Коментари - Започват поредни скъпи ремонти на пътища с пари от ЕС | Днес.dir.bg

Започват поредни скъпи ремонти на пътища с пари от ЕС

Тръгва поредна порция скъпи ремонти на пътища от втори и трети клас, съобщава електронното издание на «Сега».

Обратно в новината

Коментари - Започват поредни скъпи ремонти на пътища с пари от ЕС | Днес.dir.bg

Коментари

Аз например не съм видял дори само една магистрала от начало до край.За какви магистрали става дума -не разбирам.По цялата територия е едно за главата едно за краката .С една дума -нищо.Нещо хвърчат ,режат ленти,откриват ,но нищо не личи.Къде отиват парите господ знае.

заради таз девойка не мога се вида с приятели на 20 километра ,требва да плата или 15 кинта за седмична винетка или 100 кинта за вече наполовина изтеклата годишна и тва било демокрация и свобода

Освен красива визия, хубав глаз и прекрасен изказ, министърката се оказва работлива и умна, дай боже всички министри скоро да са от ГЕРБ, защото тази партия с времето изгради управленци и хора със стаж. Дано българския избирате оцени и види отва и да донесе пълна победа на ГЕРБ.

дай боже не всички естети да са неграмотни като тебе,за да си естет трябва поне да се ограмотш

цялата ДС е тук , комунист до комуниста и швейцарските банки не само офшорки знаем

Търгът за магистрала "Хемус", спрян от премиера Бойко Борисов поради "витаещи съмнения", е прекратен по искане на Европейската комисия, а не поради липса на пари, какъвто бе официално обявеният мотив. Българските власти са си правили сметка да строят магистралата с европейско финансиране по новата оперативна програма "Транспорт", очевидно за сметка на "Струма", но са получили категоричен отказ. От публикуваните документи става ясно, че Еврокомисията е била сезирана за плановете им от австрийската компания "Щрабаг", която е представила решението на Върховния административен съд (ВАС) по тяхната жалба от миналата година.

За да се постигне резултат за който жадуваме всички за нашите пари трябва да имаме пълна информация за това моля да се публикува всичко по харченето на нашите пари.Кой ще ги харчи защо ще ги харчи, какви са гаранциите и това всичко да се качи в нета а не да става с изявления на този или онзи.Когато всичко е публично и контрола ще е завишен и качестовто ще бъде на ниво, а злоупотребата порицана ведна от всички нас, а сега излиза един смешник и ни казва, че са постигнали цени под индикативните и до там, за резултата всички го знаем по какви улици и пътища шофираме.

Г-жо Министър ако правите ремонти с огромните пари поне го правете като хората.Пътищата приличат на гробници вижте колко са загиналите по пътищата.Какъв е смисъла от правене на ремонти като след ремонтите е по лошо положението и генерираме само разходи и печалби на Вашите хора.Пример скъпата отсечка на магистрала Тракия от Оризово до Бургас прилича на стъргало по което не може да се кара от вълни и пропадания и това всичко е за наша сметка от една страна плащаме голями пари за изграждане и от друга плащаме непрекъснато за ремонти на колите.

Какъв министър може да бъде тая.........

Започват поредните ТВЪРДЕ скъпи ремонти на пътища, ама нали "нашите" фирми трябва да вземат едни обещани им вече пари - а ако не стигнат тези от ЕЦ, има още малко от ГИГАНТСКИЯ КРЕДИТ, изтеглен на наш гръб, които нямаше да се ползва, ама вече почти свърши ....

Е щом в-к Сега го е казал това, значи е много вярно ;)

Пич, за няколко години сърбите направиха магистрала почти през цялата ѝ дължина и то без да бият тъпани и да резат ленти на всеки километър. Само че и краденето не е в такива размери, със сигурност!!! какво има да сравняваме?

Я кажи от къде до къде е тази магистрала, че не я знам ;)

Вярно си е! Нито дума нямаше по българските вестници за сръбската магистрала! А иначе по цял ден само Сърбия обсъждаме!

Е...сега скъпи,евтини...важното е да се извършват от правилните/нашите/ фирми..!!!

При средна цена от 720 хил. лв/ м и само една цитирана в статията цена над тая (и то само за 14 км), се налага един прост извод - краденето ще е здраво! Нищо ново нито за ГЕРБ като цяло, нито за обученото още от детството ми за това пионерче Лили! Поне от кумова срама да си бяха направили малко по-достоверни сметките, подадени на журналистчетата, за да не "боде очите" на хората! Но гьонсуратлъкът е вече толкова голям, че управляващите ни наглеци даже не се опитват да се крият! Ама и защо им е, щом вдигането на цените на винетките от Лили Винетката мина само с малко пушилка във фоорумите? На кой му пука за такъв "лош мат'рял", щом самият той приема всичко толкова безропотно?

