В понеделник започва ремонт на булевард "Цариградско шосе" в района на "София тех парк".
От 00.00 часа на 21 август до 24.00 на 26 август се забранява влизането на пътни превозни средства по двете ленти от дясната страна на северното пътно платно на бул. "Цариградско шосе" в участъка от пешеходната пасарелка до изхода от локалното пътно платно на булеварда в посока център. Това съобщават от пресцентъра на Столичната община.

Движението ще се извършва в левите две пътни ленти на булеварда в същия участък.

От 00.00 часа на 27 август до 24.00 часа на 1 септември се забранява влизането на пътни превозни средства по двете пътни ленти от лявата страна на северното пътно платно на бул. "Цариградско шосе" в участъка от пешеходната пасарелка до изхода от локалното пътно платно на булеварда в посока център. Движението ще се извършва в десните две пътни ленти на булеварда в същия участък.

От 00.00 часа на 20.08.2017 г. до 24.00 часа на 27.08.2017 г. се забранява влизането на пътни превозни средства по изходното пътно платно на бул. "Цар освободител" от ул. "Сан Стефано", пл. "Орлов мост" и бул. "Цариградско шосе" на 60 м след югаизточното пътно платно на бул. "Евлоги и Христо Георгиеви".
Автобусите и тролейбусите, преминаващи през Орлов мост, променят маршрутите си.

Временно се затваря за движение и западното платно на бул. „Драган Цанков“. До 5 септември се забранява влизането на пътни превозни средства по западното пътно платно на бул. „Драган Цанков“ на 105 м преди кръстовището с ул. „Лъчезар Станчев“ в участък от 90 метра.

Движението ще се извършва двупосочно в по една лента по източното пътно платно на булеварда в обхвата на строителната площадка. Промяната в организацията на движение се налага във връзка с ремонт на пешеходен надлез по бул. „Драган Цанков“.

До 6 септември се забранява влизането на пътни превозни срeдства по две ленти на южното пътно платно на бул. „Сливница“ между ул. „Отец Паисий“ и ревизионната шахта, намираща се между бул. „Христо Ботев“ и ул. „Софроний Врачански“.

На 30 метра преди бул. „Христо Ботев“ се закрива бус-лентата на бул. „Сливница“. Движението на пътни превозни средства се извършва в северните две ленти от южното пътно платно на бул. „Сливница“.

Промяната се налага във връзка с изграждане на канализация.