Коментари - Николай Марков, "Величие": България трябва да спре военната си помощ за Украйна | Днес.dir.bg

Николай Марков, "Величие": България трябва да спре военната си помощ за Украйна

Искаме да знаем конкретно какво ще се случва в България, ако се направи правителство, заяви председателят на партията

Обратно в новината

Коментари - Николай Марков, "Величие": България трябва да спре военната си помощ за Украйна | Днес.dir.bg

Коментари

Малоумници като този е имало, има и ще има. Проблема е , че са много шараните, които им се вързват.

Поради какая причина тоз дангалак е уволнен дисциплинарно от НъСъО ?

Няма по-криндж име на партия в момента. Дори ДПС звучи по-адекватно.

Не подкрепям Величие, нито личността на подполковника Марков, но не мога да не се съглася, че трябва да спрем помоща за УКрайна. На първо място, защото приехме огромен брой бежанци, които се държат като господари по улиците на градовете ни, а и не само. Нагли, шумни, с огромни претенции в повечето случаи. Та, да приемем и приютим толкова украинска п/аплач е достатъчно голяма помощ към украинската държава, чиито граждани по неволя сме принудени да обгрижваме. На второ място, прав е Марков, че огън не се гаси с бензин. Но ето тука вече настъпваме мотиката, както се казва. Военните ни заводи работят нон стоп 24 часа боеприпаси за Украйна, а това означава прехрана и доста добри доходи за работниците в тези заводи. Т.е., нито да спрем помоща, нито да не спрем.

Мисленето не ви се отдава. Всичко което е лошо за агресора (Русия, за да няма съмнения) е добро за България. Не съм го казал аз, а един руски чиновник (е, в обратния ред, но смисъла е същия).

Единственият нормален в българската политика. Ако беше като останалите боклуци, нямаше да се обидянят статукво и "опозиция" и така брутално да го плюят, ФАКТ! Всички лъжи, че бил казал за Левски и Ботев - въшльовци могат да се разобличат - целият клип го има в интернет. Човек родолюбец, това разтърси от страх политическия боклук, както каза един път Гешев. Отворете "Свободен глас" в ютуб и изгледайте срещите на живо и изслушайте въпросите на гражданите.

Пипащия се отпред под пъпа - родолюбец? Ей, скъсвате се да лъжете, ама българина не е толкова прост...

се взе,на сериозно,май?!

Пращаме още един пакет "излишни за Българската армия въоръжение и техника" на Украйна

Оръжието за Украйна, НАТО и природно бедствие може само Бог да го спре. Вито Путин, нито Костя нито този фатмак са богове!!!!

Няма украйна и българия- само колонии на американски нпо- та

47 фирми със 650 000 за сега неплатени данъци на държавата и финансови пирамиди със хората , това е Величие и Ивелин Михайлов. Разследват го още за милиони неплатени данъци. И тоя Дранголник ШизоМарков го взеха от унивирситета на Сорос,който му плаща заплатата. Хем Америка за България му плаща заплатата на Марков и хем е обвиняван за Руски агент. Само в България може да има такава ШИЗОФРЕНИЯ !

Колчо,а спри с глупостите ,де ! Дадоха ти трибуна и ти се насра да говориш простотии !

Очакваме в най-скоро време Москолия да капитулира пред храбрите украински защитници на Цивилизацията. Путлер в Хага! Репарации за Москолия - 485 млрд. долара!

Абе туй народното събрание не е като залата в Търговище. Тряа се внимава какво се говори.

Мекере продължава да опитва да краде електорат от Възраждане. Да не мислите че Соросоидите в НБУ ще го държат да преподава ако е руски агент! Ай, малко вкарайте мисъл у кухите ви кратуни. Сетете се и за една друга снимчица - на Ивелин Михайлов с другото американско агентче - Румен Радев, който ни натресе неслучайно ПП и Кирето.

ама ти сериозно ли?

