Тази нощ в болницата в Добрич е починал 3-годишният Крис, който беше тежко ранен при зверска катастрофа в Добрич на 6 май, съобщават местните медии. Информацията е потвърдил изпълнителният директор на лечебното заведение д-р Георги Желязков.

"На небето изгря още една звездичка. Почивай в мир, малко ангелче. Обичаме те", пише вуйчото на момченцето Светослав Великов във Facebook.

На 6 май в Добрич кръстовището на улица "Христо Ботев" и бул. "Русия" шофьорът на лек автомобил"Ауди" преминава на червен светофар и е блъска лек автомобил "Фолксваген". В него са пътували семейство с две деца - на 3 и 8 години. Малкото детенце се оказало под колата. Наложило се тя да бъде вдигната, за да се извади детето, докато пристигне линейката.

Майката на Крис била със счупени таз и крак сестричка - със счупена ключица. И двете вече са изписани от болницата в добро здравословно състояние. При произшествието детето получи фрактура на черепа и претърпя 2 тежки черепно-мозъчни операции. Въпреки усилията на лекарите, около полунощ детето е починало.