Над 300 артикула, включително пейки, разнообразни инструменти, бои, градински пособия и материали за почистване бяха предадени на Столичния инспекторат от наскоро отворилия обновен „Практикер“ – Люлин.

„Практикер“ се включва в кампанията „Пролетно почистване на София“ по покана на кмета на Столична община г-жа Йорданка Фандъкова, за да помогне на столичани да направят града, в който живеят, още по-привлекателно, чисто и уютно място. Инициативата стартира на 26.03.2018 г. и ще протече в два етапа.

Първият ще се проведе под надслов „Заедно да почистим, поддържаме и пазим своя квартал” до 15.04, а вторият – „За по-чиста и зелена София“, ще се състои от 16.04.2018 г. до 28.04.2018 г.

Инициативата на „Практикер“ е подарък за софиянци във връзка с откриването на напълно обновения хипермаркет на веригата в столичния квартал Люлин.

След по-малко от 5 месеца ремонт, в края на март „Практикер“ – Люлин отново отвори врати за своите клиенти в изцяло реконструирана и модернизирана сграда, разширена с повече от 3500 кв. м.

Търговската зала е увеличена с близо 1000 кв. м, като е осигурена повече светлина, нова по-функционална подредба и организация на продуктите, както и значително по-голям асортимент - над 50 хил. продукта на водещи световни и български производители.

Общата площ на новия „Практикер“ - Люлин е вече почти 12 000 кв. м., а за доброто обслужване и консултация на клиентите се грижат близо 100 обучени продавач-консултанта.

„Практикер“-Люлин е на познатия си удобен адрес в голям търговски парк, включващ хипермаркет „Хит“ и други търговски обекти от различни сектори. Намира се в близост до метростанция „Сливница“ и разполага с голям безплатен паркинг.