Това което си написал просто не е вярно, излиза че 1 км = 720 млн. ?!? Да не защитавам държавата, но според официалната статтатист ние и още една страна в Европа сме с най-ниската цена/ км. Има го в нета. Логично при тази цена е и качеството да е по ниско. Цените в Австрия са 10-15 пъти по-високи. Съдете сами.

Е нали видяхте Агромах и Лазаров

КОГА ЩЕ ИМА ВОДОПРОВОД в с.ДРЪМША ,ДРЕНОВО И ЧИБАОВЦИ ???

На Лилиту Вожда и сие крадци барабар с великите строители на пътища, им пожелавам откраднатите пари да ги дават за лекари и свещи.

Но не трябваше ли преди това да бъде направен АНАЛИЗ на КРАЖБИТЕ направени от ПРЕМИНАЛИТЕ ПОРЪЧКИ,ПРИЧИНИТЕ за СПРЕНИТЕ настоящи ПОРЪЧКИ....? Какъв е ИЗВОДА г-жо Винеткова? Какъв е ИЗВОДА г-н Борисов? За КОИ ПОРЪЧКИ става въпрос ли? Ами ориентирайте се по ЛЕНТИЧКИТЕ г-н Борисов!!!

Тази година ремонт! Догодина ремонт на ремонта! И така докато.....? Вариантите на са много!

голямото крадене на шайката ГРЕБ почне сега

Ония ден, късно вечерта, гледам Бойко да товари 4 кофи асфалт в джипа. Викам му - Върни ги, ще те надушат! Той ми се смее! Ама ето - надушихте го!

Дрън, дрън, дрън.....на куха лейка... А ББ сигурно ти се е смял на желанието да му се подложиш без да те е търсил, но ти си разбрала погрешно нещата.....Какви ли не конфузни изненади води след себе си критическия период при жените!

ОХ НА БАТЯ. ЗАПОЧВАММММ.

Мъка, мъка!!! Сто пъти по-добре да караме по лоши пътища, отколкото да ги оправят, защото сигурно печелят от това, безродниците! На мен да дадат държавна поръчка - без пари ще я бачкам - за Родината, за Партията, за Корнелия!

През есента на 1977 г. много служители от бившето Министерство на търговията и туризма си спомнят, как на крилете на изборната победа на СДС, г жа Корнелия Петрова Нинова пристига и веднага е уредена за контрольор на ИНКО ЕООД една от ключовите тайни организации създадени от ДС и ръководени от ПГУ-ДС, търгуваща с оръжие. Но там престоят й също е много кратък, защото започвамистериозният възход на синята Корнелия Нинова. В началото на месец септември 1997 година, с летящ старт Нинова е изстреляна на два изключително високи поста. Тя става едновременно изпълнителен директор на Техноимпекс и председател на борда на директорите на Техноимпортекспорт. Много хора от синята идея тогава си задават въпроса: как стават такива невероятни, направо мистериозни назначения?

Била е на обучение, жената! Вие да не мислите, че аматьори могат да поемат Ръководството на Партията? "Социалист се става или по полов път или по наследство" - Кирил Добрев.

Ами там е работата, че въртят, сучат, не ги оправят. Само "усвояват" едни пари. Нали ги правиха - свлачището между Видин и Кула го правиха, взеха една шапка пари, изръсиха ги да "оправят" пътя, и сега пак не може да се минава по него. Оня ден пътувам, минавам през Димово. Там кипи ремонт. Пътя отклонен по някакви кози пътеки, видях гробищата на Димово (цял живот съм минавал оттам и сега за пръв път ги видях!), на връщане - и обходния път затворен, заради пороите, бурите и наводненията пътя бил наводнен, паднал мост, и минах чак през Белоградчик! Сериозно се бях замислил да мина през Сърбия за по-напряко към София! По техните пътища и една дупчица не видях! А не искат винетки...

Почти си права! Сто пъти е по-добре за предвидените за ремонт пари да се оправят повече пътища, отколкото да ги открадат калинките! Но съм и съгласен, че една калинка няма как да има същото мнение като мен! Ти си доказателството!

Калинки-малинки! Ама като не се кандидатирате лично вие да оправите нещата, така е! Аз откога ви карам - елате, покажете на тея хора как се прави!

