Коментари - Зеленски заяви на конференцията за мир, че натискът върху Москва се увеличава | Днес.dir.bg

Коментари - Зеленски заяви на конференцията за мир, че натискът върху Москва се увеличава | Днес.dir.bg

Коментари

Този комедиант ли е или беше обикновен клоун?

Г-н Стефанов, Зеленски не е президент на Украйна. Или не си в час или повтаряш като папагал лъжи. Това не е конференция за мир а сбирка за да се напият и наядат. Украинците умират заради Зеленски и американските интереси. Никой не говори за лабораториите за биологично оръжие в Украйна и избитите 14000 мирни граждани в Донбас. Ако Путин се изтегли Донбас става пустиня.

Точно така. Всички ние, цялото прогресивно човечество оказваме невероятен натиск върху Русия, който няма как да устои. Оше един мощен гей парат който да покаже нашата решимост и Русия ще бъде обезоръжена.

Ние в квартала знаем от малки Там дето двама си мерят пишките да не си слагаме дупето . Тука тия "политици " явно , като видят пишки си свалят гащите .... ама щом им харесва дупетата са си техни само да не сложат вашите дупета при ония дето си го мерят

Зелински се оттегли от Истанбул защото Борис Джонсън долетя и ги убеди да се бият

Затова и руснаците се отдръпнаха от Киев.Заради мирното споразумение

Трябва да има явно изискване да се назначават кадри у нас, след като са положили изпит по правопис и правоговор на родния ни език. То бива неграмотници, но това вече е прекалено!

Ми то няма кой вече.изредиха се всички.Колко са 5 милиона.......

Аз оставам с впечатлението, че каквито и санкции да въвежда Западът, Русия намира начин да продава това, с което разполага и да купува това, от което се нуждае, за да може да продължи да води войната срещу Украйна. И какво общо има Украина с НАТО? Столтенберг ли ще предложи план за мир? Зелю защо се оттегли от Истанбулската среща?

Коччината е опряна в ъгъла и е ритана като мръсен помияр :- ))) с новите си санкции САЩ и го натърка в азиатската мусура ;- ))) банките в Коччината спряха възможността за тегления онлайн :- )) в социалните мрежи е пълно със снимки на които се вижда как опашки от орки се опитват да си изтеглят парите :- )))) рублата се срина до ново дъно. 200 рубли за долар :- )))))

Чл. 90. (1) Принудителното лекуване в обикновено психо-неврологическо заведение може да бъде постановено от съда по отношение на душевно болен, който с оглед на неговото психическо състояние и на характера на извършеното общественоопасно деяние се нуждае от болнични грижи и лекуване по принудителен ред. (2) Принудителното лекуване в специална психиатрическа болница или в специално отделение може да бъде постановено от съда по отношение на душевно болен, който с оглед на своето психическо състояние и на характера на извършеното общественоопасно деяние се явява особено опасен за обществото или за своите близки. В тези случаи лицето се държи под усилен надзор, изключващ възможността то да извърши ново общественоопасно деяние

Така е ! Опасно и лошо е в Русия и за това въоръжени руснаци натискат все по на запад и северозапад / към Киев ! /.

Така и така са се събрали уточних ли датата кога ще бесят киевския кокаинов шут.

Събраха се, видяха се, хапнаха, пийнаха и на изпроводяк казаха - Ще оправим работата, не се притеснявай !

Ще оправим работата, не се притеснявай ще говорим и с Русия.

Пълен провал е тази среща.

Вярно е. Ако беше дошъл Путин- белезниците и в Хага.. Щеше да е веселба за целия свят ама се крие в бункера и лъже че не е поканен.

