Коментари - Конференцията за мир в Швейцария: Шанс или фарс? | Днес.dir.bg

Конференцията за мир в Швейцария: Шанс или фарс?

Делегации от 90 държави се събират на среща на върха, за да обсъдят начините за постигане на мир в Украйна. Русия не участва

Обратно в новината

Коментари - Конференцията за мир в Швейцария: Шанс или фарс? | Днес.dir.bg

Коментари

но много меко казано. Да кажем, че Путин подпише ”фарса” това означава ГЕНОЦИД защото Киевската хунта ще избие населението в освободените републики, което уж било украинци. Путин не е анексирал никакви ТЕРИТОРИИ, а териториите 8 г. му се молеха да ги вземе Русия за да ги защити от нацизма на нашарени със свастики до ушите ”освободители”

Клиенти на кръчмата нещо пак се мъчат да правят сметката си без кръчмаря ! Събрали се мишоците да съдят котаците! А нашата народна певица Лили Иванова, също се присъедини към участниците в конференцията, като ги поздрави с песента "Панаири" !!!

Клиенти на кръчма се мъчат да правят сметката си без кръчмаря !

Събрали се мишоците да съдят котаците!

Защо никой не е поканил и не пита Донецк, Луганск, Херсон, Запорожие и черноморския полуостров Крим те какво предлагат? Били "окупирани", били "анексирани", ами извикайте ги и ги питайте извън окупираните и анексирани територии. Не смеете, защото знаете отговора. Защото всяка от тези области проведоха референдуми и с огромно мнозинство решиха да се отделят от Украйна като независими републики. И когато Украйна започна да бомбардира собствените си граждани, те поискаха помощ от Русия. Какво се правят на слепи, глухи и неми всички от евроатлантическия блок заради огромните печалби, които получават от войната за сметка на животите и бъдещето на украинския народ.

Ето какво казва Камала Харис "Америка застава на страната на Украйна не от милосърдие, а защото това е в наш стратегически интерес", добави тя. ================================================================================== Вицепрезидентът на САЩ Камала Харис също отхвърли условията на руския президент Владимир Путин за мирни преговори с Украйна и ги нарече абсурдни, предаде ДПА. "Трябва да говорим истината. Той не призовава към преговори, а към капитулация", заяви Харис днес на мирната конференция в Швейцария. "Америка застава на страната на Украйна не от милосърдие, а защото това е в наш стратегически интерес", добави тя. ============================================================================================ Просо и ясно.

Фарс е, когато путака се нарича "президент", а кликата около путака - правителство на гнусната човеко-паразитна педерация!

На тебе какъв ти е зора за другите Тези дето те рушкат или им подражаваш ще си измият ръцете с тебе-ще дойде време всичко ще се оправи -ама ти на дали

Много швейцарски граждани не вярват, че конференцията в Бюргенщок ще помогне за постигането на мир в Украйна и също се опасяват, че събитието ще подкопае репутацията на страната им. Откакто взе страната на Киев и замрази руски активи, Швейцария вече няма как да бъде неутрална.

А какво трябваше да направи Швейцария - да си затвори очите за убиството на хора в Европа, заради кефа на кремълската мърша ???

Защо мислиш, че трябваше ЕС да си затваря очите за убийството за 8 години на 14 000 руски деца, жени, старци на местата, където са живели прадедите им?! Можеш ли да дадеш някакво обяснение, което да не звучи като фашистко? Че и САЩ финансираха нацистите, които го правиха. Байдън го има на снимки с тях в Белия дом, а след това съшите с вдигнати десни ръце пред нацистки сборища. САЩ направи това, за да отрже ЕС от Русия. ЕС започна да се развива много бързо с евтини ресурси и да печели преднина пред САЩ. Трябваше да се нрапави война и САЩ я направиха. Украйна, една официална, но безнационална държава, беше слабото място, което евреите от САЩ изпозлваха, за да уврдеят региона и икономическите интереси на континента. Без тази война САЩ губеха лидерство, понеже самите те се самоотровиха с печатането на долари без покритие - това неминуемо генерира корупция и упадък във фиансовите потоци на държавата. Това в Украйна е опит на САЩ с цената на кръвта на много хора да удължат периода преди рухването на тази управлявана от евреи държава. Вижте кой държи Федералния резерв и повече не питайте. Веднага ще си дадете въпроса кой управлява военната индустрия, а по-умните ще стигнат и до фармацевтичната индустрия и ще свържат насилието за ваксиниране с недостатъчно изследвана и незаконно приета ваксина сред населението. Урсула под командването на САЩ насили да се ваксинират деца и млади хора с незаконно допуснато лекарство, от което свръх смъртността днес отне живота на повече хора, отколкото самият Ковид. И продължава. Русия отиде да спре убийствата, които продъжаваха с години, финансирани и протектирани от САЩ. Не ми приказвай в този случай кой е минал държавната граница на Украйна, понеже да 'пропуснеш' защо е премината тя в случая е фашизъм. Защото там униваха руснаци и погазиха международни споразумения за автономия. Т.е. Путин беше опитал всичко възножно, включително е молил официално поне 10 пъти ЕС да се намеси. Бих казал, че такова поведение бе твърде сдържано.

Сериозен въпрос. Неутралитетът е емблема на Швейцария, както и референдумите. Референдумите отдавна обаче не функционират така, както изглежда. Правителството се намесва с препоръка, която все повече дезориентирани швейцарци гласуват без да мислят. Така референдумите придобиват характер на налагане на решения чрез изпозлване на инертна маса неосъзнати граждани. Един вид едната страна на модела на Швейцария е компрометирана. А сега и прецедента с накърнения неутралитет... И Швейцария беше смазана от САЩ, не само ЕС. Това е истината. Остава фактът, че не са пратли оръжие за украинските нацисти, а то само това оставаше, Швейцария да повтори резила от Втората световна война, когато е предоставяла ресурси на германските нацисти. Да не забравяме, че тогава също е било пропагандирано, че нацитата са прогресивни и прочее. Сума страни са се повели на страната на Германия. Сега в ЕС имаме фашизъм, който постепенно завзема обществото. Точно в момента има затишие, понеже е пред избори, но ако Урсула повтори мадата си, ще видим кафяви години занапред. Този контрол от ЕС над суверенитета на отделните държави, дуректните заплахи срещу Орбан и италианката, когато отказа да изпълни заповеди против обявената линия, чатала на пресата, която не може да мръдне със собствено мнение, изригването срещу политическите опоненти от ЕС от страна на Урсула, включително срещу Възраждане лично... Това е затвърдена първа фаза на фашизъм по всички учебникарски правила. Да внимаваме!! Фашизмът струва скъпо и не си отива сам! Последното го казаха и 2018 година в Бундестага, когато имаше доклад за развиващия се украински фашизъм и всички ръкопляскаха на предложението Германия да вземе мерки срещу това опасно явление. САЩ забрани да се говори за това, камо ли да се вземат мерки. Планът беше да се финансират нацитата в Украйна, да се предизвика Русия и да се въвлече ЕС в санкции, за да му се отрежат ресурсите, а вместо това САЩ да доставят на тройни цени и да спечелят от ЕС поне трилион годишно.

