Коментари - 18 държави, сред които България, призоваха "Хамас" да сложи край на кризата в Газа | Днес.dir.bg

18 държави, сред които България, призоваха "Хамас" да сложи край на кризата в Газа

Високопоставен американски служител коментира, че има някои индикации, че споразумение за освобождаване на заложниците е възможно

Обратно в новината

Коментари - 18 държави, сред които България, призоваха "Хамас" да сложи край на кризата в Газа | Днес.dir.bg

Коментари

мда, а те щото хамас едни загрижени и човеколюбиви със сигурност ще ви послушат. С терористи не се преговаря!!! За хамас мирното положение, означава да не съществуват повече, така че тия никога на нищо няма да се съгласят - тероризма е тяхната професия, сиреч с това си печелят парите. Така че спрете да заблуждавате, че има друго решение на проблема, освен елиминирането на тия боклуци.

От 10-илетия Израел ходи на КОСИТБА на ПАЛЕСТИНЦИ. За 7 месеца ЖЕРТВИТЕ на евреите гонят 35 000 палестинци, от които 14 000 деца. Палестина - НАЙ-ГОЛЯМОТО ГРОБИЩЕ. А ПРИЗОВАВАЩИТЕ защштават МАСОВИЯ УБИЕЦ - Нетаняхуто...

Ама бежанци не приемаме нали, панелен, беден и прост патреоте? Да живей резаната патка и хамас

нетаняхуту евреите ще си го дерат, а палестинци ще има да измират още - сами си го изпросиха, тъй че бадева лееш крокодилски сълзи на чужди гробища.

Към мда и щеревчо –вашите коментари на наркопедофили защитаващи атлантическите ценности са ясни за всички Българи и престанете да спамите... Холокоста е геноцид за холокоста? Къде сте натаняху 2222..... Геноцида който проведохте срущу палестинците оправдава ли холокоста на хитлер или вие сте фашистите. Защо юдеите са мазо – сади- и др хисти или други рожби от ада...Явно петте ваксини на краварите насилствено поставени върху израелците за да спечелите някой долар сега дава резултат. Израел беше държава, байдъновска или тръмплинска марионетка няма вече тежест и е поела пътя на самоунищожението...

Във всеки конфликт са замесени най-малко две страни. На всичките 18 държави, сред които нашата, явно здравият разум не им е присаъщ.

Те Американчетата ако пръснат,нашите подлоги..ще напълнят ..гащятата..

Срамота е че действаме в интерес на тези същите, които колят и бесят в Палестина все едно за тях правилата не важат и освен това точно американци и евреи ни третират като трета ръка хора и разграден двор от който могат да грабят с пълни шепи!

БЪЛГАРИЯ - отново "запазва" ЕПРЕИТЕ избили над 35 000 араби,зарад около 2 000 ЮДЕЙСКИ ИЗРОДИ !!!

18 'държави'' с мишки властващи се наредиха да защитават Израел докато руши и избива на чужда територия и той...

Не - просто 18 държави, с разумни правителства. Учудващото в случая е, че България е сред тях.

18 държави, които се надпреварват кой повече да се надупи на Америка !

Някой задава ли си въпроса защо ДНК тестовете не са легитимни в Израел поради прстата причина тия дето се имат за сафарди, сафриди, ешканази и всякава чифутска зган нямат никакво юдейско потекло от 12те рода а оня Биби е Поляк със сменено име и Еврита му е с акцент

Легитимни са, споко троле.

тук вече говориш пълни глупости

18 от 200 ? А евреите кога ще спрат да избиват мирно население ?!? Някакъв призив от нашите слуги ще има ли в тая посока?

И защо да освобождават заложниците и с какво ще помогне това. Израелската армия изби хиляди деца, жени и стари хора които по никакъв начин не са воювали. Струва ми се, че израелската армия надмина Хитлер по жестокост. Изхода е палестинска държава.

По-малко бъдещи терористи

Интересно, не знаех че има и заложници от България? Ако е така колегите защо защитават Хамас които са взели българи за заложници?

Лижете само на варненският мангал - плаща в евро

Кажи, светни ни ?

