В своето четвърто поредно издание наградите "Компания на годината" имат за цел да да посочат силните работодателски марки, които сами по себе си са позитивен имидж на компаниите, да позиционират компаниите-лидери и да отличат достиженията на лидерите на екипите зад тях.

Фокус на събитието "Компания на годината" бе темата за Employer Branding. Точно в тази категория заслужи отличие за Работодателска марка "Бутилираща компания Хисар".

Наградата е признание за "Ефективен мениджмънт, традиция и инвестиции в човешкия капитал". За своята 60-годишна история предприятието, което бутилира известната марка минерална вода "Хисар" е познато като традиционно предпочитан работодател.

"За нас е преди всичко отговорност да получим това отличие, приемаме го с респект като заслужено признание, коментират от компанията като подчертават, че в крайна сметка хората са в центъра на работодателската марка. Всеки един от 112 те човека, които работят за "Бутилираща компания Хисар" е актив за нейното развитие.

Работодателската марка всъщност е ДНК на фирмата и ние се гордеем с неговата уникалност, своеобразна съвкупност от традиции и модерност. Постиженията, които повишават доверието на клиенти и служители към фирмата са резултат от усилията на всеки член на екипа на компанията. Това е нашият път за постигане на високите резултати и заслужени успехи, с които марката е известна".