През целия ден карал лудо колата из селото, като си показвал краката през прозореца. Вечер ходел в кръчмата и раздавал паунди на случайни хора, съобщава Булфото.

В петък в центъра на селото спрял колата, започнал да рови в нея и изхвърлял багаж навън. След около 15 минути, отпътувал към Тополовград. Малко преди града, той спрял "Шевролет"-а си, отворил вратите, пуснал музиката докрай и пак започнал да тършува багажа си и да го изхвърля навън. Накрая зарязал колата в това състояние и тръгнал пеш към града.
По-късно полицаите го открили, и го прибрали в патрулката. Още преди тя да спре пред полицията, Стивън скочил от нея и хукнал на право към клетката, където държат арестуваните.

На дошлия преводач 40-годишният английски гражданин, говорил несвързани неща, за руска кралица, който щяла да дойде и разстреля всички, предлагал брак, раздавал награди и други несвързани и неща.

Това не е първото задържане в ареста на Стивън. При предишното, той сам си извадил препаските от джапанките и се завързал за решетката.
Преди няколко дни тополовградски полицаи го посетили в дома му в село Хлябово, където вдигнал скандал на приятелката си. Тогава намериха у него 1 грам марихуана.