Коментари - Главчев се включи в лидерската подкрепа за Украйна от форума в Швейцария | Днес.dir.bg

Главчев се включи в лидерската подкрепа за Украйна от форума в Швейцария

За Европейския съюз и Съединените щати въпросът е да намерят повече съюзници, които да засилят натиска върху Москва във войната в Украйна, каза австрийският канцлер Нехамер, имайки предвид глобалния юг

Обратно в новината

Коментари - Главчев се включи в лидерската подкрепа за Украйна от форума в Швейцария | Днес.dir.bg

Коментари

"Видяла жабата ,че подковават коня.... че и тя си вдигнала крака "

Двете марионетки (единият е най-злият диктатор на нашето съвремие( са ясни, но коя е госпожата поддържаща фашизма, която се е снимала с тях?

Главчев е национален предател и отдавна е в списъка с останалите такива. За всичко се плаща, сине майчин!

Главчев е Министър-председател на България, а държавата ни е член на НАТО и на ЕС от 25 години. На какво е "предател" и какво трябва да плаща и3рожденецо ?!

Народа вече не мисли така ха , ха

Много си прост, Саше! "Национален предател" какво означава според теб, че питаш, на какво е предател?

"Америка застава на страната на Украйна не от милосърдие, а защото това е в наш стратегически интерес",

А пРоссия защо иска да пороби Украйна, след като има достатъчно територия, неусвоена и неефективно използвана ....

Тоя за едната екскурзия до Швейцария и в гей парад щеше да се включи. Интересно, всичките тези "лидери", дето са се събрали там, допреди няколко месеца ревяха как РЕусия трябва да бъде победена на бойното поле и никакви мирни преговори не трябва да се водят... Ха ха ха, клоуни, сега са в позицията на губещи и руснаците вече поставиха условията си за мирни преговори. Преговорите ще са при условията на Русия, а не на загубеняците от запа, укронацистите никой не ги пита дали им харесва или не, те са марионетки. зеления глупак е в най-кофти положение, според инстанбулския мирен договор, бандеристан щеше да си е цял с автономни републики, но тъпакът , под диктовката запада не прие и обрече на смърт над милион укронацисти, а сега хем е загубил територии, хем е отговорен за смъртта на загиналите и не го чака нищо добро, ще му задават въпроси защо беше всичко това, а западняците ще го изоставят защото вече не им е нужен.

ебати лъжите каза бе човек? Ама си на правилното място де, сега целия офис ще ти напляска + за добрите лъжи ДА ЖИВЕЕ РУСКАТА ПРОПАГАНДА В БЪЛГАРИЯ Слава на бога, че поне сте малко в реалния живот

Ха ха, не ти харесва истината, което е нормално, след целия вой през последните две години, накрая отворковците от запада и сащ са наритани и квичат като кучки :)))) Малко сте лгбт хемороидите , дето ви плащатстотинки от козяк :))

това е вашата истина от руското посолство. И като пак заговори за гейвое....не беше ли ти заедно с Филип Киркоров на гей голото парти в Москва

и само някакви 20 платени русо-български проститутки нон стоп пропагандират в тоя скапан руски сайт на Моника Станишева

че Иран и Северна Корея са на страната на Русия... НО ТОВА НЕ ГИ ПРАВИ ПО ДОБРИ

настъпах мазолите на русофашистите. Кво стана друзя.... истината боли а?

Къде е цирка?

Докъде я докарахме, неизбирани от никого ренегати да търчат да ни представляват, и да правят обратното на това, което народа желае!

Мъчно ми е за нас Българите,че имаме такива пропаднали политици...Те не мислят за народа ни ,дадоха небето на натовските самолети и забраниха на системите срещу градушки да работят нормално ...резултата е видим...Всеки украински бежанец има повече права от нас за здравните осигоровки получава права за услуги за който ние с осигуровки от 20години доплащаме,за паркинги и т.н Нямаме право да се оплакваме Щом ги търпим....

нас,българите.....къде се буташ бе,москалска изтривалко ? К'ъв българин си ти ве, слуга на северноазиатски орки ! И да, нямате право да се оплаквате ! Ще търпите и ще виете като бити мастии, че другата опция е емиграция в пРоссия, ама нещо не виждам да сте повлекли крак натам :)))

Главоча може ли да не се включи към идиотите. Всеки си търси средата.

И тоя май иска да пътува...

Хвърлих поглед на поста на Главчев и спрях да чета след първото изречение. Човекът простодушно си е признал за какво е там - "Пристигнах в швейцарския курорт ...". Две-три задължителни селфите, с тоя-оня, и пост във ФБ - работата е свършена. Какви трудолюбиви политици имаме, как да не ни завидят всички държави!

Новите ватници в Н.С. от така нареченото "Величие", казват : Р.Ф. не може да бъде победена, но не уточняват в какво. Военно може би да а може би не, но в икономически план вече е победена. Санкциите действа бавно, но сигурно, 200 рубли, за долар, сигурен знак, за крах финансов и икономически. Както казва Щолц, хулиганско поведение в международните отношения не се толерира и се наказва.

На Русия долари и евро, от два дни веч,е не им трябват.

На кой му трябват рубли е въпроса.

ще трябват на всички,ако искат да имат икономика.

Ами засега 1$ = 89 рубли, другото са си твои мокри сънища.

Валутният калкулатор дава 0. 00000 при операции с рубли. И за 200 не можеш да обмениш рубли за долар или евро. Санкции се нарича.

Ами смени батериите на калкулатора, бе, или по-добре направо самият калкулатор :) Този на Форекс от петък дава спад на долара до 87,50 рубли за долар.

Прекрояване на граници? Ми да. След ВСВ, завършила с прекрояване, не е имало нито едно десетилетие, през което да не е имало прекрояване на граници. Винаги след конфликти и воййни. И сега ще е така. Русия ще се изтегли от бивша Украйна когато, напр. - Сверен Кипър го върнат на Кипър - Косово го върнат на Сърбия - Бангладеш на Пакистан - Западните покрайнини на България (договорът отдавна изтече) - почти половината Израел го върнат на Йордания, Сирия и на независима Палестина (по решението на ООН) - Вилнюс го върнат на Беларус - почти една трета от Полша я върнат на Германия и още куп територии на куп сържави. И всичко това за стане по мирен път. Тоест - никога. Така е то в света на демокрацията с глобален хегемон САЩ. Който вече отива в небитието.

Македония е създадена изкуствено от антибългарите БКП , Москва и Белград!!!!! В руската империя има 120 народа под руско иго заедно с Волжка България която удобно забрави бе копейка. Кога Киев е създаден 482 г на днешна Русия крякали само жаби ха ха ха Москва е Създадена от Царя на Волжките Българи Ахад Мосха(1061-1076) и носи Неговото Име ! Какво е това Руснак ? Да не е Порода БЪЛГАРСКИ Добитък развъждан Предимно около Българския Обор МОСХА(МОСКВА) Основан 1068 г. от Българския Цар Ахад Мосха(1061-1076) ? Край Москва е била Резиденцията на Ахад МОСХА, там Българите са Отглеждали Добитъка-Овце, Свине,Коне,Кокошки...а Руските Дегенерати си Направиха от Българския Обор Столица. Ми то Говедото си е Говедо... ДА СЕ ЗНАЕ: Руската "Нация" е Продукт на Любовта между Българско Арийско Говедо и Хазарска Педерастка Свиня кланяща се на Фалоса. Заплождането е станало в старата Българска столица Бащу (Киев) а Виновник е Угор Лачин (Игор Рюриков) издънка на рода ДУЛО. Цялата земя от Москва до Казахстан,от Киев до Атина и от Солун до Будапеща е Българска. КАЗАХ !

Това, за гнилия запад и фалита на капитализма го слушаме, от как СССР ни окупира 1944 г. , по-старите го учиха и по "Научен комунизъм", да имаше такъв предмет в училище! Смятайте колко години сме лъгани и някой овце продължават да чакат и докато чакат живеят в мизерия. Китай най-комунистическата държава, прие друг подход ; "Две системи една държава" и е лидер в света, докато Р.Ф. има икономика, колкото на един Щат в САЩ .

Както се вижда. Добро утро българи. Слава на Украйна!

кукли на конци

Конгречулейшънс, както казва вожда му.