Региони в растеж ли? Региони в растеж? Северозападналата България е регион в падеж! Поне досега е била така. Кога ще почне да расте не ми е ясно - по селата не можеш да намериш повече от десетина баби на кръст, през къща има пустеещи и изоставени със счупени и паднали керемиди... Региони в растеж. Хм.

Тук има очевидна фактическа грешка. Заглавието да се чете: Започват поредни скъпи ремонти на пътища с половината останали пари от ЕС, които не са откраднати.

someone

подозирам, че ще бъдат откраднати милиони. има предсказание на слава севрюкова, че винаги ще сме бедна страна - ами с такова крадене как да забогатеем?

Голямото крадене започва с нова сила.

Ей големи спестовници са тези в АПИ. Може ли така да не се вдигнат цените до безкрай. Веднага да се вземат мерки от Тиквоний. При тази ситуация той спонсорира ремонта, като един добър самарянин!

КЛИЕНТИТЕ СА НИ СКЪПИ, помните ли ? Така е и с РЕМОНТИТЕ СА НИ СКЪПИ !

Сега ни управлява кръгът Правешка баница-хората на Тодор Живков-негови възпитаници,деца и внуци(като Павловица) на негови ортаци-шумкари,от ботевградския край,възпитаници на старото и новото АОНСУ,деца на управители на негови ловни и други резиденции,комсомолски и партийни секретари от Живково време и т.н.

Лили е любимката на Борисов. Парадоксът е, че е най-малкото неприлично внучка на партизанин да говори за лошите комунисти. Трябва да изпитва поне малко свян към паметта на фамилията си, благодарение на която живееше в баровската кооперация на ЦК на БКП на столичния булевард Джеймс Баучър, коментират съратници на дядо й Георги Павлов. Той е партизанин от бригадата Чавдар, което за първи път съобщи пред журналисти приживе режисьорката Иванка Гръбчева, живяла дълго време с него в същата кооперация. След 9 септември 1944 година Георги Павлов заема високи постове, бил е член на ЦК на БКП, министър на химията и металургията и председател на Комитета за опазване на природната среда. Министър Павлова пък е кръстена на името на баба си Лиляна, която е била политзатворник преди 1944 година.

Доста интересна и полезна информация! Но племето не мисли и пак гласува уж за герб!

someone

точно.

РАБОТА НЯМА, ЦЯЛА БЪЛГАРИЯ, ЩЕ СЕ СЪБЕРЕ В СОФИЯ ДО КРАЯ НА ГОДИНАТА, НО ЗА МУТРО-КОМУНЯГИТЕ ОТ ГЕРБ, ПО-ВАЖНО Е ДА ОТКРАДНАТ ПАРИТЕ ОТ ЕВРОПА С ПОРЕДНАТА МАГИСТРАЛА ВОДЕЩА ДО....НИКЪДЕ!!! ....ПАРТИЗАНСКИТЕ ВНУЦИ - ГЕНИИТЕ НА БЪЛГАРИЯ!!!

Щом парите са европейски,защо вдигат цените на винетките и искат тол такса от догодина ?

Ура, започва новото крадене ! Ето затова герб трябва да е винаги във властта, заради това комисионните от пътното строителство да попаднат в правилните джобове ! Северната тангента, недовършена - завърши ! Никой не ще пипне булевард Рожен разбит покрай нейното строителство, нищо че е софийски булевард, а не третокласен междуселски път ! Гласувайте за герб - гаранция за скъпо и некачествено строителство! Долнопробна пасмина !

за еврооборота щото строителството е подобно на каца без дъно.

Скъпа са, защото се краде. Жалки същества, дошли на власт, със селски и дребнав манталитет. Как не се наядохте бе, свине!!! Кога ли накрая ще дойде ден за безпощадна разплата с вас, които дори не сте от един вид с хората!!!

Слагат лоши и неподходящи материали, които няма да издържат и 3 години. Всеки ремонт и строеж на пътища трябва да мине през специалисти, например от ВИАС, защото много хора са за затвора. От това безкрайно строене с некачествено материали - постоянно прибират милиони от нашите данъци.

Първо прибират парите от разликата между заявената и реалната цена на боклучавите материали, които използват. После прибират комисионните от безкрайните чести ремонти, които се налагат.

Средно 720000 лв на километър. Интересно дали ще дадат най-накрая информация и разчет на парите - не друго, изчислявам си колко бих се налапал аз, ако правя пътища :)

Странно, че ЕС отпуска парите без да се интересува, защо поддържането и строенето на пътища в България е КАЦА БЕЗ ДЪНО !

