За следващото заседание, което трябва да се състои на 9 ноември, съдът разпореди освен Костадинов принудително да бъдат доведени и всички останали свидетели, които са редовно призовани, но не се явиха и днес на делото, съобщи БТА.

Заради Костадинов, който в момента е спортен директор на ЦСКА, и останалите, процесът бе отложен.
През декември, за когато съдът определи две дати - 2 и 20, се очаква делото да приключи.

Днес прокуратурата депозира изпълнени съдебни поръчки от Люксембург, както и иск от ЦСКА за финансови претенции в размер на 3,5 млн. евро. Тази сума е била получена от заем от Интернешънъл асет банк и е била предвидена за разходи на футболния клуб, но парите са изхарчени нецелесъобразно.

Александър Томов е обвинен в присвояването на около 5 млн. евро от ЦСКА и ощетяване на комбината „Кремиковци" с 29 млн. лева. Подсъдими са още и бившият изпълнителен директор на футболния клуб Александър Гарибов, членът на Управителният съвет на "Кремиковци" Иван Иванов и директорът на фирма "Финметал" Божко Бонев.

Междувременно Томов заведе дело срещу бившият премиер Сергей Станишев заради намеса в отнемането на лиценза на футболния клуб. Искът на Томов е за 1,1 млн. лева.
Той води дела и срещу ексминистъра на икономиката Петър Димитров за 200 000 лева. Причината са думи на Димитров в телевизионно предаване, в което нарече Томов “отровителя на София” и „човекът, който носи пряка отговорност за това, че “Кремиковци” не получи комплексно разрешително”.