Нацистите са в мАЦква бе путак .... Мислете с кухите си, промити с комунизъм и русофилия кратуни ....

В Украйна няма с кого да се преговаря. Това е територия населена с наркомани и нацисти, най-често и двете едновременно.

А пРоссия е резерват за човекоподобни примати

Вижда се, че скоро не си посещавл Русия. Ето резултат от пропагандата.

Поздравявам конференцията с песента "Панаири".

Обективно погледнато, това е фарс. Когато не искаш да преговаряш за мир, а да наложиш своите условия без преговори, това може да стане само с капитулирала държава. Нито Русия, нито Украйна са капитулирали, но Русия владее територия, от която не може да бъде изгонена. Какви преговори за мир в момента са възможни, където едната от двете страни не участва ?

русороби можете да го духате да рИвете , да хленчите и да лъжте колкото си искате. Но БЕЗПОРНИТЕ факти са два : УКРАЙНА С Е ВЪОРЪЖАВА С НАЙ-МОДЕРНА техника ДОКАТО ТЕХНИКАТА НА РУСИЯ Е В НЕПРЕКЪСНАТ СПАД … ТАНКОВЕТЕ НА РУСИЯ СЕ СВЪРШВАТ ЗА ПО-МАЛКО ОТ ГОДИНА УКРАЙНА УНИЩОЖИ най-новото: Орки – 525 000 Танкове – 7 936 бр БТР – 15 234броя... помислете за тези числа ЛИНК ВИДЕО : https://www.&# 114;bc.ua/ukr РУСИЯ ВЕЧЕ ВЛАЧИ КОНСЕРВИРАНИ ТАНКОВЕ Т-60 ОТ СКЛАДОВЕ И МУЗЕИ от шейсете години на миналия век. Окупаторите нощем тайно транспортират танкове Т-62 и камиони ГАЗ-66. За да не се позорите. Линк ВИСЕО : youtube.com/watch?v=6aMW522YZD8

И ти ли като мене лапаш на черните ?

Те ти говорят за сирене, а ти кашкавал, та кашкавал, що за дефектни синапси имаш, напрегни малко кратуната и влез в темата...

Фарс орвсякъде

Щом така високомерно отхвърлиха мирното предложение на Путин, от тук нататък следващото предложение на Русия към Киев по всяка вероятност ще бъде документ за капитулация !!! Само дето не се знае КОЙ ЩЕ ГО ПОДПИШЕ !!! Клоунът е НЕ ЛЕГИТИМЕН, а се силният Бай Хлопни Дъска е изплискал легена !!! Той Путин подробно обясни вчера, че сега е легитимна само Върховната Рада!!

2. НАД 2 ГОДИНИ ВОЙНА – И ЦЕЛИЯТ СВЯТ ВИДЯ КОЛКО СТРУВА АРМИЯТА НА ПУТИН - 525 000 орки вече са унищожени . 3. Шойгу: Събрах 570 000 нови МОБИКИ за една година... и не успях да завладея нито един нов километър Украинска земя. . «Киев уже взяли ? -Киев още не. -И тогава какво? - само пералня, микровълнова печка, тиган, чифт МАРОДЕРСКИ чорапи" ………….. -Руските ГОЛОДРАНЦИ ГИ ПОБЕДИХА, нааебаха и те позорно избягаха от Киев... -Руските ГОЛОДРАНЦИ ГИ ПОБЕДИХА, нааебаха и те позорно избягаха от Чернигово... -Руските ГОЛОДРАНЦИ ГИ ПОБЕДИХА, нааебаха и те позорно избягаха от Суми... -Руските ГОЛОДРАНЦИ ГИ ПОБЕДИХА, нааебаха и те позорно избягаха от Харков... -Руските ГОЛОДРАНЦИ ГИ ПОБЕДИХА, нааебаха и те позорно избягаха от Николай... -Руските ГОЛОДРАНЦИ ГИ ПОБЕДИХА, нааебаха и те позорно избягаха от от Змейни -Руските ГОЛОДРАНЦИ ГИ ПОБЕДИХА, нааебаха и те позорно избягаха от от Херсон . А КЪДЕ ПЕДАЛИ Е КРЕЙЦЕРА мАсква и още 28 кораба И къде е КОМАНДВАЩИЯ ФЛОТА – Ще ви кажа – нахраниха рибите . ЛИНК: https://www.rbc.ua/ukr

На срещата на психо диспансера Г-7, нямаше нито един (с изключение на папата), който да не е ползвал услугите на психиатрично заведение или за по-сериозно специализирано лечение. Просто абсурдна пасмина от неадекватни индивиди се бяха събрали и едно смислено изречение не им роди колективният болен мозък !!! Така седянката на психично болните се разпусна, и от Италия отлетяха за продължаване на рехабилитация в Швейцария !!!

Ако срещата на психично болните в Швейцария е относно капитулация на Русия, след „победа“ на съюзниците, означава да си признаят, че са част от военен съюз срещу Русия. Надявам се, че имат поне малко акъл да разберат, какво означава това. Но като гледам, колко са безотговорни, надеждата клони към НУЛА !!!

СМЕШЕН ПЛАЧ… Когато през Втората Световна война се събираха Чърчил , Рузвелт и сталин – да сте видели поканен Хитлер ? Целта им беше да се унищожи Германия и Хитлер. И СЕГА Е СЪЩОТО – ЦЕЛТА Е ДА СЕ УНИЩОЖИ червената чума - фашистка русия и фашиста путлер. Той ВЕЧЕ заяви , че не само няма да се изтегли от чуждата държава , но иска и още територии. КАКВО СЕ ПРАВИТЕ НА НЕВМЕНЯЕМИ РУСОФИЛИ ? ТУК ДОЛУ РУСОФИЛИТЕ РЕВАТ ЧЕ ФАШИСТКА РУСИЯ Я НЯМАЛО В ШВЕЙЦАРИЯ. Никой и няма да покани нациста путлер. Тъпи русофили , учете история… НИКОГА НЕ СЪМ ВИЖДАЛ ТУК ПО-ЖАЛКИ , НЕУКИ И НЕОБРАЗОВАНИ русофили. За какво ви плаща митрофанова на такива бездарни , необразовани мургавелковци ? Сто държави са се събрали за да унищожат развъдника на ЗЛОТО - рашизма и путлер. Кой би си помислил през 1942 г., че 80 години по-късно Германия ще помага на Украйна да смаже фашистката гадина. /// Американските политици са поставили задача на страната си : да унищожат и разчленят вашият свино-райх. И тях малко ги интересува грухтенето от лайняната ви кочина. Това означава, че на Украйна ще бъдат доставяни оръжия и финансова помощ в неограничени количества. /// Антифашистка коалиция СРЕЩУ ФАШИСТКА РУСИЯ - сега 54 държави (това са тези, които вчера говориха в Рамщайн за по-нататъшна демилитаризация и денацификация на Русия). Кой би си помислил през 1942 г., че 80 години по-късно Германия ще помага на Украйна да смаже фашистката гадина. 800 американских компаний согласились производить оружие для Украины 800 американских компаний подали в Министерство обороны США 1300 предложений по инновационному вооружению, которое они могут производить для Украины.

