Руски милиардер се сби в телевизионен ефир

Руският милиардер Александър Лебедев, който е собственик и на два водещи британски вестника, удари свой събеседник в лицето по време на телевизионен дебат за финансовата криза, информира АФП.

Обратно в новината

Коментари - Руски милиардер се сби в телевизионен ефир | Днес.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Няма жив бивш служител на тайните служби...

Егати болния мозък! Щом и КГБ се споменава значи е пределно ясно! Нападнал пръв за да не го ударят него... ми да си стои кротко и като тръгне да го удря тогава да действа! Какви са тия глупости "аз го ударих за да не ме удари мен". Другия сигурно изобщо е нямал намерение да го удря, просто на единия не са му се харесали думите! Само можем да се досещаме как такъв човек си е натрупал състоянието, с бой, заплахи, да не казвам по страшни неща... типични за корумпираните олигарси.

Спрете да пишете провокации за Русия и руснаците!!!

Винаги когато се казва истината, се излиза с аргумента - Вие сте против руснаците! Фашаги такива!! Направиха смешни обикновените руснаци - бедни, пияни и безправни!!

Логиката на източния модел отново демонстрира своята парадоксална същност. Вместо бедните и излъганите бивши равни социалистически граждани да бият излъгалите ги новобогаташи, последните се млатят помежду си. Досега се биеха заради измами - фирма срещу фирма. Но видимо става нещо необикновенно, за да си разменят шамари. Вероятно тези от КГБ и ДС се опитват да закрепят монопола си чрез насилие, което пък е показател за бъдещето ни като граждани - бити, гонени и дори убивани. Това не е ново - 22 години разруха и анархия води до канибализъм. Да благодарим за това на десните.

бой за ляп

интересна държава сме-искаме да караме мерцедеси,ама да сме с пройзводителите на москвич:)което доказва за пореден път че сме тъпа западноанадолска губерния

нещо не ти шващам реда на мислите.или си бивш комсомолски дихател или настояш фен на сергеи и сие. *Съобщението е транслитерирано от системата. Моля, пишете на кирилица.

Мерцедеси карат в банановите републики. Разходи се из Западна Европа да преброиш колко мерцедеса има.

Какво искате от тези ?Те никога не са били нещо повече от тъпи побойници!Е в повечето случай се сражават с "Калашников",а не с юмруци!

хич не е смешно..

Едва онзи ден глупакът аз разбрах, че вече имаме Българин - лорд на Британската империя - Lord Ewgen of Eton. Същия тоя Итън, с колежа. Получил пропуск за служебния вход на House of Lords - горната камара на Британския парламент, и бил допуснат за член на Lansdowne Club, което се считало за висша гъзария сред аристокрацията. От тази гледна точка, фактът, че руско-кагебейски побойник-милиардер бил собственик на британски вестници не е чак пък толкова шокиращ. Пък ний, плебеите, моем си плю тъдява колкото си щем...

Виж какви хора произвежда декрАкръсито. Колко възвишено. А като напишеш и името на лорда , ще се възвиси още повече. Евгени Минчев- лорд .Да им е честит на англичаните.

Пак ли те тресат хормоните. Няма ли мъж до теб..за да кротнеш.

А до теб няма ли жена, способна да ти търпи простащината, че да не скачаш като бик на червен парцал при всеки мой пост?! Ако си толкова търсен и високо оценен, защо си в този форум в неделя вечер - да се заяждаш с хората, като нямаш ни една мисъл да споделиш по статията, но много злоба за изригване срещу някои никове. Нещастник!

Я, пак се развихрили ругатни и обобщения - руснаците такива, руснаците онакива ... Като че ли всички руснаци са еднакви. Ако толкова много ви се реве на чужди гробища, вижте новината, че и втори американски самолет се сринал на авиошоуто - там поне има за кого да се реве, нищо, че е американец!

Росская сволоч (не знам дали е правилно написано, ама е разбираемо) , какво друго ад очакваш от тези. Най голямата и най богатата на ресурси държава, държи народа си в мизерия и нищета, какво да очакваш освен някаква глупост. А този смешник агент , бил се улашил от другия понеже бил агресивен, смях, щях да падна от стола. Кой е видял файда от руснаците, веднага да каже (само без Гоце,Златев, Р.Овч и другите пикаещи във фонтани).

първо научи българския, после гледай в чуждите дворове.

Абе да ти кажа по добре са от нас

Замълчете малоумници. Обидил го е и си е отнесъл тупаника. Така се прави, не като нашите мишоци. Да му прати изроди да го убият ли искате ?

Лебедев е завършил 17 елитна англ. езикова гим. в Москва. Там влизат само децата на хора със специални заслуги към .. За такива хората са нищожества.