Лилянка Партизанка, по-известна като Лили Минетката да даде отчет как се разходват повечето пари от по-скъпите винетки. Нали ги вдигнаха почти двойно, за да оправят точно тези пътища? А сега сме щели да ги правим с европейски пари! Тогава защо вдигнаха пътните такси?

Софрата е сложена ,порциите сервирани .За едни сьомга с зеленчуци на грил, за други телешки стек , а за трети сух хлебец със сухо сиренце.На всеки му по нещичко,важното да е от сърце и най-вече за послушание и още повече за мълчание.

Трябва да си абсолютен кьорчо за да не установиш,че има делко между поръчители и изпълнители!Тия нямат наяждане!

Ремонтите може и да са скъпи , но за сметка на това са НЕкачествени! Нали все отбор "отбрани" фирми ги правят, за максимум печалба и минимум време да траят! Че то, ако свършат пътищата за ремонт откъде ще се лапа ?!

проста ограничена и нахална ама ужасно нахална селянка!!!

Г-жо министър едно въпросче.Ще се прави ли нов път от Ботевград до Мездра или там хората кучета ги яли или сигурно ще трябва да се краде повече понеже как беше "било сложно трасето"??

Колкото и да правят пътищата, ако асфалтът е положен некачествено, все едно нищо не са направили. Миналата година правиха Цариградско шосе, тръпна в очакване да се появят пукнатини или вълни. А на Орлов мост всичко е вълнообразно, така се е надиплил асфалтът, при това не само откъм бордюрите, а по средата на лентите.

Хубав майски ден, включвам телевизора и червената латерна Мая, ни налива акъл и говори колко е хубаво, турците да гласуват. Сменям канала и о ужас, червения Клитор от партията на Момата, Ку.рнелий който обра и фалира НЕК с Р.Овч. пак лъже и обещава реки от мед, вместо да е в затвора! АМАН ОТ ЛЪЖЛИВИ И КРАДЛИВИ КОМУНИСТИ ,В ТАЯ СКАПАНА ДЪРЖАВА. ДА ИДВА СУЛТАНА, ЧЕ ТИЯ СА ПО ЛОШИ ОТ ИСЛЯМИСТИТЕ!!!

А кой е султана-да не би да е Сюлейман Великолепни от едноименния турски сериал?

Особено партизанската внучка на снимката

Продължавай де! Отваряш нет-а и там строена партизанската внучка Лиляна. Разказва как в България всичко цъфти и връзва! Защото щом Тиквето е на власт, то няма как да не случи комунизЪма!

фаворитка на ББ и герп как точно перо по перо ще изхарчи по 2 млн на километър или на метър както декларира-ама честно толко за "лоялните" толко за пътя. Когато някой в управлението излезе и си посипе главата с пепел ще се оправим и като българи и като държава, но в 21 век няма да е.

Вече мога да ви кажа и кои ще са "избраните фирми" - на Черепа, Пеевски /чрез подставени фирми естествено, че предния път беше доста нагло/, зетя на Бойко и Трейс естествено. Това са фирмите, които при управлението на ГЕРБ вземат поръчките. Доган почва да изглежда жалък с неговите "кръгове от фирми" в сръвнение с Борисов!

Че то има ли други пътностроителни фирми в БГ? Или ти предлагаш да дадат поръчките на някоя учителка по музика или на бай Кольо бръснаря?

Браво,ще караме по нови пътища.Само ГЕРБ.

"с пари от ЕС"..които накрая пак се плащат от бюджета поради факта,че ще ги излапат гербаджийски фирми и няма да се възстановят!Та.... стига с това"пари от ЕС"....

новата серия на матрицата презареждане с главен крадльо ГЕРБ оусо ноун ас ГРОБ

А ще има ли обходен маршрут докато се ремонтира пътната отсечка Асеновград-Пловдив?

Най-близкия път ще е през Видин.

Видин в централна България ли беше?

Руските агенти у нас и медиите им започват подготовка за сваляне на правителството. Все по-често ще четем такива манипулативни статии с подобно заглавия - те не са случайни!!

ти лично доволен ли си от това правителство? За 2 мандата потънахме във всички свери и сме последнипо каквото и да е в Европа,не само в ЕС.

Аз съм доволен! Щом Костов, Станишеф, Яне, Царо, Перхидроления рицар и Доган се цункаха и прегърнаха ПРОТИВ тази партия, значи това Е моята Партия.

Добра работа ще свършат, няква полза и от тях да имаме!

Започва голямото "усвояване" и "презареждане". Ще изкарат ли зимата тези ремонти?

