в партията Троцки е предател. Каменев, Зиновиев и Сталин свалили Троцки и го изпратили в изгнание, където му сцепили главата с пикел. Съвсем скоро се оказало, че Каменев, Зиновиев и Бухарин също са врагове и вредители. Тогава доблестният другар Ягода ги разстрелял, а след това Ежов разстрелва доблестният другар Ягода. След смъртта на Сталин всички разбрали, че Берия също е предател и вражески агент. Тогава Жуков не се подвоумил и го застрелял. Скоро Хрушчов разбрал, че и Жуков е враг на народа и предател и го пратил в Урал. Изненадващо се оказало, че и самият Сталин е враг, вредител и предател, а заедно с него и голяма част от политбюро. Тогава изнесли Сталин от мавзолея и разгонили всички партийци начело с Хрушчов. Станало ясно , че Хрушчов също е волунтарист, авантюрист и враг на народа. Брежнев го пратил в пенсия. След смъртта на Брежнев станало ясно, че и той е вредител и виновника за застоя. Имало още двама вредители, но те толкова бързо умрели, че никой не ги запомнил. Дошъл енергичният Горбачов, който установил, че цялата партия е от вредители и врагове на народа и той сега ще оправи всичко. В този момент обаче СССР се разпаднал и веднага се установило, че Горбачов е предателя и врага на народа! Още е жив защото нямало кой да го застреля :) За Путин не се очакват някакви изненади ! От болшевишката революция до сега, както учи историята Русия се управлява единствено от предатели и врагове на народа ! Андрей Иришкин

Не се е разпаднала тая Просия бе. Баси мамата. Масони, Ротшилдовци, Рокфелерци, Евреи ционисти. И не ще бе. А дали се е разпаднал СССР? А? И фабриките явно са опазили, и критичните научни открития, па и икономика имат, безиностанцията с ракети костелив орех се оказа. Въпреки крадците и предателите. Странна работа. А тука, за нула време всичко идеално стана. 34 години няма земеделие, няма лека промишленост, няма армия, няма стратегически ракети, няма фърчолети, няма гражданска защита, ма има банани и демокрация. За кво ти е суверенитет? Важно е, да вярваш в перемогата и великият Давоски трансхуманизъм, следенето с ии, храните от насекоми, синтетичното месце на Бил Гейтсов Ротшилдов и яко Пландемия и война. За да може господарите от Вангард Груп, Голдман Сакс и Лондон сити да са щастливи. Уникално а?

Губя си времето като ви чета брътвежите, но ще кажа и аз някоя дума. Какво са имали братушките, че да го запазят? И кой е виновен, че си избираме такива управници, които ни оставиха без земеделие, без самолети и хеликоптери и т.н. Ирландия почти няма крадци сред политиците си и от една от най-бедните в Европа има сега по-висок стандарт на живот от северните европейски страни дори и то за около 40 години. Ние имахме почти същото време, но почти непрекъснато повлично от Русия и разликите се виждат. България е била независима от руското влияние в началото на 20 век за десетина години и е била водеща икономика в Европа с конвертируема валута. И не ми говорете за саксонци и тем подобни. Наиситина ли мислиш, че Голдмън Сакс са доволни, че нямяме хеликоптери?!? Хората много често не правят разликата между политиците на Русия и творците на Русия.

А и трабва да се попрочете и зтае, преди да се пише.. И те така, за пишещите.... без да са чели и знаят..

Особености на руския национален лов..

Просто етапа е такъв, че Путин разчиства оборите... отдавна трябваше.....но по добре късно отколкото никога...

Тези с часовншците.

Това е поредната платена промивка на мозъците за най-тъпите чрез изрезки от тук от там. И това не е пропаганда, защото нищо не пропагандира, а просто ни лъжат и ни говорят глупости. 1. Няма как изборите за президент в Русия да са псевдо при положения че имаше такава висока изборна активност не само в РФ ами и по изборните секции в чужбина, където се бяха образували километрични опашки от руснаци които искат да гласуват за Путин. 2. В Русия, за която в новините ни твърдят че е корумпирана, непрекъснато задържат, съдят и осъждат корумпирани лица от високо ниво, а е ЕС и конкретно в България не. Вижте само разликата. В Русия ги съдят за конкретни кражби, а в България никой не съдят, а просто мутрите се разправят по медиите как да преразпределят откраднатото, и затова не става дума за кражби, а за свери на влияние, тоест за обръчи от чадъри, и както казват в статията неудобните просто не ги назначават, вместо да ги съдят шумно. 3. Това че в Русия е арестуван човек на Шайгу, въобще не е минус, а плюс за Шайгу, защото се получава че Шайгу не прикрива тези които са злоупотребили с доверието му особено във време на война когато всички трябва да дават всичко от себе си, Както Путин така и Шайгу са знаели че арестуваният Иванов го разследват така че това не е никаква война между някакви групировки във властта, както искат да ни убедят. Групировките във властта са тук в България и в ЕС, и това са така наречените партии български и европейски. Записвайте се за канала ми в телеграм ППРАЗУМ с латински букви за да ми помогнете да направя България нормална просперираща и модерна държава която работи за народа и в която няма насилие, няма разделение и омраза и всички сме равни. Не хапе, не боли, нищо не ви струва. А ако спечеля аз печели цял народ, а ако загубя печелят само мутрите.

Ало, Венци, троле руски, Ти наистина ли вярваш, че съдът в Русия би си позволил подобен ход без заповед от Путин? Ако искаш да направиш България като Русия, ще трябва да обещаеш да вдигнеш броя на убоийствата 5 пъти, броя на жертвите на ПТП два пъти, броя на самоубийствата, тук вече не мога да кажа много точен брой, но може би също около 2-3 пъти, ще трябва да намалиш средната продължителност на живота с 3-4 години, ще трябва да премахнеш асфалта от поне два квартала във всеки български областен град, също така и в селата, за да остане само кал... Така ще направиш от България нормална и просперираща държава като Русия.