Разбира се,че е фарс! Вместо за мир идиота Зелински ги събира да иска пари и да фи вкара във войната! Той обяви,че няма да преговаря с Путин,а говори за дипломация! Какъв лъжец,какъв клоун!!!!! Повръща ми се като го видя на снимките!

путин ВЕЧЕ заяви , че не само няма да се изтегли от чуждата държава , но иска и още територии. КАКВО СЕ ПРАВИТЕ НА НЕВМЕНЯЕМИ РУСОФИЛИ ? ... и когато се събудиш рудоробче , виждаш, че си покрит с мокри от урина страници на вестник Правда? Иди купи презервативи на баща си, за да не ражда повече недоразумения като теб. Малоумници, как всички са ви събирали на боклука от абортни отпадъци и са ви и отгледали? И като на всички руски овце Путин ти сложи розови очила и ти отне мозъка . В Русия се появи нова нелечима смъртоносна болест: Путинизъм на главния мозък ... Ако руснаците нямат победи, те веднага ще измислят такава. Ако руснаците не воюват с никого, те започват да забелязват, че живеят в говна .

Шеф на Пентагона: Путин не е в състояние да диктува условията на Украйна 14/06/2024, Лойд Остин отговори на исканията на диктатора на Руската федерация за преговори «» с Украйна. Шефът на Пентагона Лойд Остин коментира ултиматума на руския диктатор Владимир Путин, в който той нарече «условия за преговори » с Украйна изтеглянето на украинските войски от територията на регионите Луганск, Донецк, Запорожие и Херсон, както и отказ от намерения да стане член на НАТО. «Той [Путин] не е в състояние да диктува на Украйна какво трябва да направи, за да постигне мир. Знаете, че точно това е поведението, което не искаме да виждаме. Не искаме да видим как лидерът на една държава се събужда един ден и решава, че иска да заличи границите на територията на съседа си. Това не е свят, в който всеки от нас иска да живее. Така че мисля, че той не е в състояние да диктува на Украйна какво трябва да направи за постигане на мир », – Остин каза на брифинг в Брюксел на 14 юни

Сороските последователи тук, бая пара направиха. Едно $20 са взели, гаранция. Но пък, за сметка на това, сега си перат кафявите гащички. И сега, на конференцията, зелката ще им танцува и свири, а брюкселските ще ръкопляскат. Квичене, квичене и пак ... ЕА квичене. Пудели, не ви ли стана ясно, че от вас нищо не зависи?

Медии: Руските войски в Агрегатския завод във Волчански бяха обкръжени от ВСУ 6/15/2024, Руските окупационни части, които бяха навлезли в Агрегатския завод във Волчанск, област Чугуевски, област Харков, на 13 юни, сега са В КОТЕЛ от 5 дни от украински войски. И се избиват методично с бомбардиране с дронове ДО ПОСЛЕДНИЯТ РУСКИ ФАШИСТ... /// Российские пропагандисты запаниковали из-за «котла» на Агрегатном заводе Волчанска https://i.c97.org/ai/599069/aux-1718450930-1.jpg

Аз пък чух нещо друго. Руските войски са завзели агрегатния завод и са блокирали двата моста моста над река Вовча, така че украинските войски са блокирани в жилищния квартал с осеметажните блокове и не могат да се измъкнат. Вчера са се опитали на няколко пъти, но са оставили към 50 убити.

Щом Русия не участва за какви мирни преговори приказват ! Мръсните ционисти-американци си мислят че целият свят е техен , ама не , ще получат жесток отпор !!!!!!

Байдън ще строи железопътна линия през Индийския океан: https://rutube.ru/video/2701f3c5f05da07a6b168f0194d9f68a/?r=plemwd

" Мацо ,Мацо ,Мацано ! Събуди се по-рано ! Обиколи си хамбари! Събери си другари! Че мишките се канат тебе жива да хванат, Кожата да ти одерат на тупан да я направят...." Някога дядо ми ми го казваше ,но по-нататък съм го забравил. Съжалявам !

Цирк...имат си и клоун да ги забавлява...

Уж българите сме били с Русия, а нито един българин не замина за Русия, а най-много гласове за Възраждане, Величие и други такива русофили има от Западна Европа.

Нямате пари за визи и билети, ако имате възможност да отидете може и да ви хареса, но с вашите смешни доходи едва ли ще устискате дълго. Същото беше и когато живеех е Сингапур за 3 години един българин не срещнах там, освен моряци които служебно пристигаха за смяната на персонала в търговски кораби.

Тези от Западна Европа, де гласуват за Възраждане и възнесение, са въшльовци!

Защо си мислиш, че някой сериозен ще си пилее времето с вашите избори? От там ходят да гласуват само надничари, измекяри, които всичко пресмятат с калкулатор колко струва в България, това са хора без втори паспорт, жилище там и карат ден за ден на мизерна работа за да изпратят пари в България. Това не е диаспората на живеещите в чужбина, информирай се малко.

Никой не те ще в Русия бе...имат си таджики..бачкат и не мрънкат... Може да одиш на евронивата...при алжирците и мароканците... друго да ти обясня!?

Тази среща е по скоро за война, отколкото за мир. Без участието на Русия е пълен фарс.

Вече украинците си имат собствени Ланцети. Гледах кадри, как размазват руски радари и танкове.

някой не те е ударил и теб отзад, че като гледам си като мартеничка - ръсиш бяло и червено на пътечка...

Не знам, дали тази конференция е фарс, но знам, какво наистина е фарс и това е на Путин СВО-то. Втората армия в света вече трета година не може да победи някаква си провинциална сила. Фарс е и настъплението на Харков, при което във Вовчанск в Агрегатния завод руски подразделения са попаднали в обкръжение. Сега и руснаците ще си имат свой Азовстал. Бас държа, че украинците ще пленят 150 севернокорейски и китайски генерали там.

Що за въпрос? Естествено, че е фарс. Натуту, цял свят видя до къде му стигат силиците. Сега ще се съберат, ще хапнат, ще пийнат и ще обсъдят как по-елегантно да спрат да се излагат и да се изтеглят от ямата, наречена окрайна. Владимир Владимирович съсвем ясно и точно им каза какво точно трябва да се случи, за да има мир, но както неведнъж мъдри хора споделяха, първото Руско предложение е най-доброто. За справка - първо предложение на преговорите в Истанбул - можеха да запазят голяма част от територията си, но отказаха. Второто предложение беше от последните дни - Руснаците взимат сериозна част от територията на окрайна и сума други изисквания. Трето предложение ... е, може и да няма трето. Затова сега натуту и компания се събират.

Чакай ти руснаците да вземат нещо от Украйна, и твоят акъл е като на Путака! И ако няма трето предложение? Путин ще лапне цяла Украйна, нали така? както навремето лапнаха Афганистан!

да ги изгониш бе, смешник? Ми зимай пушката още сега, какво чакаш?