Аааа, този го слушах оня ден. Никакъв българин не е, прави се на патриот, колкото да се прикрие и да подведе българите. Левски бил никой, Ботев и той никаквец. Не признава българските възрожденци. Хора като Отец Паисий, Иван Вазов, Любен Каравелов, Софроний врачански...въшловци го нарича. Абе нищо нямали българите, всичко е измислица, едва ли не от нас по-долни няма. То с такава неприязън на лицето говори за всичко българско, че чак се чудиш, за какво изобщо го е раждала майка му тука. Типичниата копейка, типичния майкопродавец. Заради един руски немит ще напсува и наплюе всеки един българин по отделно.

Парите му идват от Сорос.Видяха,че ПП хората се издъниха и веднага създадоха алтернативна сороска партия в случай,че при следващите избори ПП се сринат тотално.

Тоз капут ще лежи в една килия с червения чорап и червен боклук в едно ,по настоящем резидент ,а ортака му- с късата пишка!

някои много сте ми смешни!

Ето какво тр да се направи: - вместо на Усрайна трябва да помагаме на Русия - да се конфискува всичко на жълтопаветниците и да се прати на Русия - жълтопаветниците да се пратят на фронта в Украйна - САЩ да плащат репарации на Русия и всички останали държави, които са нападали - вместо да бомби Украйна, Русия трябва да бомби западните държави за да опитат от собственото си лекарство

И като се събуди туй в засраната ти жопа ти не било красная розичка ,а красная гловачка на асвобадителят мюмюн,а руцкий пидор?

На тоя само като му видиш снимката и спокойно можеш да се абстрахираш, че е гавазин от УБО. Какви ли идиоти са гласували за него...

дай да видим твоята снимка тогава да не се окаже че си сътрудник на ДС като гнома генерал атанасов

2024-06-15 22:51:25 мда (нерегистриран) И колко са жалки тези руски слуги - все за мир говорят сега, но реално са най-кръвожадните хора в Европа. Просто искат Запада да остави Русия да избие украинците. Това е реалността! ============== че насилствената имепрска сглобка от 16-и век, известна като "просия", за да продължи изобщо да съществуа като такава в публичното пространство, ще трябва: . - да ликвидира физически като самостоятелен субект "киевското царство" от 8-9 век,, с което изначално, исторически мокалите нямат нищо общо, за да си припише неготава история, иначе няма кка да обясни своята официална "древност" . - да ликвидира българия, като самостоятелен субект, за да присвои присвои кирилицата от преслав( с която кирил и методи нямат нищо общо), като "тяхна" и като "славянска", без което блядавете автоматично загубват своята измислена "уникалност" . - да ликвидара гърция, като самостоятелен субект, за да присвои авторството на православието, като се нараче, че тя /просия/ била "византия" ------------------ без практическата реализация, на горните три етапа - физическото съществуван на москалската имперска сглобка от 16-и век "просия" (имперското име на московията) - е въпрос на време да престане да бъде факт !!!

Ясно каква пуплеристка партич е величие. Поредният Пътлеров проект,

Когато се бором за мир спиране помоща и за руснаците и за украинците, 8наче изш8за, че сме в заговор по унищожението и заличаванетп на икраинския народ

НСО. Значи тоя е колега на лекето, което уби човека докато вози Киро Харвардеца. Тъпи заптиета. Щом и такива получават подкрепа на избори, тоя народ е много изпаднал, заслужава си съдбата.

Печелят ме

не трябва да я спира и няма да я спре и не можеш да направиш нищо :- ))) приятни мечти толстолоб ватнишки :- ))))

Това с братските народи трябва да се работи по-внимателно малко. В Русия е тъпкано с такива братски народи, които ще се изколят, ако ги оставят. Оня братски гладомор отпреди 100 години, когато Москва умори милиони украинци от глад никога няма да се забрави. Братски... И колко са жалки тези руски слуги - все за мир говорят сега, но реално са най-кръвожадните хора в Европа. Просто искат Запада да остави Русия да избие украинците. Това е реалността!