Коментари - Започват поредни скъпи ремонти на пътища с пари от ЕС | Днес.dir.bg

Започват поредни скъпи ремонти на пътища с пари от ЕС

Тръгва поредна порция скъпи ремонти на пътища от втори и трети клас, съобщава електронното издание на «Сега».

Обратно в новината

Коментари - Започват поредни скъпи ремонти на пътища с пари от ЕС | Днес.dir.bg

Коментари

Аз например не съм видял дори само една магистрала от начало до край.За какви магистрали става дума -не разбирам.По цялата територия е едно за главата едно за краката .С една дума -нищо.Нещо хвърчат ,режат ленти,откриват ,но нищо не личи.Къде отиват парите господ знае.

заради таз девойка не мога се вида с приятели на 20 километра ,требва да плата или 15 кинта за седмична винетка или 100 кинта за вече наполовина изтеклата годишна и тва било демокрация и свобода

Освен красива визия, хубав глаз и прекрасен изказ, министърката се оказва работлива и умна, дай боже всички министри скоро да са от ГЕРБ, защото тази партия с времето изгради управленци и хора със стаж. Дано българския избирате оцени и види отва и да донесе пълна победа на ГЕРБ.

дай боже не всички естети да са неграмотни като тебе,за да си естет трябва поне да се ограмотш

цялата ДС е тук , комунист до комуниста и швейцарските банки не само офшорки знаем

Търгът за магистрала "Хемус", спрян от премиера Бойко Борисов поради "витаещи съмнения", е прекратен по искане на Европейската комисия, а не поради липса на пари, какъвто бе официално обявеният мотив. Българските власти са си правили сметка да строят магистралата с европейско финансиране по новата оперативна програма "Транспорт", очевидно за сметка на "Струма", но са получили категоричен отказ. От публикуваните документи става ясно, че Еврокомисията е била сезирана за плановете им от австрийската компания "Щрабаг", която е представила решението на Върховния административен съд (ВАС) по тяхната жалба от миналата година.

За да се постигне резултат за който жадуваме всички за нашите пари трябва да имаме пълна информация за това моля да се публикува всичко по харченето на нашите пари.Кой ще ги харчи защо ще ги харчи, какви са гаранциите и това всичко да се качи в нета а не да става с изявления на този или онзи.Когато всичко е публично и контрола ще е завишен и качестовто ще бъде на ниво, а злоупотребата порицана ведна от всички нас, а сега излиза един смешник и ни казва, че са постигнали цени под индикативните и до там, за резултата всички го знаем по какви улици и пътища шофираме.

Г-жо Министър ако правите ремонти с огромните пари поне го правете като хората.Пътищата приличат на гробници вижте колко са загиналите по пътищата.Какъв е смисъла от правене на ремонти като след ремонтите е по лошо положението и генерираме само разходи и печалби на Вашите хора.Пример скъпата отсечка на магистрала Тракия от Оризово до Бургас прилича на стъргало по което не може да се кара от вълни и пропадания и това всичко е за наша сметка от една страна плащаме голями пари за изграждане и от друга плащаме непрекъснато за ремонти на колите.

Какъв министър може да бъде тая.........

Започват поредните ТВЪРДЕ скъпи ремонти на пътища, ама нали "нашите" фирми трябва да вземат едни обещани им вече пари - а ако не стигнат тези от ЕЦ, има още малко от ГИГАНТСКИЯ КРЕДИТ, изтеглен на наш гръб, които нямаше да се ползва, ама вече почти свърши ....

Е щом в-к Сега го е казал това, значи е много вярно ;)

Пич, за няколко години сърбите направиха магистрала почти през цялата ѝ дължина и то без да бият тъпани и да резат ленти на всеки километър. Само че и краденето не е в такива размери, със сигурност!!! какво има да сравняваме?

Я кажи от къде до къде е тази магистрала, че не я знам ;)

Вярно си е! Нито дума нямаше по българските вестници за сръбската магистрала! А иначе по цял ден само Сърбия обсъждаме!

Е...сега скъпи,евтини...важното е да се извършват от правилните/нашите/ фирми..!!!

При средна цена от 720 хил. лв/ м и само една цитирана в статията цена над тая (и то само за 14 км), се налага един прост извод - краденето ще е здраво! Нищо ново нито за ГЕРБ като цяло, нито за обученото още от детството ми за това пионерче Лили! Поне от кумова срама да си бяха направили малко по-достоверни сметките, подадени на журналистчетата, за да не "боде очите" на хората! Но гьонсуратлъкът е вече толкова голям, че управляващите ни наглеци даже не се опитват да се крият! Ама и защо им е, щом вдигането на цените на винетките от Лили Винетката мина само с малко пушилка във фоорумите? На кой му пука за такъв "лош мат'рял", щом самият той приема всичко толкова безропотно?