В Русия президентът се превърна в клоун, а в Украйна клоунът стана истински президент. Русия не е държава, Русия е вид лайно. /// ДА, ЗЕЛЕНСКИ УПРАВЛЯВА 25 ГОДИНИ, И УКРАЙНА НАПАДНА ПЕДЕРАШКА /// Само не разбирам и ако може някой начетен да ми обясни простичко, защо е КИЕВСКИ РЕЖИМ , след като от 1991 Украйна има 7 / седем/ избрани президента, а от 2014 - два демократично избрани на избори, та защо тогава да е РЕЖИМ? От 2000 г, с кратък конституционен трик РФ има ЕДИН президент и забранени всякакви медии, НПО- та,публични прояви и въобще всичко инакомислещо, но в Украйна, видиш ли, било режим? Байдън отдаде чест на Зеленски! Довършиха Путин - Украйна я вкарват в НАТО. Русия ще плати за всичко. https://youtu.be/l-U_yU4OH6o /// Бившият австралийски премиер: Путин – е най-отвратителният лидер в историята 6/15/2024, Тони Абът каза, че диктаторът на Руската федерация «трябва да умре ». 28-ият министър-председател на Австралия Тони Абът нарече нелегитимния президент на страната-агресор на Руската федерация Владимир Путин «, най-отвратителният лидер » в историята.

Защо копейкаджиите, които така яростно защитават русия и нейния крепостен строй не ходят да работят, учат или живеят там ? Повечето от тях дори не владеят руски. ? Защо копейкаджиите не учат руски – защото са тъпи , умствено ограничени мургави циганета ? Ако случайно решат да отидат в русия да помагат на ония "братушките" как ще се разбират с тях ? По принцип русофила е с айфон и немска кола Най-голямата мечта на руския патриот е да стане немски, италиански , френски, английски, и най-вече американски патриот! Много ги обичам такива русофилчета - лижат Русия пък си веят задника по гадната Европа и се надуват в западни автомобили. Олигофрени Сър. Защо не заминахте да заработване не Евро, а безполезни рубли в русското блато ? Оказва се че русофилията е добре , но по-ценно от рублата винаги е Доларът и Еврото Какво представляват "русофилите" - получовешки същества в приведено положение със задните си части към путлер и с очи на запад - Европа и Америка. \\\ Най-големия кеф е да гледаш как русо-робите се гърчат в агония в опита си да защитят руската страна! Защо хленчите и рИвете бе путински помияри ? Колкото и да се напъвате платени ватни подлоги, дори да се осерете, никога нищо не сте в състояние да промените. Само ви измират от злоба и без това супер ограниченото количество нервни клетки. . ВИЕ СТЕ БЕЗГЛАСНА БУКВА – ДОРИ НЕ СТЕ ПОСЛЕДНАТА ДУПКА НА КАВАЛА. НА КОЙТО НЕ МУ ХАРЕСВА – ЧЕМОДАН- ВЛАКА - И РУСКОТО БЛАТО. Ха-ха, червеногъзи нещастници… /// Червена Кучка лае от зори а керванът си върви и от злобата голяма от устата капе пяна диагнозата е ясна кучката червена е просто бясна, а глутницата много гладна затова е толкоз гадна всеки умен туй го знай то не става само с лай!

Срам и позор за българския народ е присъствието на българин сред тази сбирщина идиоти, които насъскват нацистка Украйна срещу Русия, нашата Освободителка от петвековното турско робство без която нямаше да има България, а само турски вилаети.

Срам и позор за българския народ е -ПРИСЪСТВИЕТО НА РУСОФИЛИ ЛУМПЕНИ Това да се родиш русофил си е трагично събитие. Всеки прегрешил в преждният си живот индивид , се преражда в миризлив русороб. Всеки ден си подложен на унижения от успехите на Украинската армия. Всеки ден да четеш новини я за потънал руски кораб, или свалени по няколко самолети , или унищожени летища, нефтобази, складове или унищожени по 1700 орки за ден … Да си русофил значи да подкрепяш КРАДЦИТЕ, УБИЙЦИТЕ, отровителите, Асад, терористите от хамас , талибаните, ислямска държава и хусистите , да мразиш САЩ и Европа, които те хранят , да славиш Ленин, Сталин, комунизма и православието, КГБ, ЧК, ГРУ и Рамзан Кадиров. Пълна шизофрения. Русофилията е тежко психично заболяване Практически е неизлечимо дори и с помощта на силни медикаменти и активно психиатрично лечение. Основния симптом е сляпата привързаност и преданост към Русия, при положение, че тази страна значително изостава от развития свят в икономическо, политическо, научно, техническо, духовно и културно отношение. ЕДИНСТВЕНИЯ НАЧИН ДА СЕ ОТЪРВЕШ ОТ РУСОФИЛА Е ДА МУ РЕЗНЕШ ТИКВАТА Що е русофил получовешко същество в наведена поза с задни части на изток към Путя и очи на запад. .

СМЕШЕН ПЛАЧ… Когато през Втората Световна война се събираха Чърчил , Рузвелт и сталин – да сте видели поканен Хитлер ? Целта им беше да се унищожи Германия и Хитлер. И СЕГА Е СЪЩОТО – ЦЕЛТА Е ДА СЕ УНИЩОЖИ червената чума - фашистка русия и фашиста путлер. Той ВЕЧЕ заяви , че не само няма да се изтегли от чуждата държава , но иска и още територии. КАКВО СЕ ПРАВИТЕ НА НЕВМЕНЯЕМИ РУСОФИЛИ ? ТУК ДОЛУ РУСОФИЛИТЕ РЕВАТ ЧЕ ФАШИСТКА РУСИЯ Я НЯМАЛО В ШВЕЙЦАРИЯ. Никой и няма да покани нациста путлер. Тъпи русофили , учете история… НИКОГА НЕ СЪМ ВИЖДАЛ ТУК ПО-ЖАЛКИ , НЕУКИ И НЕОБРАЗОВАНИ русофили. За какво ви плаща митрофанова на такива бездарни , необразовани мургавелковци ? Сто държави са се събрали за да унищожат развъдника на ЗЛОТО - рашизма и путлер. Кой би си помислил през 1942 г., че 80 години по-късно Германия ще помага на Украйна да смаже фашистката гадина. /// Американските политици са поставили задача на страната си : да унищожат и разчленят вашият свино-райх. И тях малко ги интересува грухтенето от лайняната ви кочина. Това означава, че на Украйна ще бъдат доставяни оръжия и финансова помощ в неограничени количества. /// Антифашистка коалиция СРЕЩУ ФАШИСТКА РУСИЯ - сега 54 държави (това са тези, които вчера говориха в Рамщайн за по-нататъшна демилитаризация и денацификация на Русия). Кой би си помислил през 1942 г., че 80 години по-късно Германия ще помага на Украйна да смаже фашистката гадина. 800 американских компаний согласились производить оружие для Украины 800 американских компаний подали в Министерство обороны США 1300 предложений по инновационному вооружению, которое они могут производить для Украины.

Рублата СЕ СПОМИНА - ТИХО ПРЪДНА , ПУКНА И СЕ НАСРА - УМРЯ. ! Московската борса КАПУТ : Руснаци щурмуват обменниците , Китай потрива ръце https://youtu.be/gSV0FVq5FpY /// ЛОШИ новини за руснаците забрана на борсите им да използват долари и евро ! Погребение на рублата и връщане на орките .към 90-те години: Съединените щати предизвикаха смут в Руската федерация https://youtu.be/lB4caIUtm5w

Фалшивите руски референдуми в Украйна бяха признати само от 2 недо-държави - КНДР и Сирия. „Светът подкрепи Украйна, но кой подкрепи Путин? youtube.com/shorts/kGDFHa8SU_A?feature=share /// На Украйна помагат над 132 държави по света... На руските фашисти помагат само две държави и половина - ВСИЧКИ – ЦЯЛ СВЯТ ПОМАГА НА УКРАЙНА!!! ...И НЕКА БЕДНАТА РАШКА ДА СИ ЧЕШАТ РЯПАТА. И НЕКА Пропагандистите – РУСОФИЛИ пръскат отрова

Имитация на преговори. А войната продължава .