Хиляда пъти ти казаха, натовски войници няма да ходят там да воюват! Руската армия няма да може дълго да воюва срещу народа на Украйна, а Русия няма дълго време да извържи на икономическата война срещу целия свят!

Фарс.

Всичко, в което участва треторазредния некадърен самодеец е фарс, пародия!

Очаква се пълен успех на свободния свят- Путин трепере Зеленски новия Чърчил според най независимите наблюдатели...

Не мислите ли, от написаното по горе прозира ирония?

Ами прилича ми на полов акт без единия участник, това си е мастурбиране/ самозадоволяване :)))

Едно е сигурно- Русия няма да отстъпи и педя земя от завладените територии. Спомнете си за един от Курилските острови взети от Русия след Втората световна война. Какви ли не преговори се водеха с Япония но не та не. А тук е плодородната Украйна.

руското сигурно е за 3-и дня.. после великия пълководец Зеленски решава ха ха ха

Око си слабо паметен мога да ти припомня, че Руската Армия беше в Киев на 3-ят ден, но се оттегли доброволно в името ма МИРА във връзка с преговорите в Истанбул.

Нито българисте са украинските фашисти, нито ти си интересен на някого.

Троле, руската армия я оттеглиха от Киев, зорноволно!

След всяка война е така, СССР беше победител, а Япония победена! Сега няма война. Русия може да държи под окупация украински земи, но "новите реалности" няма да бъдат призната и Русия ще остане във икономическа война срещу целия свят!

Грешно сравнение - еднаа шепа васали на фащ далеч не са "останалия свят". Русия си е самодотатъчна, от където и да я погледнеш. А имат и Китай и Индия на своя страна. Ние кой имаме - платени самолети на чертеж

Русия няма Индия и Китай! Китайските и индийските фирми няма да могат да снабдяват Русия с ембаргови стоки. Русия е силна икономически, но и икономически силните не са самодостатъчни!

От лидерите на 8-те ядрени държави 6 няма да се излагат там! По хигиенни причини и Президента Радев няма да присъства изпрати там марионетката на марионетката от Банкя, другарят Главчев да похапне малко миризливо швейцарско сирене с отлежало вино. Пълен фарс, е да се срещаш със съвременен диктатор който по най-жесток начин подлижи на геноцид, изби или прогони от териториите на бивша Украйна мирното население там. С парите които ще се похарчат там за банкети, охрана, транспорт, хотели можеше да се изхранят огромен брой гладуващи от страните в Третият свят.

Там ще се разглежда ядрената безопасност заради завладяната АЕЦ в Украйна, не за ядреното разоръжаване!

По ядрената централа никой друг освен украинските фашисти не е стрелял, а когато се решават военни въпроси първо се питат тези които държат силата (ядреното оръжие) Мисли с главата си, да не си украинец?

Когато се решават военни въпроси, които не са свързани с ядреното оръжие, не се питат ядрените сили! Защо? Защото ядреното оръжие има възпиращ ефект. Ядрените сили решават ядреното разоръжаване.

най големия фарс е руската кочина която се пъчи като световна сила а е блатен кенеф на света..ха.ха

Като бях първи клас, имаше един седмокласник, който редовно ни взимаше парите. И направихме трима съученици една конференция. Естествено нямахме ресурсите на Швейцария, та кетърингът беше от ледено сокче и зрънчо, но единодушно приехме точка 1 от дневния ред, която гласеше, че той няма да ни взима повече парите. На другия ден пак ни взе парите.

я кажи днес що хиляди руснаци протестират пред руските банки..ха.ха

За това си има точен термин и се нарича "Bullying" , въпреки, че това не определя събитията там. На Украйна беше предложен справедлив МИР, дори Путин доброволно изтегли армията си от Киев за да даде шанс на събитията, отказа се от Донбас, но Зеленски и шайката която му дърпа конците отказаха мира и заложиха на геноцида над украинският народ.

А защо? Защото всички избиратели на Възраждане, Величие и Славуцата живеят на Запад. Очевидно обичат Запада.

Думи срещу дела: 1. Не е конференция, а е среща 2. Не е за мир, а за евентуални стъпки за постигане на мир 3. Не е поканен основния участник в процеса 4. Разглеждат се само исканията на едната страна, който не иска дискусия Какво е тогава това мероприятие, освен фарс, медийна истерия, безплатна екскурзия ол инклузив за ядене на шоколад и почивка, независимо как го наричате за пред плащащия масрафа читател.

... са неграмотните коментари на неграмотните, но професионални, тролове.

И нищо да не постигне, поне ще разобличи лицемерите, които само се правят, че искат мир, докато са съучастници във военните престъпления на Путин.

Разбира се,че е фарс. Само малоумници могат да мислят,че ще излезе нещо смислено от нея.

Напълно съм съгласен, как може да има каквито и да било преговори на мир, след като отсъства страна от воюващите, та било то 2-3-4-5, че и повече страни. За да има шанс за мир, всички въвлечени в даден конфликт трябва да присъстват. Това просто е смешно. Добре че поне клоуна Зеленски е там, да му дадат костюма на клоун и да забавлява гостите, защото той май е безработен в момента, откакто му изтече мандата.

"Конференцията за мир в Швейцария: Шанс или фарс..." Даже не и фарс, а фарт. Е, както вече писах, събитието е добре дошло за Швейцария. Цял табун от вип държавни глави и техните свити с числеността на армейски дивизии ще се полюбуват на гледките на Алпите и езерата, ще похапнат френски блюда и морски деликатеси в прескъпите швейцарски ресторанти, ще преспят в още по скъпите хотели там. Ако швейцарците останат доволни от приходите си, може след това да поканят Русия да си направи мирна конференция там, без останалите. После още една - останалите без Русия.

Ясно е, че самата конференция няма да постигне мир, но в тази война между доброто и злото ще заяви ясно, че доброто няма да бездейства.

Ти на това добро ли му викаш ? Хубаво си се 'подредил'.

Камала Харис изпусна празненствата по Джунтиин (месец за празнуване на робството от черни) за да пристигне на тази специална Конференция за МИР и да я поведе. Как може някой да си мисли, че това е ФАРС? Китайците и арабите нямат пари за такива скъпи и важни Швейцарски събития. Ще гледат на юность как Мамала създава един нов справедлив свят. Зеленски ще свири на пиано, докато пляска с ръце, ще е забавно. Всички ще осъдят Путин и ще го накажат сурово - със тежки епитети и демократични заклинания. Русия ще се предаде преди конференцията да е свършила. После следва мирната формула на Зеленски, с леки корекции от Мамала. Новият паметник на Бандера ще е черен за дайвърсити и Путин ще го открива. Ефектите на ваксината най-после ще дадат положителни резултати... Някой да има нужда от мост в Ню Йорк? Остана ми от дядо ми и го продавам...

Най-малкото агресорите ще видят, че светът е обединен срещу злото. Достатъчен повод за някои народи да се замислят за цивилизационните си избори.

