Появи се шокиращ документ, собственоръчно написан от 32-годишната Кристина от Сандански - жената, обвинена, че е убила двете си деца. В него тя отправя страшни обвинения към Георги - нейния мъж и баща на невръстните жертви. 5-годишният Васил и 3-годишната Ивон бяха открити заклани в дома им в Сандански в четвъртък вечер.

Жалбата е адресирана до РУ Сандански, носи дата 2 ноември тази година и е срещу Георги Трайков. В сигнала, публикуван от Faktor.bg, Кристина описва последния семеен скандал, след който напуска жилището:

"Удари ме по главата и ми се закани: "Ще те принудя да се самоубиеш като полицайката от РУ Сандански, която скочи от блок в София. Ще ти упражня такова психическо насилие, че няма да можеш да издържиш".

За този побой обвинената в двойно детеубийство жена си е извадила медицинско свидетелство.

За това свидетелства и брат й Илиян Дунчев, който ведната след трагедията се е прибрал от Австрия, където работи и живее. "Последните дни преди убийството на децата сестра ми е била под тотален психически тормоз и насилие от страна на Георги и адвоката му Ангел Белички. Карали са я да се откаже от жалбите си, от съдебното дело и адвоката си. Принуждавали са я да подпише абсурдно съгласие, че децата остават в къщата на Георги, че тя ще ги вижда само два пъти месечно, при условие обаче, че и тя остава да живее в същия дом. Всичко това е разказала на майка ни само дни преди кървавата драма. В деня на убийството на децата - 19 ноември, Криси ми се обади от телефона на Георги. Чувах как той и диктува какво да говори. Обясни ми, че решили заедно тя да се откаже от съдебните дела. Тоест, преди кървавата драма сестра ми е била под брутален стрес, тормоз и насилие. Вече стана обществено достояние, че е била насилвана и малтретирана и от свекъра си. Георги й е опирал пистолет в главата, плашейки я с убийство. Отправял е заплахи и към родителите ни", разказва брат й.