Стивън Хокинг ще се отправи в космоса

stat
13:53  |  20 март 2017 | По света / Редактор Стоян Гогов /  
Британският учен Стивън Хокинг ще се отправи на пътешествие в космоса, благодарение на компанията на Ричард Брансън Британският учен Стивън Хокинг ще се отправи на пътешествие в космоса, благодарение на компанията на Ричард Брансън
Сн.: Getty Images/Guliver Photos

Световноизвестният британски физик и изследовател на Стивън Хокинг планира да се отправи в космоса на борда на кораб на компанията "Върджин галактик".
Хокинг заяви намерението си в предаването "Добро утро, Британия" на телевизионната компания Ай Ти Ви, съобщава ТАСС, цитирана от БТА.

Стивън Хокинг: Трябва ни световно правителство > > >

По време на обсъждането на темата за щастието във връзка с днешния Международен ден на щастието, ученият изтъкна, че повод за голяма радост са му дали трите му деца.

"Ще ме направи щастлив и едно пътешествие в космоса. Аз си мислех, че никой няма да ме вземе там, но собственикът на "Върджин галактик" Ричард Брансън ми предложи едно място на борда на неговия кораб! Аз веднага му отговорих утвърдително!", добавя Хокинг.

Хокинг: Това са най-опасните времена за Земята > > >
Последно в По света


Борисов припомнил на Мей как Блеър се извинил за Саддам

Премиерът Бойко Борисов е заявил в Брюксел, че са нужни повече доказателства за вината на Русия за отравянето на Сергей Скрипал и не мисли да отзовава дипломати