Знаете ли как знам? Той нарича Шойгу, Шайгу, както е на руски. На български се пише (и произнася Шойгу, както е в статията). А па отношение на корупцията, че я има в България, то няма две мнения по въпроса. На да наричаш Русия демокрация, под каквото и да е форма, то ти си нямаш никаква представа какво е демокрация. България може да е пълна с буклуци, но коя демокрация е перфектна?! Няма такава. Но разликата тук е, че няма да те вкарат в затвора за 5 години, ако наречеш войната война. Няма да те пребият и вкарат в затвора за 10 години, ако протестираш за правата си. Няма да те отровят, ако си политик и си в опозиция. И най-вече, няма да пратят сина ти да се бие, защото психичноболният ти лидер на държавата е прецинил, че иска да влезне в книгите по история. Това не се случва нито в България, нито в ЕС.

Варуфакис му забраниха да стъпва в Германия, защото им каза, че подържат геноцида на Израел. В момента в САЩ и европа куките бият студентите щото не са политически коректни. Гонзало Лира умря в затвора от пневмония щото каза истината за Нюланд и Байдън. Асандж нещо? А? Сноудън?

Шествието на Безсмъртния полк в Русия беше отменено и тази година. Пак пишат за някакви проблеми със сигурността, въпреки че изглежда, че Владимир Владимирович "ефективно" защитава сигурността на Русия в продължение на 2 години. Очевидно въпросът не е за безопасността, а за това, че на шествието може да се появят десетки хиляди портрети на починали след 2022 г. И изведнъж се оказва, че "санитарните загуби", за които Путин говори пренебрежително, са в действителност в шокиращи мащаби!

А как изглежда войната в действителност се вижда от хилядите видеа от фронта. Уплашени, уморени, без вода, храна и комуникации, руските войници се крият в мръсни дупки, само за да оцелеят. Както откровено признават самите войници, целият район е осеян с труповете на техни колеги. Те могат да излязат от мръсната дупка само през нощта и за да оцелеят, трябва да ограбят труповете на собствените си другари. Безсмислената и безцелна месомелачка продължава само заради болните амбиции на кремълското дърто джудже с болни амбиции да остане в историята. Никой не се нуждае от тази война освен Путин.

Красноречиво допълнение към предишния пост. 215 убити само за седмица и то само в Поволжието. Това са само тези, които са идентифицирани; реалните числа вероятно са по-високи. Путин не освобождава никого и не се бори за интересите на Русия, той съсипва хиляди животи в безсмислена месомелачка.

Хайде сега, задайте си въпроса защо Путин не мобилизира вече, а все повече контрактори влизат в армията му? Втори въпрос - а защо в Украйна ги ловят като зайци и ги вкарват в бусовете? Трети въпрос - защо можеш да напуснеш свободно Русия ако си в донаборна възраст, а Украйна не? И последен въпрос - защо в Русия могат да се провеждат избори а в Украйна не?!?

Г-н Инженерче, Това има много просто обяснение. Защото Путин обеща привилегии за активните борци, освен това всички руски медии са директно под негов контрол и хбълват всякакви простотии, например че Русия ще се разпадне ако не спечели войната срещу така наречения "нацистки режим в Киев". Вземи прочети малко руска пропаганда, да видиш за какво иде реч.

дано не си вярваш на глупостите,които пишеш за пари,защото според теб излиза,че дори пропагандата им е по-добра от пропагандата ви;)

Че в България нема пропаганда- не съществуват държавни служби, които да харчат, за да оформят накакво определено настроение сред населението. В Щатите пък е напълно законно да изгориш американския флаг, и никой няма да те спре да си разпространяваш всевъзможни дивотии от типа на кемтрейлс, рептилоиди и т.н. Само намците имат някакво нещастно Дойче зеле. С една дума, живей свободно.

Укрите са най-корумпиране бе! На Байдън синът му бе! Най-корумпиран бе!

Там също ставаше дума за милиард, ама в зелено.

Дали ще има и в България такива осъдени изпратени в колония в Белене или уранови мини Българите ще бъдат доволни ако съдят за корупция в България но такива присъди има само за кокошкошкарите.

Човек може да си представи мащаба на кражбите в руската армия, след като лично путлер се разпорежда да му видят сметката на такъв висш чиновник. Всъщност това е признание за провала на екипа на Шойгу и провала на СВО. Защото без санкцията на Путин такъв арест би бил невъзможен. Когато специална операция върви по план, се раздаваха награди, медали, почетни грамоти и... още нещо. Ама сега, явно нещата вървят на зле и Кремъл си търси виновници сред "враговете с партиен билет" за оправдание пред т.нар. "патриоти" и крепостния народ, блеещ пред телевизора.

от пет гони военното разузнаване го следи и чака да се издъни,е и това стана но покрай него се разкриха и други далавери бая големци арестуваха

Преди време гледах едно предаване по руската телевизия. Бяха окрали огромни силози за стратегически ядрени ракети. Отгоре тия грамадните метални капаци над шахтите - стотици тонове стомана. Вътре - медни кабели бакър с километри. Даже бяха окрали специалните столове от волфрам на които стоят ракетите. В руската армия се е крало на поразия. Краде се на поразия. И ще се краде на поразия

Всяка армия се краде бе. Армията са хрантутниците, които в мирно време пърдят и се пърчат а във война пращат цивилните да умират докато забогатяват. НЕЩО НОВО? В кой анимационен филм живеете бе? Лично на пост съм спирал старшината, който цял камион оборудване искаше да изкара. Уволниха ли го? Не. Свалиха го на сержант и продължи да краде.