БЪДЕЩИ ПРЕГОВОРИ СА ВЪЗМОЖНИ САМО В СЛУЧАЯ : ИЗТЕГЛЯНЕ НА ФАШИСТКИТЕ ВОЙСКИ ОТ ВСИЧКИ ОКУПИРАНИ УКРАИНСКИ ТЕРИТОРИИ, КОИТО ПРИНАДЛЕЖАТ НА УКРАЙНА КЪМ 1991 год. СЛЕД ТОВА ЩЕ ИМА ИЗПЛАЩАНЕ НА РЕПАРАЦИИ ОТ СТРАНА НА НАЦИСТКА РУСИЯ ЗА РАЗРУШЕНИЯТА . СЪД НА ВОЕННО ПРЕСТПНИЦИТЕ В МЕЖДУНАРОДНИЯТ СЪД В ХАГА … и така нататик В противен случай война, от която путлер няма да излезе жив , разпадане на РФ . Зеленский (цитат) : Вернем границы 1991 года и тогда можно будет договариваться с Россией Украинският президент Владимир Зеленски каза във вечерно обръщение в понеделник, че мирът с Русия ще бъде възможен само след като тя върне окупираните територии Блинкен КАЗА МНОГО ЯСНО НА РУСКИТЕ ФАШИСТИ (цитат) : „При справедливи и устойчиви условия, които ще отразяват суверенитета и териториалната цялост на Украйна“ точка. КАКВО НЕ Е ЯСНО ТЪПИ РУСОФИЛИ ? ВИЕ ГЛУПАВИ ЛИ СТЕ ИЛИ САМО РУСОФИЛИ ? /// Борел за ултиматума на Путин: Агресорът не може да диктува условията на примирието 6/15/2024 Ръководителят на европейската дипломация отговори на руския диктатор. Върховният представител на ЕС по външна политика и политика на сигурност Хосеп Борел отхвърли така наречения «мирен план на Путин, припомняйки, че всъщност той няма интерес към мира. ///

Той Путин ясно го каза: 2027 започва строежа на новата федерална магистрала М13: Москва, Харков, Одеса която ще е със 8 платна. Лансира се и възстановяването на ферибота Варна, Иличовск, Поти при интерес. Ама като гледам ще е Иличовск, Поти само, заради американските санкции срещу Грузия. През 2008 Сякашцвили започна войн срещу Русия и после американците го изоставиха и сега си кисне в затвора. Същата участ я чака и Украйна.

Путин по телевизора най отговорно заяви : За всичко е виновен слабака Зеленски… Аз само нападнах като хиена, без да обявя война Украйна, а Зеленски взе че ни изби цялата елитна професионална армия от 350 000 която изпратих. И сега едва едва набрах за луди долари още 570 000 – пандизчии, бездомници, бедняци с кредити , педофили , изнасилвачи , убийци , бандити , НАРКОМАНИ , араби , афганци , африканци , сириици , непалци , шри ланка , кубинци … но и те са на пръвършване. Ко да прая ? Путин ( ревейки) : Как може БЕ… , един артист , без флот , без авиация , без армия…в началото с ловни дружинки ? А моя Лъжливият генерал Конашенков през 2022 год. Ме уверяваше : Ние унищожихме : -НАТО: 5-6 броя -Превзхме Киев: 3 пъти -Превзехме Харков : 49 пъти -Унищожени Хаймарс : 3300 единици (а те – 8+8бр. още не бяха пристигнали в Украйна); -Унищожихме още на летищата всички самолети и вертолети по 6 пъти , -Заловихме : Зеленски 2 пъти , Залужньй 5 пъти , Буданов 7 пъти Путлер : И сега като гледам трета година вече – моите все още са затънали в калта край Авдеевка . Кой , кой от генералите ме излъга , че сме „втората“ армия в света ?

ДО ЛЪЖЛИВИЯ РУСОФИЛ " Призив за мир" ПЕДАЛ , ПОД ДУЛОТО НА АВТОМАТИТЕ НЕ СЕ ПРАВИ ДОПИТВАНЕ. Руските пропагандисти признаха фиаското Донбас мрази окупаторите. Руският военен кореспондент Романов открито пише в канала си , че полуразрушеният Лисичанск, превзет от руските войски, мрази окупаторите. Всички млади са за Украйна. Много млади хора бяха в териториалната отбрана и помагаха на украинските въоръжени сили, а след превземането на града напуснаха Лисичанск. /// Жители на Донецк и Луганск, спомнете си как добре живеехте преди 2014 г. Аз самият бях в Донецк по това време и единственият проблем, който имах, беше къде да намеря хубаво месо за барбекю. И сега руските фашисти правят на кайма населението на Донецк.

Е, то по време на СССР в Донецк и месо имаше и всичко имаше. Жалко.

Юнак! Не му издържа душицата и се изтъпанчи до другия нелигитимен.

Зеленски е Президент избран от народа на наистина демократични избори, за разлика от анулирания Путин , който не признават за президент в цивилизованият свяат ! Зеленски НЕ УПРАВЛЯВА КАТО путлер 25 ГОДИНИ Зеленски НЕ Е ПРОМЕНИЛ КОНСТИТУЦИЯТА ЗА СЕБЕ СИ... Зеленски е Човек с главна буква!!! . И В ПАРАШКАТА: . Избори без избор. Съд без правосъдие. Полиция без чест. Армия без агони Телевизия без истина. Спорт без знаме. Църква без Бог. Президент без морал. Държава без бъдеще . В Русия президентът се превърна в клоун, а в Украйна клоунът стана истински президент. Русия не е държава, Русия е вид лайно. /// ДА, ЗЕЛЕНСКИ УПРАВЛЯВА 25 ГОДИНИ, И УКРАЙНА НАПАДА ПЕДЕРАШКА

Избран с лъжа. Да бяха спазили Минските споразумения и щяха да са си в Украйна.

Само да допълня - и може да свири на пиано с паламарката си. Голям артист - голям президент - голям фен на бЕлото и - голям душманин на украинските майки, чийто деца изпраща да гинат на фронта мърцина. Изпратил жена си да обикаля бутиците по Европа (не че тя се дърпа), а той да плющи млади украинки-патриотки.

Защо никой не е поканил и не пита Донецк, Луганск, Херсон, Запорожие и черноморския полуостров Крим те какво предлагат? Били "окупирани", били "анексирани", ами извикайте ги и ги питайте извън окупираните и анексирани територии. Не смеете, защото знаете отговора. Защото всяка от тези области проведоха референдуми и с огромно мнозинство решиха да се отделят от Украйна като независими републики. И когато Украйна започна да бомбардира собствените си граждани, те поискаха помощ от Русия. Какво се правят на слепи, глухи и неми всички от евроатлантическия блок заради огромните печалби, които получават от войната за сметка на животите и бъдещето на украинския народ.

НЕ ЗАБЕЛЯЗВАТЕ ЛИ тишина Фюрерът от СС във фабриката за тролове – В ЧЕРВЕНОГЪЗИЯ ДИР извика на псетата си в слушалките „Фас“ и всички изчезнаха от форума едновременно. Шефът на „фабриката за тролове“ беше изключително недоволен от работата на своите скотове-ботове. Той ги нарече „глупави, неграмотни идиоти“. Папагали -СУПЕР ГЛУПАВИ БЕЗМОЗЪЧНИ СЪЗДАНИЯ... И ги заплаши, че за провала си на ДИР-а днес няма да получат заплата. Как митрофанова ви наема такива тъпи , необразовани , безмозъчни индивиди ? Вие сте срам и позор за русофилията. Фашистките кучета на ДИР-а … пърдяха , сраха и мазаха лъжите си , изядоха си лайната , реваха КАТО ГЛУТНИЦА ДИВИ, псета – получиха от посолството своите 11 рубли за пост и позорно избягаха Дори ботовете на ДИР-а веднага бягат от истината...

Я пак го обясни и по бавно,че не те разбрах!!!Аз съм онзи бот от ДИРА дето не ми плащат и съм тъп!Давай обясни за мен бавно и внятно:)))

държавата ме граби медите ме лъжат кво да ви пазя? сиктер идиоти

... и когато се събудиш рудоробче , виждаш, че си покрит с мокри от урина страници на вестник Правда? Иди купи презервативи на баща си, за да не ражда повече недоразумения като теб. Малоумници, как всички са ви събирали на боклука от абортни отпадъци и са ви и отгледали? И като на всички руски овце Путин ти сложи розови очила и ти отне мозъка . В Русия се появи нова нелечима смъртоносна болест: Путинизъм на главния мозък ... Ако руснаците нямат победи, те веднага ще измислят такава. Ако руснаците не воюват с никого, те започват да забелязват, че живеят в говна .