Какъв си ти бе, измислен подполковник от НСО (това ни е полицай, ни е военен). Спечели мнозинство и после давай акъл където не ти го искат.

Никой не иска да умират украинци и руснаци. Обаче каква е алтернативата? Да отстъпим пред Русия всеки път когато започне война или заплаши с война? Къде ще му излезе краят? Не трябва да отстъпваме територии на Русия, защото ако позволим да задържи части от Украйна тя ще продължи да отхапва все повече територии като подсилва армията си с ресурсите от завладените територии (човешки ресурси и природни изкопаеми).

Много сте прав, но за съжаление подобни реалистични мнение като вашето рядко се изявяват публично (и не само). Бих ви посъветвал по-често да го правите. А иначе - копейките така или иначе нямат потенциал да схванат руската зараза ... само огън може да я спре. Вместо да си оправят територията с огромните пари които взимаха от продажба на суровини, и да развиват икономика с добавена стойност ... те решиха да правят това единственото което им се отдава донякъде - да рушат, да грабят и да развалят живота на другите.

Пред тоя и Волен Сидеров в маниакална криза стои по-автентично

2024-06-15 21:56:40 Някой (нерегистриран) Помагали ли сме на Виетнам, Афганистан, Сирия, Либия и така нататък, при нападения от САЩ? Е толкова трябва да помагаме и сега. ============== защо сега искаш да помагаш на просия , като "спреш да помагаш" на по-слабия да се защити ? . . . . като искаш "пълна неутралност" - аз съм твърдо "за" ! . обаче за да бъде "ннеутралността" пълна и истинска, то трябва не само да не даваш оръжия на слабия, но зъдължително трябва да спреш да даваш "пари" на "силния" ! . а за да стане това, трябва .... да нарежеш, тръбата .... да конфискуваш нефтохим ....да конфискуваш камчия .... да махнеш позорният кон ....да махнеш "3 март" .... . тогава и само тогава, би ила истинска, пълна и тотална ....неутланост по отношение на просия ! . . но когато ти искаш да спреш оръжията за слабия ...но продължаваш да "търгуваш" явно или скрито с терориста, да го "възхваляваш" в исторически план, то ....ти не си "неутрален" а даже доста ясно поляризиран ! . пълен разпад на имперска, национал- фашистка просия ...която си е такава от 1547 година !*

Всеки държавен служител който обслужва интерес на чужда държава или организация, е предател! Така и по НК. Всичките на първото си заседание ще се кълнят в клетва от конституцията, че във всичките си действия ще се ръководят от интереса на народа. Нямат правото да обслужват чужд. В момента има примерно 28-30 военни конфликта по света и за повечето не сте и чули. Кога в историята си България се е мешала в чужда война, без да се бори за територия? Сещам се при Тервел 717-718г срещу арабите помагане на Византия. Защо ни го втълпяват за нормално?

ново кремълско , кърваво-червено куче ...което не само иска да спре да помага на украйна, но дажге би пратило оръжие за окупатора !

Помагали ли сме на Виетнам, Афганистан, Сирия, Либия и така нататък, при нападения от САЩ? Е толкова трябва да помагаме и сега. При тоталната диктатура на САЩ световно, от Африка срещу Русия гласували 3 държави от 61 там - няма 5%. Просто не ги интересува. Ето това е нормалното отношение. Все едно война няма. Имат си исторически причини, но това е друга тема.

"България трябва да спре военната си помощ за Украйна" - И защо да помагаме на Русия, тя с какво ни е помогнала, в Украйна загиват българи заради Русия.

Това не е никакво величие ами е веселие! Не знам от къде се пръкнаха тия ама лидерът им си тежи наднормено на местото.

Я па си мисла, че Левски е въшльо - нали така е правилно, другарю генерал полковник ваше безличество?!

Балгария е гостоприемна страна, но не и за простаци. Щом обиждаш Левски, обиждаш България, заминавай от където си!

Ватенка на квадрат!

Комунист та дрънка

Най големите ни "антикомунисти" произлизат от БКП и ДС....