А, сега ми стана ясно Бидоня защо не посмя да се появи, че да си няма разправии с Хага задето подкрепя международно издирвания за военни престъпления Нетаняху. Крие се във ФАЩ и лъже, че е защото предпочитал Джулия Робъртс пред Зелю :))

Украински съдебни документи показват, че група ръководители на МК Брокерс са създали българска компания, за да помогнат на украински бизнесмен да изнесе големи суми пари извън страната и да укрие данъци. Разследване на измама от Бюрото за икономическа сигурност посочи Агро Борд ЕООД като посредник, помогнал за източването на милиони долари от Украйна. От документите става ясно, че сделките са за търговия със селскостопанска продукция, въпреки че директорът на "Агро Борда" Чанко Кольовски, който е и изпълнителен директор на "МК Брокерс", няма опит в тази сфера. МК Брокерс включва бивши български банкери, включително Коловски, който преди това е работил в Инвестиционна банка. Председател на Управителния съвет на МК Брокерс е Иван Вълчев, който преди това е работил в Пощенска банка. Бившият му колега от Пощенска банка Росен Николов също е член на борда на директорите на брокерската фирма. Българското издание "Капитал" отбеляза миналата година, че "Агро Борд" е с най-високи приходи от всички български компании в земеделския сектор. Коловски просто каза на изданието, че има добри контакти в Украйна. Според ВЕВ много украински компании, на които МК Брокерс е помогнал да прехвърлят пари извън страната, са били част от Аджиар Груп, земеделски холдинг, базиран в Кипър и притежаващ голямо количество земя в Украйна. Групата Аджиар е собственост на арменския бизнесмен Мисак Хидирян, който контролира много компании в Украйна и други страни и си сътрудничи с много други арменски фигури. Според украински съдебни документи Хидириан, който също е бил банкер и адвокат, е прехвърлил част от парите си в Русия чрез Агро Борд и други фиктивни компании. Източник от СБУ каза, че Хидирян има преки връзки с членове на украинската мафия и се радва на институционална подкрепа, включително в самата СБУ. Украинските власти наскоро иззеха 5,4 милиона долара от полска банкова сметка на естонска компания Грейнекспо, за която се твърди, че е една от компаниите, използвани за пране на пари

АЗ СЪМ ВИНАГИ НА ЧЕРЕШАТА ИЛИ ПИЯН ИЛИ ДРОГИРАН!

аз не знам къде съм и за кво съм с памперси не знам

ИСКАМ ДА ИЗКАЖА ХИЛЯДИ БЛАГОДАРНОСТИ НА МОЯ ПРИЯТЕЛ ЗЕЛЕНСКИ! ВИНАГИ СИ ПЛАЩА РЕДОВНО В ЗЕЛЕНО!

БЪЛГАРСКИЯТ НАРОД ВИНАГИ ЩЕ БЪДЕ С БРАТСКА РУСИЯ!

А от картела Кали са обещали безвъзмездна помощ от пудра на прах, която по нова технология ще бъде разпръсквана във въздуха. По този начин ще помогнат на Зеленият Шмъркалан и неговите хора да дишат по дълбоко и също така ще помогнат за намаляването на парниковият ефект със изкуствени облаци от натурална пудра и вече няма да има нужда от пътечки. Помоща в размер на няколко стотин тона се очаква да пристигне по море и въздух. Самолета на Зелениеят Шмъркалан ще бъде пилотният опит...очаквайте продължение:)

Тоя дебил е по-гнусен и от Хитлер, баси! Обаче трябва да му се признае, че си има добро пуделче на име Бай Дън, което весело му маха с опашка и му изпълнява всички команди - дай, донеси, пусни, остави, лай по Путин и т.н.

ЩЕ СЕ БИЯ ДО ПОСЛЕДНИЯ УКРАИНЕЦ ЩОТО СЪМ ТЪП НАРКОМАН ФАШИСТ ПОДЛОГА НА ФАЩ! НА КРАЯ ЩЕ МОБИЛИЗИРАМИ ДЕЦАТА!

ТОЧНО ТАКА НАПРАВИ И ХИТЛЕР НА ВРЕМЕТО

И АЗ ВЕЧЕ СЪМ ЗА РУСИЯ ТОЗ ЗЕЛЕНСКИ ВСЕ ДРОГИРАН!

