Двадесет и две годишната жена, която беше намушкана с нож в с. Глоджево тази сутрин, е починала, съобщиха от Университетската болница "Канев" в Русе, цитирана от TVN.

Въпреки операцията, прелетите значителни количества кръв и усилията на лекарите от УМБАЛ "Канев", тя е изпаднала в мозъчна смърт и по-късно е издъхнала. В критично състояние остават 45-годишната й майка и 44-годишния й баща.

Жената пострада при битов скандал малко преди 7 часа тази сутрин. Като извършител на деянието е задържан 27-годишен мъж. Той е намушкал съпругата си и нейните родители.

На място са изпратени екипи на полицията и три линейки на "Спешна помощ", като първоначално сигналът е бил за двама убити. Тримата пострадали са откарани в спешното отделение на УМБАЛ "Канев"-Русе, където вече са ги очаквали медицински екипи с подготвени запаси кръв. Всички членове на семейството са били в тежко състояние, като с най-голяма кръвозагуба е била дъщерята. Тя е била вкарана веднага в операционна, след което е настанена в реанимация. С множество наранявания и пробит бял дроб е и баща й, който също е опериран и е в тежко състояние. Майката е с прободен бъбрек.

Работата по изясняване на престъплението продължава.