това е комедия в която никой не се смее, понеже наистина си вярват клоуните

Ако там се приеме Решение за учредяване на межсддународна Академия по Право и Дипломация, МИР ще има.

Коментари - Конференцията за мир в Швейцария: Шанс или фарс? | Днес.dir.bg

Конференцията за мир в Швейцария: Шанс или фарс?

Делегации от 90 държави се събират на среща на върха, за да обсъдят начините за постигане на мир в Украйна. Русия не участва

Обратно в новината

Коментари - Конференцията за мир в Швейцария: Шанс или фарс? | Днес.dir.bg

Коментари

но много меко казано. Да кажем, че Путин подпише ”фарса” това означава ГЕНОЦИД защото Киевската хунта ще избие населението в освободените републики, което уж било украинци. Путин не е анексирал никакви ТЕРИТОРИИ, а териториите 8 г. му се молеха да ги вземе Русия за да ги защити от нацизма на нашарени със свастики до ушите ”освободители”

Клиенти на кръчмата нещо пак се мъчат да правят сметката си без кръчмаря ! Събрали се мишоците да съдят котаците! А нашата народна певица Лили Иванова, също се присъедини към участниците в конференцията, като ги поздрави с песента "Панаири" !!!

Клиенти на кръчма се мъчат да правят сметката си без кръчмаря !

Събрали се мишоците да съдят котаците!

Защо никой не е поканил и не пита Донецк, Луганск, Херсон, Запорожие и черноморския полуостров Крим те какво предлагат? Били "окупирани", били "анексирани", ами извикайте ги и ги питайте извън окупираните и анексирани територии. Не смеете, защото знаете отговора. Защото всяка от тези области проведоха референдуми и с огромно мнозинство решиха да се отделят от Украйна като независими републики. И когато Украйна започна да бомбардира собствените си граждани, те поискаха помощ от Русия. Какво се правят на слепи, глухи и неми всички от евроатлантическия блок заради огромните печалби, които получават от войната за сметка на животите и бъдещето на украинския народ.

Ето какво казва Камала Харис "Америка застава на страната на Украйна не от милосърдие, а защото това е в наш стратегически интерес", добави тя. ================================================================================== Вицепрезидентът на САЩ Камала Харис също отхвърли условията на руския президент Владимир Путин за мирни преговори с Украйна и ги нарече абсурдни, предаде ДПА. "Трябва да говорим истината. Той не призовава към преговори, а към капитулация", заяви Харис днес на мирната конференция в Швейцария. "Америка застава на страната на Украйна не от милосърдие, а защото това е в наш стратегически интерес", добави тя. ============================================================================================ Просо и ясно.

Фарс е, когато путака се нарича "президент", а кликата около путака - правителство на гнусната човеко-паразитна педерация!

На тебе какъв ти е зора за другите Тези дето те рушкат или им подражаваш ще си измият ръцете с тебе-ще дойде време всичко ще се оправи -ама ти на дали

Много швейцарски граждани не вярват, че конференцията в Бюргенщок ще помогне за постигането на мир в Украйна и също се опасяват, че събитието ще подкопае репутацията на страната им. Откакто взе страната на Киев и замрази руски активи, Швейцария вече няма как да бъде неутрална.

А какво трябваше да направи Швейцария - да си затвори очите за убиството на хора в Европа, заради кефа на кремълската мърша ???

Защо мислиш, че трябваше ЕС да си затваря очите за убийството за 8 години на 14 000 руски деца, жени, старци на местата, където са живели прадедите им?! Можеш ли да дадеш някакво обяснение, което да не звучи като фашистко? Че и САЩ финансираха нацистите, които го правиха. Байдън го има на снимки с тях в Белия дом, а след това съшите с вдигнати десни ръце пред нацистки сборища. САЩ направи това, за да отрже ЕС от Русия. ЕС започна да се развива много бързо с евтини ресурси и да печели преднина пред САЩ. Трябваше да се нрапави война и САЩ я направиха. Украйна, една официална, но безнационална държава, беше слабото място, което евреите от САЩ изпозлваха, за да уврдеят региона и икономическите интереси на континента. Без тази война САЩ губеха лидерство, понеже самите те се самоотровиха с печатането на долари без покритие - това неминуемо генерира корупция и упадък във фиансовите потоци на държавата. Това в Украйна е опит на САЩ с цената на кръвта на много хора да удължат периода преди рухването на тази управлявана от евреи държава. Вижте кой държи Федералния резерв и повече не питайте. Веднага ще си дадете въпроса кой управлява военната индустрия, а по-умните ще стигнат и до фармацевтичната индустрия и ще свържат насилието за ваксиниране с недостатъчно изследвана и незаконно приета ваксина сред населението. Урсула под командването на САЩ насили да се ваксинират деца и млади хора с незаконно допуснато лекарство, от което свръх смъртността днес отне живота на повече хора, отколкото самият Ковид. И продължава. Русия отиде да спре убийствата, които продъжаваха с години, финансирани и протектирани от САЩ. Не ми приказвай в този случай кой е минал държавната граница на Украйна, понеже да 'пропуснеш' защо е премината тя в случая е фашизъм. Защото там униваха руснаци и погазиха международни споразумения за автономия. Т.е. Путин беше опитал всичко възножно, включително е молил официално поне 10 пъти ЕС да се намеси. Бих казал, че такова поведение бе твърде сдържано.

Сериозен въпрос. Неутралитетът е емблема на Швейцария, както и референдумите. Референдумите отдавна обаче не функционират така, както изглежда. Правителството се намесва с препоръка, която все повече дезориентирани швейцарци гласуват без да мислят. Така референдумите придобиват характер на налагане на решения чрез изпозлване на инертна маса неосъзнати граждани. Един вид едната страна на модела на Швейцария е компрометирана. А сега и прецедента с накърнения неутралитет... И Швейцария беше смазана от САЩ, не само ЕС. Това е истината. Остава фактът, че не са пратли оръжие за украинските нацисти, а то само това оставаше, Швейцария да повтори резила от Втората световна война, когато е предоставяла ресурси на германските нацисти. Да не забравяме, че тогава също е било пропагандирано, че нацитата са прогресивни и прочее. Сума страни са се повели на страната на Германия. Сега в ЕС имаме фашизъм, който постепенно завзема обществото. Точно в момента има затишие, понеже е пред избори, но ако Урсула повтори мадата си, ще видим кафяви години занапред. Този контрол от ЕС над суверенитета на отделните държави, дуректните заплахи срещу Орбан и италианката, когато отказа да изпълни заповеди против обявената линия, чатала на пресата, която не може да мръдне със собствено мнение, изригването срещу политическите опоненти от ЕС от страна на Урсула, включително срещу Възраждане лично... Това е затвърдена първа фаза на фашизъм по всички учебникарски правила. Да внимаваме!! Фашизмът струва скъпо и не си отива сам! Последното го казаха и 2018 година в Бундестага, когато имаше доклад за развиващия се украински фашизъм и всички ръкопляскаха на предложението Германия да вземе мерки срещу това опасно явление. САЩ забрани да се говори за това, камо ли да се вземат мерки. Планът беше да се финансират нацитата в Украйна, да се предизвика Русия и да се въвлече ЕС в санкции, за да му се отрежат ресурсите, а вместо това САЩ да доставят на тройни цени и да спечелят от ЕС поне трилион годишно.