ЦЕЛИЯТ БЪЛГАРСКИ НАРОД Е С БРАТСКА РУСИЯ НИКОЙ НЕ ОБИЧА КИЕВСКАТА ФАШИСТКА ХУНТА!

НЕ ВИЖДАМ ПРО АМЕРИКАНСАКИ ТРОЛОВЕ ПЛАЩАМ ПО 50 ЦЕНТА НА КОМЕНТАР!

Володимира съвсем се потопи в света на фантазиите.

великия пълководец Зеленски и световен лидер днес е склонен за милост . Утре Москва ще бъде благословена от ядрена украинска милост.. И хора въздържайте се . Не богохулствайте срещу велики хора като г-н Зеленски . Да жив и здрав не само целия свят го обича , а и цееелия български народ

И рушки трол да не си,един мач не може да изгледаш нормално,щото Кутев и Коцето няма да платят

Нещо не вдявам ли... как така преговори, без нападащият да го поканят? Тия съвсем са изкукали.

Руснаците също спазват международното право... ако не вярвате питайте Индия, която се включи във войната за независимост на Бангладеш а Русия, е, СССР де ама като настана времето да се плащат дълговете му само Русия се призна за, и остана, единственият му законен правоприемник, и помагаше срещу Пакистан и САЩ, така че руснаците са си написали домашното защото спазват Правото на самоопределение на народите, което е основополагащо в Устава на ООН, при това изрично е заявено правото на Народа да се бунтува срещу Правителство което го подтиска... а правото на самоотбрана е чак накрая,тъй че швейцарските клоуни може и да знаят как да си правят майтап със Зеленски ама от право нищо не отбират;)

Комедиантът наркоман пак демагогства от луксозен курорт, докато сънародниците му се опитват да избягат от Украйна, за да не ги пратят на фронта. Агония и смърт, това се случва с Украйна, докато Зеленски обикаля и говори глупости. Както искат да кръщават тази сбирка, без присъствието на другата страна в конфликта, изпращането на второстепенни чиновници от много държави, я превръщат във фарс. Среща без стойност, без смисъл. Путин вчера си каза думата и чака...

убий руснак- спаси дете.

От фронта ли пишеш.

Не от клозата. На лудницата.

Путин дали знае за "увеличаващия се натиск" ? Или още повече си умира от смях от безпомощността на еврогейовете ?

Той умира ,но от страх в бункера

Давай, Зеленски- чоловек Вселенски , ние сме с тебе, за победа в Украйна идва време, заедно ще построим Украйна и България ще съградим. Да развеем български и украински знамената да си върнеме страната Хайде смело във атака здрава работа ни чака. Зеленски има подкрепа от българи, украинци и всички ще има ракети за всички руски пички..ха.ха който лъже ,убива и краде. той от Зеленски бой ще яде. По централната руска телевизия вече говорят открито за ядрена световна война. Казват че така Русия със сигурност ще спечели. Защото руснаците щели да отидат в рая, а всички други просто щели да умрат. Обаче Свети Петър гледал руска телевизия. И от Рая като разбрали, че руснаците ще идват, подали молба за членство в НАТО.

руснаците били големи овце.. ами тези 700 000 н Украйна , що не се обърнат към Кремъл а умират заради комплексите на едно джудже. 200 милиарда долара това джудже похарчи да убива цивилни украинци и деца. Я сега си представете че тези пари са раздадени на всеки руснак.. те щяха да са милионери в долари и да харчат по почивки не по погребения. И целия свят ги мрази.... даже и ние българите.

Откога шепа педераси станахте "българите" ?

Горкият Вилхелм Тел, как ли се гордее със своите сънародници, които затънаха в блатата при Днестър и се чудят как да се измъкнат неосрани от тази конференция?

