Заради подмяна на спирателен кран на бул. "Тодор Александров" утре се налага спиране на водоподаването от 9:00 до 21:00 часа на клиентите на живеещи в района на бул. "Вардар", бул. "Тодор Александров", бул. "Константин Величков", бул. "Александър Стамболийски". Това съобщиха от "Софийска вода".

Заради реконструкция на уличен водопровод на бул. "Гоце Делчев" жк. "Бели брези", се налага спиране на водоподаването от 10:00 до 18:00 часа на живеещи в района на бул. "Гоце Делчев" от ул. "Дойран" до бул. "България" ул. "Солун" от бул. "Гоце Делчев" до ул. "Хайдушка гора"

За подмяна на спирателен кран на бул. "Ген. Едуард Тотлебен" се налага спиране на водоподаването от 10:00 до 20:00 часа на живеещи в района на: бул. "Ген. Едуард И. Тотлебен" от бул. "Ген. Михаил Д. Скобелев" до ул."Йоаким Кърчовски", ул. "Кирил Пейчинович" от ул. "Владайска" до бул. "Ген. Едуард И. Тотлебен" ул. "Георги Данчов - Зографина" от ул. "Владайска" до бул. "Ген. Едуард И. Тотлебен"

Във връзка с подмяна на сградно водопроводно отклонение на ул. "Тулово" Център, се налага спиране на водоподаването от 9:00 до 18:00 часа на живеещи в района на бул. "Евлоги и Христо Георгиеви" от бул. "Цар Освободител" до ул. "Шипка".

Заради реконструкция на уличен водопровод на бул. "Инж. Иван Иванов" се налага спиране на водоподаването от 9:30 до 18:30 часа на живеещи в района на ул. "Костенец", бул. "Инж. Иван Иванов", ул. "Арх. П. Момчилов", ул. "Гюешево".