Как кой бе, шефа ми с късия... ББААХАХА

Аз призовавам Окрайна да сложи оръжие и Зеленски да бъде обесен за да се сложи край на кризата! Надявам се Фондер Лайнен и Бай Дън с техните слуги да ме подкрепят :)

вкусни ли са ти азиатските банани ?

И тебе ли като мене та ибът Алабамските негри ?

А нещо срещу геноцида на Израел върху населението на Газа ще има ли ?

Имаме си любител на рязани арабски пишки, май ?

това население на 12 години грабва автомата и ще ти простре черъвцата от някой мост ако те пипне

Все едно сме фактор? Ние от позицията на най-бедната и ограбена държава, ще оправяме света?

заплатите в педеРусия са 400 лв и мурзилките не спират да бъдат грабени. що не ревеш да спрат да оправят света. тъп руски педераст

И ти ли като мене лапаш на черните ?

Не само ! Ебат ме яко отзад !

булгаристаня собстаената си кочина немое да оправи обаче се навира насекадке да блее. смеех... ББААХАХА

Лижете само на варненският мангал - плаща в евро

Псевдо държавата Израел е създадена върху арабски земи.Евреите са били изхвърлени от тези земи преди 2000 години.И арабите си искат земите.Така че докато юдеите окупират арабски земи мир няма да има.А нашите анало лизци се надпреварват да ближат задниците на господарите.Ако обаче се обърне палачинката само ще се преместят на други задници.Тотална липса на достойнство и себе уважение.

Евреите били изхвърлени от тези земи и според вас нямат право да живеят там повече? Значи, ако сега евреите изхвълрят арабите оттам, арабите според вашата логика, няма да имат право да живеят там? :)

изкуствената "държава" пРоссия е създадена върху чужди земи (монголски). територията пРоссия насилствено присъединява 200 етноса чрез завладване и не им дава свобода вече толкова години

Ебат ме яко ! Скъсаха ми гъза вчера !

И тебе ли като мене та ибът Алабамските негри ?

България е създаде върху чужди земи, дибил блят ?1?

На кой му пука към какво призовава България (балканския тигър с огромна армия и флот)? Нито на Хамас му пука, нито на Израел. Два милиарда мюсулмани гледат отстрани и чакат края на палестинците, а ние "призоваваме".

Кенефчо, България е силна не с армията и флота си, москалски тъпак

И тебе ли като мене та ибът Алабамските негри ?

И питаш ! Направо ми порят анала !

И с какво е силна България викаш, щом няма нито авиация, армия или флот ? Чакай, сетих се - силни сме с подкрепата за третополови като тебе !

Първо незаконните окупатори на Палестина трябва да спрат Геноцида срещу местното население и тогава Арабите ще ги оставят на мира в противен случай Еврейте кръв ще серат а Еврейките Арабчета ще раждат поради простата причина че Арабите около Израел са блзо 600м. срещу 7-8м Чифута с децата, женте и старци негодни за военна служба.

Луда работа! нагъзени политици

Жабата и вола.

Пропагандата край няма! Евреите са много нагли!!!

И ти ли си като мене любител на арабски рязани пишки ?

Има ли отвлечени български граждани от Хамас наистина?Или е заради моряците,които ги държат хутите?

Защо от мое име ще призовавате Хамас да сложи край на кризата ? Израел изби над 40 хиляди палестински деца и 60 хиляди цивилни жени и мъже , вие мълчите и се мислите че можете от името на всички Българи да се изказвате и поддържате , оправяйте се , нямате право и дръжте неутрална или политика на унижените хора !

Изрел ,хубава държава ама лош материал ,на времето и Хитлер ги е разбрал що на народ са и ги е подкарал ,ама сега те надминаха и и него с убийствата на цивилни ЖЕНИ И ДЕЦА ,а палестинците се борят за свободата си и родината със всички възможни средства както българите когато са били под турско робство ,въпрос на време е някой да им помогне да се освободят от евреите .

не е наща мачка

Готово бе! Когато юдеите съживят хилядите избити палестинци! Нали едно тяхно момче го правеше преди две хиляди години!

Изрожденци сте много прости, промити овчи глави, от фанатиците ли сте бе жмеловее..