Щом и генерал Залужни обвини днес зеления клоун наркоман значи бесилото му е готово. Единственият му шанс е да продължи войната. Това е конференция на войната, а не на мира. Събрали се натовски палячовци да обсъждат капитулацията на Русия, а в това време хохола и натовците търпят пълен разгром на фронта и руснаците настъпват. Със същия успех Хитлер можеше да поиска капитулацията на СССР след Сталинград. Пълни палячовци.

Покрайна затъна много ,заради болните фантазии на Зелю Наркомана,да се надяваме след него да има човек ,който е с акъла си.

Пий си хапчетата, но този път без алкохол.

Само да напомня, че Си не отиде на срещата, защото отсвири Зелю заради липсата на покана към Путин, а Биден (Деменцията, не наркомана) не отиде, защото предпочете да отиде на събитие с Джордж Клуни и Джулия Робъртс. На присъстващите държави правителствата им масово изгубиха евроизборите заради антируската си политика :))

Надвишил е 5 пъти свръхдозата и пак нищо му "няма"... !

Россия затъна много ,заради болните фантазии на дядя Путя,да се надяваме след него да има човек ,който е с акъла си.

Пий си хапчетата, но този път без алкохол.

И как точно се увеличава натиска, след като така наречената конференция за мир се провали преди да е започнала ? Палячото Зеленски и неговите господари, САЩ и Еврогейския съюз получиха поредната "звучна пресница" след като много държави просто игнорираха това сатанинско сборище.

Това Зеленски го разправя. Другите участници никак не били убедени :))

Благодаря от сърце, че пак ми изтрихте коментара, в който нямаше нищо нецензурно. Явно трябва да пиша само добри неща за г-н Президент на Украйна Володимир Зеленски.

По погледа му личи, че ще му струват три месеца след 5 месеца /най-късно/.

Россия ке падне,та ке се разцепи!

Колкото гъза ти се разцепи от негърските паламарки или не чак толкова ?

След толкова много плюене така и не разбрах какво толкова лошо е извършил Зеленски. Някой от троловете, които сте днес на вахта, можете ли да обясните?

Защо не попиташ някой от стотиците хиляди украинци, които избягаха по други държави, че да ти разясни :))

Укро-фашистите са взривили два руски ФАШИСТКИ бомбардировача СУ34 на военото летище в град МОРОЗОВКА който е дълбоко в руският тил

Зеленски им разката фамилията на Бивша Русия. Целия свят се надпреварва да въоръжава Украйна, а Путин горко плаче в бункера и русначетата мрат като мухи на фронта. Прост народ (орки), слаба държава (Бивша Русия).

Я пак ,че да се посмея от сърце

" А ти… О! Ти си българин и патриотин! Запей песента „Гъби, мои гъби“, пък легни и сънувай, че си предводител на гъските, цар на кокошките и защитник на българския народ." :))

Бисмарк::""Даже най-благополучната война няма да доведе до разпад на Русия, която се държи на милионите православни християни. Тези последните, дори да бъдат разделени с международни договори така бързо пак ще се съединят едни с друг в едно, както бързо и цялостно се сливат капките живак. Тази неразрушима държава на руската нация е силна както със своя климат, своите пространства и своята непретенциозност, така и с осъзнатата необходимост от постоянна защита на своите граници. """

На всички омръзна от Руслямистан и претенциите на негово величество Путлер Втори.

Един милиард китайци не смятат така :))

И повече от ТЯХ - ИНДИЙЦИ !!!

Пак мечти, Украйна се смалява всеки ден, а Украинците ги ловят по улиците като диви животни. Тоя същия щеше и да Крим да превзема миналата година на 100%, ама умряха 70 000 човека и НИЩО. Как се наричат хора вярващи на човек който не е спрял да дрънка лъжи откакто е избран? Ами идиоти се наричат.

И Кой българофоб днес е на смяна с "гумичката" за триене.

Толкова е жалък Зеленски ,че на човек може да му домъчнее за него,ако не си спомни какъв подлец е

фашиста наркоман зеленски трябва да си плати за извършения терористичен акт!

Друсан идиот се прави на президент и лъже на псевдоконференция.