Нацистите са в мАЦква бе путак .... Мислете с кухите си, промити с комунизъм и русофилия кратуни ....

В Украйна няма с кого да се преговаря. Това е територия населена с наркомани и нацисти, най-често и двете едновременно.

А пРоссия е резерват за човекоподобни примати

Вижда се, че скоро не си посещавл Русия. Ето резултат от пропагандата.

Поздравявам конференцията с песента "Панаири".

Обективно погледнато, това е фарс. Когато не искаш да преговаряш за мир, а да наложиш своите условия без преговори, това може да стане само с капитулирала държава. Нито Русия, нито Украйна са капитулирали, но Русия владее територия, от която не може да бъде изгонена. Какви преговори за мир в момента са възможни, където едната от двете страни не участва ?

русороби можете да го духате да рИвете , да хленчите и да лъжте колкото си искате. Но БЕЗПОРНИТЕ факти са два : УКРАЙНА С Е ВЪОРЪЖАВА С НАЙ-МОДЕРНА техника ДОКАТО ТЕХНИКАТА НА РУСИЯ Е В НЕПРЕКЪСНАТ СПАД … ТАНКОВЕТЕ НА РУСИЯ СЕ СВЪРШВАТ ЗА ПО-МАЛКО ОТ ГОДИНА УКРАЙНА УНИЩОЖИ най-новото: Орки – 525 000 Танкове – 7 936 бр БТР – 15 234броя... помислете за тези числа ЛИНК ВИДЕО : https://www.&# 114;bc.ua/ukr РУСИЯ ВЕЧЕ ВЛАЧИ КОНСЕРВИРАНИ ТАНКОВЕ Т-60 ОТ СКЛАДОВЕ И МУЗЕИ от шейсете години на миналия век. Окупаторите нощем тайно транспортират танкове Т-62 и камиони ГАЗ-66. За да не се позорите. Линк ВИСЕО : youtube.com/watch?v=6aMW522YZD8

И ти ли като мене лапаш на черните ?

Те ти говорят за сирене, а ти кашкавал, та кашкавал, що за дефектни синапси имаш, напрегни малко кратуната и влез в темата...

Фарс орвсякъде

Щом така високомерно отхвърлиха мирното предложение на Путин, от тук нататък следващото предложение на Русия към Киев по всяка вероятност ще бъде документ за капитулация !!! Само дето не се знае КОЙ ЩЕ ГО ПОДПИШЕ !!! Клоунът е НЕ ЛЕГИТИМЕН, а се силният Бай Хлопни Дъска е изплискал легена !!! Той Путин подробно обясни вчера, че сега е легитимна само Върховната Рада!!

2. НАД 2 ГОДИНИ ВОЙНА – И ЦЕЛИЯТ СВЯТ ВИДЯ КОЛКО СТРУВА АРМИЯТА НА ПУТИН - 525 000 орки вече са унищожени . 3. Шойгу: Събрах 570 000 нови МОБИКИ за една година... и не успях да завладея нито един нов километър Украинска земя. . «Киев уже взяли ? -Киев още не. -И тогава какво? - само пералня, микровълнова печка, тиган, чифт МАРОДЕРСКИ чорапи" ………….. -Руските ГОЛОДРАНЦИ ГИ ПОБЕДИХА, нааебаха и те позорно избягаха от Киев... -Руските ГОЛОДРАНЦИ ГИ ПОБЕДИХА, нааебаха и те позорно избягаха от Чернигово... -Руските ГОЛОДРАНЦИ ГИ ПОБЕДИХА, нааебаха и те позорно избягаха от Суми... -Руските ГОЛОДРАНЦИ ГИ ПОБЕДИХА, нааебаха и те позорно избягаха от Харков... -Руските ГОЛОДРАНЦИ ГИ ПОБЕДИХА, нааебаха и те позорно избягаха от Николай... -Руските ГОЛОДРАНЦИ ГИ ПОБЕДИХА, нааебаха и те позорно избягаха от от Змейни -Руските ГОЛОДРАНЦИ ГИ ПОБЕДИХА, нааебаха и те позорно избягаха от от Херсон . А КЪДЕ ПЕДАЛИ Е КРЕЙЦЕРА мАсква и още 28 кораба И къде е КОМАНДВАЩИЯ ФЛОТА – Ще ви кажа – нахраниха рибите . ЛИНК: https://www.rbc.ua/ukr

На срещата на психо диспансера Г-7, нямаше нито един (с изключение на папата), който да не е ползвал услугите на психиатрично заведение или за по-сериозно специализирано лечение. Просто абсурдна пасмина от неадекватни индивиди се бяха събрали и едно смислено изречение не им роди колективният болен мозък !!! Така седянката на психично болните се разпусна, и от Италия отлетяха за продължаване на рехабилитация в Швейцария !!!

Ако срещата на психично болните в Швейцария е относно капитулация на Русия, след „победа“ на съюзниците, означава да си признаят, че са част от военен съюз срещу Русия. Надявам се, че имат поне малко акъл да разберат, какво означава това. Но като гледам, колко са безотговорни, надеждата клони към НУЛА !!!

СМЕШЕН ПЛАЧ… Когато през Втората Световна война се събираха Чърчил , Рузвелт и сталин – да сте видели поканен Хитлер ? Целта им беше да се унищожи Германия и Хитлер. И СЕГА Е СЪЩОТО – ЦЕЛТА Е ДА СЕ УНИЩОЖИ червената чума - фашистка русия и фашиста путлер. Той ВЕЧЕ заяви , че не само няма да се изтегли от чуждата държава , но иска и още територии. КАКВО СЕ ПРАВИТЕ НА НЕВМЕНЯЕМИ РУСОФИЛИ ? ТУК ДОЛУ РУСОФИЛИТЕ РЕВАТ ЧЕ ФАШИСТКА РУСИЯ Я НЯМАЛО В ШВЕЙЦАРИЯ. Никой и няма да покани нациста путлер. Тъпи русофили , учете история… НИКОГА НЕ СЪМ ВИЖДАЛ ТУК ПО-ЖАЛКИ , НЕУКИ И НЕОБРАЗОВАНИ русофили. За какво ви плаща митрофанова на такива бездарни , необразовани мургавелковци ? Сто държави са се събрали за да унищожат развъдника на ЗЛОТО - рашизма и путлер. Кой би си помислил през 1942 г., че 80 години по-късно Германия ще помага на Украйна да смаже фашистката гадина. /// Американските политици са поставили задача на страната си : да унищожат и разчленят вашият свино-райх. И тях малко ги интересува грухтенето от лайняната ви кочина. Това означава, че на Украйна ще бъдат доставяни оръжия и финансова помощ в неограничени количества. /// Антифашистка коалиция СРЕЩУ ФАШИСТКА РУСИЯ - сега 54 държави (това са тези, които вчера говориха в Рамщайн за по-нататъшна демилитаризация и денацификация на Русия). Кой би си помислил през 1942 г., че 80 години по-късно Германия ще помага на Украйна да смаже фашистката гадина. 800 американских компаний согласились производить оружие для Украины 800 американских компаний подали в Министерство обороны США 1300 предложений по инновационному вооружению, которое они могут производить для Украины.

