Sofia Ring Mall ще е домакин на иновативното събитие "Семеен ден с Tello", на което всички фенове на новите технологии ще се забавляват, докато се учат как да "летят" с дрон.

На 14 юли организаторите от DJI предоставят шанс на всеки сам да усети тръпката да управлява дрон. Тогава и деца, и родители ще могат да опитат сами как работи хитовото устройство по време на обучение.

Това ще стане с помощта на опитни пилоти и специалисти, които ще им покажат всички яки функции, които предлага супер дрона Tello! Защото Tello e много повече от модерна играчка!

Той има 14-ядрен процесор, много полетни функции и асистентни програми за допълнителна сигурност при полет. Със своята 720p HD камера, дронът позволява да се гледа видео в реално време на смартфон с приложението Tello. Освен това, дронът се управлява от смартфон или безжично, чрез Bluetooth дистанционно управление.

Неповторими и вълнуващи преживяваният очакват децата, които ще се превърнат в начинаещи пилоти, правейки пробни полети и селфита в абсолютно приятелска и безопасна, контролирана среда.

Обучението е подходящо за начинаещи и любители и ще се извърши с безопасни дрончета, които са с големина, малко по-голяма от тази на кибритена кутийка.

Специалното събитие ще се състои на 14 юли 2018 г. (събота) от 13 до 15 часа в Sofia Ring Mall, eтаж 2, DJI STORE.

За всички участници са предвидени куп приятни изненади. Регистрирайте се предварително>>>