Коментари - Зеленски заяви на конференцията за мир, че натискът върху Москва се увеличава | Днес.dir.bg

Коментари - Зеленски заяви на конференцията за мир, че натискът върху Москва се увеличава | Днес.dir.bg

Коментари

Този комедиант ли е или беше обикновен клоун?

Г-н Стефанов, Зеленски не е президент на Украйна. Или не си в час или повтаряш като папагал лъжи. Това не е конференция за мир а сбирка за да се напият и наядат. Украинците умират заради Зеленски и американските интереси. Никой не говори за лабораториите за биологично оръжие в Украйна и избитите 14000 мирни граждани в Донбас. Ако Путин се изтегли Донбас става пустиня.

Точно така. Всички ние, цялото прогресивно човечество оказваме невероятен натиск върху Русия, който няма как да устои. Оше един мощен гей парат който да покаже нашата решимост и Русия ще бъде обезоръжена.

Ние в квартала знаем от малки Там дето двама си мерят пишките да не си слагаме дупето . Тука тия "политици " явно , като видят пишки си свалят гащите .... ама щом им харесва дупетата са си техни само да не сложат вашите дупета при ония дето си го мерят

Зелински се оттегли от Истанбул защото Борис Джонсън долетя и ги убеди да се бият

Затова и руснаците се отдръпнаха от Киев.Заради мирното споразумение

Трябва да има явно изискване да се назначават кадри у нас, след като са положили изпит по правопис и правоговор на родния ни език. То бива неграмотници, но това вече е прекалено!

Ми то няма кой вече.изредиха се всички.Колко са 5 милиона.......

Аз оставам с впечатлението, че каквито и санкции да въвежда Западът, Русия намира начин да продава това, с което разполага и да купува това, от което се нуждае, за да може да продължи да води войната срещу Украйна. И какво общо има Украина с НАТО? Столтенберг ли ще предложи план за мир? Зелю защо се оттегли от Истанбулската среща?

Коччината е опряна в ъгъла и е ритана като мръсен помияр :- ))) с новите си санкции САЩ и го натърка в азиатската мусура ;- ))) банките в Коччината спряха възможността за тегления онлайн :- )) в социалните мрежи е пълно със снимки на които се вижда как опашки от орки се опитват да си изтеглят парите :- )))) рублата се срина до ново дъно. 200 рубли за долар :- )))))

Чл. 90. (1) Принудителното лекуване в обикновено психо-неврологическо заведение може да бъде постановено от съда по отношение на душевно болен, който с оглед на неговото психическо състояние и на характера на извършеното общественоопасно деяние се нуждае от болнични грижи и лекуване по принудителен ред. (2) Принудителното лекуване в специална психиатрическа болница или в специално отделение може да бъде постановено от съда по отношение на душевно болен, който с оглед на своето психическо състояние и на характера на извършеното общественоопасно деяние се явява особено опасен за обществото или за своите близки. В тези случаи лицето се държи под усилен надзор, изключващ възможността то да извърши ново общественоопасно деяние

Така е ! Опасно и лошо е в Русия и за това въоръжени руснаци натискат все по на запад и северозапад / към Киев ! /.

Така и така са се събрали уточних ли датата кога ще бесят киевския кокаинов шут.

Събраха се, видяха се, хапнаха, пийнаха и на изпроводяк казаха - Ще оправим работата, не се притеснявай !

Ще оправим работата, не се притеснявай ще говорим и с Русия.

Пълен провал е тази среща.

Вярно е. Ако беше дошъл Путин- белезниците и в Хага.. Щеше да е веселба за целия свят ама се крие в бункера и лъже че не е поканен.