Коментари - Николай Марков, "Величие": България трябва да спре военната си помощ за Украйна | Днес.dir.bg

Николай Марков, "Величие": България трябва да спре военната си помощ за Украйна

Искаме да знаем конкретно какво ще се случва в България, ако се направи правителство, заяви председателят на партията

Обратно в новината

Коментари - Николай Марков, "Величие": България трябва да спре военната си помощ за Украйна | Днес.dir.bg

Коментари

Малоумници като този е имало, има и ще има. Проблема е , че са много шараните, които им се вързват.

Поради какая причина тоз дангалак е уволнен дисциплинарно от НъСъО ?

Няма по-криндж име на партия в момента. Дори ДПС звучи по-адекватно.

Не подкрепям Величие, нито личността на подполковника Марков, но не мога да не се съглася, че трябва да спрем помоща за УКрайна. На първо място, защото приехме огромен брой бежанци, които се държат като господари по улиците на градовете ни, а и не само. Нагли, шумни, с огромни претенции в повечето случаи. Та, да приемем и приютим толкова украинска п/аплач е достатъчно голяма помощ към украинската държава, чиито граждани по неволя сме принудени да обгрижваме. На второ място, прав е Марков, че огън не се гаси с бензин. Но ето тука вече настъпваме мотиката, както се казва. Военните ни заводи работят нон стоп 24 часа боеприпаси за Украйна, а това означава прехрана и доста добри доходи за работниците в тези заводи. Т.е., нито да спрем помоща, нито да не спрем.

Мисленето не ви се отдава. Всичко което е лошо за агресора (Русия, за да няма съмнения) е добро за България. Не съм го казал аз, а един руски чиновник (е, в обратния ред, но смисъла е същия).

Единственият нормален в българската политика. Ако беше като останалите боклуци, нямаше да се обидянят статукво и "опозиция" и така брутално да го плюят, ФАКТ! Всички лъжи, че бил казал за Левски и Ботев - въшльовци могат да се разобличат - целият клип го има в интернет. Човек родолюбец, това разтърси от страх политическия боклук, както каза един път Гешев. Отворете "Свободен глас" в ютуб и изгледайте срещите на живо и изслушайте въпросите на гражданите.

Пипащия се отпред под пъпа - родолюбец? Ей, скъсвате се да лъжете, ама българина не е толкова прост...

се взе,на сериозно,май?!

Пращаме още един пакет "излишни за Българската армия въоръжение и техника" на Украйна

Оръжието за Украйна, НАТО и природно бедствие може само Бог да го спре. Вито Путин, нито Костя нито този фатмак са богове!!!!

Няма украйна и българия- само колонии на американски нпо- та

47 фирми със 650 000 за сега неплатени данъци на държавата и финансови пирамиди със хората , това е Величие и Ивелин Михайлов. Разследват го още за милиони неплатени данъци. И тоя Дранголник ШизоМарков го взеха от унивирситета на Сорос,който му плаща заплатата. Хем Америка за България му плаща заплатата на Марков и хем е обвиняван за Руски агент. Само в България може да има такава ШИЗОФРЕНИЯ !

Колчо,а спри с глупостите ,де ! Дадоха ти трибуна и ти се насра да говориш простотии !

Очакваме в най-скоро време Москолия да капитулира пред храбрите украински защитници на Цивилизацията. Путлер в Хага! Репарации за Москолия - 485 млрд. долара!

Абе туй народното събрание не е като залата в Търговище. Тряа се внимава какво се говори.

Мекере продължава да опитва да краде електорат от Възраждане. Да не мислите че Соросоидите в НБУ ще го държат да преподава ако е руски агент! Ай, малко вкарайте мисъл у кухите ви кратуни. Сетете се и за една друга снимчица - на Ивелин Михайлов с другото американско агентче - Румен Радев, който ни натресе неслучайно ПП и Кирето.

ама ти сериозно ли?