Всичките новоизлщпени либералчета които познавам са все бувша номенклатура. И ти така дърт комундел, нали

Всеки ден по един куршум в главата на еврейн

Всеки ден по един дебел черен чеп на всеки педал като тебе !

Нито за едните, нито за другите ми дреме!

Кой ви подкокороса да си търсите белята? Не знаехте ли, че евреят нищо не прощава и не забравя?

400 трупа на цивилни палестинци с дрехи и бижута са открити в три засега масови гроба след изтеглянето на еврейската армия от части от Газа!!!?? Много от тях са били със завързани ръце и бити. ... Фолкер Тюрк, върховен комисар на ООН по правата на човека, заяви, че трябва да се проведе международно разследване на откритите масови гробове в близост до две болници в Ивицата Газа - "Насър" и "Ал Шифа". Телата бяха открити, след като израелските войски се изтеглиха от болничните комплекси.

Не съм чул нищо подобно по български новини значи лъжеш.

Няма и да чуеш, шебек

Да живее свободна палестина

Израел да освободи децата и жените, с които са пълни израелските затвори! И веднага да прекрати геноцида към палестинците!

Какво бутат България в това поклонниците на посолството! Ние нямаме никакъв интерес да си създаваме врагове. Може да призоват и Израел по същата логика.

"18 държави, включително САЩ и България, призоваха палестинското движение "Хамас" да освободи болните, възрастните и ранени израелски заложници като начин да се сложи край на кризата в ивицата Газа" И нищо за танковете, дето избиха толкова хиляди жени и деца и прогониха два милиона палестинци. Браво. Наредихме се сред най-подкупните. Даже и в САЩ с университетите протестират срещу Израел, ама ние пак сме на "правилната" страна.

Онези в щатските университети ги арестуват. Нямаш правото на различно мнение според управляващите там.

То и в България май става така.

Ако ги бяха пуснали заложниците, танковете нямаше да имат оправдание да влязат. Май си виждал арабин само на картинка. - пасмина са.

В конфликта участват две страни ....Израел да прекрати терора !

Може и да са започнали но края независи от тях.

Коментари - 18 държави, сред които България, призоваха "Хамас" да сложи край на кризата в Газа | Днес.dir.bg

18 държави, сред които България, призоваха "Хамас" да сложи край на кризата в Газа

Високопоставен американски служител коментира, че има някои индикации, че споразумение за освобождаване на заложниците е възможно

Обратно в новината

Коментари - 18 държави, сред които България, призоваха "Хамас" да сложи край на кризата в Газа | Днес.dir.bg

Коментари

мда, а те щото хамас едни загрижени и човеколюбиви със сигурност ще ви послушат. С терористи не се преговаря!!! За хамас мирното положение, означава да не съществуват повече, така че тия никога на нищо няма да се съгласят - тероризма е тяхната професия, сиреч с това си печелят парите. Така че спрете да заблуждавате, че има друго решение на проблема, освен елиминирането на тия боклуци.

От 10-илетия Израел ходи на КОСИТБА на ПАЛЕСТИНЦИ. За 7 месеца ЖЕРТВИТЕ на евреите гонят 35 000 палестинци, от които 14 000 деца. Палестина - НАЙ-ГОЛЯМОТО ГРОБИЩЕ. А ПРИЗОВАВАЩИТЕ защштават МАСОВИЯ УБИЕЦ - Нетаняхуто...

Ама бежанци не приемаме нали, панелен, беден и прост патреоте? Да живей резаната патка и хамас

нетаняхуту евреите ще си го дерат, а палестинци ще има да измират още - сами си го изпросиха, тъй че бадева лееш крокодилски сълзи на чужди гробища.

Към мда и щеревчо –вашите коментари на наркопедофили защитаващи атлантическите ценности са ясни за всички Българи и престанете да спамите... Холокоста е геноцид за холокоста? Къде сте натаняху 2222..... Геноцида който проведохте срущу палестинците оправдава ли холокоста на хитлер или вие сте фашистите. Защо юдеите са мазо – сади- и др хисти или други рожби от ада...Явно петте ваксини на краварите насилствено поставени върху израелците за да спечелите някой долар сега дава резултат. Израел беше държава, байдъновска или тръмплинска марионетка няма вече тежест и е поела пътя на самоунищожението...