ВСИЧКИ ЦЯЛ СВЯТ ПОМАГА НА УКРАЙНА Украйна е подкрепена от 132 държави, а Русия от две и половина, ТОВАЛИ ВИ Е : „Целия свят пидкрепя Русия“ ха, ха, ха А НЕКА русоробите ДА СИ ЧЕШАТ РЯПАТА. Пропагандистите пръскат отрова от яд и завист . Не трябва да имаш 100 рубли, но имай 100 приятели (американска поговорка) Всичко, което Ватники остава са истинските им приятели . -Ирански молли - Венецуелски комунисти -Севернокорейски чекиджии - сирийски химик -Лукашенко... май повече няма приятели. . Трудно е да се намери държава в необятния свят, с която Кремъл да не си е развалил отношенията! Ватниците не обичат никого, нямат приятели, а само врагове. (ватниците просто не могат да съществуват без врагове. Дори и да нямат врагове, те ги измислят или създават) /// С руската Педерация са само народите от Африка и то най-бедните и най-изостаналите. Дори Южна Америка се отрече от Руската федерация, както дори Венецуела се отрече от чумата. /// -Ирански молли - Венецуелски комунисти -Севернокорейски чекиджии - сирийски химик Нам таких друзей не надо! Нямаме нужда от такива приятели! https://www.youtube.com/shorts/u0jHAoGoeU4?feature=share

Ти навярно си много младо кюрпе и за теб ще препоръчам песничката на Роси Кирилова-Ела наша е нощта!!!Послушай я,може и нещо да ти светне!Но на дали:((((

Близо 70% от анкетираните по света казват, че тяхното правителство трябва да подкрепи Украйна, докато се защитава от руската агресия. България (85%), Жителите на Португалия (86%), Швеция (81%) и Австралия (80%) подкрепят най-много Украйна, следвани от жителите на Обединеното кралство (79%) и Канада (78%). ... Украйна е подкрепена от 132 държави, а Русия от две и половина, ТОВА ЛИ ВИ Е : „Целия свят подкрепя Русия“ ха, ха, ха

Как ФАШИСТКА русия увеличива своите територии. Докато има Русия ще има войни Няма да има Русия, ще има мир в целия свят /// АГРЕСИЯТА НА РУСИЯ СРЕЩУ ДРУГИ СТРАНИ КЪДЕ Е РУСИЯ, ТАМ ИМА САМО СЪЛЗИ И СМЪРТ 1. Украйна 1918 2. Полша 1920 3. Азербайджан 1920 4. Грузия 1921 5. Китай 1929 6. Япония 1938 7. Полша 1939 8. Финландия 1939 9. Румания 1940 10. Япония 1945 11. Китай 1946 12. Сев. Корея 1950 13. Китай 1950 14. Венгрия 1958 15. Лаос 1960 16. Виетнам 1961 17. Алжир 1962 18. Египет 1962 19. Иемен 1962 20. Сирия 1967 21. Чехословакия 1968 22. Китай 1969 23. Камбоджа 1970 24. Бангладеш 1972 25. Ангола 1975 26. Етиопия 1977 27. Афганистан 1979 28. Ливан 1982 29. Азербайджан 1988 30. Азербайджан 1990 31. Грузия 1991 32. Молдова ( Приднестовье) 1992 33. Грузия 1992 34. Таджикистан 1992 35. Южна Осетия и Ингушетия 1992 36. Чечня 1994 37. Дагестан 1994 38. Чечня 1999 39. Дагестан 1999 40. Грузия 2008 41. Украйна 2014 42. Украйна 2022

А къде забрави България???Или казваш ти историята не я знаеш,ти пишеш каквото ти казват американците:))))

Циркаджийски номера. Маймунджилъци. Но пък доста авантаджии. Хапват, пийват, тия три неща.

"България ще продължи с категоричната си подкрепа за Украйна. От самото начало на тази непредизвикана война, България оказва последователна помощ на Украйна на всички възможни нива - политически, финансово, военно, хуманитарно и дипломатическо" /// Руснаци, живеещи в България, пращат военни коли за сънародници, които се бият на украинска страна На площада пред Храм-паметник "Свети Александър Невски" в София бяха показани шест автомобила, които ще бъдат изпратени на "Легион Свобода на Русия" на фронта в подкрепа на Украйна. ДОРИ РУСНАЦИТЕ В БЪЛГАРИЯ ПОМАГАТ НА УКРАЙНА , а продажните русофили лижаъ задника на путлер. https://dnes.dir.bg/gallery/rusnatsi-zhiveeshti-v-balgariya-prashtat-voenni-koli-za-sanarodnitsi-koito-se-biyat-na-ukrainska-strana?i=5

Това са украинци, спонсорирани от украинското посолство и правещи се на руснаци

Никога у човека не е имало по-малко от Бога, драги братя, отколкото днес; никога не е имало по-малко, отколкото днес. Днес дяволът се е въплътил в човека, за да развъплъти Богочовека. Днес всичкото зло се е вселило в тялото на човека, за да изгони Бога оттам. Днес целият пъкъл се е преселил на земята. Дали някой се сеща, че земята някога е била рай?

РУСОРОБИ АКО НЕ ВИ ХАРЕСВА ДА ЖИВЕЕТЕ В СВОБОДНА, ДЕМОКРАТИЧНА СТРАНА, КОЯТО Е В ЕВРОПЕЙСКИЯТ СЪЮЗ И В НАТО , то чупката : ЧЕМОДАН, ВОКЗАЛ – Масква – с еднопосочен билет в путинското блато… ЕДИНСТВЕНИЯ НАЧИН ДА СЕ ОТЪРВЕШ ОТ РУСОФИЛА Е ДА МУ РЕЗНЕШ ТИКВАТА /// Стягайте куфарите и СИ СТОЕТЕ В ВКЪЩИ! На жителите на Руската федерация е забранено да влизат в Европа и САЩ Ужас – гледайте : youtu.be/8DmB34JwV_0 Държавният департамент унижи всички любители на зелена карта от Русия, като ги обяви за бездомници.

къде е да не станал санитарки при зеленски

Всички тези клоуни на снимката, заедно с бай Дън, заслужават да ги затворят в бункера на баш нациста зеленски и Путин да им метне един кинжал.

U.S. Embassy Sofia U.S. Commercial Service 16, Kozyak St. 1408 Sofia Bulgaria E-mail: Office.Sofia@trade.gov

главчев боко тиквата шиши киро истината ицо хамстера денко сапуна тия като да са люлинска група от 92 ра

Дано Главчев ,не завещава снимката с тези тъпи европейски лидери на внуците си! Нека се хвали с тях пред нас българите,ние си го знаем!

Понеже имаме независима журналистика.... Въпреки санкциите през 2024 г. форумът присъства на рекорден брой участници, което надхвърля подобни цифри през последните години. Гостите и участниците в събитието се събраха, за да обсъдят международната търговия и сътрудничество, пазарите на продажби, технологичното лидерство и инвестициите. В Санкт Петербург пристигнаха лидери на четири държави: президентът на Боливия Луис Алберто Арсе Катакора, президентът на Зимбабве Емерсън Дамбудзо Мнангагва, президентът на Република Абхазия Аслан Бжания, президентът на Република Сръбска (Босна и Херцеговина) Милорад Додик. Гости на форума бяха членове на кралските семейства на Бахрейн и Саудитска Арабия: Абдула Халифа Салман Алхалифа и Абдулазиз бин Салман бин Абдулазиз Ал Сауд. В събитията участваха повече от 120 високопоставени чуждестранни служители : ръководители на международни организации и асоциации, външни министри, ръководители на дипломатически мисии, ръководители на чужди градове и региони. Най-много са делегациите от Китай - 192 участници, ОАЕ - 105, Зимбабве - 86, Казахстан - 84, Индия - 80, Оман - 75. От руска страна във форума участваха: 40 високопоставени служители, 30 ръководители на федерални служби и агенции и 81 ръководители на субекти на Руската федерация. Във форума участваха над 8300 представители на руския и чуждестранен бизнес. Чуждестранният бизнес беше представен на форума от повече от 480 компании от 94 страни и територии, руският бизнес от над 3300 компании. За първи път във форума участваха представители на ключови компании и организации в диамантената (минната) индустрия от страните от Африка и Южна Азия. Сред участниците в ПМИФ 2024 бяха широко представени водещи автомобилни корпорации в Китай и техните руски подразделения. За безпрецедентния интерес от родни и чуждестранни медии свидетелства и броят на журналистите, отразили събитията на форума – над 4216 души от 34 държави.