Разбира се,че е фарс! Вместо за мир идиота Зелински ги събира да иска пари и да фи вкара във войната! Той обяви,че няма да преговаря с Путин,а говори за дипломация! Какъв лъжец,какъв клоун!!!!! Повръща ми се като го видя на снимките!

путин ВЕЧЕ заяви , че не само няма да се изтегли от чуждата държава , но иска и още територии. КАКВО СЕ ПРАВИТЕ НА НЕВМЕНЯЕМИ РУСОФИЛИ ? ... и когато се събудиш рудоробче , виждаш, че си покрит с мокри от урина страници на вестник Правда? Иди купи презервативи на баща си, за да не ражда повече недоразумения като теб. Малоумници, как всички са ви събирали на боклука от абортни отпадъци и са ви и отгледали? И като на всички руски овце Путин ти сложи розови очила и ти отне мозъка . В Русия се появи нова нелечима смъртоносна болест: Путинизъм на главния мозък ... Ако руснаците нямат победи, те веднага ще измислят такава. Ако руснаците не воюват с никого, те започват да забелязват, че живеят в говна .

Шеф на Пентагона: Путин не е в състояние да диктува условията на Украйна 14/06/2024, Лойд Остин отговори на исканията на диктатора на Руската федерация за преговори «» с Украйна. Шефът на Пентагона Лойд Остин коментира ултиматума на руския диктатор Владимир Путин, в който той нарече «условия за преговори » с Украйна изтеглянето на украинските войски от територията на регионите Луганск, Донецк, Запорожие и Херсон, както и отказ от намерения да стане член на НАТО. «Той [Путин] не е в състояние да диктува на Украйна какво трябва да направи, за да постигне мир. Знаете, че точно това е поведението, което не искаме да виждаме. Не искаме да видим как лидерът на една държава се събужда един ден и решава, че иска да заличи границите на територията на съседа си. Това не е свят, в който всеки от нас иска да живее. Така че мисля, че той не е в състояние да диктува на Украйна какво трябва да направи за постигане на мир », – Остин каза на брифинг в Брюксел на 14 юни

Сороските последователи тук, бая пара направиха. Едно $20 са взели, гаранция. Но пък, за сметка на това, сега си перат кафявите гащички. И сега, на конференцията, зелката ще им танцува и свири, а брюкселските ще ръкопляскат. Квичене, квичене и пак ... ЕА квичене. Пудели, не ви ли стана ясно, че от вас нищо не зависи?

Медии: Руските войски в Агрегатския завод във Волчански бяха обкръжени от ВСУ 6/15/2024, Руските окупационни части, които бяха навлезли в Агрегатския завод във Волчанск, област Чугуевски, област Харков, на 13 юни, сега са В КОТЕЛ от 5 дни от украински войски. И се избиват методично с бомбардиране с дронове ДО ПОСЛЕДНИЯТ РУСКИ ФАШИСТ... /// Российские пропагандисты запаниковали из-за «котла» на Агрегатном заводе Волчанска https://i.c97.org/ai/599069/aux-1718450930-1.jpg

Аз пък чух нещо друго. Руските войски са завзели агрегатния завод и са блокирали двата моста моста над река Вовча, така че украинските войски са блокирани в жилищния квартал с осеметажните блокове и не могат да се измъкнат. Вчера са се опитали на няколко пъти, но са оставили към 50 убити.

Щом Русия не участва за какви мирни преговори приказват ! Мръсните ционисти-американци си мислят че целият свят е техен , ама не , ще получат жесток отпор !!!!!!

Байдън ще строи железопътна линия през Индийския океан: https://rutube.ru/video/2701f3c5f05da07a6b168f0194d9f68a/?r=plemwd

" Мацо ,Мацо ,Мацано ! Събуди се по-рано ! Обиколи си хамбари! Събери си другари! Че мишките се канат тебе жива да хванат, Кожата да ти одерат на тупан да я направят...." Някога дядо ми ми го казваше ,но по-нататък съм го забравил. Съжалявам !

Цирк...имат си и клоун да ги забавлява...

Уж българите сме били с Русия, а нито един българин не замина за Русия, а най-много гласове за Възраждане, Величие и други такива русофили има от Западна Европа.

Нямате пари за визи и билети, ако имате възможност да отидете може и да ви хареса, но с вашите смешни доходи едва ли ще устискате дълго. Същото беше и когато живеех е Сингапур за 3 години един българин не срещнах там, освен моряци които служебно пристигаха за смяната на персонала в търговски кораби.

Тези от Западна Европа, де гласуват за Възраждане и възнесение, са въшльовци!

Защо си мислиш, че някой сериозен ще си пилее времето с вашите избори? От там ходят да гласуват само надничари, измекяри, които всичко пресмятат с калкулатор колко струва в България, това са хора без втори паспорт, жилище там и карат ден за ден на мизерна работа за да изпратят пари в България. Това не е диаспората на живеещите в чужбина, информирай се малко.

Никой не те ще в Русия бе...имат си таджики..бачкат и не мрънкат... Може да одиш на евронивата...при алжирците и мароканците... друго да ти обясня!?

Тази среща е по скоро за война, отколкото за мир. Без участието на Русия е пълен фарс.

Вече украинците си имат собствени Ланцети. Гледах кадри, как размазват руски радари и танкове.

някой не те е ударил и теб отзад, че като гледам си като мартеничка - ръсиш бяло и червено на пътечка...

Не знам, дали тази конференция е фарс, но знам, какво наистина е фарс и това е на Путин СВО-то. Втората армия в света вече трета година не може да победи някаква си провинциална сила. Фарс е и настъплението на Харков, при което във Вовчанск в Агрегатния завод руски подразделения са попаднали в обкръжение. Сега и руснаците ще си имат свой Азовстал. Бас държа, че украинците ще пленят 150 севернокорейски и китайски генерали там.

Що за въпрос? Естествено, че е фарс. Натуту, цял свят видя до къде му стигат силиците. Сега ще се съберат, ще хапнат, ще пийнат и ще обсъдят как по-елегантно да спрат да се излагат и да се изтеглят от ямата, наречена окрайна. Владимир Владимирович съсвем ясно и точно им каза какво точно трябва да се случи, за да има мир, но както неведнъж мъдри хора споделяха, първото Руско предложение е най-доброто. За справка - първо предложение на преговорите в Истанбул - можеха да запазят голяма част от територията си, но отказаха. Второто предложение беше от последните дни - Руснаците взимат сериозна част от територията на окрайна и сума други изисквания. Трето предложение ... е, може и да няма трето. Затова сега натуту и компания се събират.

Чакай ти руснаците да вземат нещо от Украйна, и твоят акъл е като на Путака! И ако няма трето предложение? Путин ще лапне цяла Украйна, нали така? както навремето лапнаха Афганистан!