Браво на теб ! Но ако беше оставил старшинката да открадне тогава бетеерите, ся Тагаренко нямаше да ги прати на Украйна Видя ли че пак се прееба ? Ето Соломон Паси наряза ракетите и самолетите и Тагаренко не ги прати на Зеленски. После плюете по Пасито. Ама сте прости мишки

Арестуваният руски министър на отбраната Тимур Иванов е живял в луксозно историческо имение в центъра на Москва. Това е имението от романа на Булгаков "Майстора и Маргарита". Нищо и никой от най-висшите етажи на Кремъл не е и намеквала, че е корумпиран чиновник! А пък съпругата му колко бижута, луксозни артикули, ексукрзии и прочие милиарди рублей е пръскала и продължава да харчи от всяка далавера на мъжО си, пардон държавен договор за руските военни е обществено известен факт. Кой би предположил, че ще има такъв нечестен човек и то на такъв пост:) То е просто задължително условие назачаването на такъв висш пост от Путлер да бъде "класен" крадец от националните ресурси. Ами, за какво иначе да го назначава Путлер, ако не може да му "заработва" необходимите милиарди?!

Цял нов квартал от имения има около Вашингтон. Никва връзка с Украйна и войната. Нула. Те не са олигарси там. Те са ДЕМОКРАТИ.

Че най-успешният инвеститор в Уолстрийт на последните двадесет години бабичката Пелоси ще земе да се засрами:)

А голословни твърдения от путинистите не стават дори за ширпотреба. Може само да се задавите с тях, защото ссте се набълбукали за няколко копейки повече, но не и да убеждавате който и да нормален с вашите фалшификати.

Фактите са проверими, ама в глупостите които си изписал липсват факти. Записвайте се за канала ми в телеграм ППРАЗУМ с латински букви за да ми помогнете да направя България нормална просперираща и модерна държава която работи за народа и в която няма насилие, няма разделение и омраза и всички сме равни. Не хапе, не боли, нищо не ви струва. А ако спечеля аз печели цял народ, а ако загубя печелят само мутрите.

Ало, Венци, троле руски, България без насилие означава да няма нищо общо с руските нива на престъпност. Май е точно обратното - ако печелиш, печелиш само ти.

Загрижени за корупцията в Русия, забравихте удобно, че жената на Тагарев захлеби бая покрай него....Тук осъдени няма,няма и да има!

Да крадат за руските военни е привично състояние Само да напомня, че Сталин отстранява маршал Жуков за кражби на цели ешалони с цености от Германия

Ебаси ! Тоя краде повече от мен ?

доста иамат да гонпт Доганчо, охоооо....Тараревской и той се постара да лапка за 9 месеца стана милиардер

Очаквам европедерастите да заявят протест, защото осъдените руски чиновници дават лош пример на европейците. Току-виж решили да се поинтересуват от далаверите на Урсулата, Макарона, Борела и останалите от тази евродружинка.

Изданието "Важни истории" пише, че Тимор Иванов е заподозрян в държавна измяна, позовавайки се на два източника, близки до ФСБ. Обвинението за подкуп е за пред обществото. Кремъл не искат да говори публично за предателство, защото това ще е голям скандал. Все пак военният зам. министър да бъде изобличен в предателство може да разклати доверието на милиони путински "полезни идиоти" във властта му. И в геополитически план да даде повод за коментари за отслабената власт на режима на Путлер. Според втория източник Путлер "се е разпоредил какво да се прави с този зам. министър, след като се е убедил, че става дума за държавна измяна" и "никой не би задържал Иванов за корупция". Защото олигархическият кръг около Путлер е изграден на основата на корупцията. Единственото условие е олигарсите да бъдат лоялни с властта му. Юристът на Първо управление на ФСБ Евгений Смирнов пък отбеляза след публикацията, че оперативната разработка за Тимур Иванов е извършена от Военното контраразузнаване, което не се занимава с корупционни проблеми. В същото време адвокатът на Иванов Мурад Мусаев каза пред РИА Новости, че "няма други обвинения освен публично обявеното за подкуп".

И от двете страни на бариерата. Нищо ново под слънцето. Това не премахва обаче факта, че НАТО и САЩ са нагли до безумие и си ядат педаха глобално. Тук освен редовната корупция, която е ГЛОБАЛНА ( Здравей, Фон дер Лайън) имаме и нещо много важно. Съобщение към апаратчиците в цялата система. И ако някой идиот си мисли, че Америка е по-различна е кух та дрънка. Тях никой не ги е нападнал. Нямат терористични актове. Ма приеха ФБР да подслушва ВСИЧКИ БЕЗ ЗАПОВЕД ОТ СЪДИЯ? ДЕМОКРАЦИЯ? ХАХАХАХХА НЕ. Глобална Корпоратокрация ви чака, гои.

Да не изключваме вариант показна акция за всяване на респект от самия фюрер. В една идея по-варварската Северна Корея дори екзекутират по тази причина.

Кръстникът на руската мафия товарищь Путлер наказва само при предателство към него. Не наказва крадците, защото от ден първи на назначението си като президент управлява държавата Русия като мафия, с приближен кръг от избрани и назначени за олигарси с подарени им, пардон привитазирани капитали и държавни активи, като условието да не им ги отнема е да бъдат на 101% лоялни към него и да му връщат толкова, колкото и когато си поиска. Както сега за разходи за войната му. При отказ - колония с измислен предлог, подложени на бавни мъчения или бърза ликвидация с "балконинг", "самоубийство", "естествена" смърт от тромб, отравяне с новичок, чай с полоний и др. подобни чекистки практики на КГБ/ФСБ.

