Условна присъда за мъж, пребил полицай в метрото

stat
16:07  |  9 февруари 2018 | Общество / Редактор Десислава Димитрова /  
Присъдата е с три години изпитателен срок, в който при друго престъпление, мъжът ще влезе в затвора Присъдата е с три години изпитателен срок, в който при друго престъпление, мъжът ще влезе в затвора
Сн.: Shutterstock

Софийският районен съд наложи 6 месеца условна присъда с тригодишен изпитателен срок на Пламен Михайлов за побой на полицай в метрото.
Мъжът беше признат за виновен, че на 29 януари 2017 г. за времето от 08:15 до 08:40 ч. на бул. „Аресаналски“ № 1, метростанция „Европейски съюз“, чрез нанасяне на удари с юмрук в лицето и изблъскване с ръце в гърдите, е причинил лека телесна повреда на служителя на МВР Н. К.

В резултат той получил оток и охлузване на устните, охлузване и кръвонасядане по лигавицата на устните, натъртване на лявата поясна област, изразено с кръвонасядане и болка при пипане, отоци, кръвонасядания и болка по лакътните ръбове на двете предмишници, довели до болка и страдание. Телесната повреда е причинена на полицейски орган при изпълнение на служебните му задължения, подчертаха от пресцентъра на прокуратурата.

Пострадалият е заемал длъжността полицай в сектор "Метрополитен" на отдел "Охранителна полиция" към щата на СДВР, като същия ден е бил патрул в метростанцията.

Не се съобщава при какви обстоятелства той е бил бит от Пламен Михайлов.

Последно в Общество


Насилената Галина, която писа на Борисов: Измива си ръцете!

Не се надявам на Бойко Борисов, въпреки че му хвърлям ръкавица - измива си ръцете с натиска от подпиращите го на трона псевдопатриоти и синодалните "духовници".