Президентът на Световната федерация за недвижими имоти ФИАБЦИ - Асен Македонов, посрещна в Централният Военен клуб официални лица, представители на правителствени и неправителствени организации по повод встъпването му в длъжност.

Асен Македонов представи на гостите на събитието Бойко Бойков - Председател на ФИАБЦИ България и Президент на съвета на инвеститорите и предприемачите в ФИАБЦИ Интернешънъл.

Главният архитект на град София - Здравко Здравков, поздрави Македонов за избора му за президент и представи плана си за развитие на град София.

Поздравления по повод встъпването му в длъжност получи още от Лъчезар Искров - БТПП, Иван Велков - Председател на Българската фасилити мениджмънт асоциация и заместник председател в СОС и Ирена Перфанова - Предцедател на НСНИ.

Македонов представи своя филм портрет, в който показва и България като туристическа и инвестиционна дестинация, както и своята платформа за развитие на Световната федерацията за периода 2018-2019 г..

Сред гостите на събитието бяха още: Ивайло Калфин, Венелина Гочева издател на вестник "24 часа", Орен Бар Ной - Директор на "Нова Сити Груп", Христо Aнгелков IPC, Ники Кънчев и др., както и представители на: Маркан Холдинг, АДИС, Гаранти Коза, Гранд Тортон, Позитива Нова и др. За доброто настроение на гостите се погрижи Venda - Live Vilion и DJ Daniel Mark.

Снимка: Bulphoto

Снимка: Bulphoto

Снимка: Bulphoto