Ква е разликата между него и Вангард Груп и ко? А? Ще ти кажа. ЛЕГАЛНА КОРУПЦИЯ. За това един снаряд на Руснаците въпреки кражбите им излиза 600 долара, а на обединеният запад 6000. Скоро гледах как конгресмен мачкаше някъв от Пентагона публично. Торба с болтове за Ф35, с реална стойност не повече от 2к. Знаеш ли на колко я плащат? 90 000 долара. ХАХАХАХ

Разликата е, че чиновниците на Запад сами си подават оставките при корупционен скандал. Освен това са сменяеми дори и да не са ощетили с един цент държавата, защото са на избираеми длъжности според длъжностните си характеристики. А най-важната разлика е, че народите на Запад живеят свободни и имат висок стандарт на живот за разлика от крепостните във фашистка Раша на Путлер. И това го потвъждават дори рашистките вождове, чиито деца, съпруги, метреси изпрашат именно на Запад, защото животът там е много по-по-комфортен и качествен за разлика от роднот им блато, в което те ловят шарани като вас путинистите, заработващи подхвърлени за хранилките ви копейки, за да ги обслужвате с пропагандно разпространение на рашистките опорки и фалшификати, че да ви се вържат наивни хорица и да излезнат да протестират срещу законно и демократично избраните им представители във властта. А дано, ама надали:)

Болтовете ще струват толкова, докато не се намери конкурентен производител, който да прави стелтс изтребители. Най-верочтно това ще е кооперация между ЕС, Великобритания и Япония.

Ами разбира се. В Русия заместник-министрите крадат, а Путин нищичко не е взел, а дори не е и знаел. Но иначе Путин знае всичко за лошия Запад, знае всичко за лошите либерали в Русия, за чуждестранните агенти, за вражеските шпиони, за терористите, за всичко! Единствено не е подозирал, че зам.-министър на отбраната краде, защото си е мислил, че целият лукс идва от високата заплата на човека и от силната рубла.

Рублата е 2 пъти по-скъпа от японска йена. Аман от идиоти

И милион пъти по силна от зимбабвийският долар... поводи за гордост, сър...

А в европейска България кога ще осъдят някой министър за корупция ? Тук закони няма. Краде се в олимпийски размери и осъдени няма

На демократичните атлантически ценности. Те обичат крадците. Изпират ги и пак ги слагат на власт.

Ще го запалят жив Ако гори със син пламък значи е виновен и ще го погребът тайно Ако пламъка е червен значи е невинен и ще го погребат с военни почести

Този май ще получи тромбемболия в затвора

Что невесел, генерал? Али много воровал, Аль со взяткою спалился, Аль откат кому не дал?

Кога и в демократична България ще арестуват, осъдят и конфискуват имущество на Министър, депутат, държавен служител? Уж при нас Ристьо правната нула направи съдебна реформа и от 30 години ни грее Демокрацията и свободата, а няма ни арестуван, ни осъден! А в Русия концлагер било, крепостни селяни били, а виж как не си поплуват .

Там арестуват който им падне и средно аритметично с нас всичко е ок

Цвъ-Цвъ помниш ли? И #КОЙ го отърва? И как му благодари, за това?...

Какво ни дреме за концлагера?

на кой му дреме за тебе цървула! муха-ха-ха

Какво стои - крал е със зъга си, това стои. Сега отива в колонията при Навални. Ако няма желание, може да полети от високо или да се подхлъзне. Ако ли не - ще пие чай!

Абе какво се крие зад това, че дъртият мумифициран педофил бай Дън е президент на САЩ, а, напушеният му, надрусан, корумпиран син коли и беси в Украйна!? Казва ли дойчевеле, или друг някой, сведущ.

Това не е статия за дядото с памперсите, а статия към блатото с ватенките. Придържай се към тематиката.

но за памперсите никой не сме да се обади, нещата се покриват. А памперсите са пълни отдавна и раздават страхотна смрад.

Понеже не очаквам статия за дядото с памперсите, та затова... така... използвам случая. Ше извеняваш, ако нещо, съм ти наранил чувствата и вярата в демокрацията по света и у нас.

Не си, бъди спокоен. А статии за памперса имаше вчера - подписа една хартийка за някакви ракетки. Трябваше да се възползваш.

Статия за "ракетки"... А, за очевидната му педофилия нещо... така... За матрялчетата от компютъра на сина му.

Коментирайте копейки. Кажете колко е добре в русия и няма престъпност и лоши хора

Аха, "Дойче Веле отбеляза", ясно :)

Коментари - 2 месеца арест за заместника на Шойгу. Какво стои зад неочакваното задържане на Тимур Иванов? | Днес.dir.bg

Коментари - 2 месеца арест за заместника на Шойгу. Какво стои зад неочакваното задържане на Тимур Иванов? | Днес.dir.bg

Коментари

Разграбената руска армия - кой е виновен Разследване на ФБК: луксозни къщи и яхти на депутата Шойгу youtube.com/shorts/8oamc-SR4-I?feature=share

щом доче зеле го казва начи така ше да е..... пък ние сме тревопасни....

Некаква счетводна грешка е станала - човекът си е честен и почтен. Само го маскарят милия - парвенюшките изцепки - огромна къща (колкото 2 ватни недоучилища), Ролс-Роиси, скъпи ваканции - Куршавели, СенТропета. модни парцали за кифлата му- ЕйАй ги е съчинявал :)

Тагарев - кога ?

Сега следва ли Байдан,заради далаверите на сина му в Украйна?