Това което си написал просто не е вярно, излиза че 1 км = 720 млн. ?!? Да не защитавам държавата, но според официалната статтатист ние и още една страна в Европа сме с най-ниската цена/ км. Има го в нета. Логично при тази цена е и качеството да е по ниско. Цените в Австрия са 10-15 пъти по-високи. Съдете сами.

Е нали видяхте Агромах и Лазаров

КОГА ЩЕ ИМА ВОДОПРОВОД в с.ДРЪМША ,ДРЕНОВО И ЧИБАОВЦИ ???

На Лилиту Вожда и сие крадци барабар с великите строители на пътища, им пожелавам откраднатите пари да ги дават за лекари и свещи.

Но не трябваше ли преди това да бъде направен АНАЛИЗ на КРАЖБИТЕ направени от ПРЕМИНАЛИТЕ ПОРЪЧКИ,ПРИЧИНИТЕ за СПРЕНИТЕ настоящи ПОРЪЧКИ....? Какъв е ИЗВОДА г-жо Винеткова? Какъв е ИЗВОДА г-н Борисов? За КОИ ПОРЪЧКИ става въпрос ли? Ами ориентирайте се по ЛЕНТИЧКИТЕ г-н Борисов!!!

Тази година ремонт! Догодина ремонт на ремонта! И така докато.....? Вариантите на са много!

голямото крадене на шайката ГРЕБ почне сега

Ония ден, късно вечерта, гледам Бойко да товари 4 кофи асфалт в джипа. Викам му - Върни ги, ще те надушат! Той ми се смее! Ама ето - надушихте го!

Дрън, дрън, дрън.....на куха лейка... А ББ сигурно ти се е смял на желанието да му се подложиш без да те е търсил, но ти си разбрала погрешно нещата.....Какви ли не конфузни изненади води след себе си критическия период при жените!

ОХ НА БАТЯ. ЗАПОЧВАММММ.

Мъка, мъка!!! Сто пъти по-добре да караме по лоши пътища, отколкото да ги оправят, защото сигурно печелят от това, безродниците! На мен да дадат държавна поръчка - без пари ще я бачкам - за Родината, за Партията, за Корнелия!

През есента на 1977 г. много служители от бившето Министерство на търговията и туризма си спомнят, как на крилете на изборната победа на СДС, г жа Корнелия Петрова Нинова пристига и веднага е уредена за контрольор на ИНКО ЕООД една от ключовите тайни организации създадени от ДС и ръководени от ПГУ-ДС, търгуваща с оръжие. Но там престоят й също е много кратък, защото започвамистериозният възход на синята Корнелия Нинова. В началото на месец септември 1997 година, с летящ старт Нинова е изстреляна на два изключително високи поста. Тя става едновременно изпълнителен директор на Техноимпекс и председател на борда на директорите на Техноимпортекспорт. Много хора от синята идея тогава си задават въпроса: как стават такива невероятни, направо мистериозни назначения?

Била е на обучение, жената! Вие да не мислите, че аматьори могат да поемат Ръководството на Партията? "Социалист се става или по полов път или по наследство" - Кирил Добрев.

Ами там е работата, че въртят, сучат, не ги оправят. Само "усвояват" едни пари. Нали ги правиха - свлачището между Видин и Кула го правиха, взеха една шапка пари, изръсиха ги да "оправят" пътя, и сега пак не може да се минава по него. Оня ден пътувам, минавам през Димово. Там кипи ремонт. Пътя отклонен по някакви кози пътеки, видях гробищата на Димово (цял живот съм минавал оттам и сега за пръв път ги видях!), на връщане - и обходния път затворен, заради пороите, бурите и наводненията пътя бил наводнен, паднал мост, и минах чак през Белоградчик! Сериозно се бях замислил да мина през Сърбия за по-напряко към София! По техните пътища и една дупчица не видях! А не искат винетки...

Почти си права! Сто пъти е по-добре за предвидените за ремонт пари да се оправят повече пътища, отколкото да ги открадат калинките! Но съм и съгласен, че една калинка няма как да има същото мнение като мен! Ти си доказателството!

Калинки-малинки! Ама като не се кандидатирате лично вие да оправите нещата, така е! Аз откога ви карам - елате, покажете на тея хора как се прави!

