Нови ремонти затрудняват трафика в София

Движението в София ще бъде затруднено следващите седмици поради още няколко ремонта на ключови булеварди.

Обратно в новината

Коментари - Нови ремонти затрудняват трафика в София | Днес.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Ама защо го предстявяте така? Излиза. че ремонтите са лошо нещо. Това ли искате - да няма ремонти...??? Тези които правят ремонтите са лошите, а шофьорите са добрите. Много елементарно....

Качествените ремонти са добро нещо. Ремонтите за усвояване на средства са добри само за усвояващите.

По цял свят е така, така е било и така ще бъде. Корупция има и ще има. Дано повече работи се правят и по-малко пари да отиват в швейцарски банки.

Няма смисъл да питам защо въпреки непрекъснато обновяваните пътища и улици из София тя не става нито по-красив, нито по-удобен за живеене град. Питам защо не вземат да оправят тротоарите, които са ужасни - донякъде са добри в центъра, но не в страничните квартали и жилищните комплекси? Това е сериозен проблем на града.

Видях в Германия хубави, качествени пътища, а ремонти там се правят през нощта, осветяват с прожектори и работят. Кога ще ги стигнем.....

Майката ни разкатахте, некадърници!!!

Кво стана с Гешов и България ? Кво стана с Каблешков ?

И аз питам за "Каблешков"! Още миналата година половината трябваше да е готов и да започнат отсечката към "Паразайз".

Кардараш да си на днешно време...дъщерите ти крадат в чужбина, а синовете ти строят столицата...хахахаха

Любимият булевард за ремонтиране на всяка една власт и кмет!!! Колко стотин милиона хвръкнаха за ремонти на Цариградско през последните 30 години - ЗА ТИЯ ПАРИ МОЖЕШЕ ДА СЕ ИЗГРАДЯТ ПОНЕ 1,000 КИЛОМЕТРА МАГИСТРАЛИ!!! Лошото е, че последните 15 години лапат само хора на другаря Борисов и положението вече е съвсем отчайващо - то не бяха Цариградски вълни (изпълнителят трябваше гаранционно да ги отстрани, но нещо не го намериха!), то не бяха езерата при Горубляне, а да не говорим за ремонтите на прословутия мост на 4-ти километър! За същите пари в момента можеше да има 3-4 моста на същото място един до друг!!!

taq godina svur6vat evrosubsidiite i gepeneto prikliu4va. Sled tova nema da vidi6 remonti obe6tavam:D

Изключително съм благодарен на шайката герберистки тролове,цъкащи минуси!Да сте живи и здрави и да заработвате все повече жълти стотинки от Фандъкова и Боко.Напред,другаре! Защото,малко чест да имате,да ме оспорите с аргументи-как се ремонтира,асфалтира и строи.Не само в София-в цялата страна.Качествено,за 20-30 г.напред,некорупционно,честно. То се вижда КАК,от птичи поглед.

Кое шосе (булевард) е ремонтирано 50 пъти за 5 години?

Правилното заглавие е "Ремонти на миналогодишните ремонти".

...трябва да ходя до СО с двама приятели. А, да, имената на приятелите ми са Смит и Уесън

Софиянци стснахме шсмпиони по маратон,висок и дълъг скок. Не се жслвайте. Кметицата се грижи за нашето здраве.

Всека година ремонтират Цариградско шосе и всека година некачествено. Така че сега отново ремонт. Докога?

Докато чалгарите избират Краля Слънце.

Това, че се ремонтира е хубаво, дано да е и качествено. Иначе варианти за предвижване има - пеш, колело, метро...

Май няма и година от ,, супер - мега " ремонта на цариградско тиочно на 4-ти км. ?

Не знам дали ще доживея година,в която да не се ремонтира ВЕЧЕ РЕМОНТИРАНОТО "Цариградско шосе".2 поредни години то беше"преасфалтирано".Много"качествено"при това,гарантирано от г-жа Фандъкова.На третата година,отново беше стеснено,заради"Пасарелката на Плевнелиев".На 4-тата година,пак се ремонтира,около пасарелката..... Това е садизъм в чист вид!Това е безобразна подигравка със столичани и гостите на града. Софиянци,много мислете кого избирате! Крадливата,корумпирана Власт в СО ви прави на луди калинки. Апропо,алтернативният маршрут-бул."Драган Цанков"също е в ремонт-абсолютно любимият приом за правене на"ремонти".Апропо,мостът над Горубляне,пак на"Цариградско",ремонтиран през 2014г.е зверски напукан.....въпрос на време е,отново да се затвори за ремонт.......

Докато те управлява маймуната с 15 градусов наклон на главата - няма да доживееш... Не го приемай като злорадство, и аз съм в същия "казан".

Не го приемам,напротив.Казанът ми е,че е ежедневен маршрут до работата.А Метрото ми е в нищото-от Младост 3,до офиса са 3 км.пеша...

София "Расте, но не старее" Да, ама много порасна и одъртя ;-((( Хубаво си имахме Софийско Жителство...

Всичко обърнаха на археологически разкопки.

Навремето разкопаваха столицата, за да открият дипломата на др. Живков, сега се търси тапията на кметицата-откачалка

Каца Фъндъчка на летище София и взема такси. Иска бързо. да стигне до общината. Бакшишът се съгласява, но поставя условие кметицата да е със завързани очи. Фъндъчка няма избор и точно след 15 мин. таксито спира на "Московска". Нашата пита шофьора откъде е минал, а той отговаря: - Няма да ти кажа. Ще вземеш и тоя път да разкопаеш.

Хубаво, нахили ме! Фандъка на такси не се вози. Има си НСО за тая работа. Преди години, преди разкопките на София, рекордът ми е 12 мин. от Центъра по Хигиена до летището, с Трабанката.

преасфалтираната кочина.Всяка година едно и също ама кочината си е кочина:))

И свинята си е свиня...

на ден става все по-хубаво, лишават те от основните достижения на демокрацията, за свободно движение на ХОРА, пари и стоки. И на това се кефим! В името на светлото бъдеще, за сметка на царското настоящие на ... ..., който има глава на раменете и я използва не само да му носи шапката в лошо време, ще попълни многоточието.

Зариградско стана,като учебно за стр. техникум.Догодина пак!

400 км.Североизточно от обекта за ремонт.Тази нощ няма да спя от тормоз какво се случва в София:))))

не мога да спя и когато "Лудогорец" опъне софийски отбор на негов терен:))))

Ремонт на ремонтираният ремонт! Кафявият бояджия усвоява деньги.

Югоизточно,северо-северно платно.Пишете някакви сгради,ориентири.Трябва ли да носим компаси?

Прав си, че е по-лесно с ориентири или дори да се каже платното посока "център" или посока "младост", но чак компас не ти трябва. Достатъчен е един бърз поглед на картата.

из текста: 'северните две ленти от южното пътно платно...' :-)))