Англичанин подлуди българско село

Англичанинът Стивън, който има къща в тополовградското село Хлябово, пощури местните жители. Хората разказват, че за няколкодневното му пребиваване се нагледали на странни случки.

Обратно в новината

Коментари - Англичанин подлуди българско село | Днес.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Обобщенията, обобщенията, драги, са майка на опита и практиката! Непрестанният ход на човечеството напред се крепи на ОПИТА. Развитието на науката е преди всичко нятрупан опит. Та, нека да съберем един срещу друг двама средни ученици от средния курс, например, българче и англичанче. Е, българчето ще го бие по всички дисциплини!

pompai

Сега говорих с колега от там .Той раздавал по 30 паунда на роми пред кръчмата а на барманката дал 2 000 луда работа ,но важното е да му е готино :)))))

Luna0102

Браво Мери от Лондон, че така добре си научила българският! Или не си Мери от Лондон, а си Мария В Лондон, драпаща със зъби и нокти да стане мома англичанка?!

По принцип си права, НО по същество НЕ!! Нито Мичито от Лондон знае добре български, нито ти и помагаш с констатацията за българскияТ!!

d4

Добре си е Стивън в БГ-то... Щом раздава паунди и черпи всички на корем в селската кръчма.... Де повече такива като него, де!

Сто пъти българинът е по-буден, по-красив и по начетен от англичанина! Сто пъти нашият език е по-звучен, по-обхватен и по-синтактичен от английския! Сто пъти нашата страна е по-богата и по-красива от Албиона! Какво ни занимавате с тези глупави и грозни англичани! Но ние българите, уви, имаме една отколешна и неизлечима черта, която ще ни затрие - БОЛЕЗНЕНОТО ЧУЖДОПОКЛОННИЧЕСТВО!

1 грам марихуана???????? Хахахахаха,не,не,това вече ме уби!

Кой нормален поданик на Нейно Величество ще зареже родината на Джеймс Бонд и ще се забие в с. Хлябово, Тополовградско? А на този пишман преселник явно му хлопа не само дъската, но и целият гредоред.

Явно много добра трева си е намерил човека така да се изстреля. Сигурно и с друго я е умешил, че толкова да не е в час:) Полицията как ли проверява дали шофъор е под въздействието на наркотици или тях само алкохол ги интересува.