сега стана ли ви ясно защо е ималп Нюрнбергски процес за фашистите и Народен съд за всички които са подкрепяли фашисткия режим на Хитлер кумирът на бандеровската нацистка хунта на жида комедиант зеленски

тия от снимката всичките ще бъдат изправени пред нов Лайпцигски процес за подстрекаване на войни и геноцид над украинския и руския народ а бандеровската нацистка хунта на жида комедиант зеленски ще бъдат изгорени както изгоря кумирът им Хитлер залят с туба бензин !

Лайпцигският процес е съдебен процес (21 септември – 23 декември 1933) в Лайпциг срещу Маринус ван дер Любе, Ернст Торглер, Георги Димитров, Благой Попов и Васил Танев, обвинени в подпалването на сградата на Райхстага

бърка Нюрмбер с Нова Зеландия

Е, те ви поредният пример че за когото и да гласуваш получаваш, различно изглеждащ, един и същи катил.

Шоомени !

ще трябва да си Гледат НаЗад През Рамота и пак няма да са сигурни кога ще им сипат Чайче с Плутоний или Новичок! Русия - Забавя, но НЕ Забравя!!

е бензиностанция с ракети, от регионално значение а след като се разпадне ще стане газостанция без ракети и без значение

Както винаги ционистите търсят доброволци да им платят войната ....както се казва помен с чужда пита

Коментари - Главчев се включи в лидерската подкрепа за Украйна от форума в Швейцария | Днес.dir.bg

Главчев се включи в лидерската подкрепа за Украйна от форума в Швейцария

За Европейския съюз и Съединените щати въпросът е да намерят повече съюзници, които да засилят натиска върху Москва във войната в Украйна, каза австрийският канцлер Нехамер, имайки предвид глобалния юг

Обратно в новината

Коментари - Главчев се включи в лидерската подкрепа за Украйна от форума в Швейцария | Днес.dir.bg

Коментари

"Видяла жабата ,че подковават коня.... че и тя си вдигнала крака "

Двете марионетки (единият е най-злият диктатор на нашето съвремие( са ясни, но коя е госпожата поддържаща фашизма, която се е снимала с тях?

Главчев е национален предател и отдавна е в списъка с останалите такива. За всичко се плаща, сине майчин!

Главчев е Министър-председател на България, а държавата ни е член на НАТО и на ЕС от 25 години. На какво е "предател" и какво трябва да плаща и3рожденецо ?!

Народа вече не мисли така ха , ха

Много си прост, Саше! "Национален предател" какво означава според теб, че питаш, на какво е предател?

"Америка застава на страната на Украйна не от милосърдие, а защото това е в наш стратегически интерес",

А пРоссия защо иска да пороби Украйна, след като има достатъчно територия, неусвоена и неефективно използвана ....

Тоя за едната екскурзия до Швейцария и в гей парад щеше да се включи. Интересно, всичките тези "лидери", дето са се събрали там, допреди няколко месеца ревяха как РЕусия трябва да бъде победена на бойното поле и никакви мирни преговори не трябва да се водят... Ха ха ха, клоуни, сега са в позицията на губещи и руснаците вече поставиха условията си за мирни преговори. Преговорите ще са при условията на Русия, а не на загубеняците от запа, укронацистите никой не ги пита дали им харесва или не, те са марионетки. зеления глупак е в най-кофти положение, според инстанбулския мирен договор, бандеристан щеше да си е цял с автономни републики, но тъпакът , под диктовката запада не прие и обрече на смърт над милион укронацисти, а сега хем е загубил територии, хем е отговорен за смъртта на загиналите и не го чака нищо добро, ще му задават въпроси защо беше всичко това, а западняците ще го изоставят защото вече не им е нужен.

ебати лъжите каза бе човек? Ама си на правилното място де, сега целия офис ще ти напляска + за добрите лъжи ДА ЖИВЕЕ РУСКАТА ПРОПАГАНДА В БЪЛГАРИЯ Слава на бога, че поне сте малко в реалния живот

Ха ха, не ти харесва истината, което е нормално, след целия вой през последните две години, накрая отворковците от запада и сащ са наритани и квичат като кучки :)))) Малко сте лгбт хемороидите , дето ви плащатстотинки от козяк :))

това е вашата истина от руското посолство. И като пак заговори за гейвое....не беше ли ти заедно с Филип Киркоров на гей голото парти в Москва

и само някакви 20 платени русо-български проститутки нон стоп пропагандират в тоя скапан руски сайт на Моника Станишева

че Иран и Северна Корея са на страната на Русия... НО ТОВА НЕ ГИ ПРАВИ ПО ДОБРИ

настъпах мазолите на русофашистите. Кво стана друзя.... истината боли а?

Къде е цирка?

Докъде я докарахме, неизбирани от никого ренегати да търчат да ни представляват, и да правят обратното на това, което народа желае!

Мъчно ми е за нас Българите,че имаме такива пропаднали политици...Те не мислят за народа ни ,дадоха небето на натовските самолети и забраниха на системите срещу градушки да работят нормално ...резултата е видим...Всеки украински бежанец има повече права от нас за здравните осигоровки получава права за услуги за който ние с осигуровки от 20години доплащаме,за паркинги и т.н Нямаме право да се оплакваме Щом ги търпим....

нас,българите.....къде се буташ бе,москалска изтривалко ? К'ъв българин си ти ве, слуга на северноазиатски орки ! И да, нямате право да се оплаквате ! Ще търпите и ще виете като бити мастии, че другата опция е емиграция в пРоссия, ама нещо не виждам да сте повлекли крак натам :)))

Главоча може ли да не се включи към идиотите. Всеки си търси средата.

И тоя май иска да пътува...

Хвърлих поглед на поста на Главчев и спрях да чета след първото изречение. Човекът простодушно си е признал за какво е там - "Пристигнах в швейцарския курорт ...". Две-три задължителни селфите, с тоя-оня, и пост във ФБ - работата е свършена. Какви трудолюбиви политици имаме, как да не ни завидят всички държави!

Новите ватници в Н.С. от така нареченото "Величие", казват : Р.Ф. не може да бъде победена, но не уточняват в какво. Военно може би да а може би не, но в икономически план вече е победена. Санкциите действа бавно, но сигурно, 200 рубли, за долар, сигурен знак, за крах финансов и икономически. Както казва Щолц, хулиганско поведение в международните отношения не се толерира и се наказва.

На Русия долари и евро, от два дни веч,е не им трябват.

На кой му трябват рубли е въпроса.

ще трябват на всички,ако искат да имат икономика.

Ами засега 1$ = 89 рубли, другото са си твои мокри сънища.

Валутният калкулатор дава 0. 00000 при операции с рубли. И за 200 не можеш да обмениш рубли за долар или евро. Санкции се нарича.

Ами смени батериите на калкулатора, бе, или по-добре направо самият калкулатор :) Този на Форекс от петък дава спад на долара до 87,50 рубли за долар.

Прекрояване на граници? Ми да. След ВСВ, завършила с прекрояване, не е имало нито едно десетилетие, през което да не е имало прекрояване на граници. Винаги след конфликти и воййни. И сега ще е така. Русия ще се изтегли от бивша Украйна когато, напр. - Сверен Кипър го върнат на Кипър - Косово го върнат на Сърбия - Бангладеш на Пакистан - Западните покрайнини на България (договорът отдавна изтече) - почти половината Израел го върнат на Йордания, Сирия и на независима Палестина (по решението на ООН) - Вилнюс го върнат на Беларус - почти една трета от Полша я върнат на Германия и още куп територии на куп сържави. И всичко това за стане по мирен път. Тоест - никога. Така е то в света на демокрацията с глобален хегемон САЩ. Който вече отива в небитието.

