Тя е с размери 20 на 30 метра и се простира на етажа за забавления в местния мол. Инвеститорите на проекта "Интерсервиз Узунови" АД са избрали най-модерната технология, която позволява поддържането на идеална ледена повърхност през цялата година.
Теренът на пързалката е разположен на 28 метра височина и е изцяло остъклен, което открива панорама към целия град. Проектът предвижда да бъдат наети учители по хокей и фигурно пързаляне. Ще бъдат създадени школи, които на един по-късен етап да организират турнири.
Предвидено е пързалката да има работното време на кината и заведенията. Това ще осигури на гостите и жителите на Варна не само атракцията от карането на кънки след плажа, но и възможността да организират вечерните си срещи на леда по американски.
На 18 октомври жителите на кв. „Младост" ще имат възможност да изкажат вижданията си за развитието на комплекса, тъй като от общината организират обществено обсъждане по темата.
Кметът на Варна Кирил Йорданов съобщи още, че в следващите дни ще започне изграждането на допълнителни паркинги и подходи до един от блоковете, който е в непосредствена близост до атракционния парк.