Аааа, този го слушах оня ден. Никакъв българин не е, прави се на патриот, колкото да се прикрие и да подведе българите. Левски бил никой, Ботев и той никаквец. Не признава българските възрожденци. Хора като Отец Паисий, Иван Вазов, Любен Каравелов, Софроний врачански...въшловци го нарича. Абе нищо нямали българите, всичко е измислица, едва ли не от нас по-долни няма. То с такава неприязън на лицето говори за всичко българско, че чак се чудиш, за какво изобщо го е раждала майка му тука. Типичниата копейка, типичния майкопродавец. Заради един руски немит ще напсува и наплюе всеки един българин по отделно.

Парите му идват от Сорос.Видяха,че ПП хората се издъниха и веднага създадоха алтернативна сороска партия в случай,че при следващите избори ПП се сринат тотално.

Тоз капут ще лежи в една килия с червения чорап и червен боклук в едно ,по настоящем резидент ,а ортака му- с късата пишка!

някои много сте ми смешни!

Ето какво тр да се направи: - вместо на Усрайна трябва да помагаме на Русия - да се конфискува всичко на жълтопаветниците и да се прати на Русия - жълтопаветниците да се пратят на фронта в Украйна - САЩ да плащат репарации на Русия и всички останали държави, които са нападали - вместо да бомби Украйна, Русия трябва да бомби западните държави за да опитат от собственото си лекарство

И като се събуди туй в засраната ти жопа ти не било красная розичка ,а красная гловачка на асвобадителят мюмюн,а руцкий пидор?

На тоя само като му видиш снимката и спокойно можеш да се абстрахираш, че е гавазин от УБО. Какви ли идиоти са гласували за него...

дай да видим твоята снимка тогава да не се окаже че си сътрудник на ДС като гнома генерал атанасов

2024-06-15 22:51:25 мда (нерегистриран) И колко са жалки тези руски слуги - все за мир говорят сега, но реално са най-кръвожадните хора в Европа. Просто искат Запада да остави Русия да избие украинците. Това е реалността! ============== че насилствената имепрска сглобка от 16-и век, известна като "просия", за да продължи изобщо да съществуа като такава в публичното пространство, ще трябва: . - да ликвидира физически като самостоятелен субект "киевското царство" от 8-9 век,, с което изначално, исторически мокалите нямат нищо общо, за да си припише неготава история, иначе няма кка да обясни своята официална "древност" . - да ликвидира българия, като самостоятелен субект, за да присвои присвои кирилицата от преслав( с която кирил и методи нямат нищо общо), като "тяхна" и като "славянска", без което блядавете автоматично загубват своята измислена "уникалност" . - да ликвидара гърция, като самостоятелен субект, за да присвои авторството на православието, като се нараче, че тя /просия/ била "византия" ------------------ без практическата реализация, на горните три етапа - физическото съществуван на москалската имперска сглобка от 16-и век "просия" (имперското име на московията) - е въпрос на време да престане да бъде факт !!!

Ясно каква пуплеристка партич е величие. Поредният Пътлеров проект,

Когато се бором за мир спиране помоща и за руснаците и за украинците, 8наче изш8за, че сме в заговор по унищожението и заличаванетп на икраинския народ

НСО. Значи тоя е колега на лекето, което уби човека докато вози Киро Харвардеца. Тъпи заптиета. Щом и такива получават подкрепа на избори, тоя народ е много изпаднал, заслужава си съдбата.

Печелят ме

не трябва да я спира и няма да я спре и не можеш да направиш нищо :- ))) приятни мечти толстолоб ватнишки :- ))))

Това с братските народи трябва да се работи по-внимателно малко. В Русия е тъпкано с такива братски народи, които ще се изколят, ако ги оставят. Оня братски гладомор отпреди 100 години, когато Москва умори милиони украинци от глад никога няма да се забрави. Братски... И колко са жалки тези руски слуги - все за мир говорят сега, но реално са най-кръвожадните хора в Европа. Просто искат Запада да остави Русия да избие украинците. Това е реалността!

