34-годишният Бояджиев  е преместен от реанимацията на болницата в отделението за коремна хирургия, състоянието му е стабилно, допълни доц. Петров, цитиран от БГНЕС.
Главният редактор на интернет-портала Европа бе нападнат и ограбен в дома му в София в събота през нощта. Нападателите му нанесли няколко прободни рани, след това откраднали дебитните му карти, като го принудили да каже ПИН кодовете им.
Вчера прокуратурата образува досъдебно производство за грабеж и нанасяне на средно телесна повреда по случая. Няма данни посегателството върху журналиста да е свързано с работата му данните са за грабеж придружен със средна телесна повреда, каза днес зам.-градският прокурор на София Божидар Джамбазов.
Делото за побоя над журналиста Огнян Стефанов - главен редактор на "Фрогнюз", ще бъде спряно и върнато на МВР, след като прокуратурата е извършила всички възможни действия, от полицията се очаква да открие и задържи извършителите на побоя, допълни Божидар Джамбазов.
„При спирането му делото ще бъде изпратено на МВР за разкриване на самия извършител. Прокуратурата събира доказателства и законът ни задължава след извършването на всички възможни процесуално-следствени действия да спрем делото за установяването на самия извършител. Ние от тук насетне нищо не можем да направим, докато не се установи, кой е самият извършител”, обясни прокурорът, цитиран от "Фокус".