Вече доказаха че свидителят е подкупен от Путин. Половината лепубликанци са били на руска хранилка, само по физиономиите ще ги познаете какви неудачници са. Начело с Тръм, полезният идиот. Американците схванаха че са цили обект на СВО, отмъщението ще е страшно бляди

Арестите трябва да почнат от Путин, Медведев, Лавров и т.н. Тогава руската кочина ако заприлича на цивилизована държава с богати руснаци

Ела да се гушкаме !

пак си забравил хапчетата

да разговаря с кирчо и кокорчо, заради което са се усъмини сериозно в интелектуалния му капацитет...

западни надежди говежди от западната кочина.Не им остана нищо на либерал -клетниците.

Статията е от Дойче Зеле. А в нея пише "в навечерието на очакваното голямо настъпление в Украйна към началото на лятото". Пак не съм единодушен! Щото нали Зеленски казА, че щело да има грандиозен контранаступ? Нали целукупните западни медии барабар с Дойче Зеле и политиците ни казват, че Рашата била слаба, че нЕмала оружие, че войската на фронта нече да се бие и други теквиа? Ся кво шъ праиме - контранаступ или контраотступ? Питам, оти опорките ми зеа да не си пасват. Не съм единодушен, кво точно да пиша. А тоя арестувания - ми убаво. Завиждам им на рушняците. Поне некой от връовете шъ иди у панделата. А у нас тия с корупцията си делкат властта. Това ПП-та, ДБ-та, ГЕРБ-ерета, ДПС-та и други теквие ТКЗС-та на крадльовци знаят, че за теквиа като тех нема закон, нем управия.

Само чакат доставките на боб от хамерско, за да се наручат до козирката и да задушат руснаците със здрава, топовна бобена пръ@ня!

Това са БАНДИТСКИ РАЗБОРКИ. Вариант на българските мутри, когато се биха пред младежки дом "Лиляна Димитрова" или когато се стреляха пред кино "Севастопол". Днес в Русия тече ПРЕРАЗПРЕДЕЛЯНЕ на богатствата - буквално крадене от крадците. Путин раздава тлъсти бандитски сфери за крадене на верни му други бандити.

Прав си! На джуджака са му верни само бандити - и в Раша и в България!

Ти откъде знаеш? Оооооооооо, Да не си един от тях?

Как големите руски класици характеризират своя народ Михаил Салтиков-Шчедрин: „Ако заспя и се събудя след сто години и ме попитат, какво днес се случва в Русия, аз ще отговоря: пият и крадат...” Алексей Толстой: „Московията –руска тайга, монголска, дива, хищническа” „Не е мила, не е уютна руската земя – по–зле е от горчиво робство – хиляди години избродена с лапти, с досада разоравана с плуг, покрита с пепелта на разорени села и необозначени гробове. Пустота и дивост.” Ф.М.Достоевски: "Народ, който блуждае по Европа и търси какво още може да разруши и унищожи само заради развлечението” Михаил Булгаков: „Не сме народ, а скотове, наглеци, дива орда от душегубци и злодеи” Максим Горки: „Най-важният знак за успеха на руския народ е неговата садистична жестокост. " Иван С.Тургенев: „Руснакът е най-големият и най-наглият лъжец в целия свят” Иван С. Шмельов: „Народ, който ненавижда свободата, обожава робството, обича веригите на своите ръце и нозе, мръсен физически и морално...е готов във всеки момент да гнети всичко и навсякъде”. Александър Сергеевич Пушкин: "Народ безразличен към най-малкия дълг, към най-малката справедливост, към най-малката истина, народ, който не признава човешкото достойнство, не признава като цяло нито свободния човек, нито свободната мисъл” Василий Розанов: „Не народ, а адски урод” Зинаида Гипиус: „Русия – това е една огромна психиатрия” А ето и какво мислят за нас - българите приятелите на родните русофили. Сергей Аксаков: „Всяко тържество на българите е смърт за Русия. Балканските държави не трябва да имат нищо свое. Те трябва да бъдат притежание на русите или, по-ясно казано, те трябва да бъдат погълнати от русите!”

Добре си ги наредил,глупако!Добре,но..всички тези "мъдри"мисли мисли са извадени от контекста,защото освен всичко друго,горепосочените автори не могат да бъдат обвинени в липса на патриотизъм,което доказват с живота,като цяло и творчеството си.Защото,писецо на мъдри извадки трябва да се чете и познава цялостното творчество,житейски път и убеждения, а не пьет изречения,неудачно подбрани,преобърнати и цитирани от Козяшки политкомисари. Защото впоследствие същият този "неук,необразован,и пасивен народ смачква гръбнака на любимата Ви еманация на "свободата и демокрацията"фашистка Германия,на която 6ито един от "съзнателните и свободолюбивии "европейски народи не Може да сё противопостави и,което е по-трагично,започва да подкрепя,а Сега да оправдава и възражда. Тъпа Козяшка главо-за задълбочени анализи се изисква ум,знания,много прочетени книги,а не няколко изречения-инструкции за няколко сребърника.

Толстой е АНАТЕМОСАН от любимата ти РПЦ. Опят и погребан е от АРМЕНСКАТА църква. Най-много последователи на Учението си за НЕНАСИЛИЕ, Толстой има в България. Цяло кело. Не в Русия. Чайковски е откровен гей. Тургенев у бисексуал. Гогол е заклет ръкоблудец. Да продълглжавам ли още с днешният ти "российский патриотизм"?

Толстой даже дълго време е търпян от църквата. Десетки години упорито и открито пише против нея, критикува, иронизира. На смъртното му легло му е изпратен свещеник, когото роднините не допускат до умиращия. Ако беше любимия ти ислям - на Толстой сто пъти да за му резнали зелката за такива думи !

