Той дойде доброволно в съда, след като на предишното заседание на 4 октомври не се яви и съдът разпореди да бъде доведен принудително.

Днес Костадинов заяви, че не си спомня доста от показанията, които е дал преди 2 години, но след като те му бяха прочетени, си припомни всичко. Той обясни, че е знаел за кредит от 5 млн. евро, отпуснат на ЦСКА, но с парите се е разпореждал човекът, който е имал право.
„Аз съм бил спортно-технически директор, не съм се занимавал с финанси. Нямам право да подписвам, аз съм член на Управителния съвет и съм слагал подписи под решения на УС, но решенията ги взима Надзорният съвет", обясни Костадинов.

Според него истината за отнетия лиценз на ЦСКА няма нищо общо с това дело. Той отбеляза, че знае единствено какво се случва със спортно-техническата част и не може да гадае дали парите, използвани в клуба, са били чисти.
Всичко е плащано по банков път и официално. От това по-чисто няма”, каза Костадинов и обясни, че ЦСКА като всеки клуб има своите задължения и това е нещо нормално.

Бившият национал посочи още, че по времето на Александър Томов клубът е бил по-добре като резултати, но много неща тогава са били различни, най-вече – футболистите. Той добави, че не поддържа контакт с Томов и не го е виждал от последното дело.

Александър Томов е обвинен в присвояването на около 5 млн. евро от ЦСКА и ощетяване на комбината „Кремиковци" с 29 млн. лева. Подсъдими са още бившият изпълнителен директор на футболния клуб Александър Гарибов, членът на Управителният съвет на "Кремиковци" Иван Иванов и директорът на фирма "Финметал" Божко Бонев.