Наказанието ще бъде изтърпяно при първоначален строг режим. Увеличен е с 50 000 лв. размерът на обезщетението, което извършителят трябва да плати на семействата на убитите. Софийските магистрати са фиксирали дължимата кръвнина на 900 000 лв., предаде БТА.

27-годишният Сиси бе осъден миналата година от Пернишкия окръжен съд на доживотен затвор с право на замяна. Той се призна за виновен за смъртта на съучениците си Биляна Кръстева, Кирил Христов и сервитьора Цветелин Карпузов. Станислав ги е застрелял по идентичен начин - в главата, събличал ги е и е заравял труповете.
През февруари 2009 г. заради имотен спор килърът е отнел живота на Биляна Кръстева, като скрил мъртвото тяло край пернишкото село Лесковец. Два месеца по-късно Сиси простреля смъртоносно и Кирил Христов,чийто труп бе намерен на градското сметище в Перник.
Само след месец изникна и трети труп, заровен край с. Планиница - този на 30-годишния сервитьор Цветелин Карпузов, който изчезна през януари същата година. Мъжът дължал на Сиси 2000 лв. Станислав Ангелов е задържан в Бургас часове преди да напусне страната.

Сиси бе признат за виновен и за притежание на оръжие, както и затова, че е принудил Йордан Костадинов и Христо Бошняков да му помагат, копаейки гробовете на жертвите и заличавайки уликите.

Станислав бе осъден на 18 години затвор от Пернишкия окръжен съд и за убийството на наркодилъра Николай Христов - Хайо, който бе разстрелян показно в центъра на Перник през февруари 2008 г. И тази присъда подлежи на обжалване.