Във всеки конфликт са замесени най-малко две страни. На всичките 18 държави, сред които нашата, явно здравият разум не им е присаъщ.

Те Американчетата ако пръснат,нашите подлоги..ще напълнят ..гащятата..

Срамота е че действаме в интерес на тези същите, които колят и бесят в Палестина все едно за тях правилата не важат и освен това точно американци и евреи ни третират като трета ръка хора и разграден двор от който могат да грабят с пълни шепи!

БЪЛГАРИЯ - отново "запазва" ЕПРЕИТЕ избили над 35 000 араби,зарад около 2 000 ЮДЕЙСКИ ИЗРОДИ !!!

18 'държави'' с мишки властващи се наредиха да защитават Израел докато руши и избива на чужда територия и той...

Не - просто 18 държави, с разумни правителства. Учудващото в случая е, че България е сред тях.

18 държави, които се надпреварват кой повече да се надупи на Америка !

Някой задава ли си въпроса защо ДНК тестовете не са легитимни в Израел поради прстата причина тия дето се имат за сафарди, сафриди, ешканази и всякава чифутска зган нямат никакво юдейско потекло от 12те рода а оня Биби е Поляк със сменено име и Еврита му е с акцент

Легитимни са, споко троле.

тук вече говориш пълни глупости

18 от 200 ? А евреите кога ще спрат да избиват мирно население ?!? Някакъв призив от нашите слуги ще има ли в тая посока?

И защо да освобождават заложниците и с какво ще помогне това. Израелската армия изби хиляди деца, жени и стари хора които по никакъв начин не са воювали. Струва ми се, че израелската армия надмина Хитлер по жестокост. Изхода е палестинска държава.

По-малко бъдещи терористи

Интересно, не знаех че има и заложници от България? Ако е така колегите защо защитават Хамас които са взели българи за заложници?

Лижете само на варненският мангал - плаща в евро

Кажи, светни ни ?

Как кой бе, шефа ми с късия... ББААХАХА

Аз призовавам Окрайна да сложи оръжие и Зеленски да бъде обесен за да се сложи край на кризата! Надявам се Фондер Лайнен и Бай Дън с техните слуги да ме подкрепят :)

вкусни ли са ти азиатските банани ?

И тебе ли като мене та ибът Алабамските негри ?

А нещо срещу геноцида на Израел върху населението на Газа ще има ли ?

Имаме си любител на рязани арабски пишки, май ?

това население на 12 години грабва автомата и ще ти простре черъвцата от някой мост ако те пипне

Все едно сме фактор? Ние от позицията на най-бедната и ограбена държава, ще оправяме света?

заплатите в педеРусия са 400 лв и мурзилките не спират да бъдат грабени. що не ревеш да спрат да оправят света. тъп руски педераст

И ти ли като мене лапаш на черните ?

Не само ! Ебат ме яко отзад !

булгаристаня собстаената си кочина немое да оправи обаче се навира насекадке да блее. смеех... ББААХАХА

Лижете само на варненският мангал - плаща в евро

Псевдо държавата Израел е създадена върху арабски земи.Евреите са били изхвърлени от тези земи преди 2000 години.И арабите си искат земите.Така че докато юдеите окупират арабски земи мир няма да има.А нашите анало лизци се надпреварват да ближат задниците на господарите.Ако обаче се обърне палачинката само ще се преместят на други задници.Тотална липса на достойнство и себе уважение.

Евреите били изхвърлени от тези земи и според вас нямат право да живеят там повече? Значи, ако сега евреите изхвълрят арабите оттам, арабите според вашата логика, няма да имат право да живеят там? :)

изкуствената "държава" пРоссия е създадена върху чужди земи (монголски). територията пРоссия насилствено присъединява 200 етноса чрез завладване и не им дава свобода вече толкова години

Ебат ме яко ! Скъсаха ми гъза вчера !

И тебе ли като мене та ибът Алабамските негри ?

България е създаде върху чужди земи, дибил блят ?1?