Македония е създадена изкуствено от антибългарите БКП , Москва и Белград!!!!! В руската империя има 120 народа под руско иго заедно с Волжка България която удобно забрави бе копейка. Кога Киев е създаден 482 г на днешна Русия крякали само жаби ха ха ха Москва е Създадена от Царя на Волжките Българи Ахад Мосха(1061-1076) и носи Неговото Име ! Какво е това Руснак ? Да не е Порода БЪЛГАРСКИ Добитък развъждан Предимно около Българския Обор МОСХА(МОСКВА) Основан 1068 г. от Българския Цар Ахад Мосха(1061-1076) ? Край Москва е била Резиденцията на Ахад МОСХА, там Българите са Отглеждали Добитъка-Овце, Свине,Коне,Кокошки...а Руските Дегенерати си Направиха от Българския Обор Столица. Ми то Говедото си е Говедо... ДА СЕ ЗНАЕ: Руската "Нация" е Продукт на Любовта между Българско Арийско Говедо и Хазарска Педерастка Свиня кланяща се на Фалоса. Заплождането е станало в старата Българска столица Бащу (Киев) а Виновник е Угор Лачин (Игор Рюриков) издънка на рода ДУЛО. Цялата земя от Москва до Казахстан,от Киев до Атина и от Солун до Будапеща е Българска. КАЗАХ !

Това, за гнилия запад и фалита на капитализма го слушаме, от как СССР ни окупира 1944 г. , по-старите го учиха и по "Научен комунизъм", да имаше такъв предмет в училище! Смятайте колко години сме лъгани и някой овце продължават да чакат и докато чакат живеят в мизерия. Китай най-комунистическата държава, прие друг подход ; "Две системи една държава" и е лидер в света, докато Р.Ф. има икономика, колкото на един Щат в САЩ .

Както се вижда. Добро утро българи. Слава на Украйна!

кукли на конци

Конгречулейшънс, както казва вожда му.

В Русия президентът се превърна в клоун, а в Украйна клоунът стана истински президент. Русия не е държава, Русия е вид лайно. /// ДА, ЗЕЛЕНСКИ УПРАВЛЯВА 25 ГОДИНИ, И УКРАЙНА НАПАДНА ПЕДЕРАШКА /// Само не разбирам и ако може някой начетен да ми обясни простичко, защо е КИЕВСКИ РЕЖИМ , след като от 1991 Украйна има 7 / седем/ избрани президента, а от 2014 - два демократично избрани на избори, та защо тогава да е РЕЖИМ? От 2000 г, с кратък конституционен трик РФ има ЕДИН президент и забранени всякакви медии, НПО- та,публични прояви и въобще всичко инакомислещо, но в Украйна, видиш ли, било режим? Байдън отдаде чест на Зеленски! Довършиха Путин - Украйна я вкарват в НАТО. Русия ще плати за всичко. https://youtu.be/l-U_yU4OH6o /// Бившият австралийски премиер: Путин – е най-отвратителният лидер в историята 6/15/2024, Тони Абът каза, че диктаторът на Руската федерация «трябва да умре ». 28-ият министър-председател на Австралия Тони Абът нарече нелегитимния президент на страната-агресор на Руската федерация Владимир Путин «, най-отвратителният лидер » в историята.

Защо копейкаджиите, които така яростно защитават русия и нейния крепостен строй не ходят да работят, учат или живеят там ? Повечето от тях дори не владеят руски. ? Защо копейкаджиите не учат руски – защото са тъпи , умствено ограничени мургави циганета ? Ако случайно решат да отидат в русия да помагат на ония "братушките" как ще се разбират с тях ? По принцип русофила е с айфон и немска кола Най-голямата мечта на руския патриот е да стане немски, италиански , френски, английски, и най-вече американски патриот! Много ги обичам такива русофилчета - лижат Русия пък си веят задника по гадната Европа и се надуват в западни автомобили. Олигофрени Сър. Защо не заминахте да заработване не Евро, а безполезни рубли в русското блато ? Оказва се че русофилията е добре , но по-ценно от рублата винаги е Доларът и Еврото Какво представляват "русофилите" - получовешки същества в приведено положение със задните си части към путлер и с очи на запад - Европа и Америка. \\\ Най-големия кеф е да гледаш как русо-робите се гърчат в агония в опита си да защитят руската страна! Защо хленчите и рИвете бе путински помияри ? Колкото и да се напъвате платени ватни подлоги, дори да се осерете, никога нищо не сте в състояние да промените. Само ви измират от злоба и без това супер ограниченото количество нервни клетки. . ВИЕ СТЕ БЕЗГЛАСНА БУКВА – ДОРИ НЕ СТЕ ПОСЛЕДНАТА ДУПКА НА КАВАЛА. НА КОЙТО НЕ МУ ХАРЕСВА – ЧЕМОДАН- ВЛАКА - И РУСКОТО БЛАТО. Ха-ха, червеногъзи нещастници… /// Червена Кучка лае от зори а керванът си върви и от злобата голяма от устата капе пяна диагнозата е ясна кучката червена е просто бясна, а глутницата много гладна затова е толкоз гадна всеки умен туй го знай то не става само с лай!

Срам и позор за българския народ е присъствието на българин сред тази сбирщина идиоти, които насъскват нацистка Украйна срещу Русия, нашата Освободителка от петвековното турско робство без която нямаше да има България, а само турски вилаети.

Срам и позор за българския народ е -ПРИСЪСТВИЕТО НА РУСОФИЛИ ЛУМПЕНИ Това да се родиш русофил си е трагично събитие. Всеки прегрешил в преждният си живот индивид , се преражда в миризлив русороб. Всеки ден си подложен на унижения от успехите на Украинската армия. Всеки ден да четеш новини я за потънал руски кораб, или свалени по няколко самолети , или унищожени летища, нефтобази, складове или унищожени по 1700 орки за ден … Да си русофил значи да подкрепяш КРАДЦИТЕ, УБИЙЦИТЕ, отровителите, Асад, терористите от хамас , талибаните, ислямска държава и хусистите , да мразиш САЩ и Европа, които те хранят , да славиш Ленин, Сталин, комунизма и православието, КГБ, ЧК, ГРУ и Рамзан Кадиров. Пълна шизофрения. Русофилията е тежко психично заболяване Практически е неизлечимо дори и с помощта на силни медикаменти и активно психиатрично лечение. Основния симптом е сляпата привързаност и преданост към Русия, при положение, че тази страна значително изостава от развития свят в икономическо, политическо, научно, техническо, духовно и културно отношение. ЕДИНСТВЕНИЯ НАЧИН ДА СЕ ОТЪРВЕШ ОТ РУСОФИЛА Е ДА МУ РЕЗНЕШ ТИКВАТА Що е русофил получовешко същество в наведена поза с задни части на изток към Путя и очи на запад. .

СМЕШЕН ПЛАЧ… Когато през Втората Световна война се събираха Чърчил , Рузвелт и сталин – да сте видели поканен Хитлер ? Целта им беше да се унищожи Германия и Хитлер. И СЕГА Е СЪЩОТО – ЦЕЛТА Е ДА СЕ УНИЩОЖИ червената чума - фашистка русия и фашиста путлер. Той ВЕЧЕ заяви , че не само няма да се изтегли от чуждата държава , но иска и още територии. КАКВО СЕ ПРАВИТЕ НА НЕВМЕНЯЕМИ РУСОФИЛИ ? ТУК ДОЛУ РУСОФИЛИТЕ РЕВАТ ЧЕ ФАШИСТКА РУСИЯ Я НЯМАЛО В ШВЕЙЦАРИЯ. Никой и няма да покани нациста путлер. Тъпи русофили , учете история… НИКОГА НЕ СЪМ ВИЖДАЛ ТУК ПО-ЖАЛКИ , НЕУКИ И НЕОБРАЗОВАНИ русофили. За какво ви плаща митрофанова на такива бездарни , необразовани мургавелковци ? Сто държави са се събрали за да унищожат развъдника на ЗЛОТО - рашизма и путлер. Кой би си помислил през 1942 г., че 80 години по-късно Германия ще помага на Украйна да смаже фашистката гадина. /// Американските политици са поставили задача на страната си : да унищожат и разчленят вашият свино-райх. И тях малко ги интересува грухтенето от лайняната ви кочина. Това означава, че на Украйна ще бъдат доставяни оръжия и финансова помощ в неограничени количества. /// Антифашистка коалиция СРЕЩУ ФАШИСТКА РУСИЯ - сега 54 държави (това са тези, които вчера говориха в Рамщайн за по-нататъшна демилитаризация и денацификация на Русия). Кой би си помислил през 1942 г., че 80 години по-късно Германия ще помага на Украйна да смаже фашистката гадина. 800 американских компаний согласились производить оружие для Украины 800 американских компаний подали в Министерство обороны США 1300 предложений по инновационному вооружению, которое они могут производить для Украины.

