Какво се случи до този час?

Начало на данъчната кампания за физически лица. Родителите на деца с увреждания могат да използват намаление на данъка от 1350 лева. Родителите, които не са получили облекченията за деца при работодателя, могат да подадат декларация в НАП. За целта не е необходимо да се прилагат служебни бележки и ТЕЛК решения. За едно дете данъчното облекчение е 450 лева, за две - 900, а за три и повече деца - 1350 лева.

Бивш боксьор беше убит в столичния квартал "Люлин", заради разправия за хвърлени фойерверки. Полицията издирва извършителя. Жертвата е починала в линейката на път за болницата.

Съдът отмени анулирането на визата на Новак Джокович. Тенисистът е свободен да напусне хотела, но все още не е ясно, дали ще играе на Australian open. След почти 7-часово заседание Джокович чу заключението, на което се надяваше от съда в Мелбърн: решението да бъде анулирана визата му за влизане в страната е отменено, предаде Корнер. Правителството на Австралия ще плати разходите по престоя му и делото. Той е свободен да напусне хотела за временно пребиваващи, където беше в продължение на пет дни.

"Инвестиции в БДЖ биха били по-продуктивни за климата и по-социално справедливи" - това е само един от знаковите коментари по днешния ни въпрос: "6140 евро бонус от държавата мотивират ли ви да купите електромобил?" Кои други ваши коментари ни впечатлиха чуйте в Podcast новините.

Последвайте ни в: Spotify - Google Podcasts - Anchor - Breaker - Pocket Casts - RadioPublic

А какво ще кажете за това?

"6140 евро бонус от държавата мотивират ли ви да купите електромобил?"

До този момент превес имат отговорите "Не". Анкетата продължава. Гласувайте и коментирайте в страницата на подкаста. Експертен коментар по темата очаквайте във вечерния новинарски Podcast точно в 18 часа.

Искате ли да се чуе вашият глас в Podcast новините?

Ако желаете лично да споделите мнение по темата, да изпратите новина или да предложите идея, пишете ни e-mail PodcastNews@dir.bg, като оставете име и телефон за обратна връзка. Ние четем всички отзиви.