Типичен изказ на славянин татар с комунистически паспорт връчен в от генерал Гундяев в някоя РПЦ. По омразата им, ще ги познаете! А Толстой наистина не е правоюдославяногръгославен! ТОЛСТОИЗМЪТ и цяло учение, за НЕНАСИЛИЕТО. В България е била най-голямата и единствена община цяло село на ТОЛСТОИСТИ. Защото е напълно хармонично с българското богомилство. Русия има не-само неРПЦ граф Толстой. Преди него е ВЕЛИКАТА БОЛЯРКА МОРОЗОВА. Картината с изгнанието и от Москва в Сибирска каторга за СТАРОВЕРСТВО е уникална и повече от актуална днес: болярката е вдигната пророчески ръка - Ще дойде ден! А около нея зяпат с неразбиращи и зли погледи тълпи от лумпени, точно както днешните ви возбужденчета. Вчера генерал Гундяев РАЗПОПИ попа, който извърши опелото на гроба на Навални.

То пък като че ли в щатите не се краде и пие. Даже това е на ниво държавна политика...

Трима поредни губернатори на щата Илинойс лежафа ефективно и дълго в затвора за корупция. Единия искаше да направи разширението на Чикагското летище на 150 мили в родният си град Пиория. А пътниците да пътуват с часове в дъжд, поледица или жега до и от Чикаго. А губернатора Благоевич пробва да продаде на черната общност овакантеното сенаторско място на вече президента Обама. Благоевич отиде сам, с лимузина, до затвора в Колорадо. Корупция и престъпления има откакто има човеци. С нея винаги трябва да се бори. Тя е неумъртвима. Но някъде има ЗАКОНИ, които не позволяват на корупцията да си надигане главата. В Япония и Ю. Корея вкарват затвора президенти и висши държавни чиновници само да изказвания, които обогатяват чрез последствията си определени финансови кръгове.

Всичко се развива по план! хахахахаххахахахахаха

Копейките ги няма. Г-жа Митрофанова се бави с указанията, а ситуацията не е проста. Хем "наш", хем "враг". А и богат. А и фуражка. Жалкарите са в ступор, разсмиват с отсъствието си :-) Да беше Байдън - до обяснят, с сега е сложно :-)

Разграбената руска армия - кой е виновен Разследване на ФБК: луксозни къщи и яхти на депутата Шойгу youtube.com/shorts/8oamc-SR4-I?feature=share

Как КОЙ? Дойче веле са виновни!

Нищо ново под слънцето. Путин смачка всяка опозиция. Сега е ред на "враговете с партиен билет". Точно както Желю Желев го е описал в книгата " Фашизмът".

А Часовниците в България и те ли са нацистки?

Нищо не знаеш за Желев. По добре си трай

Проверих…Шойгу и на руски е ШОйгу.С ,,О” не Шайгу с ,,А”.Всеки може да напише в Гооглето нещо от рода….как се пише Шойгу на руски и да види резултата.

С минуса провери ли какво казвам или просто не схваща?

А защо се занимаваш с тоя тъп трол? Аз не му отговарям защото е тъп трол и целта му е да се заяжда и да лъже. Троловете понеже не могат да се преборят с истината се хващат за някоя дреболия, като правописна грешка. Между другото като напиша Шайгу проверката на правописа ми го подчертава и ако исках щах да го оправя, обаче понеже аз не съм руснак мога да му викам както ми е кеф понеже го пиша в превод от руски на български. По логиката на тоя тъп трол то и Бил Гейтс не се пише така понеже оригиналното име е на латиница Записвайте се за канала ми в телеграм ППРАЗУМ с латински букви за да ми помогнете да направя България нормална просперираща и модерна държава която работи за народа и в която няма насилие, няма разделение и омраза и всички сме равни. Не хапе, не боли, нищо не ви струва. А ако спечеля аз печели цял народ, а ако загубя печелят само мутрите.

в кремълския серпентариум вече се ядат едно друго. Баницата намаля и съответно кръгът с достъп ще се свива все повече, до момента в който тези изхвърлени отвън не осъзнаят че са повече и по-силни. И тогава вече в Раша ще започне истинския купон и 'политическа борба'.. с противопехотни средства!

Когато умрял Ленин се оказало, че вторият човек в партията Троцки е предател. Каменев, Зиновиев и Сталин свалили Троцки и го изпратили в изгнание, където му сцепили главата с пикел. Съвсем скоро се оказало, че Каменев, Зиновиев и Бухарин също са врагове и вредители. Тогава доблестният другар Ягода ги разстрелял, а след това Ежов разстрелва доблестният другар Ягода. След смъртта на Сталин всички разбрали, че Берия също е предател и вражески агент. Тогава Жуков не се подвоумил и го застрелял. Скоро Хрушчов разбрал, че и Жуков е враг на народа и предател и го пратил в Урал. Изненадващо се оказало, че и самият Сталин е враг, вредител и предател, а заедно с него и голяма част от политбюро. Тогава изнесли Сталин от мавзолея и разгонили всички партийци начело с Хрушчов. Станало ясно , че Хрушчов също е волунтарист, авантюрист и враг на народа. Брежнев го пратил в пенсия. След смъртта на Брежнев станало ясно, че и той е вредител и виновника за застоя. Имало още двама вредители, но те толкова бързо умрели, че никой не ги запомнил. Дошъл енергичният Горбачов, който установил, че цялата партия е от вредители и врагове на народа и той сега ще оправи всичко. В този момент обаче СССР се разпаднал и веднага се установило, че Горбачов е предателя и врага на народа! Още е жив защото нямало кой да го застреля :) За Путин не се очакват някакви изненади ! От болшевишката революция до сега, както учи историята Русия се управлява единствено от предатели и врагове на народа ! Андрей Иришкин