А, сега ми стана ясно Бидоня защо не посмя да се появи, че да си няма разправии с Хага задето подкрепя международно издирвания за военни престъпления Нетаняху. Крие се във ФАЩ и лъже, че е защото предпочитал Джулия Робъртс пред Зелю :))

Украински съдебни документи показват, че група ръководители на МК Брокерс са създали българска компания, за да помогнат на украински бизнесмен да изнесе големи суми пари извън страната и да укрие данъци. Разследване на измама от Бюрото за икономическа сигурност посочи Агро Борд ЕООД като посредник, помогнал за източването на милиони долари от Украйна. От документите става ясно, че сделките са за търговия със селскостопанска продукция, въпреки че директорът на "Агро Борда" Чанко Кольовски, който е и изпълнителен директор на "МК Брокерс", няма опит в тази сфера. МК Брокерс включва бивши български банкери, включително Коловски, който преди това е работил в Инвестиционна банка. Председател на Управителния съвет на МК Брокерс е Иван Вълчев, който преди това е работил в Пощенска банка. Бившият му колега от Пощенска банка Росен Николов също е член на борда на директорите на брокерската фирма. Българското издание "Капитал" отбеляза миналата година, че "Агро Борд" е с най-високи приходи от всички български компании в земеделския сектор. Коловски просто каза на изданието, че има добри контакти в Украйна. Според ВЕВ много украински компании, на които МК Брокерс е помогнал да прехвърлят пари извън страната, са били част от Аджиар Груп, земеделски холдинг, базиран в Кипър и притежаващ голямо количество земя в Украйна. Групата Аджиар е собственост на арменския бизнесмен Мисак Хидирян, който контролира много компании в Украйна и други страни и си сътрудничи с много други арменски фигури. Според украински съдебни документи Хидириан, който също е бил банкер и адвокат, е прехвърлил част от парите си в Русия чрез Агро Борд и други фиктивни компании. Източник от СБУ каза, че Хидирян има преки връзки с членове на украинската мафия и се радва на институционална подкрепа, включително в самата СБУ. Украинските власти наскоро иззеха 5,4 милиона долара от полска банкова сметка на естонска компания Грейнекспо, за която се твърди, че е една от компаниите, използвани за пране на пари

АЗ СЪМ ВИНАГИ НА ЧЕРЕШАТА ИЛИ ПИЯН ИЛИ ДРОГИРАН!

аз не знам къде съм и за кво съм с памперси не знам

ИСКАМ ДА ИЗКАЖА ХИЛЯДИ БЛАГОДАРНОСТИ НА МОЯ ПРИЯТЕЛ ЗЕЛЕНСКИ! ВИНАГИ СИ ПЛАЩА РЕДОВНО В ЗЕЛЕНО!

БЪЛГАРСКИЯТ НАРОД ВИНАГИ ЩЕ БЪДЕ С БРАТСКА РУСИЯ!

А от картела Кали са обещали безвъзмездна помощ от пудра на прах, която по нова технология ще бъде разпръсквана във въздуха. По този начин ще помогнат на Зеленият Шмъркалан и неговите хора да дишат по дълбоко и също така ще помогнат за намаляването на парниковият ефект със изкуствени облаци от натурална пудра и вече няма да има нужда от пътечки. Помоща в размер на няколко стотин тона се очаква да пристигне по море и въздух. Самолета на Зелениеят Шмъркалан ще бъде пилотният опит...очаквайте продължение:)

Тоя дебил е по-гнусен и от Хитлер, баси! Обаче трябва да му се признае, че си има добро пуделче на име Бай Дън, което весело му маха с опашка и му изпълнява всички команди - дай, донеси, пусни, остави, лай по Путин и т.н.

ЩЕ СЕ БИЯ ДО ПОСЛЕДНИЯ УКРАИНЕЦ ЩОТО СЪМ ТЪП НАРКОМАН ФАШИСТ ПОДЛОГА НА ФАЩ! НА КРАЯ ЩЕ МОБИЛИЗИРАМИ ДЕЦАТА!

ТОЧНО ТАКА НАПРАВИ И ХИТЛЕР НА ВРЕМЕТО

И АЗ ВЕЧЕ СЪМ ЗА РУСИЯ ТОЗ ЗЕЛЕНСКИ ВСЕ ДРОГИРАН!