Рублата СЕ СПОМИНА - ТИХО ПРЪДНА , ПУКНА И СЕ НАСРА - УМРЯ. ! Московската борса КАПУТ : Руснаци щурмуват обменниците , Китай потрива ръце https://youtu.be/gSV0FVq5FpY /// ЛОШИ новини за руснаците забрана на борсите им да използват долари и евро ! Погребение на рублата и връщане на орките .към 90-те години: Съединените щати предизвикаха смут в Руската федерация https://youtu.be/lB4caIUtm5w

Фалшивите руски референдуми в Украйна бяха признати само от 2 недо-държави - КНДР и Сирия. „Светът подкрепи Украйна, но кой подкрепи Путин? youtube.com/shorts/kGDFHa8SU_A?feature=share /// На Украйна помагат над 132 държави по света... На руските фашисти помагат само две държави и половина - ВСИЧКИ – ЦЯЛ СВЯТ ПОМАГА НА УКРАЙНА!!! ...И НЕКА БЕДНАТА РАШКА ДА СИ ЧЕШАТ РЯПАТА. И НЕКА Пропагандистите – РУСОФИЛИ пръскат отрова

Имитация на преговори. А войната продължава .

БЪДЕЩИ ПРЕГОВОРИ СА ВЪЗМОЖНИ САМО В СЛУЧАЯ : ИЗТЕГЛЯНЕ НА ФАШИСТКИТЕ ВОЙСКИ ОТ ВСИЧКИ ОКУПИРАНИ УКРАИНСКИ ТЕРИТОРИИ, КОИТО ПРИНАДЛЕЖАТ НА УКРАЙНА КЪМ 1991 год. СЛЕД ТОВА ЩЕ ИМА ИЗПЛАЩАНЕ НА РЕПАРАЦИИ ОТ СТРАНА НА НАЦИСТКА РУСИЯ ЗА РАЗРУШЕНИЯТА . СЪД НА ВОЕННО ПРЕСТПНИЦИТЕ В МЕЖДУНАРОДНИЯТ СЪД В ХАГА … и така нататик В противен случай война, от която путлер няма да излезе жив , разпадане на РФ . Зеленский (цитат) : Вернем границы 1991 года и тогда можно будет договариваться с Россией Украинският президент Владимир Зеленски каза във вечерно обръщение в понеделник, че мирът с Русия ще бъде възможен само след като тя върне окупираните територии Блинкен КАЗА МНОГО ЯСНО НА РУСКИТЕ ФАШИСТИ (цитат) : „При справедливи и устойчиви условия, които ще отразяват суверенитета и териториалната цялост на Украйна“ точка. КАКВО НЕ Е ЯСНО ТЪПИ РУСОФИЛИ ? ВИЕ ГЛУПАВИ ЛИ СТЕ ИЛИ САМО РУСОФИЛИ ? /// Борел за ултиматума на Путин: Агресорът не може да диктува условията на примирието 6/15/2024 Ръководителят на европейската дипломация отговори на руския диктатор. Върховният представител на ЕС по външна политика и политика на сигурност Хосеп Борел отхвърли така наречения «мирен план на Путин, припомняйки, че всъщност той няма интерес към мира. ///

Той Путин ясно го каза: 2027 започва строежа на новата федерална магистрала М13: Москва, Харков, Одеса която ще е със 8 платна. Лансира се и възстановяването на ферибота Варна, Иличовск, Поти при интерес. Ама като гледам ще е Иличовск, Поти само, заради американските санкции срещу Грузия. През 2008 Сякашцвили започна войн срещу Русия и после американците го изоставиха и сега си кисне в затвора. Същата участ я чака и Украйна.

Путин по телевизора най отговорно заяви : За всичко е виновен слабака Зеленски… Аз само нападнах като хиена, без да обявя война Украйна, а Зеленски взе че ни изби цялата елитна професионална армия от 350 000 която изпратих. И сега едва едва набрах за луди долари още 570 000 – пандизчии, бездомници, бедняци с кредити , педофили , изнасилвачи , убийци , бандити , НАРКОМАНИ , араби , афганци , африканци , сириици , непалци , шри ланка , кубинци … но и те са на пръвършване. Ко да прая ? Путин ( ревейки) : Как може БЕ… , един артист , без флот , без авиация , без армия…в началото с ловни дружинки ? А моя Лъжливият генерал Конашенков през 2022 год. Ме уверяваше : Ние унищожихме : -НАТО: 5-6 броя -Превзхме Киев: 3 пъти -Превзехме Харков : 49 пъти -Унищожени Хаймарс : 3300 единици (а те – 8+8бр. още не бяха пристигнали в Украйна); -Унищожихме още на летищата всички самолети и вертолети по 6 пъти , -Заловихме : Зеленски 2 пъти , Залужньй 5 пъти , Буданов 7 пъти Путлер : И сега като гледам трета година вече – моите все още са затънали в калта край Авдеевка . Кой , кой от генералите ме излъга , че сме „втората“ армия в света ?

ДО ЛЪЖЛИВИЯ РУСОФИЛ " Призив за мир" ПЕДАЛ , ПОД ДУЛОТО НА АВТОМАТИТЕ НЕ СЕ ПРАВИ ДОПИТВАНЕ. Руските пропагандисти признаха фиаското Донбас мрази окупаторите. Руският военен кореспондент Романов открито пише в канала си , че полуразрушеният Лисичанск, превзет от руските войски, мрази окупаторите. Всички млади са за Украйна. Много млади хора бяха в териториалната отбрана и помагаха на украинските въоръжени сили, а след превземането на града напуснаха Лисичанск. /// Жители на Донецк и Луганск, спомнете си как добре живеехте преди 2014 г. Аз самият бях в Донецк по това време и единственият проблем, който имах, беше къде да намеря хубаво месо за барбекю. И сега руските фашисти правят на кайма населението на Донецк.

Е, то по време на СССР в Донецк и месо имаше и всичко имаше. Жалко.

Юнак! Не му издържа душицата и се изтъпанчи до другия нелигитимен.

Зеленски е Президент избран от народа на наистина демократични избори, за разлика от анулирания Путин , който не признават за президент в цивилизованият свяат ! Зеленски НЕ УПРАВЛЯВА КАТО путлер 25 ГОДИНИ Зеленски НЕ Е ПРОМЕНИЛ КОНСТИТУЦИЯТА ЗА СЕБЕ СИ... Зеленски е Човек с главна буква!!! . И В ПАРАШКАТА: . Избори без избор. Съд без правосъдие. Полиция без чест. Армия без агони Телевизия без истина. Спорт без знаме. Църква без Бог. Президент без морал. Държава без бъдеще . В Русия президентът се превърна в клоун, а в Украйна клоунът стана истински президент. Русия не е държава, Русия е вид лайно. /// ДА, ЗЕЛЕНСКИ УПРАВЛЯВА 25 ГОДИНИ, И УКРАЙНА НАПАДА ПЕДЕРАШКА

Избран с лъжа. Да бяха спазили Минските споразумения и щяха да са си в Украйна.

Само да допълня - и може да свири на пиано с паламарката си. Голям артист - голям президент - голям фен на бЕлото и - голям душманин на украинските майки, чийто деца изпраща да гинат на фронта мърцина. Изпратил жена си да обикаля бутиците по Европа (не че тя се дърпа), а той да плющи млади украинки-патриотки.

Защо никой не е поканил и не пита Донецк, Луганск, Херсон, Запорожие и черноморския полуостров Крим те какво предлагат? Били "окупирани", били "анексирани", ами извикайте ги и ги питайте извън окупираните и анексирани територии. Не смеете, защото знаете отговора. Защото всяка от тези области проведоха референдуми и с огромно мнозинство решиха да се отделят от Украйна като независими републики. И когато Украйна започна да бомбардира собствените си граждани, те поискаха помощ от Русия. Какво се правят на слепи, глухи и неми всички от евроатлантическия блок заради огромните печалби, които получават от войната за сметка на животите и бъдещето на украинския народ.

