Коментари - 15 причини да се будиш често трезвен | Днес.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Какво заглавие....15 причини да се будеш Често Трезван!!!! Какво заглавие, какво заглавие??? О станалите причини как? - те карат да се събудиш как? И колко са тези другите извън тези 15, които не те карат да се будиш трезвен....често?!?!?! Свършиха ли другите по-значими теми или "пиянството на един народ", на този народ, налага тази статия?

Не възразявам ! Не възразявам срещу статията и внушенията й . Не възразявам да убедите всички да не пият въобще. Не възразявам вие да не пиете. Аз вчера кацнах на планетата Земя. Попрелистих историята на човечеството, ролята на алкохола и пробвах вино, ракия, уиски, бърбън, текила, коняк, водка, ликьори всякакви, соджу, саке и видях ефекта върху мене и го сравних с ефекта на местните аборигени. Пробвах ги в различни компании с различни хора и при различни обстоятелства. Прочетох , че във виното е истината и кой и защо и кога го е твърдял. Проверих и хипотезата ,че алкохола е философският камък и разделя плявата от зърното и вади същността на човека. Проверих и хипотезата ,че лекува в определени граници, определени хора от определени болести. Засега искристализира хипотезата ,че не всеки носи на пиене и не всяко пиене е панацея за всеки. Виждам ,че ви внушават ,че и по жени не трябва да ходите. Също не възразявам. Ходете по мъже, ама мене не ме барайте, че бой ще има. Посмяхме се и хайде- отворих една бутилка червено българско вино от Старото Магаре- така ,че наздраве. Здрави, прави и корави.

Като им видиш кривите сурати на пишман политиците сутрин поТВ, първото и най-естествено нещо, което правиш е да се успокоиш с две-три чаши ракия...

Здравето се губи от чести наздравици!

всичките 15 показателя може да бъдат объркани и без никакъв алкохол, става дума за стрес, неудовлетворение, всякакви проблеми. Алкохолът много често не е самият проблем, а симптом за някакъв друг, по-голям проблем.

Причината е само една-липсата на алкохол...

Феновете на Възраждане не храсеват тази статия.

Направо ме развеселихте. Всички сте правени по калъп и явно разчитате на късата памет на хората. Новина от 25 април 2024 година: 43-годишният общински съветник от ПП-ДБ-СС Благовест Георгиев причини катастрофа на кръстовището на бул. "Драган Цанков" и ул. "Кирил Видински" в София, след което избягал от местопроизшествието. Водачът отказал проба за алкохол и наркотици, и бил задържан в 4-то РПУ. Проверка на полицията показва, че той има и предишни нарушения. През 2007 г. отново отказал да бъде тестван, а през 2017 г. заради 0,8 промила алкохол в кръвта, му отнемат книжката за 8 месеца и му налагат глоба от 700 лв. Той е и член на комисията по безопасност на движението. Толкова за манипулативното мнение по-горе.

Толкова изписано, а става въпрос за избирателите- битници, не за избраните. Но нищо. За вас не беше здължително да го схванете, вече ви свикнахме.

Алкохолът е като комунизма - ако сте на 20 и не сте фен, значи нямате сърце...ако сте на 40 и още сте фен - значи нямате акъл.

Българинът пиеше повече едно време,а и повече носеше.Особено селските пичове.Сега тия градските със маслинката,лимончето и чадърчето в чашката са слаба работа.Те не работят на 100%.Едно време селските момчета като хванеха работа в града и я караха на по две смвени за повече пари.Идръжлива семка бяха за разлика от градските тарикати.А и много гражданки се изпоразведоха заради селяни дошли с по една торба буркани е брус сланина в шарената торбичка.Едно врем се пиеше по кило домашна и на другия ден се караха по две смени прав пред струга.Не като днес,Евровизионери.

Сигурен съм, че всички от тия селски момчета или са в трагично здраве в момента или са отдавна умрели, щото от пиене и много бачкане ти гарантирам, че не се живее много дълго. Колко искаш ми ги хвали, но това е истината.

Имах съсед, който почина на почти сто години и който не пропускаше сутрин и вечер по чашка силна домашна ракия. По-скоро до ген опират нещата и също да не се наливаш до откат!

Има една причина да си лягате пиян - почти непоносимата социална среда сред българопитеци, агресия, претенции, непостижим шаблон, безкрайно състезание, осекирване на всяка крачка, условни приятелин, условна жена ако имате, насилствено приемане на нечие самозалъгване, съответно отхвърляне и неприемане, естествено ще се събудите трезвен и няма да ви се става, щото пак ви чака същия казан, хахаха

Единствената причина да се будя трезвен е тая, да мога до 12 часа две мотики да навъртя:)))))

,Боже стил 5 от 2доктора...

....особено ме кефи "ще виждате по добре" и "ще имате здрави кости".. ЗИЛ да ви тресне нищо ви нема.. виждате от софето до морето и тн..