ЦЕЛИЯТ БЪЛГАРСКИ НАРОД Е С БРАТСКА РУСИЯ НИКОЙ НЕ ОБИЧА КИЕВСКАТА ФАШИСТКА ХУНТА!

НЕ ВИЖДАМ ПРО АМЕРИКАНСАКИ ТРОЛОВЕ ПЛАЩАМ ПО 50 ЦЕНТА НА КОМЕНТАР!

Володимира съвсем се потопи в света на фантазиите.

великия пълководец Зеленски и световен лидер днес е склонен за милост . Утре Москва ще бъде благословена от ядрена украинска милост.. И хора въздържайте се . Не богохулствайте срещу велики хора като г-н Зеленски . Да жив и здрав не само целия свят го обича , а и цееелия български народ

И рушки трол да не си,един мач не може да изгледаш нормално,щото Кутев и Коцето няма да платят

Нещо не вдявам ли... как така преговори, без нападащият да го поканят? Тия съвсем са изкукали.

Руснаците също спазват международното право... ако не вярвате питайте Индия, която се включи във войната за независимост на Бангладеш а Русия, е, СССР де ама като настана времето да се плащат дълговете му само Русия се призна за, и остана, единственият му законен правоприемник, и помагаше срещу Пакистан и САЩ, така че руснаците са си написали домашното защото спазват Правото на самоопределение на народите, което е основополагащо в Устава на ООН, при това изрично е заявено правото на Народа да се бунтува срещу Правителство което го подтиска... а правото на самоотбрана е чак накрая,тъй че швейцарските клоуни може и да знаят как да си правят майтап със Зеленски ама от право нищо не отбират;)

Комедиантът наркоман пак демагогства от луксозен курорт, докато сънародниците му се опитват да избягат от Украйна, за да не ги пратят на фронта. Агония и смърт, това се случва с Украйна, докато Зеленски обикаля и говори глупости. Както искат да кръщават тази сбирка, без присъствието на другата страна в конфликта, изпращането на второстепенни чиновници от много държави, я превръщат във фарс. Среща без стойност, без смисъл. Путин вчера си каза думата и чака...

убий руснак- спаси дете.

От фронта ли пишеш.

Не от клозата. На лудницата.

Путин дали знае за "увеличаващия се натиск" ? Или още повече си умира от смях от безпомощността на еврогейовете ?

Той умира ,но от страх в бункера

Давай, Зеленски- чоловек Вселенски , ние сме с тебе, за победа в Украйна идва време, заедно ще построим Украйна и България ще съградим. Да развеем български и украински знамената да си върнеме страната Хайде смело във атака здрава работа ни чака. Зеленски има подкрепа от българи, украинци и всички ще има ракети за всички руски пички..ха.ха който лъже ,убива и краде. той от Зеленски бой ще яде. По централната руска телевизия вече говорят открито за ядрена световна война. Казват че така Русия със сигурност ще спечели. Защото руснаците щели да отидат в рая, а всички други просто щели да умрат. Обаче Свети Петър гледал руска телевизия. И от Рая като разбрали, че руснаците ще идват, подали молба за членство в НАТО.

руснаците били големи овце.. ами тези 700 000 н Украйна , що не се обърнат към Кремъл а умират заради комплексите на едно джудже. 200 милиарда долара това джудже похарчи да убива цивилни украинци и деца. Я сега си представете че тези пари са раздадени на всеки руснак.. те щяха да са милионери в долари и да харчат по почивки не по погребения. И целия свят ги мрази.... даже и ние българите.

Откога шепа педераси станахте "българите" ?

Горкият Вилхелм Тел, как ли се гордее със своите сънародници, които затънаха в блатата при Днестър и се чудят как да се измъкнат неосрани от тази конференция?