да ги изгониш бе, смешник? Ми зимай пушката още сега, какво чакаш?

Хиляда пъти ти казаха, натовски войници няма да ходят там да воюват! Руската армия няма да може дълго да воюва срещу народа на Украйна, а Русия няма дълго време да извържи на икономическата война срещу целия свят!

Фарс.

Всичко, в което участва треторазредния некадърен самодеец е фарс, пародия!

Очаква се пълен успех на свободния свят- Путин трепере Зеленски новия Чърчил според най независимите наблюдатели...

Не мислите ли, от написаното по горе прозира ирония?

Ами прилича ми на полов акт без единия участник, това си е мастурбиране/ самозадоволяване :)))

Едно е сигурно- Русия няма да отстъпи и педя земя от завладените територии. Спомнете си за един от Курилските острови взети от Русия след Втората световна война. Какви ли не преговори се водеха с Япония но не та не. А тук е плодородната Украйна.

руското сигурно е за 3-и дня.. после великия пълководец Зеленски решава ха ха ха

Око си слабо паметен мога да ти припомня, че Руската Армия беше в Киев на 3-ят ден, но се оттегли доброволно в името ма МИРА във връзка с преговорите в Истанбул.

Нито българисте са украинските фашисти, нито ти си интересен на някого.

Троле, руската армия я оттеглиха от Киев, зорноволно!

След всяка война е така, СССР беше победител, а Япония победена! Сега няма война. Русия може да държи под окупация украински земи, но "новите реалности" няма да бъдат призната и Русия ще остане във икономическа война срещу целия свят!

Грешно сравнение - еднаа шепа васали на фащ далеч не са "останалия свят". Русия си е самодотатъчна, от където и да я погледнеш. А имат и Китай и Индия на своя страна. Ние кой имаме - платени самолети на чертеж

Русия няма Индия и Китай! Китайските и индийските фирми няма да могат да снабдяват Русия с ембаргови стоки. Русия е силна икономически, но и икономически силните не са самодостатъчни!

От лидерите на 8-те ядрени държави 6 няма да се излагат там! По хигиенни причини и Президента Радев няма да присъства изпрати там марионетката на марионетката от Банкя, другарят Главчев да похапне малко миризливо швейцарско сирене с отлежало вино. Пълен фарс, е да се срещаш със съвременен диктатор който по най-жесток начин подлижи на геноцид, изби или прогони от териториите на бивша Украйна мирното население там. С парите които ще се похарчат там за банкети, охрана, транспорт, хотели можеше да се изхранят огромен брой гладуващи от страните в Третият свят.

Там ще се разглежда ядрената безопасност заради завладяната АЕЦ в Украйна, не за ядреното разоръжаване!

По ядрената централа никой друг освен украинските фашисти не е стрелял, а когато се решават военни въпроси първо се питат тези които държат силата (ядреното оръжие) Мисли с главата си, да не си украинец?

Когато се решават военни въпроси, които не са свързани с ядреното оръжие, не се питат ядрените сили! Защо? Защото ядреното оръжие има възпиращ ефект. Ядрените сили решават ядреното разоръжаване.

най големия фарс е руската кочина която се пъчи като световна сила а е блатен кенеф на света..ха.ха

Като бях първи клас, имаше един седмокласник, който редовно ни взимаше парите. И направихме трима съученици една конференция. Естествено нямахме ресурсите на Швейцария, та кетърингът беше от ледено сокче и зрънчо, но единодушно приехме точка 1 от дневния ред, която гласеше, че той няма да ни взима повече парите. На другия ден пак ни взе парите.

я кажи днес що хиляди руснаци протестират пред руските банки..ха.ха

За това си има точен термин и се нарича "Bullying" , въпреки, че това не определя събитията там. На Украйна беше предложен справедлив МИР, дори Путин доброволно изтегли армията си от Киев за да даде шанс на събитията, отказа се от Донбас, но Зеленски и шайката която му дърпа конците отказаха мира и заложиха на геноцида над украинският народ.

А защо? Защото всички избиратели на Възраждане, Величие и Славуцата живеят на Запад. Очевидно обичат Запада.

Думи срещу дела: 1. Не е конференция, а е среща 2. Не е за мир, а за евентуални стъпки за постигане на мир 3. Не е поканен основния участник в процеса 4. Разглеждат се само исканията на едната страна, който не иска дискусия Какво е тогава това мероприятие, освен фарс, медийна истерия, безплатна екскурзия ол инклузив за ядене на шоколад и почивка, независимо как го наричате за пред плащащия масрафа читател.

... са неграмотните коментари на неграмотните, но професионални, тролове.

И нищо да не постигне, поне ще разобличи лицемерите, които само се правят, че искат мир, докато са съучастници във военните престъпления на Путин.

Разбира се,че е фарс. Само малоумници могат да мислят,че ще излезе нещо смислено от нея.

Напълно съм съгласен, как може да има каквито и да било преговори на мир, след като отсъства страна от воюващите, та било то 2-3-4-5, че и повече страни. За да има шанс за мир, всички въвлечени в даден конфликт трябва да присъстват. Това просто е смешно. Добре че поне клоуна Зеленски е там, да му дадат костюма на клоун и да забавлява гостите, защото той май е безработен в момента, откакто му изтече мандата.

"Конференцията за мир в Швейцария: Шанс или фарс..." Даже не и фарс, а фарт. Е, както вече писах, събитието е добре дошло за Швейцария. Цял табун от вип държавни глави и техните свити с числеността на армейски дивизии ще се полюбуват на гледките на Алпите и езерата, ще похапнат френски блюда и морски деликатеси в прескъпите швейцарски ресторанти, ще преспят в още по скъпите хотели там. Ако швейцарците останат доволни от приходите си, може след това да поканят Русия да си направи мирна конференция там, без останалите. После още една - останалите без Русия.

Ясно е, че самата конференция няма да постигне мир, но в тази война между доброто и злото ще заяви ясно, че доброто няма да бездейства.

Ти на това добро ли му викаш ? Хубаво си се 'подредил'.

Камала Харис изпусна празненствата по Джунтиин (месец за празнуване на робството от черни) за да пристигне на тази специална Конференция за МИР и да я поведе. Как може някой да си мисли, че това е ФАРС? Китайците и арабите нямат пари за такива скъпи и важни Швейцарски събития. Ще гледат на юность как Мамала създава един нов справедлив свят. Зеленски ще свири на пиано, докато пляска с ръце, ще е забавно. Всички ще осъдят Путин и ще го накажат сурово - със тежки епитети и демократични заклинания. Русия ще се предаде преди конференцията да е свършила. После следва мирната формула на Зеленски, с леки корекции от Мамала. Новият паметник на Бандера ще е черен за дайвърсити и Путин ще го открива. Ефектите на ваксината най-после ще дадат положителни резултати... Някой да има нужда от мост в Ню Йорк? Остана ми от дядо ми и го продавам...

Най-малкото агресорите ще видят, че светът е обединен срещу злото. Достатъчен повод за някои народи да се замислят за цивилизационните си избори.