Региони в растеж ли? Региони в растеж? Северозападналата България е регион в падеж! Поне досега е била така. Кога ще почне да расте не ми е ясно - по селата не можеш да намериш повече от десетина баби на кръст, през къща има пустеещи и изоставени със счупени и паднали керемиди... Региони в растеж. Хм.

Тук има очевидна фактическа грешка. Заглавието да се чете: Започват поредни скъпи ремонти на пътища с половината останали пари от ЕС, които не са откраднати.

someone

подозирам, че ще бъдат откраднати милиони. има предсказание на слава севрюкова, че винаги ще сме бедна страна - ами с такова крадене как да забогатеем?

Голямото крадене започва с нова сила.

Ей големи спестовници са тези в АПИ. Може ли така да не се вдигнат цените до безкрай. Веднага да се вземат мерки от Тиквоний. При тази ситуация той спонсорира ремонта, като един добър самарянин!

КЛИЕНТИТЕ СА НИ СКЪПИ, помните ли ? Така е и с РЕМОНТИТЕ СА НИ СКЪПИ !

Сега ни управлява кръгът Правешка баница-хората на Тодор Живков-негови възпитаници,деца и внуци(като Павловица) на негови ортаци-шумкари,от ботевградския край,възпитаници на старото и новото АОНСУ,деца на управители на негови ловни и други резиденции,комсомолски и партийни секретари от Живково време и т.н.

Лили е любимката на Борисов. Парадоксът е, че е най-малкото неприлично внучка на партизанин да говори за лошите комунисти. Трябва да изпитва поне малко свян към паметта на фамилията си, благодарение на която живееше в баровската кооперация на ЦК на БКП на столичния булевард Джеймс Баучър, коментират съратници на дядо й Георги Павлов. Той е партизанин от бригадата Чавдар, което за първи път съобщи пред журналисти приживе режисьорката Иванка Гръбчева, живяла дълго време с него в същата кооперация. След 9 септември 1944 година Георги Павлов заема високи постове, бил е член на ЦК на БКП, министър на химията и металургията и председател на Комитета за опазване на природната среда. Министър Павлова пък е кръстена на името на баба си Лиляна, която е била политзатворник преди 1944 година.

Доста интересна и полезна информация! Но племето не мисли и пак гласува уж за герб!

someone

точно.

РАБОТА НЯМА, ЦЯЛА БЪЛГАРИЯ, ЩЕ СЕ СЪБЕРЕ В СОФИЯ ДО КРАЯ НА ГОДИНАТА, НО ЗА МУТРО-КОМУНЯГИТЕ ОТ ГЕРБ, ПО-ВАЖНО Е ДА ОТКРАДНАТ ПАРИТЕ ОТ ЕВРОПА С ПОРЕДНАТА МАГИСТРАЛА ВОДЕЩА ДО....НИКЪДЕ!!! ....ПАРТИЗАНСКИТЕ ВНУЦИ - ГЕНИИТЕ НА БЪЛГАРИЯ!!!

Щом парите са европейски,защо вдигат цените на винетките и искат тол такса от догодина ?

Ура, започва новото крадене ! Ето затова герб трябва да е винаги във властта, заради това комисионните от пътното строителство да попаднат в правилните джобове ! Северната тангента, недовършена - завърши ! Никой не ще пипне булевард Рожен разбит покрай нейното строителство, нищо че е софийски булевард, а не третокласен междуселски път ! Гласувайте за герб - гаранция за скъпо и некачествено строителство! Долнопробна пасмина !

за еврооборота щото строителството е подобно на каца без дъно.

Скъпа са, защото се краде. Жалки същества, дошли на власт, със селски и дребнав манталитет. Как не се наядохте бе, свине!!! Кога ли накрая ще дойде ден за безпощадна разплата с вас, които дори не сте от един вид с хората!!!

Слагат лоши и неподходящи материали, които няма да издържат и 3 години. Всеки ремонт и строеж на пътища трябва да мине през специалисти, например от ВИАС, защото много хора са за затвора. От това безкрайно строене с некачествено материали - постоянно прибират милиони от нашите данъци.

Първо прибират парите от разликата между заявената и реалната цена на боклучавите материали, които използват. После прибират комисионните от безкрайните чести ремонти, които се налагат.

Средно 720000 лв на километър. Интересно дали ще дадат най-накрая информация и разчет на парите - не друго, изчислявам си колко бих се налапал аз, ако правя пътища :)

Странно, че ЕС отпуска парите без да се интересува, защо поддържането и строенето на пътища в България е КАЦА БЕЗ ДЪНО !