На кой му пука към какво призовава България (балканския тигър с огромна армия и флот)? Нито на Хамас му пука, нито на Израел. Два милиарда мюсулмани гледат отстрани и чакат края на палестинците, а ние "призоваваме".

Кенефчо, България е силна не с армията и флота си, москалски тъпак

И тебе ли като мене та ибът Алабамските негри ?

И питаш ! Направо ми порят анала !

И с какво е силна България викаш, щом няма нито авиация, армия или флот ? Чакай, сетих се - силни сме с подкрепата за третополови като тебе !

Първо незаконните окупатори на Палестина трябва да спрат Геноцида срещу местното население и тогава Арабите ще ги оставят на мира в противен случай Еврейте кръв ще серат а Еврейките Арабчета ще раждат поради простата причина че Арабите около Израел са блзо 600м. срещу 7-8м Чифута с децата, женте и старци негодни за военна служба.

Луда работа! нагъзени политици

Жабата и вола.

Пропагандата край няма! Евреите са много нагли!!!

И ти ли си като мене любител на арабски рязани пишки ?

Има ли отвлечени български граждани от Хамас наистина?Или е заради моряците,които ги държат хутите?

Защо от мое име ще призовавате Хамас да сложи край на кризата ? Израел изби над 40 хиляди палестински деца и 60 хиляди цивилни жени и мъже , вие мълчите и се мислите че можете от името на всички Българи да се изказвате и поддържате , оправяйте се , нямате право и дръжте неутрална или политика на унижените хора !

Изрел ,хубава държава ама лош материал ,на времето и Хитлер ги е разбрал що на народ са и ги е подкарал ,ама сега те надминаха и и него с убийствата на цивилни ЖЕНИ И ДЕЦА ,а палестинците се борят за свободата си и родината със всички възможни средства както българите когато са били под турско робство ,въпрос на време е някой да им помогне да се освободят от евреите .

не е наща мачка

Готово бе! Когато юдеите съживят хилядите избити палестинци! Нали едно тяхно момче го правеше преди две хиляди години!

Изрожденци сте много прости, промити овчи глави, от фанатиците ли сте бе жмеловее..

Всичките новоизлщпени либералчета които познавам са все бувша номенклатура. И ти така дърт комундел, нали

Всеки ден по един куршум в главата на еврейн

Всеки ден по един дебел черен чеп на всеки педал като тебе !

Нито за едните, нито за другите ми дреме!

Кой ви подкокороса да си търсите белята? Не знаехте ли, че евреят нищо не прощава и не забравя?

400 трупа на цивилни палестинци с дрехи и бижута са открити в три засега масови гроба след изтеглянето на еврейската армия от части от Газа!!!?? Много от тях са били със завързани ръце и бити. ... Фолкер Тюрк, върховен комисар на ООН по правата на човека, заяви, че трябва да се проведе международно разследване на откритите масови гробове в близост до две болници в Ивицата Газа - "Насър" и "Ал Шифа". Телата бяха открити, след като израелските войски се изтеглиха от болничните комплекси.

Не съм чул нищо подобно по български новини значи лъжеш.

Няма и да чуеш, шебек

Да живее свободна палестина

Израел да освободи децата и жените, с които са пълни израелските затвори! И веднага да прекрати геноцида към палестинците!

Какво бутат България в това поклонниците на посолството! Ние нямаме никакъв интерес да си създаваме врагове. Може да призоват и Израел по същата логика.

"18 държави, включително САЩ и България, призоваха палестинското движение "Хамас" да освободи болните, възрастните и ранени израелски заложници като начин да се сложи край на кризата в ивицата Газа" И нищо за танковете, дето избиха толкова хиляди жени и деца и прогониха два милиона палестинци. Браво. Наредихме се сред най-подкупните. Даже и в САЩ с университетите протестират срещу Израел, ама ние пак сме на "правилната" страна.

Онези в щатските университети ги арестуват. Нямаш правото на различно мнение според управляващите там.

То и в България май става така.

Ако ги бяха пуснали заложниците, танковете нямаше да имат оправдание да влязат. Май си виждал арабин само на картинка. - пасмина са.

В конфликта участват две страни ....Израел да прекрати терора !

Може и да са започнали но края независи от тях.