Коментари - Издъхна Кървавата Ваня, поръчала убийствата на роднини заради голямо наследство | Днес.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Значи в крайна сметка крадците болногледачи в САЩ успяха не само да заграбят наследството ами и да вкарат в затвора и ликвидират наследници, които си търсят своя дял...

останалите 6 наследници са живи, стига писа глупости

всичко е скалъпено, защото върху наследството е сложил ръка старческия дом в сащ, където е баща и, с наети от тях цру пенсионирани агенти се скалъпява всичко за да я елиминират като пряка наследничка. Много хора и в сащ са пострадали от такива скалъпени процеци, обвиняват те в педофилия, в изнасилване и в какво ли не и разработват цели сценки за нещо за което нямаш и представа. И накрая се договарят - признаваш еди какво и получаваш 20 дена затвор или се инатиш и получаваш 40г, айде избирай, като във вица- "заек съм, заек съм."

останалите 6 наследници са живи, стига писа глупости

живи са разбира се, защото нищо не е обмисляно срещу тях, тази жена никога не е подготвяла убийство на "наследниците," това са съчинения на другата страна която държи наследството.Вземи чети, па мисли какво си прочел. И проблема е къде е наследството бе? Кой го е получил? Някой изобщо пише ли за истинския проблем, защо не пишат медиите, като си отговориш тогава ще схванеш за какво иде реч.

ТОВА ЗВУЧИ КАТО ПРИКАЗКА ЗА ДЕЦА ДО 3 ГОДИНИ!КАКВИ ПОЛИЦАИ ИМА ПОД ПРИКРИТИЕ В БГ?ПЛЮС ТОЗИ ”ПОЛИЦАЙ” ПОД ПРИКРИТИЕ ЩЕШЕ ДА ГО НАПРАВИ И ЗА МНОГО ПО-МАЛКО ПАРИ.ЯВНО Е ИСКАЛ ПОВЕЧЕ ПАРИ И ТЯ КАТО НЕ МУ Е ДАЛА,Е РЕШИЛ ДА СЕ ПРИКРИВА....АХХАХАХАХХАХАХАХ

3000 лева и преди 10 години не бяха чак толкова много пари, та да очакваш, че няко ще извърши 6 убийства, а после ще чака останалото ... А и ако от 7 наследника на милионите, 6 се споминат набързо (макар и привидно ит естествена смърт), това дали няма да предизвика съмнения? Жената явно не е от най-умните ... но пък е гледала доста филми.

Такива чета е раждала, ражда и сега алчното съвременно общество! Кръвта преди се е леела за чест и достоинство, сага за 10 сребърника, дошли-недошли от Америка. Кървавото Ванче.....леле-мале. Плачи България за това че тази е била по нашите земи и се радвай, че си е заминала завонаги.

Тъпо скалъпено издиша отвсякъде

3000 лв. Ако беше дала 25%, фатмака щеше да захвърли прикритието и милицията. Поредно доказателство, че на беден не трябва да се дават пари. Нито 3 милиона долара, нито 300 лева социални.

Атлантическити ценности

За два акра земя.

ако изобщо има такава да е написан прякорът й

добре, че има Господ, инак благодарение на неподкупните ни и особено справедливи съдии, би се добрала дори и до мангизите от наследството.

И този Господ какво точно е направил?

Гледам и не вярвам на ушите си ... Полицай под прикритие от ДАНС бил нает да убие 6 души ?!?! Абе да се зарива тоя съд и тази прокурватурка , барабар с полюцията ! Ебати гаврата и пародията !!!

ли гледаш?

някой не е гледал проф. Вучков, Бог да го прости.

Точно вчера гледах документален филм за случай в САЩ, където жена плаща на полицай под прикритие да убие мъжа ѝ. На нея ѝ лепнаха 30 години … на нашата Ваня 3. А тя е искала 6(!!!!!) човека да убие. Правосъдие.

В САЩ имат права и задължения...това е Диктатура, у нас имаме Демокрация , което означава , че имаме само права

Оправила е хубаво наследството ....наследството на всички стига само до прага на гробищата

...полицай под прикритие от ДАНС от 6,5 милиона души, точно него да го кара да убие родатата й...

Най вероятно преди тя да започне да планира почистването е имало разправия с брат и и тогава може би се е изпуснала и казала, че ще го премахне ьащото само тя има право на тези пари,а човекът предвидливо се е обадил където трябва. А после вече е обикновенна разработка. дя и се пласира ''наемен убиец''

Като се почне от Косьо Самоковеца, Поли Пантев и се стигне до Нотариуса - всички те са агенти на полицията и ДАНС ... Та в престъпните среди не се знае кой кой е (по-нагоре в йерархията знаят, но обикновените хора - не)!

Не е ясно. Какво е станало с полицая. От ДАНС. Дали е повишен. За работа под прикритие. И издигнат на по отговорна работа.

Видимо е била психично болна. Не разбирам защо е в затвора е в психиатрията.

всичко се връща...