Лилянка Партизанка, по-известна като Лили Минетката да даде отчет как се разходват повечето пари от по-скъпите винетки. Нали ги вдигнаха почти двойно, за да оправят точно тези пътища? А сега сме щели да ги правим с европейски пари! Тогава защо вдигнаха пътните такси?

Софрата е сложена ,порциите сервирани .За едни сьомга с зеленчуци на грил, за други телешки стек , а за трети сух хлебец със сухо сиренце.На всеки му по нещичко,важното да е от сърце и най-вече за послушание и още повече за мълчание.

Трябва да си абсолютен кьорчо за да не установиш,че има делко между поръчители и изпълнители!Тия нямат наяждане!

Ремонтите може и да са скъпи , но за сметка на това са НЕкачествени! Нали все отбор "отбрани" фирми ги правят, за максимум печалба и минимум време да траят! Че то, ако свършат пътищата за ремонт откъде ще се лапа ?!

проста ограничена и нахална ама ужасно нахална селянка!!!

Г-жо министър едно въпросче.Ще се прави ли нов път от Ботевград до Мездра или там хората кучета ги яли или сигурно ще трябва да се краде повече понеже как беше "било сложно трасето"??

Колкото и да правят пътищата, ако асфалтът е положен некачествено, все едно нищо не са направили. Миналата година правиха Цариградско шосе, тръпна в очакване да се появят пукнатини или вълни. А на Орлов мост всичко е вълнообразно, така се е надиплил асфалтът, при това не само откъм бордюрите, а по средата на лентите.

Хубав майски ден, включвам телевизора и червената латерна Мая, ни налива акъл и говори колко е хубаво, турците да гласуват. Сменям канала и о ужас, червения Клитор от партията на Момата, Ку.рнелий който обра и фалира НЕК с Р.Овч. пак лъже и обещава реки от мед, вместо да е в затвора! АМАН ОТ ЛЪЖЛИВИ И КРАДЛИВИ КОМУНИСТИ ,В ТАЯ СКАПАНА ДЪРЖАВА. ДА ИДВА СУЛТАНА, ЧЕ ТИЯ СА ПО ЛОШИ ОТ ИСЛЯМИСТИТЕ!!!

А кой е султана-да не би да е Сюлейман Великолепни от едноименния турски сериал?

Особено партизанската внучка на снимката

Продължавай де! Отваряш нет-а и там строена партизанската внучка Лиляна. Разказва как в България всичко цъфти и връзва! Защото щом Тиквето е на власт, то няма как да не случи комунизЪма!

фаворитка на ББ и герп как точно перо по перо ще изхарчи по 2 млн на километър или на метър както декларира-ама честно толко за "лоялните" толко за пътя. Когато някой в управлението излезе и си посипе главата с пепел ще се оправим и като българи и като държава, но в 21 век няма да е.

Вече мога да ви кажа и кои ще са "избраните фирми" - на Черепа, Пеевски /чрез подставени фирми естествено, че предния път беше доста нагло/, зетя на Бойко и Трейс естествено. Това са фирмите, които при управлението на ГЕРБ вземат поръчките. Доган почва да изглежда жалък с неговите "кръгове от фирми" в сръвнение с Борисов!

Че то има ли други пътностроителни фирми в БГ? Или ти предлагаш да дадат поръчките на някоя учителка по музика или на бай Кольо бръснаря?

Браво,ще караме по нови пътища.Само ГЕРБ.

"с пари от ЕС"..които накрая пак се плащат от бюджета поради факта,че ще ги излапат гербаджийски фирми и няма да се възстановят!Та.... стига с това"пари от ЕС"....

новата серия на матрицата презареждане с главен крадльо ГЕРБ оусо ноун ас ГРОБ

А ще има ли обходен маршрут докато се ремонтира пътната отсечка Асеновград-Пловдив?

Най-близкия път ще е през Видин.

Видин в централна България ли беше?

Руските агенти у нас и медиите им започват подготовка за сваляне на правителството. Все по-често ще четем такива манипулативни статии с подобно заглавия - те не са случайни!!

ти лично доволен ли си от това правителство? За 2 мандата потънахме във всички свери и сме последнипо каквото и да е в Европа,не само в ЕС.

Аз съм доволен! Щом Костов, Станишеф, Яне, Царо, Перхидроления рицар и Доган се цункаха и прегърнаха ПРОТИВ тази партия, значи това Е моята Партия.

Добра работа ще свършат, няква полза и от тях да имаме!

Започва голямото "усвояване" и "презареждане". Ще изкарат ли зимата тези ремонти?