Не се е разпаднала тая Просия бе. Баси мамата. Масони, Ротшилдовци, Рокфелерци, Евреи ционисти. И не ще бе. А дали се е разпаднал СССР? А? И фабриките явно са опазили, и критичните научни открития, па и икономика имат, безиностанцията с ракети костелив орех се оказа. Въпреки крадците и предателите. Странна работа. А тука, за нула време всичко идеално стана. 34 години няма земеделие, няма лека промишленост, няма армия, няма стратегически ракети, няма фърчолети, няма гражданска защита, ма има банани и демокрация. За кво ти е суверенитет? Важно е, да вярваш в перемогата и великият Давоски трансхуманизъм, следенето с ии, храните от насекоми, синтетичното месце на Бил Гейтсов Ротшилдов и яко Пландемия и война. За да може господарите от Вангард Груп, Голдман Сакс и Лондон сити да са щастливи. Уникално а?

Губя си времето като ви чета брътвежите, но ще кажа и аз някоя дума. Какво са имали братушките, че да го запазят? И кой е виновен, че си избираме такива управници, които ни оставиха без земеделие, без самолети и хеликоптери и т.н. Ирландия почти няма крадци сред политиците си и от една от най-бедните в Европа има сега по-висок стандарт на живот от северните европейски страни дори и то за около 40 години. Ние имахме почти същото време, но почти непрекъснато повлично от Русия и разликите се виждат. България е била независима от руското влияние в началото на 20 век за десетина години и е била водеща икономика в Европа с конвертируема валута. И не ми говорете за саксонци и тем подобни. Наиситина ли мислиш, че Голдмън Сакс са доволни, че нямяме хеликоптери?!? Хората много често не правят разликата между политиците на Русия и творците на Русия.

А и трабва да се попрочете и зтае, преди да се пише.. И те така, за пишещите.... без да са чели и знаят..

Особености на руския национален лов..

Просто етапа е такъв, че Путин разчиства оборите... отдавна трябваше.....но по добре късно отколкото никога...

Тези с часовншците.

Това е поредната платена промивка на мозъците за най-тъпите чрез изрезки от тук от там. И това не е пропаганда, защото нищо не пропагандира, а просто ни лъжат и ни говорят глупости. 1. Няма как изборите за президент в Русия да са псевдо при положения че имаше такава висока изборна активност не само в РФ ами и по изборните секции в чужбина, където се бяха образували километрични опашки от руснаци които искат да гласуват за Путин. 2. В Русия, за която в новините ни твърдят че е корумпирана, непрекъснато задържат, съдят и осъждат корумпирани лица от високо ниво, а е ЕС и конкретно в България не. Вижте само разликата. В Русия ги съдят за конкретни кражби, а в България никой не съдят, а просто мутрите се разправят по медиите как да преразпределят откраднатото, и затова не става дума за кражби, а за свери на влияние, тоест за обръчи от чадъри, и както казват в статията неудобните просто не ги назначават, вместо да ги съдят шумно. 3. Това че в Русия е арестуван човек на Шайгу, въобще не е минус, а плюс за Шайгу, защото се получава че Шайгу не прикрива тези които са злоупотребили с доверието му особено във време на война когато всички трябва да дават всичко от себе си, Както Путин така и Шайгу са знаели че арестуваният Иванов го разследват така че това не е никаква война между някакви групировки във властта, както искат да ни убедят. Групировките във властта са тук в България и в ЕС, и това са така наречените партии български и европейски. Записвайте се за канала ми в телеграм ППРАЗУМ с латински букви за да ми помогнете да направя България нормална просперираща и модерна държава която работи за народа и в която няма насилие, няма разделение и омраза и всички сме равни. Не хапе, не боли, нищо не ви струва. А ако спечеля аз печели цял народ, а ако загубя печелят само мутрите.

Ало, Венци, троле руски, Ти наистина ли вярваш, че съдът в Русия би си позволил подобен ход без заповед от Путин? Ако искаш да направиш България като Русия, ще трябва да обещаеш да вдигнеш броя на убоийствата 5 пъти, броя на жертвите на ПТП два пъти, броя на самоубийствата, тук вече не мога да кажа много точен брой, но може би също около 2-3 пъти, ще трябва да намалиш средната продължителност на живота с 3-4 години, ще трябва да премахнеш асфалта от поне два квартала във всеки български областен град, също така и в селата, за да остане само кал... Така ще направиш от България нормална и просперираща държава като Русия.

Знаете ли как знам? Той нарича Шойгу, Шайгу, както е на руски. На български се пише (и произнася Шойгу, както е в статията). А па отношение на корупцията, че я има в България, то няма две мнения по въпроса. На да наричаш Русия демокрация, под каквото и да е форма, то ти си нямаш никаква представа какво е демокрация. България може да е пълна с буклуци, но коя демокрация е перфектна?! Няма такава. Но разликата тук е, че няма да те вкарат в затвора за 5 години, ако наречеш войната война. Няма да те пребият и вкарат в затвора за 10 години, ако протестираш за правата си. Няма да те отровят, ако си политик и си в опозиция. И най-вече, няма да пратят сина ти да се бие, защото психичноболният ти лидер на държавата е прецинил, че иска да влезне в книгите по история. Това не се случва нито в България, нито в ЕС.

Варуфакис му забраниха да стъпва в Германия, защото им каза, че подържат геноцида на Израел. В момента в САЩ и европа куките бият студентите щото не са политически коректни. Гонзало Лира умря в затвора от пневмония щото каза истината за Нюланд и Байдън. Асандж нещо? А? Сноудън?