Это точно. Аки например вземем италианския лицей в София - това е същото.

Не ми ги хвали тези, 500 години турско турско робство не нанесе на България такива поражения, каквито руснаците ни нанесоха.Те си избиха собсвения елит и най-будните си синове и дъщери, а нас ли ще ни пожалят.

ей, анадолско мекере, спри да сееш лъжите си!

КОЙ е казал, че работата по Federation Tower Москва е спряла???? Я погледнете картинките в нет-а (уикипедия особено) колко е дръпнала кулата от 2008 до 2011!!!

Евтини номера. Сензации... По-важно е друго: Намерете в Гугъл и вижте видеото "Александр Лебедев рассказывает как фсб грабит банки" - това е истинска сензация. Как службите перат пари от нелегален бизнес през руски банки. Това кой къде кого ударил е за тъпи хлапета и простаци да се радват на шоу по телевизията.

Руски милиардер.ГКБ. Мекере.Беден руски народ.От тази паплач нищо добро не сме видяли.

Заради тези които наричаш паплач, днес можеш да се наречеш "стринка Минка" а не Фатма напимер. Това лошо ли е?!?

А ти защо си мислиш, че не е Фатме-то?

Извинявай, стринке, но ГКБ - е те такова животно нема. Поне да си в час с материала

Поредния богат,но пълен с комплекси мъж,сигурно и да трохае не може,само на виагра я кара ...

съгласна, само като го видиш какви дънчици е обул и с какво елече е, и ти става ясен :д

Така са колхозите. Лошото е че и ние сме един по-малък вариант на тях.... А и ония руски свине навлизат яко у нас, купувайки имоти, продажната интелигенция и т.н.

от българските милиардери даже и това не може да се очаква- вместо тях бият пратени хорица - могат да пратят дори примиера но той и това не може - де му медалите , де му първенствата - де му противниците - няма ги - материала слаб.

Пак си извън темата -едно са те научили и само за това лаеш ...впрочем аз съм безпартиен -всички са от един дол дренки!

Тоя надмина Жириновски. "Не виждал защо той да получавал първия удар"!!! Ами защо се е стигнало до удари?! Дотам ли му стига мозъкът? Щом имаме пари, всичко ни е позволено! Докато това е само в Русия, тяхна си е работа. Но не и когато такива като Лебедев влияят с наглото си поведение на хората в Европа.

Да пусть дают себе в морду,тебе жалко что ли? Денег до хера,ума не надо...

Ай,ай - эти мальчики как плохо влияют на Европу. А то в английски парламент такива неща не са сталави , вали?

Когато липсват сиво вещество и аргументи в действие влизат юмруците.

нагла мутра

Руски бияч собственик на два водещи британски вестника. Тия британци още си мислят, че живеят в демократична държава със свободни медии.

Тежко и горко на Англия, на пазарната икономика, на западната демокрация, след като такива кретени им изкупуват медиите, спортните отбори, бизнеса. От такива "бизнесмени" - вчера агент на КГБ, днес милиардер - нищо добро не може да се очаква. Жалко и за нас, защото копираме в умален вариант съветско-руския модел на развитие и преход към капитализъм.

Руснаците са навсякъде, където има далавера. Това са новите евреи на Европа и Америка. Купуват, крадат, няма спасение от тях. Да знаеш руски вече е важно в Зап. ЕВропа, много се търсят рускоговорящи.

то щото Полонски и Лебедев са все руснаци....смешник

Ах, недей, че и аз ще ревна в горък плач за горките англичани, сакън! Агент на КГБ е ужасия, а на ЦРУ - благородно и достойно! А за нас е жалко, че позволихме точно тия /и ония отвъд океана/ да превърнат страната ни в кочина. Колкото и да плачете, бъдещето е на славяните, само да се срине оная империя.

Има да чакаш гнилия капитализъм да изгние :)))Чакахме го 45 години + 22. Там го считат за трагедия или криза ако дохода им падне с 50 ерво месечно...и протестират яко. А относно агентите.... виждали сме мнозина агенти на КГБ а и в БГ вариант служители на ДС за нула време и то безнаказано да станат ( да откраднат милиони и милиарди ) милионери милиардери .... докато обратния вариянт служители на ЦРУ,БНД,МОСАД за нула звеме да станат милионери и милиардери. Дай пример ако можеш :)))

Арогантност. За такива другите хора са като камъните по улицата. Човек като ритне камък не мисли.

Много точен коментар !

благодаря

Да има изненадани ? Те мутрите са еднакви на всякъде, и единственото, което могат е, да ударят събеседника, който има различна позиция.