Какъв си ти бе, измислен подполковник от НСО (това ни е полицай, ни е военен). Спечели мнозинство и после давай акъл където не ти го искат.

Никой не иска да умират украинци и руснаци. Обаче каква е алтернативата? Да отстъпим пред Русия всеки път когато започне война или заплаши с война? Къде ще му излезе краят? Не трябва да отстъпваме територии на Русия, защото ако позволим да задържи части от Украйна тя ще продължи да отхапва все повече територии като подсилва армията си с ресурсите от завладените територии (човешки ресурси и природни изкопаеми).

Много сте прав, но за съжаление подобни реалистични мнение като вашето рядко се изявяват публично (и не само). Бих ви посъветвал по-често да го правите. А иначе - копейките така или иначе нямат потенциал да схванат руската зараза ... само огън може да я спре. Вместо да си оправят територията с огромните пари които взимаха от продажба на суровини, и да развиват икономика с добавена стойност ... те решиха да правят това единственото което им се отдава донякъде - да рушат, да грабят и да развалят живота на другите.

Пред тоя и Волен Сидеров в маниакална криза стои по-автентично

2024-06-15 21:56:40 Някой (нерегистриран) Помагали ли сме на Виетнам, Афганистан, Сирия, Либия и така нататък, при нападения от САЩ? Е толкова трябва да помагаме и сега. ============== защо сега искаш да помагаш на просия , като "спреш да помагаш" на по-слабия да се защити ? . . . . като искаш "пълна неутралност" - аз съм твърдо "за" ! . обаче за да бъде "ннеутралността" пълна и истинска, то трябва не само да не даваш оръжия на слабия, но зъдължително трябва да спреш да даваш "пари" на "силния" ! . а за да стане това, трябва .... да нарежеш, тръбата .... да конфискуваш нефтохим ....да конфискуваш камчия .... да махнеш позорният кон ....да махнеш "3 март" .... . тогава и само тогава, би ила истинска, пълна и тотална ....неутланост по отношение на просия ! . . но когато ти искаш да спреш оръжията за слабия ...но продължаваш да "търгуваш" явно или скрито с терориста, да го "възхваляваш" в исторически план, то ....ти не си "неутрален" а даже доста ясно поляризиран ! . пълен разпад на имперска, национал- фашистка просия ...която си е такава от 1547 година !*

Всеки държавен служител който обслужва интерес на чужда държава или организация, е предател! Така и по НК. Всичките на първото си заседание ще се кълнят в клетва от конституцията, че във всичките си действия ще се ръководят от интереса на народа. Нямат правото да обслужват чужд. В момента има примерно 28-30 военни конфликта по света и за повечето не сте и чули. Кога в историята си България се е мешала в чужда война, без да се бори за територия? Сещам се при Тервел 717-718г срещу арабите помагане на Византия. Защо ни го втълпяват за нормално?

ново кремълско , кърваво-червено куче ...което не само иска да спре да помага на украйна, но дажге би пратило оръжие за окупатора !

Помагали ли сме на Виетнам, Афганистан, Сирия, Либия и така нататък, при нападения от САЩ? Е толкова трябва да помагаме и сега. При тоталната диктатура на САЩ световно, от Африка срещу Русия гласували 3 държави от 61 там - няма 5%. Просто не ги интересува. Ето това е нормалното отношение. Все едно война няма. Имат си исторически причини, но това е друга тема.

"България трябва да спре военната си помощ за Украйна" - И защо да помагаме на Русия, тя с какво ни е помогнала, в Украйна загиват българи заради Русия.

Това не е никакво величие ами е веселие! Не знам от къде се пръкнаха тия ама лидерът им си тежи наднормено на местото.

Я па си мисла, че Левски е въшльо - нали така е правилно, другарю генерал полковник ваше безличество?!

Балгария е гостоприемна страна, но не и за простаци. Щом обиждаш Левски, обиждаш България, заминавай от където си!

Ватенка на квадрат!

Комунист та дрънка

Най големите ни "антикомунисти" произлизат от БКП и ДС....