НЕ ЗАБЕЛЯЗВАТЕ ЛИ тишина Фюрерът от СС във фабриката за тролове – В ЧЕРВЕНОГЪЗИЯ ДИР извика на псетата си в слушалките „Фас“ и всички изчезнаха от форума едновременно. Шефът на „фабриката за тролове“ беше изключително недоволен от работата на своите скотове-ботове. Той ги нарече „глупави, неграмотни идиоти“. Папагали -СУПЕР ГЛУПАВИ БЕЗМОЗЪЧНИ СЪЗДАНИЯ... И ги заплаши, че за провала си на ДИР-а днес няма да получат заплата. Как митрофанова ви наема такива тъпи , необразовани , безмозъчни индивиди ? Вие сте срам и позор за русофилията. Фашистките кучета на ДИР-а … пърдяха , сраха и мазаха лъжите си , изядоха си лайната , реваха КАТО ГЛУТНИЦА ДИВИ, псета – получиха от посолството своите 11 рубли за пост и позорно избягаха Дори ботовете на ДИР-а веднага бягат от истината...

Я пак го обясни и по бавно,че не те разбрах!!!Аз съм онзи бот от ДИРА дето не ми плащат и съм тъп!Давай обясни за мен бавно и внятно:)))

държавата ме граби медите ме лъжат кво да ви пазя? сиктер идиоти

... и когато се събудиш рудоробче , виждаш, че си покрит с мокри от урина страници на вестник Правда? Иди купи презервативи на баща си, за да не ражда повече недоразумения като теб. Малоумници, как всички са ви събирали на боклука от абортни отпадъци и са ви и отгледали? И като на всички руски овце Путин ти сложи розови очила и ти отне мозъка . В Русия се появи нова нелечима смъртоносна болест: Путинизъм на главния мозък ... Ако руснаците нямат победи, те веднага ще измислят такава. Ако руснаците не воюват с никого, те започват да забелязват, че живеят в говна .

ВСИЧКИ ЦЯЛ СВЯТ ПОМАГА НА УКРАЙНА Украйна е подкрепена от 132 държави, а Русия от две и половина, ТОВАЛИ ВИ Е : „Целия свят пидкрепя Русия“ ха, ха, ха А НЕКА русоробите ДА СИ ЧЕШАТ РЯПАТА. Пропагандистите пръскат отрова от яд и завист . Не трябва да имаш 100 рубли, но имай 100 приятели (американска поговорка) Всичко, което Ватники остава са истинските им приятели . -Ирански молли - Венецуелски комунисти -Севернокорейски чекиджии - сирийски химик -Лукашенко... май повече няма приятели. . Трудно е да се намери държава в необятния свят, с която Кремъл да не си е развалил отношенията! Ватниците не обичат никого, нямат приятели, а само врагове. (ватниците просто не могат да съществуват без врагове. Дори и да нямат врагове, те ги измислят или създават) /// С руската Педерация са само народите от Африка и то най-бедните и най-изостаналите. Дори Южна Америка се отрече от Руската федерация, както дори Венецуела се отрече от чумата. /// -Ирански молли - Венецуелски комунисти -Севернокорейски чекиджии - сирийски химик Нам таких друзей не надо! Нямаме нужда от такива приятели! https://www.youtube.com/shorts/u0jHAoGoeU4?feature=share

Ти навярно си много младо кюрпе и за теб ще препоръчам песничката на Роси Кирилова-Ела наша е нощта!!!Послушай я,може и нещо да ти светне!Но на дали:((((

Близо 70% от анкетираните по света казват, че тяхното правителство трябва да подкрепи Украйна, докато се защитава от руската агресия. България (85%), Жителите на Португалия (86%), Швеция (81%) и Австралия (80%) подкрепят най-много Украйна, следвани от жителите на Обединеното кралство (79%) и Канада (78%). ... Украйна е подкрепена от 132 държави, а Русия от две и половина, ТОВА ЛИ ВИ Е : „Целия свят подкрепя Русия“ ха, ха, ха

Как ФАШИСТКА русия увеличива своите територии. Докато има Русия ще има войни Няма да има Русия, ще има мир в целия свят /// АГРЕСИЯТА НА РУСИЯ СРЕЩУ ДРУГИ СТРАНИ КЪДЕ Е РУСИЯ, ТАМ ИМА САМО СЪЛЗИ И СМЪРТ 1. Украйна 1918 2. Полша 1920 3. Азербайджан 1920 4. Грузия 1921 5. Китай 1929 6. Япония 1938 7. Полша 1939 8. Финландия 1939 9. Румания 1940 10. Япония 1945 11. Китай 1946 12. Сев. Корея 1950 13. Китай 1950 14. Венгрия 1958 15. Лаос 1960 16. Виетнам 1961 17. Алжир 1962 18. Египет 1962 19. Иемен 1962 20. Сирия 1967 21. Чехословакия 1968 22. Китай 1969 23. Камбоджа 1970 24. Бангладеш 1972 25. Ангола 1975 26. Етиопия 1977 27. Афганистан 1979 28. Ливан 1982 29. Азербайджан 1988 30. Азербайджан 1990 31. Грузия 1991 32. Молдова ( Приднестовье) 1992 33. Грузия 1992 34. Таджикистан 1992 35. Южна Осетия и Ингушетия 1992 36. Чечня 1994 37. Дагестан 1994 38. Чечня 1999 39. Дагестан 1999 40. Грузия 2008 41. Украйна 2014 42. Украйна 2022

А къде забрави България???Или казваш ти историята не я знаеш,ти пишеш каквото ти казват американците:))))

Циркаджийски номера. Маймунджилъци. Но пък доста авантаджии. Хапват, пийват, тия три неща.

"България ще продължи с категоричната си подкрепа за Украйна. От самото начало на тази непредизвикана война, България оказва последователна помощ на Украйна на всички възможни нива - политически, финансово, военно, хуманитарно и дипломатическо" /// Руснаци, живеещи в България, пращат военни коли за сънародници, които се бият на украинска страна На площада пред Храм-паметник "Свети Александър Невски" в София бяха показани шест автомобила, които ще бъдат изпратени на "Легион Свобода на Русия" на фронта в подкрепа на Украйна. ДОРИ РУСНАЦИТЕ В БЪЛГАРИЯ ПОМАГАТ НА УКРАЙНА , а продажните русофили лижаъ задника на путлер. https://dnes.dir.bg/gallery/rusnatsi-zhiveeshti-v-balgariya-prashtat-voenni-koli-za-sanarodnitsi-koito-se-biyat-na-ukrainska-strana?i=5

Това са украинци, спонсорирани от украинското посолство и правещи се на руснаци

Никога у човека не е имало по-малко от Бога, драги братя, отколкото днес; никога не е имало по-малко, отколкото днес. Днес дяволът се е въплътил в човека, за да развъплъти Богочовека. Днес всичкото зло се е вселило в тялото на човека, за да изгони Бога оттам. Днес целият пъкъл се е преселил на земята. Дали някой се сеща, че земята някога е била рай?

РУСОРОБИ АКО НЕ ВИ ХАРЕСВА ДА ЖИВЕЕТЕ В СВОБОДНА, ДЕМОКРАТИЧНА СТРАНА, КОЯТО Е В ЕВРОПЕЙСКИЯТ СЪЮЗ И В НАТО , то чупката : ЧЕМОДАН, ВОКЗАЛ – Масква – с еднопосочен билет в путинското блато… ЕДИНСТВЕНИЯ НАЧИН ДА СЕ ОТЪРВЕШ ОТ РУСОФИЛА Е ДА МУ РЕЗНЕШ ТИКВАТА /// Стягайте куфарите и СИ СТОЕТЕ В ВКЪЩИ! На жителите на Руската федерация е забранено да влизат в Европа и САЩ Ужас – гледайте : youtu.be/8DmB34JwV_0 Държавният департамент унижи всички любители на зелена карта от Русия, като ги обяви за бездомници.

къде е да не станал санитарки при зеленски

Всички тези клоуни на снимката, заедно с бай Дън, заслужават да ги затворят в бункера на баш нациста зеленски и Путин да им метне един кинжал.

U.S. Embassy Sofia U.S. Commercial Service 16, Kozyak St. 1408 Sofia Bulgaria E-mail: Office.Sofia@trade.gov

главчев боко тиквата шиши киро истината ицо хамстера денко сапуна тия като да са люлинска група от 92 ра