Шествието на Безсмъртния полк в Русия беше отменено и тази година. Пак пишат за някакви проблеми със сигурността, въпреки че изглежда, че Владимир Владимирович "ефективно" защитава сигурността на Русия в продължение на 2 години. Очевидно въпросът не е за безопасността, а за това, че на шествието може да се появят десетки хиляди портрети на починали след 2022 г. И изведнъж се оказва, че "санитарните загуби", за които Путин говори пренебрежително, са в действителност в шокиращи мащаби!

А как изглежда войната в действителност се вижда от хилядите видеа от фронта. Уплашени, уморени, без вода, храна и комуникации, руските войници се крият в мръсни дупки, само за да оцелеят. Както откровено признават самите войници, целият район е осеян с труповете на техни колеги. Те могат да излязат от мръсната дупка само през нощта и за да оцелеят, трябва да ограбят труповете на собствените си другари. Безсмислената и безцелна месомелачка продължава само заради болните амбиции на кремълското дърто джудже с болни амбиции да остане в историята. Никой не се нуждае от тази война освен Путин.

Красноречиво допълнение към предишния пост. 215 убити само за седмица и то само в Поволжието. Това са само тези, които са идентифицирани; реалните числа вероятно са по-високи. Путин не освобождава никого и не се бори за интересите на Русия, той съсипва хиляди животи в безсмислена месомелачка.

Хайде сега, задайте си въпроса защо Путин не мобилизира вече, а все повече контрактори влизат в армията му? Втори въпрос - а защо в Украйна ги ловят като зайци и ги вкарват в бусовете? Трети въпрос - защо можеш да напуснеш свободно Русия ако си в донаборна възраст, а Украйна не? И последен въпрос - защо в Русия могат да се провеждат избори а в Украйна не?!?

Г-н Инженерче, Това има много просто обяснение. Защото Путин обеща привилегии за активните борци, освен това всички руски медии са директно под негов контрол и хбълват всякакви простотии, например че Русия ще се разпадне ако не спечели войната срещу така наречения "нацистки режим в Киев". Вземи прочети малко руска пропаганда, да видиш за какво иде реч.

дано не си вярваш на глупостите,които пишеш за пари,защото според теб излиза,че дори пропагандата им е по-добра от пропагандата ви;)

Че в България нема пропаганда- не съществуват държавни служби, които да харчат, за да оформят накакво определено настроение сред населението. В Щатите пък е напълно законно да изгориш американския флаг, и никой няма да те спре да си разпространяваш всевъзможни дивотии от типа на кемтрейлс, рептилоиди и т.н. Само намците имат някакво нещастно Дойче зеле. С една дума, живей свободно.

Укрите са най-корумпиране бе! На Байдън синът му бе! Най-корумпиран бе!

Там също ставаше дума за милиард, ама в зелено.

Дали ще има и в България такива осъдени изпратени в колония в Белене или уранови мини Българите ще бъдат доволни ако съдят за корупция в България но такива присъди има само за кокошкошкарите.

Човек може да си представи мащаба на кражбите в руската армия, след като лично путлер се разпорежда да му видят сметката на такъв висш чиновник. Всъщност това е признание за провала на екипа на Шойгу и провала на СВО. Защото без санкцията на Путин такъв арест би бил невъзможен. Когато специална операция върви по план, се раздаваха награди, медали, почетни грамоти и... още нещо. Ама сега, явно нещата вървят на зле и Кремъл си търси виновници сред "враговете с партиен билет" за оправдание пред т.нар. "патриоти" и крепостния народ, блеещ пред телевизора.

от пет гони военното разузнаване го следи и чака да се издъни,е и това стана но покрай него се разкриха и други далавери бая големци арестуваха

Преди време гледах едно предаване по руската телевизия. Бяха окрали огромни силози за стратегически ядрени ракети. Отгоре тия грамадните метални капаци над шахтите - стотици тонове стомана. Вътре - медни кабели бакър с километри. Даже бяха окрали специалните столове от волфрам на които стоят ракетите. В руската армия се е крало на поразия. Краде се на поразия. И ще се краде на поразия

Всяка армия се краде бе. Армията са хрантутниците, които в мирно време пърдят и се пърчат а във война пращат цивилните да умират докато забогатяват. НЕЩО НОВО? В кой анимационен филм живеете бе? Лично на пост съм спирал старшината, който цял камион оборудване искаше да изкара. Уволниха ли го? Не. Свалиха го на сержант и продължи да краде.

Браво на теб ! Но ако беше оставил старшинката да открадне тогава бетеерите, ся Тагаренко нямаше да ги прати на Украйна Видя ли че пак се прееба ? Ето Соломон Паси наряза ракетите и самолетите и Тагаренко не ги прати на Зеленски. После плюете по Пасито. Ама сте прости мишки

Арестуваният руски министър на отбраната Тимур Иванов е живял в луксозно историческо имение в центъра на Москва. Това е имението от романа на Булгаков "Майстора и Маргарита". Нищо и никой от най-висшите етажи на Кремъл не е и намеквала, че е корумпиран чиновник! А пък съпругата му колко бижута, луксозни артикули, ексукрзии и прочие милиарди рублей е пръскала и продължава да харчи от всяка далавера на мъжО си, пардон държавен договор за руските военни е обществено известен факт. Кой би предположил, че ще има такъв нечестен човек и то на такъв пост:) То е просто задължително условие назачаването на такъв висш пост от Путлер да бъде "класен" крадец от националните ресурси. Ами, за какво иначе да го назначава Путлер, ако не може да му "заработва" необходимите милиарди?!