В клип, качен на уебсайта на телевизионния канал NTV се вижда как Лебедев, бивш агент от КГБ, нанася дясно кроше на бившия имотен магнат Сергей Полонски. Лебедев сваля Полонски от стола му и нанася още един удар, докато той пада от задния край на платформата на телевизионното студио, който обаче не попада в целта. Точно преди Лебедев да атакува, Полонски провокира останалите гости в студиото.

В своя блог Лебедев оправдава действията си като казва, че Полонски се е държал агресивно и заплашително през целия дебат. "В подобна критична ситуация човек няма избор. Не виждам причина, поради която да получа първия удар. Аз го неутрализирах," казва собственикът на британските издания Independent и Evening Standard, съобщава profit.bg.

Полонски, който е бивш директор на компанията за недвижими имоти Mirax Group, успява да се изправи бързо след сбиването, без видимо да е получил някакви наранявания. Той обаче по-късно публикува снимки онлайн, на които се виждат рана на ръката му и скъсания му панталон. Бизнесът на Полонски се сгромоляса с идването на световната финансова криза през 2008 г., което го принуди да спре работа по Federation Tower в Москва, която трябваше да бъде най-високата сграда в Европа.