Щом и генерал Залужни обвини днес зеления клоун наркоман значи бесилото му е готово. Единственият му шанс е да продължи войната. Това е конференция на войната, а не на мира. Събрали се натовски палячовци да обсъждат капитулацията на Русия, а в това време хохола и натовците търпят пълен разгром на фронта и руснаците настъпват. Със същия успех Хитлер можеше да поиска капитулацията на СССР след Сталинград. Пълни палячовци.

Покрайна затъна много ,заради болните фантазии на Зелю Наркомана,да се надяваме след него да има човек ,който е с акъла си.

Пий си хапчетата, но този път без алкохол.

Само да напомня, че Си не отиде на срещата, защото отсвири Зелю заради липсата на покана към Путин, а Биден (Деменцията, не наркомана) не отиде, защото предпочете да отиде на събитие с Джордж Клуни и Джулия Робъртс. На присъстващите държави правителствата им масово изгубиха евроизборите заради антируската си политика :))

Надвишил е 5 пъти свръхдозата и пак нищо му "няма"... !

Россия затъна много ,заради болните фантазии на дядя Путя,да се надяваме след него да има човек ,който е с акъла си.

Пий си хапчетата, но този път без алкохол.

И как точно се увеличава натиска, след като така наречената конференция за мир се провали преди да е започнала ? Палячото Зеленски и неговите господари, САЩ и Еврогейския съюз получиха поредната "звучна пресница" след като много държави просто игнорираха това сатанинско сборище.

Това Зеленски го разправя. Другите участници никак не били убедени :))

Благодаря от сърце, че пак ми изтрихте коментара, в който нямаше нищо нецензурно. Явно трябва да пиша само добри неща за г-н Президент на Украйна Володимир Зеленски.

По погледа му личи, че ще му струват три месеца след 5 месеца /най-късно/.

Россия ке падне,та ке се разцепи!

Колкото гъза ти се разцепи от негърските паламарки или не чак толкова ?

След толкова много плюене така и не разбрах какво толкова лошо е извършил Зеленски. Някой от троловете, които сте днес на вахта, можете ли да обясните?

Защо не попиташ някой от стотиците хиляди украинци, които избягаха по други държави, че да ти разясни :))

Укро-фашистите са взривили два руски ФАШИСТКИ бомбардировача СУ34 на военото летище в град МОРОЗОВКА който е дълбоко в руският тил

Зеленски им разката фамилията на Бивша Русия. Целия свят се надпреварва да въоръжава Украйна, а Путин горко плаче в бункера и русначетата мрат като мухи на фронта. Прост народ (орки), слаба държава (Бивша Русия).

Я пак ,че да се посмея от сърце

" А ти… О! Ти си българин и патриотин! Запей песента „Гъби, мои гъби“, пък легни и сънувай, че си предводител на гъските, цар на кокошките и защитник на българския народ." :))

Бисмарк::""Даже най-благополучната война няма да доведе до разпад на Русия, която се държи на милионите православни християни. Тези последните, дори да бъдат разделени с международни договори така бързо пак ще се съединят едни с друг в едно, както бързо и цялостно се сливат капките живак. Тази неразрушима държава на руската нация е силна както със своя климат, своите пространства и своята непретенциозност, така и с осъзнатата необходимост от постоянна защита на своите граници. """

На всички омръзна от Руслямистан и претенциите на негово величество Путлер Втори.

Един милиард китайци не смятат така :))

И повече от ТЯХ - ИНДИЙЦИ !!!

Пак мечти, Украйна се смалява всеки ден, а Украинците ги ловят по улиците като диви животни. Тоя същия щеше и да Крим да превзема миналата година на 100%, ама умряха 70 000 човека и НИЩО. Как се наричат хора вярващи на човек който не е спрял да дрънка лъжи откакто е избран? Ами идиоти се наричат.

И Кой българофоб днес е на смяна с "гумичката" за триене.

Толкова е жалък Зеленски ,че на човек може да му домъчнее за него,ако не си спомни какъв подлец е

фашиста наркоман зеленски трябва да си плати за извършения терористичен акт!

Друсан идиот се прави на президент и лъже на псевдоконференция.