Стивън Хокинг ще се отправи в космоса

Световноизвестният британски физик и изследовател на Стивън Хокинг планира да се отправи в космоса на борда на кораб на компанията "Върджин галактик".

Обратно в новината

Коментари - Стивън Хокинг ще се отправи в космоса | Днес.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

При неговото здравословно състояние, Стивън Хокинг е идеален пример за медиен герой - отдавна "изразяваните от него" мисли всъщност не са негови.

Шапка свалям на Стивън Хокинг. Живото доказателство, че пред силата на човешкия дух няма прегради!

Велик учен. Гледал съм го понякога и си мисля - тялото му изпочупено, а хем не успявам да го смятам за инвалид, понеже с ума си е бил на такива места, които повечето човеци не могат и да си представят.

Всички някой ден ще се отправим натам!

Имам чувството, че за г-н Хокинг е по-добре да се концентрира върху теоретичните си съждения, вместо да ръси бисери по всички теми.

Ма разбира се! Непризнат учен от скромния ранг на г-н Хокинг незабавно ще се съобрази с препоръката на известен дървен философ като теб!

Идеален е за тест ! Така и така за нищо друго не става !

човека е отдал живота си за науката . нека иде и види . за мен всичките теории за възникването на света са пълна безумица ... имало голям взрив ... а динамита откъде се е взел ...

С връщане ли ?

Зависи, в Русия вземат само близнаци за тези програми - единият го изпращат в космоса, а другият го показват след 2 месеца, че се е върнал...

Хе-хе-хе, да в насипно състояние, някъде из Мохаве.

Принципно не се приемат с някакви физически недостатъци. Въпреки че някой дебел да би предпочел да е в безтегловност. ;) А и по принцип стари хора. Само не ми е ясно как се отразява на кръвоносната и храносмилателна система, нещо да не тежи надолу. Едва ли чак ще ти излезне храната през устата. ;) Дори при челна стойка едва ли се случва. За някакви неща безтегловността може да те кара да се чувстваш добре, но за други едва ли. А и не трябва да е продължително, че се отразява зле на кости, зъби и мускули. Едва ли ще правят някакви електромускулна стимулации и не знам дали не могат да доведат до тикове. ;)

Всъщност това няма да е проблем. Той и сега е на памперси. А Върджин са се насочили към кратки рейсове с по-няколко обиколки на ниска орбита.

бе като гледам в орбитата на земята се техни кораби пътуват

а защо досега не излетя,или прави реклама на тая фирма върджин,не помня скоро да са летели в космоса

А няма ли да се отправи към Черноконево?

Реклама праи викаш? За такива като тебе дето се чудят къде да си дянат милионите и с коя от 50 фирми предлагащи звездолети да фръкне до луната на СПА?

Това за световното правителство, кой му го нашепва ? Да не би да е Антихриста...

Минусите са потвърждение на казаното за идеята за Световно правителство. Това е начинът да се въведе тотален контрол.

Преди 3 седмици правиха 3-ти тестов полет с новата совалка SpaceShipTwo.

Добре бе, мое ли точно тоа да изпратите, ще го срещне нЕкое извънземно и с какви впечатления ще остане за човешката раса ?!

Ще си помислят, че хората са по-умни, отколкото реално са.

и 100-кратно по-грозни,сакати и дебилни. Всъщност е просто един възхваляван преподавател, обаче щом в ИНТЕРНЕТ пише, че е велик, значи е велик - така каза и по БиТиВи-тУ !!

Ееееее, най-после. Да си взима и СВЕТОВНОТО ПРАВИТЕЛСТВО

Да си остане в космоса да изследва там извънземни и планетите, на земята не ни трябва!

Ма верно бе, я си сипи сега една рикия с мезе и си надупи ТВ Планета. Опсааа.

а ти си пусни Дойче Веле и Хелзинският Комитет и се пипай.

този урод най- после да го отправят в космоса, за да спрат да ни досаждат с глупости, уж сътворени от него! Горкият човек, използват го за пропаганда. Той самият едва ли знае в какво са го превърнали!

Стивън Хокинг ще се отправи в космоса И аз ако бях в неговото състояние , и аз щях да се "отправя" в космоса, въпреки , че рано или късно всеки един от нас се отправя натам.